2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende senin gibi yapıyorum gün içinde aşırı mutlu oluyor.

Ben Cybex Mios kullaniyorum su an.
Kabin icin de Cybex Eezy S Twist aldim, Opera İstanbul surekli indirim yapiyor bu modelde.Gerci Pegasus ne boy olursa olsun kabine hic bebek arabasi almayacakmis diye bisiler okudum gecen ama bilmiyorum elbet bi sekil kullaniriz

Bu bira mayası dediğin bildiğin görüntüsü normal hamura konan kuru maya gibi mi Çünkü aldım Bana da öyle geldi pekmezle denedim verim alamadım Tahinle deneyeyim

MasallahSen solgar brewers yeast kullaniyor muydun?
Kullanmadim hiç
Bu bira mayası dediğin bildiğin görüntüsü normal hamura konan kuru maya gibi mi Çünkü aldım Bana da öyle geldi pekmezle denedim verim alamadım Tahinle deneyeyim
Bi iki önce attım görüntüsünü canım

Kızlar sütü 12 saat süre ile cok arttirdi ama cok gaz yaptı, iki uc kere kustu hatta kızım hic kusmaz normalde. Şuan için bir daha kullanmicam bir hafta sonra felan tekrar denerim

Ben üstüne battaniye koyduğumda ya kafasına çıkıyor o, ya bakıyorum hemen altına alıyor. Bez bağlamasam bi tane pijama giydirip öyle tutardım yarım saat. Ya da çiş yapana kadar

Ya benim bir arkadasım da cok meraklı, çesıt çesit likörler yapıyo, al kahvenin yanında iç diyerek deneme tahtası gıbı kullanıyor benı
Yazık benimki bilmez hiç evlenirken içersen olmaz dedim bi bıraktı o oldu

Kızlar bebek bezinin küçük ya da büyük olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Ben 1 numara bitince 2 ye başladım direkt. Hala 2 numara bez alıyorum 1-2 stoklamamıştım hata etmişim Yine 2 numara alıcam acaba küçük olur mu ki kafam karışıyor bez konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…