- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.861
Bende senin gibi yapıyorum gün içinde aşırı mutlu oluyor.Altını değişirken gündüz alt açma serip üstüne battaniye atıp poposunun havalanmasını sağlıyorum ablam burdaydı 15 gün her gün yaptı hem bezin kızarttığı yerler hava alıyor hem kendi seviyor hoşuna gidiyor ıslak havlunun nemi kuruyor
Acaip hareket ediyor o zamanlar aşırı seviyor
Ama gaz dolma ihtimâli var işte o saatler
Popo bacak ve ayaktan üşüyüp gaz oluyor hep
Kilotlu çorap giydirdikten sonra gaz baya hafifliyor zaten
Tadı yok bunu aktardan aldım yuvarlak top top, tahin veya pekmez gibi kivamli bir seyle yiyorsun ki yutmak için , bir çay kaşığı sadece
Ama ciddi anlamda bir artış var
Ben hala bebek arabası almadım baston ya da kabin boy alıcam ama bayadır araştıracak zaman yok
Yazı beklersem yeğenim verecek öyle sallıyorum yani
Hazır konu açılmışken canlar
Kabin boy ve baston da öneri alabilirim ortalama bir şey
Bu bira mayası dediğin bildiğin görüntüsü normal hamura konan kuru maya gibi mi Çünkü aldım Bana da öyle geldi pekmezle denedim verim alamadım Tahinle deneyeyimBende ekstra seyleri kullanmayı hic sevmem ilaç, takviye vs,
Lohusayken almıştık bir iki kullandım sonra bıraktım nedense
Kız dakka başı süt istediği için kendimi kurumus gibi hissediyodum 30 30 sürekli saat başı sagiyordm dün bi kullandım 90 90 ve daha akiyo goguslermden. Ne kadar süreliğine etkili acaba , bu kadar sütte hasta eder insanı mastit fln olmam umarım
90da versem kız yine otuz içti kaldi gerisi
Kullanmadim hiçMasallahSen solgar brewers yeast kullaniyor muydun?
Bi iki önce attım görüntüsünü canımBu bira mayası dediğin bildiğin görüntüsü normal hamura konan kuru maya gibi mi Çünkü aldım Bana da öyle geldi pekmezle denedim verim alamadım Tahinle deneyeyim
Ben üstüne battaniye koyduğumda ya kafasına çıkıyor o, ya bakıyorum hemen altına alıyor. Bez bağlamasam bi tane pijama giydirip öyle tutardım yarım saat. Ya da çiş yapana kadarYeni kaka yaptı bende hemen hametan sürüp havalandırmaya başladım, yikayacagm pike vardı ona da rahatça koydum, üşümez umarım eli ayağı hemen buz gibi oluyor.
Külotlu corabi nerede buldun, bu aya uygun ben bulamadim
Ya o biliyor her şeyi, görür tanır. Evde yapmadığı içki yok. Her yerimiz boş şişe.Bira mayası olduğunu söyleme sende süt arttırıcı takviye dedim aktar bunu verdi de
Ya benim bir arkadasım da cok meraklı, çesıt çesit likörler yapıyo, al kahvenin yanında iç diyerek deneme tahtası gıbı kullanıyor benıYa o biliyor her şeyi, görür tanır. Evde yapmadığı içki yok. Her yerimiz boş şişe.
Yazık benimki bilmez hiç evlenirken içersen olmaz dedim bi bıraktı o olduYa benim bir arkadasım da cok meraklı, çesıt çesit likörler yapıyo, al kahvenin yanında iç diyerek deneme tahtası gıbı kullanıyor benı
Herkese lazim bi arkadasmis buYa benim bir arkadasım da cok meraklı, çesıt çesit likörler yapıyo, al kahvenin yanında iç diyerek deneme tahtası gıbı kullanıyor benı
Afiyet olsun. Güzel oluyor mu bari?Ya benim bir arkadasım da cok meraklı, çesıt çesit likörler yapıyo, al kahvenin yanında iç diyerek deneme tahtası gıbı kullanıyor benı
Zar zor bi koca buldum zatenYazık benimki bilmez hiç evlenirken içersen olmaz dedim bi bıraktı o oldu
Valla korkarak ıctım bıkac kere ama, yapıyo bu sporuAfiyet olsun. Güzel oluyor mu bari?
Ay çok güldüm ya.
Bütün bebekleri aynı programlamislar
Ben sabah tekrar verdim biraz var gibi geldi bana simdi iyi ama cok şükür ates yok biraz huysuzluk var olucak o kadarS sadecebirii nasıl oldu bebıs tekrar cıktı mı ates?
Bızım gece cıkmadı, sabah ıkınırken ölçtum37.5tı, ıkınma bıtınce 37.0 cıktı.. Calpol vermedim ben de tekrardan
Yok cok sukur, cok guzel uyudu, daha yarımsaat once kalktı, uyutmıcam gerı, oyalarım bıraz.. 37.0,37.1 36.9 seklınde atesBen sabah tekrar verdim biraz var gibi geldi bana simdi iyi ama cok şükür ates yok biraz huysuzluk var olucak o kadarsizde var mi huysuzluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?