2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok cok sukur, cok guzel uyudu, daha yarımsaat once kalktı, uyutmıcam gerı, oyalarım bıraz.. 37.0,37.1 36.9 seklınde ates
Ohh iyi cok şükür benim normal hali degildi vardi halsizlik gece de simdi tekrar uyuttum uyusunda toparlasin iyice artik gecmis gotmis diye dusunuyorum. Rota asisi icin ilk 90 gun icinde dedi drumuz simdi o var sırada

Benim bebegim 2 aylik 5250 su an sleppy 2 numara kullaniyorum ama 6000gr a kadar o bez 3 numaraya gecicem 15 gune o kiloya göre bakiyorum ben ama dogrudur herhalde

Benim bebegim 2 aylik 5250 su an sleppy 2 numara kullaniyorum ama 6000gr a kadar o bez 3 numaraya gecicem 15 gune o kiloya göre bakiyorum ben ama dogrudur herhalde
Benimki de 2 aylık ama daha minik 4 kg sleepy natural kullanıyorum baya kullanır mıyım bunu acaba alsam mı fazla fazla

Ohh iyi cok şükür benim normal hali degildi vardi halsizlik gece de simdi tekrar uyuttum uyusunda toparlasin iyice artik gecmis gotmis diye dusunuyorum. Rota asisi icin ilk 90 gun icinde dedi drumuz simdi o var sırada
Bugun yıne de kontrol edelim sureklı pazartesiye hıcbırsey kalmaz ınsallah..
Rotayı bız 3.ayda ası yokmus sadece izlem oldugu ıcın o zaman yaptırcaz, bıkac gun oncesınden eczaneye sıparıs verın dedı ebe.. 21 martta gıdıcez o zaman yapılcak ınsallah

Sleppy kullaniyorsan bence direk 4 e geç kalıbı gerçekten küçük biliyorsunuz ben farklı bezler deniyorum sleppyi de stoklamistim şükür 3 numarayı bitirdim bugün kurtuldum artık küçük geliyordu bacaklarını çok sıkıyor lastik izi baya belliydi

Benimki de 2 aylık ama daha minik 4 kg sleepy natural kullanıyorum baya kullanır mıyım bunu acaba alsam mı fazla fazla
120 li bir paket daha alman yeterli fazlasını alırsan bitirmek zor olur 2 ve 3 numaram hiç kalmadı kalsaydı 2-3-4 un karşılaştırma fotosunu buraya atardım

2 numara bacaklarını bıraz sıkınca, 3 numaraya gectım, ama 3 de baya buyuk, ortası lazım ama mecbur 3 ile devam

Ben de gündüzleri 2 numara sleepy bionatural, geceleri ya da dışarı çıkacaksam prima premium 1 numara kullanıyorum. Sleepy primaya göre küçük oluyor

El ayak soğuksa üşüyor demek değilmiş bebeklerde. Ya da kafa sıcaksa ateşi var demek değilmiş. Ben de açıyorum öyle bazen. Hatta kanguruya koyuyorum montumun içine koyuyorum, bunun için özel mont büyütme aparatı var ama iri birinin montu da olur ama mevsime uygun bi mont olmalı. Bebek tamamen ev kıyafetleri ile oluyor bazen eksi derecelere çıkıyoruz bu şekilde. Kafaya güzel bi bere takıyorum. Eve geldiğimizde vücut sıcacık oluyor ama ayaklar sallandığı için ayakların buz gibi olduğu olmuştu bir iki kere, onda bile sıkıntı olmadı.

Bi ara 2 numara küçük, 3 numara büyük geliyordu. İkisinde de sızdırıyor. Küçükse lastik yerleri kızarıyor. Büyükse de çok sıkmak gerekiyor karnını.

Arkadaşlar bu emziğe alıştırdım diyenler tam nasıl alıştırdıklarını anlatabilirler mi hayrına? Yok almıyor delirmek üzereyim

Kızlar diyetle emziren anne olmak çok zormuş psikolojim alt üst olmuş durumda bi alerji diyetisyeni bulup öyle yola devam edecem gerçekten diyet gerekli mi diye kafam çok karışık sadece kakada mukus sanki birde emmeye başlayacağı zaman memeyi tutmama var bu meme reddi mi bilmiyorum alerji meme reddi de yaparmış öyle ekstra bi huysuzlugu yok gazi olunca huysuz biraz

Kızlar 2 buçuk aylığız. İdrar yolu enfeksiyonu geçirdi kızım. İyileşti falan daha sonra stresten sütüm azaldı ve memeyi kabul etmemeye başladı. Biberonu kaldırıp uykudan uyandığında ve uykuya dalacağı zaman memeyi alıyo. Günde En kötü 5 çişli bez çıkarıyor ama besler eskisi gibi dolu dolu değil. İki gündür de gündüz uykusu çok arttı 2 saat asla uyumazdı şimdi 2 saatin sonunda uyandırmaya çalışıyorum gözünü açıyor gülüyo sonra tekrar uyuyo ya da memeyi tutuyo 3-4 kere çekip uyuyakalıyor. Gaz sancımız oluyodu artık kendi kendine çıkarıyor onun rahatlığı mıdır yoksa anormal bi durum mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…