2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Arkadaşlar bu emziğe alıştırdım diyenler tam nasıl alıştırdıklarını anlatabilirler mi hayrına? Yok almıyor delirmek üzereyim
Belki emziği sevmiyordur alıştırmak İçin uğraşmadım ben çünkü. Wee baby nin emzikleri vardı verdim almadı, tomme tippe denedim aldı. Wee baby sonra tekrar denedim yok almıyor. Philips avent aldım onu da alıyor

Bacaklarını sıksa da baya boşluk kalıyor alt kısmında o düşündürüyor beni
Suan 3 te cok fazla var ama mecbur 3teyız
Bizim kız 5 kg ne zaman olacak acaba az gidiyoruz ya doğalı 2 ay oldu. Daha 1 kg aldık
Olur merak etme, sen ılk ay ugrastın ama reddetme olaylarıyla.. Artık duzenlı gidiyorsunuz alır artık guzelce

Artık sadece mama alıyor
Moralini bozma hemen hemen hepimiz mama veriyoruz ve gelişme süreçlerinde miktar da illaki artıyor kendimden örnek vereyim dışarda sadece mama veriyordum ama artık gün içinde 3-4 defa 120 CC mama veriyorum makinem bozuldu memeyi reddetti moralim düştü derken sütüm azaldi burda bir arkadasimizin dediği gibi süt tamamen moral ile ilgili sen emzirmeye devam et 1 damla gelse dahi o 1 damla ona şifa olur sen gönlünü ferah tut

Bu arada korsem geldi kızlar ama tahmin edin noldu çok bunaldım yarım saat sonra çıkardım durum sandığımdan da vahimmis

Sıkıntı Pazartesi’den beri emmiyor çığlık çığlığayız

Sıkıntı Pazartesi’den beri emmiyor çığlık çığlığayız
Çok açılmadan memeyi teklif et çok açsa eger biraz mamayi enjektore al memene bebisini tutturup mamayı dudak kenarından damlat bu da fayda etmezse bı 30 CC mama verdikten sonra ayakta dolasirken pispislayarak memeni kavramasini sağla biliyorsun geçen gunler bende yaşadım çok zor ama bir şekilde tekrar kavrattim memeyi şuanda hala tam fabrika ayarlarına dönmüş değil you türbeden bir video var çok güzel anlatmış hemen atıyorum sana

Kizlar 2 ay 6 günlüğüz sürekli memede yapışık gibi gündüz sadece bir kez uyur o kadar imdada evi mi toplicam.yemek mi yapsam sasiriyorum ve sürekli gazı var cikartiyorum tekrar emmek istiyor bir döngü içindeyiz hep ahlak mız mız emip etrafa bakmigor asla hep kucakta 6 yaşında kızım var asla ilgilenemiyorum onunla bir parka çıkarsam durmuyir bebek ne zaman düzenlicek bu emme durumu ve gaz olayi lütfen birşeyler soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…