- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.901
Bacaklarını sıksa da baya boşluk kalıyor alt kısmında o düşündürüyor beni2 numara bacaklarını bıraz sıkınca, 3 numaraya gectım, ama 3 de baya buyuk, ortası lazım ama mecbur 3 ile devam
Bizim kız 5 kg ne zaman olacak acaba az gidiyoruz ya doğalı 2 ay oldu. Daha 1 kg aldık5 kg a kadar kullan 2 numara canım, 5400 bızımkı suan bacaklarını sıktı ız yapıyordu 2 numara.. O yuzden 3 e gectım
Belki emziği sevmiyordur alıştırmak İçin uğraşmadım ben çünkü. Wee baby nin emzikleri vardı verdim almadı, tomme tippe denedim aldı. Wee baby sonra tekrar denedim yok almıyor. Philips avent aldım onu da alıyorArkadaşlar bu emziğe alıştırdım diyenler tam nasıl alıştırdıklarını anlatabilirler mi hayrına? Yok almıyor delirmek üzereyim
Suan 3 te cok fazla var ama mecbur 3teyızBacaklarını sıksa da baya boşluk kalıyor alt kısmında o düşündürüyor beni
Olur merak etme, sen ılk ay ugrastın ama reddetme olaylarıyla.. Artık duzenlı gidiyorsunuz alır artık guzelceBizim kız 5 kg ne zaman olacak acaba az gidiyoruz ya doğalı 2 ay oldu. Daha 1 kg aldık
Artık sadece mama alıyorSuan 3 te cok fazla var ama mecbur 3teyız
Olur merak etme, sen ılk ay ugrastın ama reddetme olaylarıyla.. Artık duzenlı gidiyorsunuz alır artık guzelce
Moralini bozma hemen hemen hepimiz mama veriyoruz ve gelişme süreçlerinde miktar da illaki artıyor kendimden örnek vereyim dışarda sadece mama veriyordum ama artık gün içinde 3-4 defa 120 CC mama veriyorum makinem bozuldu memeyi reddetti moralim düştü derken sütüm azaldi burda bir arkadasimizin dediği gibi süt tamamen moral ile ilgili sen emzirmeye devam et 1 damla gelse dahi o 1 damla ona şifa olur sen gönlünü ferah tutArtık sadece mama alıyor
GoremedimBi iki önce attım görüntüsünü canım
Sıkıntı Pazartesi’den beri emmiyor çığlık çığlığayızMoralini bozma hemen hemen hepimiz mama veriyoruz ve gelişme süreçlerinde miktar da illaki artıyor kendimden örnek vereyim dışarda sadece mama veriyordum ama artık gün içinde 3-4 defa 120 CC mama veriyorum makinem bozuldu memeyi reddetti moralim düştü derken sütüm azaldi burda bir arkadasimizin dediği gibi süt tamamen moral ile ilgili sen emzirmeye devam et 1 damla gelse dahi o 1 damla ona şifa olur sen gönlünü ferah tut
Ben de aldım korse bugün geldi ama açmadım daha kutusunuBu arada korsem geldi kızlar ama tahmin edin nolduçok bunaldım yarım saat sonra çıkardım durum sandığımdan da vahimmis
Sen duzenlı olarak sagmaya devam et yıne de,10 cc bıle olsa şifa olur ona, benım de az, bıraksam emzırmeyı falan benım de tamamen kesilir, oldugu kadar dıyorum 6 aya kadar dısımı sıkıcamArtık sadece mama alıyor
Linkini atsana canımmBen de aldım korse bugün geldi ama açmadım daha kutusunu
Çok açılmadan memeyi teklif et çok açsa eger biraz mamayi enjektore al memene bebisini tutturup mamayı dudak kenarından damlat bu da fayda etmezse bı 30 CC mama verdikten sonra ayakta dolasirken pispislayarak memeni kavramasini sağla biliyorsun geçen gunler bende yaşadım çok zor ama bir şekilde tekrar kavrattim memeyi şuanda hala tam fabrika ayarlarına dönmüş değil you türbeden bir video var çok güzel anlatmış hemen atıyorum sanaSıkıntı Pazartesi’den beri emmiyor çığlık çığlığayız
Ben dayanamıyorum kargo geldi mi hemen açmam lazımBen de aldım korse bugün geldi ama açmadım daha kutusunu
Sıkıntı Pazartesi’den beri emmiyor çığlık çığlığayız
Bunu da e bebekten kazandığım emzirme danışmanından aldım bu tarif haricinde kendim süte hurmayı muzu inciri robottan geciril içiyorum iyi geliyor
Bunu da e bebekten kazandığım emzirme danışmanından aldım bu tarif haricinde kendim süte hurmayı muzu inciri robottan geciril içiyorum iyi geliyor
Goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?