- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.921
Canım sürekli alması için verdim o reddetti ben ısrar ettim bebek arabasına koydum kundakla kollarini sardım evin içinde bile arabaya koyduğum oldu seviyor çünkü gece emzirdim çekerken emziği ağzına sokup öyle çektim memeyi tutmadığı zaman elimle burnuna dokunarak yani elimi yüzüne degdirerek meme veriyor hissi yarattım şimdi meme delisi olduArkadaşlar bu emziğe alıştırdım diyenler tam nasıl alıştırdıklarını anlatabilirler mi hayrına? Yok almıyor delirmek üzereyim
Mama vermesem benimki de öyle.Kizlar 2 ay 6 günlüğüz sürekli memede yapışık gibi gündüz sadece bir kez uyur o kadar imdada evi mi toplicam.yemek mi yapsam sasiriyorum ve sürekli gazı var cikartiyorum tekrar emmek istiyor bir döngü içindeyiz hep ahlak mız mız emip etrafa bakmigor asla hep kucakta 6 yaşında kızım var asla ilgilenemiyorum onunla bir parka çıkarsam durmuyir bebek ne zaman düzenlicek bu emme durumu ve gaz olayi lütfen birşeyler soyleyin
Ben de şimdiye kadar avent ile en uzun süre başarı sağladım. Nuk, mom, bib denedim. Nuk en nefret ettiği oldu.Belki emziği sevmiyordur alıştırmak İçin uğraşmadım ben çünkü. Wee baby nin emzikleri vardı verdim almadı, tomme tippe denedim aldı. Wee baby sonra tekrar denedim yok almıyor. Philips avent aldım onu da alıyor
Israrcı olmak anahtar yani anladım… Devam edicem o zaman her fırsatta, alışması lazım yoksa çok zor oluyor.Canım sürekli alması için verdim o reddetti ben ısrar ettim bebek arabasına koydum kundakla kollarini sardım evin içinde bile arabaya koyduğum oldu seviyor çünkü gece emzirdim çekerken emziği ağzına sokup öyle çektim memeyi tutmadığı zaman elimle burnuna dokunarak yani elimi yüzüne degdirerek meme veriyor hissi yarattım şimdi meme delisi olduvazgeçmeden sürekli ısrar edin ilk günler almıştı memeyi hastanede yatarken unutmuş çıktığında bende bayağı vermedim iyileşsin diye sonrasında şükür alistirdim yeniden
Ben emzige karsiydim hala üzülüyorum bebegim emiyor diyeArkadaşlar bu emziğe alıştırdım diyenler tam nasıl alıştırdıklarını anlatabilirler mi hayrına? Yok almıyor delirmek üzereyim
Hiç üzülmeyin, ben de karşıydım çok biliyorum ya. Bebek anneyi emzik olarak kullanmaya başlıyor bir süre sonra, kalkamıyorsun beneği bırakıp 2 dakika yaka iğnen gibi oluyor, yalnız ilk emzik hikayesi aşırı iyiymiş ahahahahBen emzige karsiydim hala üzülüyorum bebegim emiyor diyeben evden yatim saatligine ayrildigimda babasi ona hamilelik surprizi icin aldigim dandik emzigi vermis ve bizimki aninda kabul etmis sonrasinda 2 saat kadar uyutmaya calistigim uyutamadigim 1 gün emzigi tekrar verdi ve direk yatirdigim yerde uyuyakaldi sonra ben de philipps avent ultra soft night aldim su an onunla devamm ediyoruz yani demem o ki bebek kendi karar veriyor bence
Haklisiniz ama öyle bir emiyor ki bagimli gibiHiç üzülmeyin, ben de karşıydım çok biliyorum ya. Bebek anneyi emzik olarak kullanmaya başlıyor bir süre sonra, kalkamıyorsun beneği bırakıp 2 dakika yaka iğnen gibi oluyor, yalnız ilk emzik hikayesi aşırı iyiymiş ahahahah
Emziği aldığından beri gazını kendi çıkarıyor kucağıma alır almaz sırtını bana yasliyorum anında çıkıyor valla ben hiç üzülmüyorumHaklisiniz ama öyle bir emiyor ki bagimli gibisanki alicaz agzindan emzikten once de emme sureleri hep kisaydi 5dk emip doyuyor 2 meme hhic emzirmedim mesela tek seferde ama dediginiz gibi gaz sancisi oldugunda emmek istiyor emince tekrar gaz o kisim cok zooor emzik ona care gercekten
Evet kolaylik gercekten umarım biraktirirken de soruuun yaşamayızEmziği aldığından beri gazını kendi çıkarıyor kucağıma alır almaz sırtını bana yasliyorum anında çıkıyor valla ben hiç üzülmüyorumbüyük kolaylık çünkü
Onu kullanmiyorum sampuan olarak da surekli tariyorum ben saclarini her gun..bence konak olusumunu engelliyor.hem de mayistiriyo uyku oncesiKızlar mustela nin konak önleyici köpük şampuan ve kremi varmış kullanan varmı yavaştan konak belirmeye başladı sipariş verdim bende kullanıp memnun olan yazabilirmi
Afyon otunu biliyor musunuzOnu kullanmiyorum sampuan olarak da surekli tariyorum ben saclarini her gun..bence konak olusumunu engelliyor.hem de mayistiriyo uyku oncesi
Benim kızın saçı kaşları konak oluyor diye doktor yüz kremi olarak mustela steletopia önerdi. Bugün yüz kremini ve şampuanını aldık deneyeceğiz bakalım. Banyodan 1 saat önce hindistancevizi yapı sürüp yaptırmadan tarıyorum bayağı geçirdi kafasındakileri. Kulağının içi bile kabuk kabukKızlar mustela nin konak önleyici köpük şampuan ve kremi varmış kullanan varmı yavaştan konak belirmeye başladı sipariş verdim bende kullanıp memnun olan yazabilirmi
Benimkine ben zeytinyağı sürdüm şükür yüzünde fln yokta kafa içi baslicak derisi kabaracak gibi olmuş olmadan tedbir alayım bariBenim kızın saçı kaşları konak oluyor diye doktor yüz kremi olarak mustela steletopia önerdi. Bugün yüz kremini ve şampuanını aldık deneyeceğiz bakalım. Banyodan 1 saat önce hindistancevizi yapı sürüp yaptırmadan tarıyorum bayağı geçirdi kafasındakileri. Kulağının içi bile kabuk kabuk
Kulak içi kulağın arkası hep krem/yağ sürüyorum. Pulcuklar yumuşayınca alıyorumKulak icindeki döküntüler konak mıymış, oraya da mi bakım yapmak gerekiyor ben dökülen pulcukları aliyodum sadece
Öncelik süt gerisini halledicezBen de iciyorum boyle smoothie iyi hos tadi cok guzel ise yariyor da basen yapiyor popo yapiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?