2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Arkadaşlar bu emziğe alıştırdım diyenler tam nasıl alıştırdıklarını anlatabilirler mi hayrına? Yok almıyor delirmek üzereyim
Canım sürekli alması için verdim o reddetti ben ısrar ettim bebek arabasına koydum kundakla kollarini sardım evin içinde bile arabaya koyduğum oldu seviyor çünkü gece emzirdim çekerken emziği ağzına sokup öyle çektim memeyi tutmadığı zaman elimle burnuna dokunarak yani elimi yüzüne degdirerek meme veriyor hissi yarattım şimdi meme delisi oldu vazgeçmeden sürekli ısrar edin ilk günler almıştı memeyi hastanede yatarken unutmuş çıktığında bende bayağı vermedim iyileşsin diye sonrasında şükür alistirdim yeniden

Mama vermesem benimki de öyle.

Ben de şimdiye kadar avent ile en uzun süre başarı sağladım. Nuk, mom, bib denedim. Nuk en nefret ettiği oldu.

Israrcı olmak anahtar yani anladım… Devam edicem o zaman her fırsatta, alışması lazım yoksa çok zor oluyor.

Arkadaşlar bu emziğe alıştırdım diyenler tam nasıl alıştırdıklarını anlatabilirler mi hayrına? Yok almıyor delirmek üzereyim
Ben emzige karsiydim hala üzülüyorum bebegim emiyor diye ben evden yatim saatligine ayrildigimda babasi ona hamilelik surprizi icin aldigim dandik emzigi vermis ve bizimki aninda kabul etmis sonrasinda 2 saat kadar uyutmaya calistigim uyutamadigim 1 gün emzigi tekrar verdi ve direk yatirdigim yerde uyuyakaldi sonra ben de philipps avent ultra soft night aldim su an onunla devamm ediyoruz yani demem o ki bebek kendi karar veriyor bence

Hiç üzülmeyin, ben de karşıydım çok biliyorum ya. Bebek anneyi emzik olarak kullanmaya başlıyor bir süre sonra, kalkamıyorsun beneği bırakıp 2 dakika yaka iğnen gibi oluyor, yalnız ilk emzik hikayesi aşırı iyiymiş ahahahah

Kızlar mustela nin konak önleyici köpük şampuan ve kremi varmış kullanan varmı yavaştan konak belirmeye başladı sipariş verdim bende kullanıp memnun olan yazabilirmi

Haklisiniz ama öyle bir emiyor ki bagimli gibi sanki alicaz agzindan emzikten once de emme sureleri hep kisaydi 5dk emip doyuyor 2 meme hhic emzirmedim mesela tek seferde ama dediginiz gibi gaz sancisi oldugunda emmek istiyor emince tekrar gaz o kisim cok zooor emzik ona care gercekten

Emziği aldığından beri gazını kendi çıkarıyor kucağıma alır almaz sırtını bana yasliyorum anında çıkıyor valla ben hiç üzülmüyorum büyük kolaylık çünkü

Hayırlı kandiller arkadaşlar hepimizin dualarının kabul olması dileği ile bende çatlatma iğnesi oldum bugün ilk ilişkim vardı 1.5 sene oldu banada dua eder misiniz bu ay tutsun inşallah Allahım ne olur yalvarırım bu beraaat gecesi huyu suyu yüzü hürmetine bu ay bende hamile kalayım bebeyim tutsun tedavim işe yaradın amin

Kızlar mustela nin konak önleyici köpük şampuan ve kremi varmış kullanan varmı yavaştan konak belirmeye başladı sipariş verdim bende kullanıp memnun olan yazabilirmi
Onu kullanmiyorum sampuan olarak da surekli tariyorum ben saclarini her gun..bence konak olusumunu engelliyor.hem de mayistiriyo uyku oncesi

Onu kullanmiyorum sampuan olarak da surekli tariyorum ben saclarini her gun..bence konak olusumunu engelliyor.hem de mayistiriyo uyku oncesi
Afyon otunu biliyor musunuz kayınvalidem almış yedim dünden beri çocuğu uyutuyor sütten geçti heralde

Benim kızın saçı kaşları konak oluyor diye doktor yüz kremi olarak mustela steletopia önerdi. Bugün yüz kremini ve şampuanını aldık deneyeceğiz bakalım. Banyodan 1 saat önce hindistancevizi yapı sürüp yaptırmadan tarıyorum bayağı geçirdi kafasındakileri. Kulağının içi bile kabuk kabuk

Kizlar bizim de kaslarimizda konak baslamisti dr zeytinyagi sürün banyodan yarim saat once dedi gecmezse musleranin konak onleyici sampuanini onerdi kaslar gecti ama gecen gun tesaduf eseri farkettim kulaginin arkasinda var bir katman oraya da zeytinyagi surucem bakalim

Benimkine ben zeytinyağı sürdüm şükür yüzünde fln yokta kafa içi baslicak derisi kabaracak gibi olmuş olmadan tedbir alayım bari

Kulak icindeki döküntüler konak mıymış, oraya da mi bakım yapmak gerekiyor ben dökülen pulcukları aliyodum sadece

Şu emzik olayını benimde halletmem laxım nukun damaklı emziğini alıyor bi tanesi ama sürekli tutmam lazım tutmazsam düşüyor bu sefer de emzik için ağlıyor diğeri ise öğürdüğü için tutamıyorum keyfi isterse alıyor acaba damaklı sevmediler mi phlips avent mi alayım
Emzik çok rahatlatıyor bi alsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…