2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aventi genelde kabul ediyorlar.

Bugün bebek tüm gün emdi cuk cuk hiç durmadan. Şok içinde kaldım süt var bu arada bezler doluyor durmadan ama ara vermeden saatler boyu emmekten bahsediyorum. En sonunda 6-7 kere kustu, yine emnek istiyor. Anlamıyorum bu çocuğu…

Gazlı mı bebeğiniz gazlı bebekler sürekli emmek isterler genelde

Avent yarım damak olduğu için çok rahat canım bence dene ultra soft ağız çevresine izde yapmıyor

Benimki de oyle saatlerce memede..3 aydan sonra azalacak diye umut ediyorum az kaldi 3. Aya..

Ben prego aria kabin boy aldım pusetli pusetide takılıyor istersen ama travel değil kesinlikle çok pratik çok kullanışlı geldi bana iki kere kullandık daha

Seninki de içip içip kusuyor mu peki?

Evet hatta agzinda tutuyor memeyi birakir birakmaz cikartiyor bazen
Benimki memede uyuyor, bir yandan da mıy mıy emer gibi yapıyor. Ağzından çıkınca meme genelde ağzındaki süt akıyor ya da boğazına kaçıyor. Kendi kendine sızıp memeyi bırakınca emzik veriyorum ki hem emme duyusu tatmin olsun hem de yutkunsun diye (bilimsel değil ama bana emzik varken yutkunuyormuş gibi geliyor).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…