- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.941
Aventi genelde kabul ediyorlar.Şu emzik olayını benimde halletmem laxım nukun damaklı emziğini alıyor bi tanesi ama sürekli tutmam lazım tutmazsam düşüyor bu sefer de emzik için ağlıyor diğeri ise öğürdüğü için tutamıyorum keyfi isterse alıyor acaba damaklı sevmediler mi phlips avent mi alayım
Emzik çok rahatlatıyor bi alsa
Gazlı mı bebeğiniz gazlı bebekler sürekli emmek isterler geneldeBugün bebek tüm gün emdi cuk cuk hiç durmadan. Şok içinde kaldım süt var bu arada bezler doluyor durmadan ama ara vermeden saatler boyu emmekten bahsediyorum. En sonunda 6-7 kere kustu, yine emnek istiyor. Anlamıyorum bu çocuğu…
Avent yarım damak olduğu için çok rahat canım bence dene ultra soft ağız çevresine izde yapmıyorŞu emzik olayını benimde halletmem laxım nukun damaklı emziğini alıyor bi tanesi ama sürekli tutmam lazım tutmazsam düşüyor bu sefer de emzik için ağlıyor diğeri ise öğürdüğü için tutamıyorum keyfi isterse alıyor acaba damaklı sevmediler mi phlips avent mi alayım
Emzik çok rahatlatıyor bi alsa
Benimki de oyle saatlerce memede..3 aydan sonra azalacak diye umut ediyorum az kaldi 3. Aya..Bugün bebek tüm gün emdi cuk cuk hiç durmadan. Şok içinde kaldım süt var bu arada bezler doluyor durmadan ama ara vermeden saatler boyu emmekten bahsediyorum. En sonunda 6-7 kere kustu, yine emnek istiyor. Anlamıyorum bu çocuğu…
Ben prego aria kabin boy aldım pusetli pusetide takılıyor istersen ama travel değil kesinlikle çok pratik çok kullanışlı geldi bana iki kere kullandık dahaBen hala bebek arabası almadım baston ya da kabin boy alıcam ama bayadır araştıracak zaman yok
Yazı beklersem yeğenim verecek öyle sallıyorum yani
Hazır konu açılmışken canlar
Kabin boy ve baston da öneri alabilirim ortalama bir şey
Maşallah canım senin bebek kız mı erkek miBenim bebegim 2 aylik 5250 su an sleppy 2 numara kullaniyorum ama 6000gr a kadar o bez 3 numaraya gecicem 15 gune o kiloya göre bakiyorum ben ama dogrudur herhalde
Yani bazen kaka yapamayıp ağlıyor ama biraz uğraşınca yapıyor öyle sürekli ağlayan bir bebek değil gazdan.Gazlı mı bebeğiniz gazlı bebekler sürekli emmek isterler genelde
Seninki de içip içip kusuyor mu peki?Benimki de oyle saatlerce memede..3 aydan sonra azalacak diye umut ediyorum az kaldi 3. Aya..
Kiz canim 38+2 de 2980 dogduMaşallah canım senin bebek kız mı erkek mi
Evet hatta agzinda tutuyor memeyi birakir birakmaz cikartiyor bazenSeninki de içip içip kusuyor mu peki?
Birebir aynı… ikimize de kolay gelsin ne diyeyimEvet hatta agzinda tutuyor memeyi birakir birakmaz cikartiyor bazen
Ben ustunu giyinemiyorum cogu zaman emzirme atleti ile yasiyorum..lk zamanlarda daha uzun kalıyordu memede şimdi o zamanlara gore birazcik azaldi diyebilirim.Bakalım 3. Ayi bekliyorumBirebir aynı… ikimize de kolay gelsin ne diyeyim
Ocean kullanıyoruz.D vitamini hangi marka kullaniyosunuz?
Wellcare d vitamini 400lükD vitamini hangi marka kullaniyosunuz?
Seninki de içip içip kusuyor mu peki?
Benimki memede uyuyor, bir yandan da mıy mıy emer gibi yapıyor. Ağzından çıkınca meme genelde ağzındaki süt akıyor ya da boğazına kaçıyor. Kendi kendine sızıp memeyi bırakınca emzik veriyorum ki hem emme duyusu tatmin olsun hem de yutkunsun diye (bilimsel değil ama bana emzik varken yutkunuyormuş gibi geliyor).Evet hatta agzinda tutuyor memeyi birakir birakmaz cikartiyor bazen
Ocean kullanıyoruz.
Wellcare d vitamini 400lük Eki Görüntüle 3392684
Ocean 400D vitamini hangi marka kullaniyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?