- Konu Sahibi sunshine__
-
- #65.961
Bizim reflumuz olustu 3 saat olmadan veriulyordum istiyordu90cc mama veren annelerim veya sağım yapanlar kaç saat sonra tekrar besleniyor bebekleriniz
İçinde paraben varmış diye bazı anneler vermek istemiyor. Özel doktor reçete yazdı. Özel sigortayla aldım ben. Devlet karşılamıyor. Sağlık ocağının verdiğini de verirdim. Ben onu içiyorum kendim. Sen kendin de kullanıyorsun değil mi? 3 ay mı 6 ay mı kullanmamız gerekiyormuş. Bana doktorum emzirdiğin müddetçe kullan dedi.Kizlar bunları sağlık ocağı mi verdi özel olarak mi aldınız, bize monovit vermişti, bu cok iyi değil mi özel mi alayım
3 saati bekliyor musun? Tam anlamadım. Benimki uyanıkken hiç durmaz.Bizim reflumuz olustu 3 saat olmadan veriulyordum istiyordu
3 saat olmadan memeler tam dolmuyor benim kız dolu meme istiyor hemen doysun işi bitsin istiyor boş meme asla emmiyor 2 saatte 1 emmek istiyor az az emdiği için yani boş çekmeye tahammülü yok bende emdikten sonra sağım yapmaya başladım sütü arttırıp süreyi uzatmak içinBizim reflumuz olustu 3 saat olmadan veriulyordum istiyordu
3bucuk 4 saatte bir.. uyursa eger, 5 saate kadar bekletebılıyorum90cc mama veren annelerim veya sağım yapanlar kaç saat sonra tekrar besleniyor bebekleriniz
Bızım saglık ocagı hıcbısey vermıyor yaaİçinde paraben varmış diye bazı anneler vermek istemiyor. Özel doktor reçete yazdı. Özel sigortayla aldım ben. Devlet karşılamıyor. Sağlık ocağının verdiğini de verirdim. Ben onu içiyorum kendim. Sen kendin de kullanıyorsun değil mi? 3 ay mı 6 ay mı kullanmamız gerekiyormuş. Bana doktorum emzirdiğin müddetçe kullan dedi.
Yaa maşallah3bucuk 4 saatte bir.. uyursa eger, 5 saate kadar bekletebılıyorum
Hamileyken kullanıyordum ama sonra düzenli kullanmadım, kaç damla kullanıyorsun kendin içinİçinde paraben varmış diye bazı anneler vermek istemiyor. Özel doktor reçete yazdı. Özel sigortayla aldım ben. Devlet karşılamıyor. Sağlık ocağının verdiğini de verirdim. Ben onu içiyorum kendim. Sen kendin de kullanıyorsun değil mi? 3 ay mı 6 ay mı kullanmamız gerekiyormuş. Bana doktorum emzirdiğin müddetçe kullan dedi.
Mama kutusu uzerındekıne göre (suan da 10.haftaya girecek) 150 ml, 6 bıberon ıcebılır, yanı 4 saatte bır dıyo..Yaa maşallahyenidoğan zannediyor benimki hala kendini
Devit-3 her gün saat 10 da 3 damlaD vitamini hangi marka kullaniyosunuz?
Maşallah canım benim 39+2 de doğdu 3830 şimdi 75 günlük bi premses kilo 5 civarı bana son zamanlarda az kg alıyor gibi geliyor. Sadece süt veriyorumKiz canim 38+2 de 2980 dogdu
Evde ebe desteği alıcam bir de bunu yapayım belki işe yararSen duzenlı olarak sagmaya devam et yıne de,10 cc bıle olsa şifa olur ona, benım de az, bıraksam emzırmeyı falan benım de tamamen kesilir, oldugu kadar dıyorum 6 aya kadar dısımı sıkıcam
Saol canım izlicem
Benim de aklımda bib ve frig var sıradaki onlarBen de şimdiye kadar avent ile en uzun süre başarı sağladım. Nuk, mom, bib denedim. Nuk en nefret ettiği oldu.
Yok iste acikma aglamasi baslayinca hazirlayip veriyorum 2bucuk saati buluyor3 saati bekliyor musun? Tam anlamadım. Benimki uyanıkken hiç durmaz.
Emdikten sonra sagimda sut cikiyor mu hala nasil artiyor3 saat olmadan memeler tam dolmuyor benim kız dolu meme istiyor hemen doysun işi bitsin istiyor boş meme asla emmiyor 2 saatte 1 emmek istiyor az az emdiği için yani boş çekmeye tahammülü yok bende emdikten sonra sağım yapmaya başladım sütü arttırıp süreyi uzatmak içinher bebek başka tabi patron onlar
Emzirme danismanligi miEvde ebe desteği alıcam bir de bunu yapayım belki işe yarar
Kendi doktorum kilomu sorup 12, aile hekimi 9 dedi. Ben de 10 falan kullanıyorum.Hamileyken kullanıyordum ama sonra düzenli kullanmadım, kaç damla kullanıyorsun kendin için
Emziriyorum, mama veriyorum, üstüne bir daha emziriyorum, tekrar mama veriyorum. Bir saat belki boş durur ağzı3bucuk 4 saatte bir.. uyursa eger, 5 saate kadar bekletebılıyorum
Emzirme danışmanı değil de direkt ebe çağırıcam eve emzirme konusunda destek içinEmzirme danismanligi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?