2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar bunları sağlık ocağı mi verdi özel olarak mi aldınız, bize monovit vermişti, bu cok iyi değil mi özel mi alayım
İçinde paraben varmış diye bazı anneler vermek istemiyor. Özel doktor reçete yazdı. Özel sigortayla aldım ben. Devlet karşılamıyor. Sağlık ocağının verdiğini de verirdim. Ben onu içiyorum kendim. Sen kendin de kullanıyorsun değil mi? 3 ay mı 6 ay mı kullanmamız gerekiyormuş. Bana doktorum emzirdiğin müddetçe kullan dedi.

Bizim reflumuz olustu 3 saat olmadan veriulyordum istiyordu
3 saat olmadan memeler tam dolmuyor benim kız dolu meme istiyor hemen doysun işi bitsin istiyor boş meme asla emmiyor 2 saatte 1 emmek istiyor az az emdiği için yani boş çekmeye tahammülü yok bende emdikten sonra sağım yapmaya başladım sütü arttırıp süreyi uzatmak için her bebek başka tabi patron onlar

Bızım saglık ocagı hıcbısey vermıyor yaa

Hamileyken kullanıyordum ama sonra düzenli kullanmadım, kaç damla kullanıyorsun kendin için

Sen duzenlı olarak sagmaya devam et yıne de,10 cc bıle olsa şifa olur ona, benım de az, bıraksam emzırmeyı falan benım de tamamen kesilir, oldugu kadar dıyorum 6 aya kadar dısımı sıkıcam
Evde ebe desteği alıcam bir de bunu yapayım belki işe yarar

Emdikten sonra sagimda sut cikiyor mu hala nasil artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…