2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar merhaba. Kanguru ya da sling önerisinde bulunabilir misiniz bana. Dışarıda da kullanırım ama özellikle evde ihtiyaç duyuyorum. Pratik bişeye ihtiyacım var

Parabenin adı çıktı, paraben koymayınca başka koruyucular konuluyor ve onlar paraben kadar araştırılmamışlar bilmiyoruz bile zararını.

Benim bebeğimin bir eşi bazen benimkide böyle yapıyor durmadan emip emip kusuyor

Benim bebeğimin bir eşi bazen benimkide böyle yapıyor durmadan emip emip kusuyor
Hep beraber imdat diye bağıralım. Benim çamaşır makinesi fazla mesaiden dağılacak yakında. Bi de bebeğin eşyalarını kurutucuya atmıyorum deliler evine döndü ev.

Aslında bib in ucu da wee baby e benziyor açıkçası o korkutuyor almayabilir
Ben karışık paket aldım bib. Bir tanesi içlerinde avent gibi yassı, diğerleri wee baby gibi evet. Biri de yarım damaklı mı ne deniyo ondan. Siz avente benzeyeni alırsanız mutlu sona ulaşabilirsiniz.

Hep beraber imdat diye bağıralım. Benim çamaşır makinesi fazla mesaiden dağılacak yakında. Bi de bebeğin eşyalarını kurutucuya atmıyorum deliler evine döndü ev.
Kurutma makinamız olmadığı gibi
Hava aşırı soğuk ev sobalı bütün çamaşırlar beşik kıyafetler bir odada bizim de odamız berbat halde

2yi çok geçmek istemiyorum. Babybjörn falan alamam sadece 6-7 ay kullanılacak bişey sonuçta
Slingler 1000 lira civarı eğer kullanabişirim derseniz. Bir de bağımsız ufak markalar oluyor yerli baktınız mı? Kanguru seçeneği onlarda bol, önemli olan bacaklarım M şeklinde durması kanguruda, markası çok önemli değil. Sling kullanabilirseniz sling alın, yok derseniz bacakları M şeklinde tutan herhangi bir kanguru olabilir.

Kizlar bunları sağlık ocağı mi verdi özel olarak mi aldınız, bize monovit vermişti, bu cok iyi değil mi özel mi alayım
Özel olarak aldım, çocuk doktoru yazmıştı

Kendi doktorum kilomu sorup 12, aile hekimi 9 dedi. Ben de 10 falan kullanıyorum.
Demir ilacım bitti. Bir haftadır almadım. Kabız olmıyım diye.
Bana demir ilacı vermedi pregnacare breastfeeding verdi sadece.
Uğraşma at gitsin, elimden gelse kendimi atıcam kurutucuya. İlk günden beri atıyorum çekmedi de. Kendine eziyet etme, hem giysilerin havını alsın tüyler uçuşmasın havada

Emziriyorum, mama veriyorum, üstüne bir daha emziriyorum, tekrar mama veriyorum. Bir saat belki boş durur ağzı
Ben de aralarda meme ıle ara öğün yaptırıyorum, ama uyursa kaldırmıyorum
Ben 120 çıkardım bugün hiç meme almıyor çünkü yetmez artık diye düşündüm 90
Ictı mı hepsını, bızımkı 90 bitiremiyor tam olarak

Çekmiyor mu cidden ya atıcam o zaman. Zaten ömürlük kıyafet değil küçülüyo ve veriliyo eskirse eskisin haklısın….

Çekmiyor mu cidden ya atıcam o zaman. Zaten ömürlük kıyafet değil küçülüyo ve veriliyo eskirse eskisin haklısın….

Ben de hep atiyorum ilk gunden beri hic bidi olmadi hassas ayarda calistiriyorum.
Ben gecen ay sutumun artmasi icin danismana sordum bosa parani almis olurum dedi. Ilk hafta olmaliymis
nasil yani sut sadece ilk hafta mi artiyormus?Bence baska danismanla gorusun.Surekli olarak relaktasyon mumkun..

Ben de hep atiyorum ilk gunden beri hic bidi olmadi hassas ayarda calistiriyorum.

nasil yani sut sadece ilk hafta mi artiyormus?Bence baska danismanla gorusun.Surekli olarak relaktasyon mumkun..
Iste sehrin en unlusuyle gorustum oyle dedi. Keske artsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…