2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben karışık paket aldım bib. Bir tanesi içlerinde avent gibi yassı, diğerleri wee baby gibi evet. Biri de yarım damaklı mı ne deniyo ondan. Siz avente benzeyeni alırsanız mutlu sona ulaşabilirsiniz.
O hangisi acaba Link atabilir misin

Ben de aralarda meme ıle ara öğün yaptırıyorum, ama uyursa kaldırmıyorum

Ictı mı hepsını, bızımkı 90 bitiremiyor tam olarak
CAnım demek ki anne sütü alıyor bitiremiyorsa, evet içti başka besin kaynağı yok ki yavrumun

Iste sehrin en unlusuyle gorustum oyle dedi. Keske artsa

Canım benim şahsen sütümun bir günü diğer gününü tutmuyor ve artıp azalabiliyor, danışmanla olmasa bile arttirabilecegine inan
Hep aynı kalmasi mümkün değil
Bugün başladım 2 kere verdim evet içiyor. Benim kızım sadece mamayla besleniyor ama 4 saatte 1
Maşallah kuzuya ben tek seferde 120 içse havalara zıplarım , 4 saatte muhteşem bir aralık, biz anca yarım saat bir saat

Canım onun İçin 120 içemiyordur zaten yarım saat 1 saatte besleniyorsa aç olmaz ki bebek

backslash canım kulağına bakım kremi sen sürüyordun değil mi, kremin çekmesini bekliyor musun, bezle kuruluyor musun?
Bugun ilk defa kulağına krem sürdüm ter ile vs akıpta kulak yoluna gider mi diye de endise ettim açıkçası bezle kuruladim üstünden

Yok canim ben surmuyorum ben kulagi nasil temizliyorsuniz diye sormustum

haftasonu hava güzeldi 2 çocuk 1 bebek attım kendimi dışarı 5-6 saat dışarıda kalmışızdır bebek uyudukça uyudu. Evde olsak gündüz uykuları 15 dk sürüyor ağlayarak uyanıyor. Hem bebek arabasında gezerken hem de arabayla giderken rahat uyuyor. Dışarıda o kadar uyuyunca gece uykusu bozulur diye korkmuştum ama yanılmışım gece de rahat uyudu. Havalar güzel oldukça dışarı atıcam kendimi artık. Evde tüm gün ağlayıp durmamasındansa

38+6 de dogdu 3425
şimdi 76 günlük
73 günlükken 4700 geldi bizde yavaş alıyoruz bana sanki memeyi tam vakumlamiyo gibi geliyor ama meme hep ağzında çokta kusuyor anlamadim gitti dilinede bakti doktor her bebek farklı
Hep beraber imdat diye bağıralım. Benim çamaşır makinesi fazla mesaiden dağılacak yakında. Bi de bebeğin eşyalarını kurutucuya atmıyorum deliler evine döndü ev.
Ben atıyorum yoksa hic yetişemem minik minik onları as topla zaten katlamaya zor zaman buluyorum kurutma birde tozları güzel alıyor yüksek ayara atmıyorum yipranmasin diye ama zaten kac kere giyerlerki ilk küçülenler kaldırdım bile
Ben gecen ay sutumun artmasi icin danismana sordum bosa parani almis olurum dedi. Ilk hafta olmaliymis
Asıl ilk hafta cok olmuyor bebek az içtiği için bebeğe göre ayarliyo süt kendini benim deneyimim hurma şu bira mayasi ve emzirme çayı bazen hazır poşet emzirme çayı içiyorum bazende 3lü karışım rezene kimyon anason bunları kullan bak nasıl artıyor ben bazen unutuyorum göğsüm yumuşak oluyor ama unutmazsam birini emerken digeride hep akıyor normalde akşama doğru cok olmuyor gündüz hep mede olduğu için ama bunları kullanırsan devamlı var akıyor

37+0da 2820 doğdu bizimkide 5 kilo civarı

Canım benim şahsen sütümun bir günü diğer gününü tutmuyor ve artıp azalabiliyor, danışmanla olmasa bile arttirabilecegine inan
Hep aynı kalmasi mümkün değil
Ben
Emzirne cayi hangisi anason rezeneyi biz mi karistiriyoruz

Canım ben sürüyorum krem. Ama öyle çokça sürmüyorum bezle kurulayacak kadar derisi emiyor zaten kremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…