- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.001
Yani fena bi makine değil, kendi kıyafetlerimi atıyorum sonuçta oğlanınkileri de atarım düşük ısıda. Isıya dikkat etmek gerekiyor ben neden atmadım başta bilmiyorum şu anMakineden makineye değişir ama sen ilk denemelik bi kaç parça atıp dene bence :) canına yazık
O hangisi acaba Link atabilir misinBen karışık paket aldım bib. Bir tanesi içlerinde avent gibi yassı, diğerleri wee baby gibi evet. Biri de yarım damaklı mı ne deniyo ondan. Siz avente benzeyeni alırsanız mutlu sona ulaşabilirsiniz.
Bugün başladım 2 kere verdim evet içiyor. Benim kızım sadece mamayla besleniyor ama 4 saatte 1Canım tek seferde 120yi içiyor mu ?
CAnım demek ki anne sütü alıyor bitiremiyorsa, evet içti başka besin kaynağı yok ki yavrumunBen de aralarda meme ıle ara öğün yaptırıyorum, ama uyursa kaldırmıyorum
Ictı mı hepsını, bızımkı 90 bitiremiyor tam olarak
Iste sehrin en unlusuyle gorustum oyle dedi. Keske artsa
Maşallah kuzuya ben tek seferde 120 içse havalara zıplarım , 4 saatte muhteşem bir aralık, biz anca yarım saat bir saatBugün başladım 2 kere verdim evet içiyor. Benim kızım sadece mamayla besleniyor ama 4 saatte 1
Canım onun İçin 120 içemiyordur zaten yarım saat 1 saatte besleniyorsa aç olmaz ki bebekCanım benim şahsen sütümun bir günü diğer gününü tutmuyor ve artıp azalabiliyor, danışmanla olmasa bile arttirabilecegine inan
Hep aynı kalmasi mümkün değil
Maşallah kuzuya ben tek seferde 120 içse havalara zıplarım , 4 saatte muhteşem bir aralık, biz anca yarım saat bir saat
Nedense tek bulamadım, şu setin içinde var: Bibs Try It Emzik Seti - Baby BlueO hangisi acaba Link atabilir misin
3.sıradaki demi?Nedense tek bulamadım, şu setin içinde var: Bibs Try It Emzik Seti - Baby Blue
Hangi sehirdesin?Iste sehrin en unlusuyle gorustum oyle dedi. Keske artsa
Aynen öyleBen de hep atiyorum ilk gunden beri hic bidi olmadi hassas ayarda calistiriyorum.
nasil yani sut sadece ilk hafta mi artiyormus?Bence baska danismanla gorusun.Surekli olarak relaktasyon mumkun..
evet ta kendisi3.sıradaki demi?
Aslında 120 içemedigi için 30 içtiği için bir sonraki kısa aralıkla oluyor.Canım onun İçin 120 içemiyordur zaten yarım saat 1 saatte besleniyorsa aç olmaz ki bebek
Yok canim ben surmuyorum ben kulagi nasil temizliyorsuniz diye sormustumbackslash canım kulağına bakım kremi sen sürüyordun değil mi, kremin çekmesini bekliyor musun, bezle kuruluyor musun?
Bugun ilk defa kulağına krem sürdüm ter ile vs akıpta kulak yoluna gider mi diye de endise ettim açıkçası bezle kuruladim üstünden
TrabzonHangi sehirdesin?
38+6 de dogdu 3425Maşallah canım benim 39+2 de doğdu 3830 şimdi 75 günlük bi premses kilo 5 civarı bana son zamanlarda az kg alıyor gibi geliyor. Sadece süt veriyorum
Hem kız hem 75 günlük civarı olan bebişler sizde durumlar nedir?
Ben atıyorum yoksa hic yetişemem minik minik onları as topla zaten katlamaya zor zaman buluyorum kurutma birde tozları güzel alıyor yüksek ayara atmıyorum yipranmasin diye ama zaten kac kere giyerlerki ilk küçülenler kaldırdım bileHep beraber imdat diye bağıralım. Benim çamaşır makinesi fazla mesaiden dağılacak yakında. Bi de bebeğin eşyalarını kurutucuya atmıyorum deliler evine döndü ev.
Asıl ilk hafta cok olmuyor bebek az içtiği için bebeğe göre ayarliyo süt kendini benim deneyimim hurma şu bira mayasi ve emzirme çayı bazen hazır poşet emzirme çayı içiyorum bazende 3lü karışım rezene kimyon anason bunları kullan bak nasıl artıyor ben bazen unutuyorum göğsüm yumuşak oluyor ama unutmazsam birini emerken digeride hep akıyor normalde akşama doğru cok olmuyor gündüz hep mede olduğu için ama bunları kullanırsan devamlı var akıyorBen gecen ay sutumun artmasi icin danismana sordum bosa parani almis olurum dedi. Ilk hafta olmaliymis
37+0da 2820 doğdu bizimkide 5 kilo civarıMaşallah canım benim 39+2 de doğdu 3830 şimdi 75 günlük bi premses kilo 5 civarı bana son zamanlarda az kg alıyor gibi geliyor. Sadece süt veriyorum
Hem kız hem 75 günlük civarı olan bebişler sizde durumlar nedir?
BenCanım benim şahsen sütümun bir günü diğer gününü tutmuyor ve artıp azalabiliyor, danışmanla olmasa bile arttirabilecegine inan
Hep aynı kalmasi mümkün değil
Emzirne cayi hangisi anason rezeneyi biz mi karistiriyoruz38+6 de dogdu 3425
şimdi 76 günlük
73 günlükken 4700 geldi bizde yavaş alıyoruz bana sanki memeyi tam vakumlamiyo gibi geliyor ama meme hep ağzında çokta kusuyor anlamadim gitti dilinede bakti doktor her bebek farklı
Ben atıyorum yoksa hic yetişemem minik minik onları as topla zaten katlamaya zor zaman buluyorum kurutma birde tozları güzel alıyor yüksek ayara atmıyorum yipranmasin diye ama zaten kac kere giyerlerki ilk küçülenler kaldırdım bile
Asıl ilk hafta cok olmuyor bebek az içtiği için bebeğe göre ayarliyo süt kendini benim deneyimim hurma şu bira mayasi ve emzirme çayı bazen hazır poşet emzirme çayı içiyorum bazende 3lü karışım rezene kimyon anason bunları kullan bak nasıl artıyor ben bazen unutuyorum göğsüm yumuşak oluyor ama unutmazsam birini emerken digeride hep akıyor normalde akşama doğru cok olmuyor gündüz hep mede olduğu için ama bunları kullanırsan devamlı var akıyor
Canım ben sürüyorum krem. Ama öyle çokça sürmüyorum bezle kurulayacak kadar derisi emiyor zaten kremibackslash canım kulağına bakım kremi sen sürüyordun değil mi, kremin çekmesini bekliyor musun, bezle kuruluyor musun?
Bugun ilk defa kulağına krem sürdüm ter ile vs akıpta kulak yoluna gider mi diye de endise ettim açıkçası bezle kuruladim üstünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?