- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.021
Aynen canım sağlıklı olsunlarda inşallah kiloları da bir düzene girer. Benim bebiş ilk kilo verdikten sonra alamadı bi türlü şimdi biraz yavaşladı gibi geliyor ama bi ara iyi alıyordu. Bakalım inşallah hepsi iyi olurlar.38+6 de dogdu 3425
şimdi 76 günlük
73 günlükken 4700 geldi bizde yavaş alıyoruz bana sanki memeyi tam vakumlamiyo gibi geliyor ama meme hep ağzında çokta kusuyor anlamadim gitti dilinede bakti doktor her bebek farklı
Ben atıyorum yoksa hic yetişemem minik minik onları as topla zaten katlamaya zor zaman buluyorum kurutma birde tozları güzel alıyor yüksek ayara atmıyorum yipranmasin diye ama zaten kac kere giyerlerki ilk küçülenler kaldırdım bile
Asıl ilk hafta cok olmuyor bebek az içtiği için bebeğe göre ayarliyo süt kendini benim deneyimim hurma şu bira mayasi ve emzirme çayı bazen hazır poşet emzirme çayı içiyorum bazende 3lü karışım rezene kimyon anason bunları kullan bak nasıl artıyor ben bazen unutuyorum göğsüm yumuşak oluyor ama unutmazsam birini emerken digeride hep akıyor normalde akşama doğru cok olmuyor gündüz hep mede olduğu için ama bunları kullanırsan devamlı var akıyor
O zaman normal bizimkiler37+0da 2820 doğdu bizimkide 5 kilo civarı
GünaydınnnnnGünaydın
Evet canım aktardan. Aldım 1 er çay kaşığı akıp sıcak suda 5 dk bekletiyorum ben. Gerçekten iyi geliyor.Ben
Emzirne cayi hangisi anason rezeneyi biz mi karistiriyoruz
Ben yurtdisindayim 3ü karışık tohum şeklinde satılıyor turkiyede bence aktarda vardırBen
Emzirne cayi hangisi anason rezeneyi biz mi karistiriyoruz
Uykusuz gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sanaGünaydin herkese
Nasil gecti geceler
Bu aşı 1. Ay aşısının aynısı değil mi? Verem sanki ateş yapan.Günaydın kızlar
Bugün ikinci ay aşımız vardı bacaktan yapılan iki tanesi yapıldı, verem topluca yapılacakmış 15 gün sonraya randevu verdi
Ateş yapan başında beklediğiniz verem miydi, yoksa bu aşı için de geçerli mi?
Canım ilk Kaynanamlara gittik bizde de aynısı oldu ama gitmeye devam ettik şimdi sanırım alıştı son gittiğimizde daha sakindi. Kapatma kendini bence git zamanla alışır.Kızlar bebeklerle hiç oturmaya misafirliğe gittiniz mi bidaha tövbe biyere çıkmam dedim dün anneme gitmiştik teyzeler falan toplaştık orda ama kızım asla uyumadı uyuduysada sesten falan kısacık uykusunu alamadan uyandı derken uyku huysuzlugundan memeyi asla tutmadı perişan bi akşamdı çay Faslı başlamıştı ki ben gidiyorum dedim toplandık geldik eve bidaha gece 12ydi uyudu asla bidaha gitmem biyere dedim burnumdan geldi
Ben verem aşısı Ateş yapıyor diye biliyorum ama yerinde olsam ara ara bakardım yine de gün içinde. ( kesin sen de bakarsınGünaydın kızlar
Bugün ikinci ay aşımız vardı bacaktan yapılan iki tanesi yapıldı, verem topluca yapılacakmış 15 gün sonraya randevu verdi
O o kadar değişken ki. Bi kere avm ve sonrası oturmaya gittik full uyudu. Geçen perşembe misafir geldi, insanların yanında ağladı durdu. Onlar da aç aç, üşüyo üşüyo dediler. Kucağımda çocukla zıplıyorum bana üzerine battaniye al üşür diyorlar. Tokatlayacaktım kadınıKızlar bebeklerle hiç oturmaya misafirliğe gittiniz mi bidaha tövbe biyere çıkmam dedim dün anneme gitmiştik teyzeler falan toplaştık orda ama kızım asla uyumadı uyuduysada sesten falan kısacık uykusunu alamadan uyandı derken uyku huysuzlugundan memeyi asla tutmadı perişan bi akşamdı çay Faslı başlamıştı ki ben gidiyorum dedim toplandık geldik eve bidaha gece 12ydi uyudu asla bidaha gitmem biyere dedim burnumdan geldi
Duş almayı da bakımdan saymamızGünaydınnnnn
Bugün sabah kızım uyurken gittim mis gibi duş aldım bakım yaptım süper bir kendime geldim. Bornozla geldim kızım uyanmış. Emzirip gitmiştim zaten bezini değiştireyim dedim. Hazır açmışken de tentene temas yapalım dedim kucağıma aldım. İşte hatayı orada yaptım çünkü üzerime deli bir şekilde işedi. Bir de yüzüme baka bakasanki anne ben varken bakım senin neyine diyor.
Oğlumu parka çıkarmıştım o zaman bebek arabasında mis gibi uyumuştu ama dün resmen gözüm korktu zamanla alışır inşallah bide emmeyince beni bi telaş aldı stresimde illaki ona yansıdıCanım ilk Kaynanamlara gittik bizde de aynısı oldu ama gitmeye devam ettik şimdi sanırım alıştı son gittiğimizde daha sakindi. Kapatma kendini bence git zamanla alışır.
Ben verem aşısı Ateş yapıyor diye biliyorum ama yerinde olsam ara ara bakardım yine de gün içinde. ( kesin sen de bakarsın)
Valla hiç aldırmıyorum denilenlere artık lafımı da esirgemiyorum geçen görümcem geldi emzirdim verdim kucağına ellerini parmaklarını yalıyor iştahla doymadı bu bi daha emzir istersen dedi dedim gayet doydu o gelişiminin bi basamağı bu haftalarda ellerini tanımaya başlıyor dedim öyle mi dedi daha da bişey diyemedi.kayınvalidem de üşütmeye kafayı takmış ben sanki bebeğimin kötülüğünü isterim anneyim ben bilmiyorum sanki üşüyüp üşümeyeceğimi iyiyim anne sıkıntı yok diyorum hiç cevap verme kendimi yorma gereği duymuyorum ilk çocukta ayy her söyleneni takardım kafaya deli gibiO o kadar değişken ki. Bi kere avm ve sonrası oturmaya gittik full uyudu. Geçen perşembe misafir geldi, insanların yanında ağladı durdu. Onlar da aç aç, üşüyo üşüyo dediler. Kucağımda çocukla zıplıyorum bana üzerine battaniye al üşür diyorlar. Tokatlayacaktım kadını
Bizim de bugün 2.ay aşımız var gitmeye korkuyorumGünaydın kızlar
Hiç ateşi çıkmayanlar da var canım. İyi düşün.Bizim de bugün 2.ay aşımız var gitmeye korkuyorum
Bu o son 2 aydır gir çık yaptığımız duşlardan değildi bacımmm ayaklarıma tuz banyosu, saçıma bakim kremi, peeling falan ne gelirse yaptım. Resmen elim yüzüm açıldıDuş almayı da bakımdan saymamız
Evet olabilir minikte olsalar 9 ay bize en yakınlardı bence aşırı hisliler. Hatta geçen gün anne duygusal bi müzik söylüyor ağlıyor çocuk, hareketli söylüyor bir den gülmeye başlıyor. Annenin yüz ifadesi değişti diye o bile değiştiriyor. Zamanla alışırlar bence de. Yani alışsalar iyi olur eve kapanmak istemiyorum ben. Havalar ısınsın hemen vapur turu yapmak istiyorum.Oğlumu parka çıkarmıştım o zaman bebek arabasında mis gibi uyumuştu ama dün resmen gözüm korktu zamanla alışır inşallah bide emmeyince beni bi telaş aldı stresimde illaki ona yansıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?