- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.041
Yok yok hiiic korkmaBizim de bugün 2.ay aşımız var gitmeye korkuyorum
Baya iyiymis..Gerci ben de haksizlik etmeyeyim keyifli dus alabiliyorum bu aralar.Onceden 3dk da falan cikiyodumBu o son 2 aydır gir çık yaptığımız duşlardan değildi bacımmm ayaklarıma tuz banyosu, saçıma bakim kremi, peeling falan ne gelirse yaptım. Resmen elim yüzüm açıldıama işte 3-5 dk sürdü sefası sonrası çiş
Bizim de benzerdi ya..Bebis uyumadikca sinirler geriliyor birbirimize sariyoruz bazen. Uyumamak cok gergin yapiyo insaniUykusuz gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana
Benim gecem çok kötüydü. Bi de kocişle kavga ettim gece gece
Anneme gidiyorum sadece..Kızlar bebeklerle hiç oturmaya misafirliğe gittiniz mi bidaha tövbe biyere çıkmam dedim dün anneme gitmiştik teyzeler falan toplaştık orda ama kızım asla uyumadı uyuduysada sesten falan kısacık uykusunu alamadan uyandı derken uyku huysuzlugundan memeyi asla tutmadı perişan bi akşamdı çay Faslı başlamıştı ki ben gidiyorum dedim toplandık geldik eve bidaha gece 12ydi uyudu asla bidaha gitmem biyere dedim burnumdan geldi
Birde bugün hırıltısı geçmeyince ciğere mi indi korkusuyla tekrar doktora götürdük temiz dedi ve önemli olan gece burun temizliği dedi uyanmasın diye tutmuyor anneler gece ciğere inip zaturreyle geliyorlar sabahında dedi gece uyandırırıp temizle burnunu eğer hırıltısı varsa dedi sizinde aklınızda bulunsun gece önemliymiş hırıltı balgam varsa
Şükürler olsun ağlaması bir dakika felan sürdü, maman hazırda olsun hemen vermeye çalış sakinlesiyorlar sağlıkları için napalmBizim de bugün 2.ay aşımız var gitmeye korkuyorum
Benim yarıda bıraktığım duş olmuştu ya ağladığı içinYok yok hiiic korkmaIns atessiz atlatirsiniz bizim oyle oldu
Baya iyiymis..Gerci ben de haksizlik etmeyeyim keyifli dus alabiliyorum bu aralar.Onceden 3dk da falan cikiyodum
Bizim de benzerdi ya..Bebis uyumadikca sinirler geriliyor birbirimize sariyoruz bazen. Uyumamak cok gergin yapiyo insani
Bu doktorların anlaşamamasını ben de anlamıyorum ya! Tıp fakültelerinde aynı müfredat aynı kitaplar okutulmuyor mu? Sağlık Bakanlığı yapsın test bize net bişey söylesinler sonuçta sağlık bu siyaset- fikir akılverişi değil ya yoruma açık olsun. Burun açma iyi mi kötü mü? Hepsi bu. Bende gerçekten bu konudan muzdaribim herkes bişii söylüyor. Bizim doktor ilk 20 gün fizyolojik kullanmayın, aspiratör hiç kullanmayın dedi. 20 gün sonunda 40 güne kadar sadece 2 damla damlatın fazlası olmasın dedi. 2. Ay dan sonra 2.5 cc bir buruna sıkabilirsiniz, 4. Ayda 5 cc sıkabilirsiniz dedi. Başka doktora gitmedim başka şey söyler kafam karışır diye.Bugün aşıya gitmişken sağlık ocağında doktorun yanına da girdim nefesini dinletmek için sorun yok ama konu burun temizliğinden açıldı, aspiratörle almıyorsun değil mi dedi, alıyorum dedim. Bu kadar yüzyıllardir ihtiyaç duyulmayan bir işlem, birisi ürün satmak için çıkartmış,sakıncalı yapmayın dediben zaten haftada bir ancak yapıyorum banyodan sonra baya hapşırıp çıkartiyor ama doktorlar arası uzmaslamama konusu da epey baydı
Şükürler olsun ağlaması bir dakika felan sürdü, maman hazırda olsun hemen vermeye çalış sakinlesiyorlar sağlıkları için napalm
Benim yarıda bıraktığım duş olmuştu ya ağladığı içinşimdi çok şükür
Benim kızım ilk gün emziği aldı, emzigine de aşık, bu emzik kirlendi diye birebir aynı diğer emziği verdim, bunu garipsedi ağzından attı almak istemedi, acaba emziği bıraksam mi diye düşündüm, herhangi bir faydası yok bana şuan için. Uzmanlar uyutmaya çalışırken vermeyin uyku aracı olarak diyorlar. Cok ağlamıyor, ağlarken de emzik almıyor, sütle sakinleşiyor. Konuşmasını geciktirir diye korkuyorum, ağzında emzik varken agu sesleri yeterince çıkmıyor, uyurken ağzındaysa ağzından düşerken uyanıyorBu doktorların anlaşamamasını ben de anlamıyorum ya! Tıp fakültelerinde aynı müfredat aynı kitaplar okutulmuyor mu? Sağlık Bakanlığı yapsın test bize net bişey söylesinler sonuçta sağlık bu siyaset- fikir akılverişi değil ya yoruma açık olsun. Burun açma iyi mi kötü mü? Hepsi bu. Bende gerçekten bu konudan muzdaribim herkes bişii söylüyor. Bizim doktor ilk 20 gün fizyolojik kullanmayın, aspiratör hiç kullanmayın dedi. 20 gün sonunda 40 güne kadar sadece 2 damla damlatın fazlası olmasın dedi. 2. Ay dan sonra 2.5 cc bir buruna sıkabilirsiniz, 4. Ayda 5 cc sıkabilirsiniz dedi. Başka doktora gitmedim başka şey söyler kafam karışır diye.
Şimdi emziği soracağım çocuğa faydası- zararı nedir 4. Aydan itibaren diye. Çünkü etraftan duyduğum anne rahat etsin diye diyorlar. Ben şuan rahatım çok şükür ilerde ne olur bilmem ama bakalım bir sorayım ne diyecek?
Rotavirüs aşısı 3.ayda yapılacaksizce tam 2 aylıkken mi yaptırayım yoksa bir limit var 2 ay aşıları için, 45 günlükten 75 günlük olana kadar bir aralıkta yaptırabilirim, ne kadar geç o kadar iyi mi oluyor? Aşılar şunlarmış:
- DTaP-HB-IPV-Hib: Diphtheria, Tetanus, Pertussis (Whooping Cough), Hepatitis B, Polio, Haemophilus Influenzae type B (Hib)
- Pneu-C-10: Pneumococcal
- Rota: Rotavirus
Emzıgı veren pişman, veremeyen pişmanBenim kızım ilk gün emziği aldı, emzigine de aşık, bu emzik kirlendi diye birebir aynı diğer emziği verdim, bunu garipsedi ağzından attı almak istemedi, acaba emziği bıraksam mi diye düşündüm, herhangi bir faydası yok bana şuan için. Uzmanlar uyutmaya çalışırken vermeyin uyku aracı olarak diyorlar. Cok ağlamıyor, ağlarken de emzik almıyor, sütle sakinleşiyor. Konuşmasını geciktirir diye korkuyorum, ağzında emzik varken agu sesleri yeterince çıkmıyor, uyurken ağzındaysa ağzından düşerken uyanıyor
Herkes ayri bisi soyluyor iste.Emzikle yoksa bu sefer memede uyutuyorsun -%2lik desteksiz uyuyan instagram annesi bebesi disinda-..Ee memede de uyutmayin diyolar..Benim kızım ilk gün emziği aldı, emzigine de aşık, bu emzik kirlendi diye birebir aynı diğer emziği verdim, bunu garipsedi ağzından attı almak istemedi, acaba emziği bıraksam mi diye düşündüm, herhangi bir faydası yok bana şuan için. Uzmanlar uyutmaya çalışırken vermeyin uyku aracı olarak diyorlar. Cok ağlamıyor, ağlarken de emzik almıyor, sütle sakinleşiyor. Konuşmasını geciktirir diye korkuyorum, ağzında emzik varken agu sesleri yeterince çıkmıyor, uyurken ağzındaysa ağzından düşerken uyanıyor
Bu arada konusma gecikmesi,dis yapisi bozuklugu gibi sorunlar 1 yas sonrasi kullanimlarda oluyor.Bence ilk 6 ay rahat kullanip,6-9 aydan sonra kullanimi azaltirsaniz sorun olmaz..Benim kızım ilk gün emziği aldı, emzigine de aşık, bu emzik kirlendi diye birebir aynı diğer emziği verdim, bunu garipsedi ağzından attı almak istemedi, acaba emziği bıraksam mi diye düşündüm, herhangi bir faydası yok bana şuan için. Uzmanlar uyutmaya çalışırken vermeyin uyku aracı olarak diyorlar. Cok ağlamıyor, ağlarken de emzik almıyor, sütle sakinleşiyor. Konuşmasını geciktirir diye korkuyorum, ağzında emzik varken agu sesleri yeterince çıkmıyor, uyurken ağzındaysa ağzından düşerken uyanıyor
Her bebek arabasına uygun mu birde pusete de oluyor muBen e bebek ten araba yağmurluğu aldım o sürekli takılı duruyor havanın durumuna göre ön tarafını kapatıp açıyorum temiz hava çok iyi geliyor bebeklere
3 ayrı doktora sordum hepsi çekmemi öyle temizlememi bi zararı olmadığını söyledi ne bileyim hepsi başka bişey diyorBugün aşıya gitmişken sağlık ocağında doktorun yanına da girdim nefesini dinletmek için sorun yok ama konu burun temizliğinden açıldı, aspiratörle almıyorsun değil mi dedi, alıyorum dedim. Bu kadar yüzyıllardir ihtiyaç duyulmayan bir işlem, birisi ürün satmak için çıkartmış,sakıncalı yapmayın dediben zaten haftada bir ancak yapıyorum banyodan sonra baya hapşırıp çıkartiyor ama doktorlar arası uzmaslamama konusu da epey baydı
Şükürler olsun ağlaması bir dakika felan sürdü, maman hazırda olsun hemen vermeye çalış sakinlesiyorlar sağlıkları için napalm
Bana da d vit sakın unutma çok önemli diyor. Ben de takıntılıyım zaten. Saldım artık arada bir unutsam ölmez herhalde.Bugün aşıya gitmişken sağlık ocağında doktorun yanına da girdim nefesini dinletmek için sorun yok ama konu burun temizliğinden açıldı, aspiratörle almıyorsun değil mi dedi, alıyorum dedim. Bu kadar yüzyıllardir ihtiyaç duyulmayan bir işlem, birisi ürün satmak için çıkartmış,sakıncalı yapmayın dediben zaten haftada bir ancak yapıyorum banyodan sonra baya hapşırıp çıkartiyor ama doktorlar arası uzmaslamama konusu da epey baydı
En coşanını söyleyeyim size. Annemin arkadaşı yeni emekli olmuş bir doktor, bana dedi ki bebeği yüzüstü yatırBu doktorların anlaşamamasını ben de anlamıyorum ya! Tıp fakültelerinde aynı müfredat aynı kitaplar okutulmuyor mu? Sağlık Bakanlığı yapsın test bize net bişey söylesinler sonuçta sağlık bu siyaset- fikir akılverişi değil ya yoruma açık olsun. Burun açma iyi mi kötü mü? Hepsi bu. Bende gerçekten bu konudan muzdaribim herkes bişii söylüyor. Bizim doktor ilk 20 gün fizyolojik kullanmayın, aspiratör hiç kullanmayın dedi. 20 gün sonunda 40 güne kadar sadece 2 damla damlatın fazlası olmasın dedi. 2. Ay dan sonra 2.5 cc bir buruna sıkabilirsiniz, 4. Ayda 5 cc sıkabilirsiniz dedi. Başka doktora gitmedim başka şey söyler kafam karışır diye.
Şimdi emziği soracağım çocuğa faydası- zararı nedir 4. Aydan itibaren diye. Çünkü etraftan duyduğum anne rahat etsin diye diyorlar. Ben şuan rahatım çok şükür ilerde ne olur bilmem ama bakalım bir sorayım ne diyecek?
Travel sistem olanlar için olanı aldım ben canım iki seçenek var biri kabin biri travel ona göre secebilirsin her arabaya oluyor evet pusette kullanıyorum normaldede oluyorHer bebek arabasına uygun mu birde pusete de oluyor mu
Hemen alıyorum canım teşekkür ederimAvent yarım damak olduğu için çok rahat canım bence dene ultra soft ağız çevresine izde yapmıyor
Ben kamera koydum yatak odasına ve salona her dakika ağlıyor mu diye bakmaktan hiçbirşey yapamıyorum yoksa.Ben hiç aynı odadan dışarı çıkamıyorum malesef , ev kaloriferli değil o yüzden kapı kapalı oluyor sesini duyamazsam diye çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?