- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.061
Hanımlar sütüm çok azaldı etkili süt arttırıcı tarifleriniz var mı neler yapabilirim uykudan uyandığında emziriyorum sadece o yüzden sürekli uyumak istiyo
Canım memnun musun, memnunsan marka model nedir?Ben kamera koydum yatak odasına ve salona her dakika ağlıyor mu diye bakmaktan hiçbirşey yapamıyorum yoksa.
Bende ekstradan bide bezi didik didik inceleme var mukus var mi diye yakında hunileri takacazO zaman normal bizimkileray ne yapacağımızı şaşırdık boklu bez saymalar süt saymalar kilo hesaplamalar kafam iyice gitti
Bugun ebebekte kamera telsiz indirimi var karar verirsen al hemen.Canım memnun musun, memnunsan marka model nedir?
Kızlar ayrıca sizde kullanıyorsanız kamera, telsiz tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım memnun musun, memnunsan marka model nedir?
Bi kere kızım evde huni buldu, bu ne diye sordu. O kadar kullanmadığım bişey ki ‘delilerin kafasına taktıkları şey’ dedim dalgınlıklaBende ekstradan bide bezi didik didik inceleme var mukus var mi diye yakında hunileri takacaz
Teşekkür ederim canım, indirim vesile oldu uzatmadan almış oldum hem odama hem salona, fiyat performans ürünü aldım, monitörsüz, telefondan izlemeli, karşılıklı konuşmalı umarim yeterli gelirBugun ebebekte kamera telsiz indirimi var karar verirsen al hemen.
Kamera Xiaomi aldim kullanmadim henuz telsiz yeterli oluyor simdilik.Avent kullaniyorum.Ama ben bilmedigimden aldim.Evde kullancaksam sadece kamera alman yeterli kameralarin sesi var cunku
Xiaominin aldık modeline bakmam lazım. Aynı uygulamadan iki kamerayı da takip edebiliyorum. Motorolanın bi modeli vardı bebek kamerası önceden ama xiaomiden daha memnunumCanım memnun musun, memnunsan marka model nedir?
Canım bebekten bebeğe değişiyordur ama bugun bizde verem hariç 2.ay aşısı olduk ateşi çıkmadı. 38 yüksek bebek için, doktora götürsen mi hastalıktan olabilirKızlar bugün 2 ay aşılarımızı olduk verem aşısı hariç. Şuan 38 derece ateşimiz üstünü incelttim soydum. Huzursuz ağlıyor. Büyük kızım da ateşli bu akşamacaba hastalandı mı aşıdan mı ateşi çıktı bebeğin bilemiyorum. 38 derecede ateş düşürücü veren oldu mu? Beklemeli miyim sizce
37.5 olunca verdi arkadaşlar.Kızlar bugün 2 ay aşılarımızı olduk verem aşısı hariç. Şuan 38 derece ateşimiz üstünü incelttim soydum. Huzursuz ağlıyor. Büyük kızım da ateşli bu akşamacaba hastalandı mı aşıdan mı ateşi çıktı bebeğin bilemiyorum. 38 derecede ateş düşürücü veren oldu mu? Beklemeli miyim sizce
Bende sanmıyorum sadece ilk hafta artacağını evlatlık alanlar nasıl sütünü getirip artırıyorIste sehrin en unlusuyle gorustum oyle dedi. Keske artsa
Kaç yaşında kızın bizdede aynı durum mevcut ameliyat ve bademcik küçültme diyordu bütün doktorlar bir kaç ay paketli gıda vermedim süt ve süt ürünlerini kakaoyu falan kestik birde burnuna 21 gün udi hindi yağı damlatıp hergun bir çay kaşığı içirdim 1 hafta arayla 3 ayın sonunda horlamalar gitti kontrole gittik geniz eti ameliyat gerektirecek boyutta degil dedi doktor küçültmeyi başardık şimdi iyi ara ara yine uyguluyorum bu şekilde udi hindiyi. Bu arada çok geçmiş olsunYarın kızım bademcik küçültme ve geniz eti ameliyatı olacak. Dualarınızı beklerim. Biraz anesteziden korkuyorum.
Uykusuz gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana
Benim gecem çok kötüydü. Bi de kocişle kavga ettim gece gece
Kacinci hafta aldin danismanligiBende sanmıyorum sadece ilk hafta artacağını evlatlık alanlar nasıl sütünü getirip artırıyor
Benimde azdı danışmanla hallettik mamayı bıtaktırdı bana zamanlada sütüm arrttı da arttıda şimdi fazla bile birikiyor
Kilo takibinde Bir ayda da 1600 gr aldı
Danismanin kim online veriyor muBende sanmıyorum sadece ilk hafta artacağını evlatlık alanlar nasıl sütünü getirip artırıyor
Benimde azdı danışmanla hallettik mamayı bıtaktırdı bana zamanlada sütüm arrttı da arttıda şimdi fazla bile birikiyor
Ne kadar cok kilo almisBende sanmıyorum sadece ilk hafta artacağını evlatlık alanlar nasıl sütünü getirip artırıyor
Canım ayaklari ve ellerinin içi yeni deri olduğundan nemli gibi , onu ter olarak düşünüyor olabilir misin?Ben bi konuda sizin fikirlerinize danışmak istiyorum bebeğimin ayakları her alt açmada terli nemli bu yüzdende soğuk oluyor tek kat çorap onun üstüne patikli alt giydiriyorum siz nasıl giydiriyorsunuz nasıl giydirsem ki ter olmasa sogumasa.
Birde pişiği iyileşti tamamen şimdi nasıl bi yol izlemeliyim tekrar olmaması için korumak için ne yapmam lazım bu temiz içerik olmayan şeyleri daha fazla sürmek istemiyorum iyi çünkü
5 yaşında canım. Eylül ayından beri 2 haftada bir acile gidiyor. Ayda bir antibiyotik kullanıyor. Orta kulak sıvı birikmesi de vardı. Şükür onu atlattık.Kaç yaşında kızın bizdede aynı durum mevcut ameliyat ve bademcik küçültme diyordu bütün doktorlar bir kaç ay paketli gıda vermedim süt ve süt ürünlerini kakaoyu falan kestik birde burnuna 21 gün udi hindi yağı damlatıp hergun bir çay kaşığı içirdim 1 hafta arayla 3 ayın sonunda horlamalar gitti kontrole gittik geniz eti ameliyat gerektirecek boyutta degil dedi doktor küçültmeyi başardık şimdi iyi ara ara yine uyguluyorum bu şekilde udi hindiyi. Bu arada çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?