2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de çorap+patikli alt giydiriyorum. Patiksiz pijama giydirirsem üstüne patik giydiriyorum.
Pişik için de günde bir iki kere altını açtıktan sonra alt açma örtüsünün üstünde bez takmadan pijama ile yatırabilirsin biraz.

AYnen mamayla durdurdum bir tanesi çok yaktı canını

Kızlar calpolu nasıl veriyorsunuz? Mamaya karıştırarak versem olur mu?

Bizim antibiyotiklik çok olmadı ama horlama neredeyse uyku apnesi bile vardı o yüzden çok katı oldum yeme içme konusunda çünkü kuzenimin kızının ameliyat sonrası 1 yıl olmadan tekrarladı şimdi oda dikkat ediyor yeme içmeye daha büyümesin diye

Pişiği geçti yanı asıl sormak istediğim her bez değişiminde bişey sürüyor musunuz yada sürmemeli mi ne yapmalı ben her değişmede pamuk ve ılık suyla güzel temizliyorum sonrasında kuru pamukla iyice kuruluyorum sonra biraz havalatip çinko bazlı krem kızarık varsa sadece oralara az sürüp onuda kurusun diye bekleyip sonra kapatıyorum ama hiç krem sürmeden kapatsam mı hep mi kremleyecez onu kestiremedim

Baya nemli oluyor çorap çıkıp havaylada temas edince buz gibi oluyor

Baya nemli oluyor çorap çıkıp havaylada temas edince buz gibi oluyor
Bence çok fazla giydiriyorsunuz nemin sebebi o olabilir. Ben ya tek kat çorap ya ayaklı pijama giydiriyorum. Evin içi 22 derece. Bazen çıplak bıraktığım da oluyor, ayağının üşümesi bebeğin üşüdüğü anlamına gelmiyor ense ya da göğüs bakmak lazım.

Hangi danışmanla çalıştınız acaba ve neler yaptınız bize de söyler misiniz

Bizim de bugün 2.ay aşımız var gitmeye korkuyorum
Nasıl geçiyor canım ateş çıktı mı?
Geçenlerde eşim kulak burun boğaza gitti, biz de vardık. Gitmişken Prof’a sordum kızın burnunu aspiratörle temizleyelim mi diye. O da tabi temizle, sadece burundan nefes alıyor o şimdi. 2.5 cc bi burna 2.5 cc diğer burna sık aspiratörle çek bişey olmaz dedi.
Canım memnun musun, memnunsan marka model nedir?

Kızlar ayrıca sizde kullanıyorsanız kamera, telsiz tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben kamera kullanıyorumok rahat ediyorum. Gece görüşü de olsun ama alıyorsan. Hatta benimki psikopatlık; gece monitörü açık oluyor. Bizim odada uyuyor ama karanlıktan görmüyorum, monitörü açıp bakıyorum uyanmış mı, nefesi nasıl vs diye.

Aslında evimiz sıcak ve çok sıcağı seven bi bebek değil o yüzden hep bi zıbın bi tulum yada alt üst takım şeklinde giydiriyorum ama ayakları hep iki kat çorap giydirdim üşürse gazı olur diye içine hiç çorap giydirmesem de sanki üşür hissi oluyor

Kızlar calpolu nasıl veriyorsunuz? Mamaya karıştırarak versem olur mu?

Kaşıkla kavga dövüş veriyordum. Hiç öyle denemedim.
Kızlar aklınızda olsun ben bi yöntem buldum ilaç vermek için. Gaz ilacını 2 cc veriyorum, ilaç kaşığı, şırınga vs denedim çıkartıyor. Ben de ilacı şırıngaya çekiyorum, sonra bi biberonun sadece emzik kısmını alıyorum emzik kısmına koyuyorum şırıngadan, sonra o emzik kısmı veriyorum hiç biberon kısmını takmadan emiyor ordan.

Evet banada öyle soyledi ağız nefesi almak bilmiyorlar gece de temizlersen rahat uyur burnu açık olursa dedi

Kızda her alt açma sonrası mustela pişik önleyici sürüyordum. Şimdi oğlanda kızarık görürsem veya üst üste bir kaç kez kaka yapınca sürüyorum. Her kakadan sonra lavaboda poposunu yıkıyorum mümkün olduğunca. Biraz yapısal galiba bu pişik işleri.

Şükür çıkmadı sürekli uyuyor aşı etkisi sanırım

Günde bir kere ideal olanı canım öyle biliyorum. Ben sadece sabahları sürüyorum pişik kremi.

Bi deneyin isterseniz bakalım değişecek mi nemlilik durumu

Ayy o mustela daha asla sürmem onu her sürmemde cildi kabardı iyileştikten sonra bi deneyeyim ondanmıydı dedim bir kere sürmemde hemen kızardı yine birde bezi denedim sleepy taktım iki saat arayla değiştim ve yine hemen kızardı bir buçuk paket 100 adet kadar elimde patladı iyi ki daha fazla stoklamamıştım şimdi molfixle rahat gecede elimde olan provalarla bitene kadar kullanicam kakası da bugün hiç mukuslu olmadı o kadar mutluyum ki birseyler yoluna girince annelik çok güzel tatlı bi telaş iyiki varlar evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…