2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evlatlık çocuk alınca süt geliyor mu şu an inanılmaz bir şok yaşıyorum, acayip bişey bu. Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olanlar da emziriyor o zaman öyle mi?

Sanki anne için olan avantajından çok çocuk için dezavantajı var gibi mi?
Serum fizyolojik de bende kendimce bebeğe göre hareket ediyorum
yüzüstü mü iyi ki emekli olmuş
Doktorların uzmanlık sınavında en düşük puanın çocuk doktoru olduğunu biliyor muydunuz? Aile hekimleri bile daha cok puanla giriyorlar
aaaaa bilmiyordum neyse öğrendiğim iyi oldu gıcık olduğum bi doktor olursa kullanırım bu bilgiyi
Canım memnun musun, memnunsan marka model nedir?

Kızlar ayrıca sizde kullanıyorsanız kamera, telsiz tavsiyelerinizi bekliyorum
ben telsiz kullanıyorum canım aşırı memnunum markası ne bilmiyorum eşimden yarın öğrenir link atarım sana.
Yarın kızım bademcik küçültme ve geniz eti ameliyatı olacak. Dualarınızı beklerim. Biraz anesteziden korkuyorum.
rabbim Şafii ismiyle şifa versin sorunsuz rahat bi ameliyat olsun canım.
Canım bana hemşire 37.5 olunca üstünü incelt calpol ver demişti? Şimdi nasıl?
Ben gündüzleri çorap giydirmiyorum ev hep 23.5 derece çünkü akşam giydiriyorum. Kaynanama gidersek kesin giydiriyorum gece gündüz farketmezse onda. Banyo yaptıysa mutlaka tek çorap giydiriyorum. Gece yatarken kafama göre bazen çoraplı bazen çorapsız yatırıyorum zaten zıbın var.
Ben pişik kremini incia kullanıyordum komple bıraktım. Islak mendilide kaka yapmışsa kullanıyorum. Çiş yapınca ılık sulu ağız beziyle siliyorum sonra başka bezle pıt pıt kuruluyorum ve havalandırıyorum. Şuan için iyiyiz çok şükür maşallah. Ama bu bi pişik tavsiyesi olur mu bilmem kendimce böyle yapıyorum.
Evlatlık çocuk alınca süt geliyor mu şu an inanılmaz bir şok yaşıyorum, acayip bişey bu. Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olanlar da emziriyor o zaman öyle mi?
canım her annede olmuyor ama bazı evlatlık alanlarda hormonlar o yönde gelişebiliyor. Benim bir yakınım evlatlık almıştı o emzirdi kısa bir süre gelmişti.

Kızlar gece gece size bir tavsiye ile geldim belki kullananlarınız ya da ihtiyacı olan vardır. Benim bebiş yanımda yatıyor önceleri bi gece lambası var ben ışıkta iyi uyuyamam çocuk için katlanıyordum sonra eşim philips hue diye bir lamba almış. Normal ampul yerine takıyorsun istersen kumandası da var telefondan da yönetebiliyorsun. Bir sürü ışık ayarı var. Renkler var. Gün ışığı, kızıl, mavi falan. Ben gece bebek uyuyunca hemen kumandadan kapatıyorum, az uyanır gibi olunca açmıyorum ama hafif karanlık. Aşırı iyi geldi bana. Bonusu da Spotify a uyumlu. Şarkı açınca müziğe göre renk değiştiriyor disko disko emziriyorum. kesinlikle işbirliği değildir

Hanımlar sütüm çok azaldı etkili süt arttırıcı tarifleriniz var mı neler yapabilirim uykudan uyandığında emziriyorum sadece o yüzden sürekli uyumak istiyo
1.sirada hurma benim için sonra emzirme çayı tahin pekmez bira mayasi
Yarın kızım bademcik küçültme ve geniz eti ameliyatı olacak. Dualarınızı beklerim. Biraz anesteziden korkuyorum.
Benim kızında alınması lazım sizin ne gibi şikayet vardı benimki çok horlamiyo ama ağzından hep nefes alıyor ve zorlanıyor gece ellikere yer değişiyor rahat uyuyamiyor sanki hep grip gibi ama antibiyotik kullanmıyoruz
Senin kız kaç yaşında udi hindi yağını bende duydum ama iciremiyorum burun spreyi içine koysam onla sıkılır mı acaba
Banada hemşireler hep yanagin icine siringayla sıkacan derdi direk ağzına değil ama senin yöntemde iyi biberon tutanlara

elifsevde eylülden beri burnu tıkalıydı. Aralık ortasında anca açıldı. Babyvac diye bir şey aldık. Elektrik süpürgesine takıp çekiyorsun burnunu açıyorsun. Doktor çekmedikten sonra serum fizyolojikle yıkamanın hiç anlamı yok dedi.
İki-dört haftada bir ateşi 40 dereceye kadar çıkıyordu. Onun için antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. horlama falan ikincil şikayetler.

Burası sessiz sakinken anliyorum ki bebisler ayakta yine pertimizin çıktığı bir geceden selamlar
Belki uyuyorlardır bebişler , olmaz mı olamaz mı olmayacak mı yoksa o düzenli uyuyan, emen, kakasını yapan çocuklar sadece filmlerde mi var ( bebeği uyumamakta kafayı yiyen anne sesidir )

Belki uyuyorlardır bebişler , olmaz mı olamaz mı olmayacak mı yoksa o düzenli uyuyan, emen, kakasını yapan çocuklar sadece filmlerde mi var ( bebeği uyumamakta kafayı yiyen anne sesidir )
Filmlerde değil de Instagram'da diyelim biz ona şaka bir yana inşallah uyuyordur bebisler ve güzel anneleri bugün sende beni yalnız bırakmadın öyle düşün ve sende yalnız değilsin bir kaç aya bizde duzelicez İnşallah benim umudum var

Kizlar bebegim hasta gibi olabilir öksürüğü ve hapsiriginin sesi değişik, burnunu temizledim ve salyası çok fazla, salya konusu gecmisti sanki normal mi

Bir de bu memeler ne zaman terbiye olacak azıcık kizi seviyim azıcık zaman geçsin öyle akıyor, üstümde buz gibi oluyor
Benim oldular sanırım ya da sütüm azaldi bilemiyorum ama yumusaklar yani onun haricinde sıktıgımda süt geliyor emzirme sonrasında da

Akıllı ampul bende senelerden beri kullaniyorum şuan bebekle başka ihtimal dusunemiyorum
Psikolojim bozuldu ben sütünün akmasini özledim en ufak bir degişiklige tahammülüm yok hemen endişeleniyorum
Daha iyi versiyonuna güncellendin üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…