2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Taşıyıcı anne evli hemde başka bir ailenin çocuğunu taşıyıp doğurup geri mi veriyor
Çok ilginçmiş
Bende yeni birşey öğrenmiş oldum

Taşıyıcı anne evli hemde başka bir ailenin çocuğunu taşıyıp doğurup geri mi veriyor
Çok ilginçmiş
Bence çok kötü birşey ya taşıyıcı annelik ne kadar yumurta ve sperm başkasına ait olsada içinde büyüyor bir bağ oluşuyor kipirtisi tekmeleri doğum anı acısını yaşa doğur götür ver

Ayni durumdayiz hep sutlerim akardi memem tas gibi olurdu simdi yumusak tek meme de duyuyordu 2 gundur 2 memr emziriyorum bi de bakayim sut ne alemde diye emzirme sonrasi sagin yaptim 30cc cikti iyice moralim bozuldu simdi bol su yukleniyorum
Terbiye olduysa sağımda az çıkabilirmis sagimdan sonra sende elinle bir bak bakalım sıktiginda süt geliyorsa sorun yok ama suya yuklenmekte fayda var nolursa olsun bende bı kaç gün dikkat edicem bakalım duruma göre sende yazar misin

Ben bu aylarına baktım ondan bulamadım belki

Kumsari senin mastit ne durumda idi?
Ya sürekli mastitten korkuyorum sürekli başıma geliyor

Benim bi kere tıkanıklık oldu ağrı oldu onu ezerek masaj yaptım, pompayi son ayar yapıp çeke ceke açıldı.
Benim göğüslerimde mastite cok müsait, yumuşacık bosalmiyor bide sürekli besliyorum ben, kız azck içiyor yine acıkıyor o zamanda sürekli uyarılıyor

Oto koltuğu tercihleriniz neler ne gibi özellikleri bakmalıyız alırken acaba

E bebekte de cok güzel indirim var alacak olursan

Geçmiş olsun cnm bizim kiz ateslenmiyor ama gece rahat uyuyamiyor grip gibi hepama akan bişey yok doktor küçültmek lazım dedi ben korkuyorum ama nereye kadar kızda rahat eder
Bende 2 kere oldum bana fayda eden ebe tavsiyesi sıcak duş ve sıcak su torbası soğuk çok uygulama dedi ebe.
Ters emzirmede iyi geliyor ve kocakarı yöntemi var sırtüstü yatacan memenin ucunu tutup yukarı kaldiracan salliyacan acıyor ama dayana bildiğin kadar yap yukarı çek kanalları acıyor ben hic antibiyotik kullanmadım hiç bir bebekte 2 gün ateş ve titreme çektim ama
Onlar cnm ticaret için yapiyor o bağ olmuşsa yapmazlardı yabancı haberlerde duymuştum bir kaç kere anne torununun taşıyıcı annesi olmuştu

Çok ilginçmiş
Yok şöyle, Kanada’da taşıyıcı annelik yasal ama parayla yapmak yasak. Ne motivasyonla taşıyor kadınlar inan bilmiyorum ama çocuk sahibi olamayan bir arkadaşı var eşimin. Kadının rahminde bi sıkıntı var galiba detay inan sormadım soramam zaten. Bunlar kadının ve adamın kendi yumurtası alındı tüp bebek gibi aynı ama yerleştirildiği rahim taşıyıcı annenin rahmi. Sonra doğuma gitti bunlar doğar doğmaz verdi bebeği kadın.

Benim de üstüm başım süt uyanıyorum iki gündür. Makine ile sağmayın. Benim memelerin terbiye olmuş gibiydi, süt fazlaydı bi gün sağıp dolaba atayım dedim, o gün bugündür memelerim iflah olmadı. Sütü ilk arttırma aşamasında sağım çok güzel ama sonrasında kontrolsüz güç. Elle sağıyorum artık.

elifsevde
Çocuğu veya kendi ameliyat olan her arkadaşım iyi ki yaptırmışız diyor. Ama bu kadar ateş olmasa, bi de crp de yükseliyordu, biz de yaptırmazdık.
Durumunu sonra anlatirmisin kaç gün ağrı oluyor neye dikkat etmek gerekiyor benim kizda 8.ayda 4 yasinda olacak önce bi udihindi deniyecem geçmezse bizde ameliyat hep ağzı açık yatıyor içim parçalanıyor gece
Benim büyük kizda buruneti alindiydi küçükken ama çok horluyordu uyunmuyodu yanında bunda çok horlama yok sanki zor nefes alıyor gibi

elifsevde
Çocuğu veya kendi ameliyat olan her arkadaşım iyi ki yaptırmışız diyor. Ama bu kadar ateş olmasa, bi de crp de yükseliyordu, biz de yaptırmazdık.
Kuzum nasıl geçti ameliyat? Benim arkadaşımın kızında da ayda en az 1 kere tekrarlayan boğaza bağlı ateş vardı. Antibiyotikle de düşmüyordu. Çok doktor gezdi en son doktor almamız lazım sürekli kortizon kullanırsa erken ergenliğe girer dedi. İyi yapmışsınız canım.

Bugün kalça çıkıklığına bakıldı sol tarafta var dendi çift bez tak dedi doktor 1 ay sonra tekrar bakılacak düzeldi mi düzelmedi mi diye
Bebeklerde çok sık duyduğumuz bir şey canım bak 1 ayda bile düzelmesi bekleyebiliyor o yüzden hiç canını sıkma, inşallah bir ay sonra hayırlı haberlerini alırız

Ya bak bunu bilmiyordum. İyi olmuş o zaman yaptırdığımız.
Teşekkürler canım. İyiymiş şimdi. Babasıyla hastanede yatacak bu gece. Ben bebekle evdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…