- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.141
Taşıyıcı anne evli hemde başka bir ailenin çocuğunu taşıyıp doğurup geri mi veriyorBi arkadaşım taşıyıcı anne ile çocuk sahibi oldu sormadım hiç açmadım bu konuları ams şimdi acayip merak ettim. Kocası arkadaşımız aslında elime sorucam sorsun aşırı merak ettim onun karısı emzirdi mi acaba. Bişey öğrendim valla sağolun kızlar.Acelya A
Bence çok kötü birşey ya taşıyıcı annelik ne kadar yumurta ve sperm başkasına ait olsada içinde büyüyor bir bağ oluşuyor kipirtisi tekmeleri doğum anı acısını yaşa doğur götür verTaşıyıcı anne evli hemde başka bir ailenin çocuğunu taşıyıp doğurup geri mi veriyor
Çok ilginçmiş
Bende yeni birşey öğrenmiş oldum
Terbiye olduysa sağımda az çıkabilirmis sagimdan sonra sende elinle bir bak bakalım sıktiginda süt geliyorsa sorun yok ama suya yuklenmekte fayda var nolursa olsun bende bı kaç gün dikkat edicem bakalım duruma göre sende yazar misinAyni durumdayiz hep sutlerim akardi memem tas gibi olurdu simdi yumusak tek meme de duyuyordu 2 gundur 2 memr emziriyorum bi de bakayim sut ne alemde diye emzirme sonrasi sagin yaptim 30cc cikti iyice moralim bozuldu simdi bol su yukleniyorum
Biz oto koltuğu almadık henüzOto koltuğu tercihleriniz neler ne gibi özellikleri bakmalıyız alırken acaba
Canım mastit olmıuor mu öyle
Ben yine mastit oldum artık bıktım ya bu 4.filan yine
Senin ağrı ve kızarıklık olmuş mıydu?
Antibiyotik kullanmak istemiyorum bnu sefer yşne artık yalama oldu resmen
Benim sol memeyi uyarıp süt miktarını arttırmam lazım düzenli sağmaya başladım ama yorucu ya
Genelde sağı emzirip sonra ikisini sağıyorum müthiş fark var.
Tek meme deki süt çocugun ihtiyacına göre üretiliyor ama diğer meme kendi de istemiyor
1 yaş al çekiliyor yıkayınca zaten
Her yerde vardır kız çarşı pazar ben hem mağazadan aldım hem ablam göndermiş
Erkek ya benimki pipisini sıkmasın diye daha gevşek giydiriyorum ama zaten bezi var
Oto koltuğu tercihleriniz neler ne gibi özellikleri bakmalıyız alırken acaba
Geçmiş olsun cnm bizim kiz ateslenmiyor ama gece rahat uyuyamiyor grip gibi hepama akan bişey yok doktor küçültmek lazım dedi ben korkuyorum ama nereye kadar kızda rahat ederelifsevde eylülden beri burnu tıkalıydı. Aralık ortasında anca açıldı. Babyvac diye bir şey aldık. Elektrik süpürgesine takıp çekiyorsun burnunu açıyorsun. Doktor çekmedikten sonra serum fizyolojikle yıkamanın hiç anlamı yok dedi.
İki-dört haftada bir ateşi 40 dereceye kadar çıkıyordu. Onun için antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. horlama falan ikincil şikayetler.
Bende 2 kere oldum bana fayda eden ebe tavsiyesi sıcak duş ve sıcak su torbası soğuk çok uygulama dedi ebe.Kızlar günaydın
Ben fenayım
Yine mastit oldum süt arttırıcılara yüklendim ondan mı stres mı annem bişey canın çekmiştir ondan diyor
Göğüslerimde ağrı be kızarıklık var
Lahana koydum duşta sağdım makine ile sağıyorum
Antibiyotik kullanmadan geçer mi bu sefer antibiyotik kullanmak istemiyorum
Benim gibi olup iyileşen var mı antibiyotik kullanmadan?
Kafayı yıycem artık.
.
Bir de benim oğlan sağdan beslendiği için kafası o yöne yamulmuş tekrar düzelir mi acaip sinir oldum
Diğer tarafa ve düz yatırmaya çalışıyorum hep hatta kafa arkada sivri bişey oldu resmen
Onlar cnm ticaret için yapiyor o bağ olmuşsa yapmazlardı yabancı haberlerde duymuştum bir kaç kere anne torununun taşıyıcı annesi olmuştuBence çok kötü birşey ya taşıyıcı annelik ne kadar yumurta ve sperm başkasına ait olsada içinde büyüyor bir bağ oluşuyor kipirtisi tekmeleri doğum anı acısını yaşa doğur götür ver
Yok şöyle, Kanada’da taşıyıcı annelik yasal ama parayla yapmak yasak. Ne motivasyonla taşıyor kadınlar inan bilmiyorum ama çocuk sahibi olamayan bir arkadaşı var eşimin. Kadının rahminde bi sıkıntı var galiba detay inan sormadım soramam zaten. Bunlar kadının ve adamın kendi yumurtası alındı tüp bebek gibi aynı ama yerleştirildiği rahim taşıyıcı annenin rahmi. Sonra doğuma gitti bunlar doğar doğmaz verdi bebeği kadın.Taşıyıcı anne evli hemde başka bir ailenin çocuğunu taşıyıp doğurup geri mi veriyor
Çok ilginçmiş
Bende yeni birşey öğrenmiş oldum
Benim de üstüm başım süt uyanıyorum iki gündür. Makine ile sağmayın. Benim memelerin terbiye olmuş gibiydi, süt fazlaydı bi gün sağıp dolaba atayım dedim, o gün bugündür memelerim iflah olmadı. Sütü ilk arttırma aşamasında sağım çok güzel ama sonrasında kontrolsüz güç. Elle sağıyorum artık.Kızlar günaydın
Ben fenayım
Yine mastit oldum süt arttırıcılara yüklendim ondan mı stres mı annem bişey canın çekmiştir ondan diyor
Göğüslerimde ağrı be kızarıklık var
Lahana koydum duşta sağdım makine ile sağıyorum
Antibiyotik kullanmadan geçer mi bu sefer antibiyotik kullanmak istemiyorum
Benim gibi olup iyileşen var mı antibiyotik kullanmadan?
Kafayı yıycem artık.
.
Bir de benim oğlan sağdan beslendiği için kafası o yöne yamulmuş tekrar düzelir mi acaip sinir oldum
Diğer tarafa ve düz yatırmaya çalışıyorum hep hatta kafa arkada sivri bişey oldu resmen
Yok canım sizde bir sorun yok umarımKızlar kalça çıkıklığı olan var mı ?
Durumunu sonra anlatirmisin kaç gün ağrı oluyor neye dikkat etmek gerekiyor benim kizda 8.ayda 4 yasinda olacak önce bi udihindi deniyecem geçmezse bizde ameliyat hep ağzı açık yatıyor içim parçalanıyor geceelifsevde
Çocuğu veya kendi ameliyat olan her arkadaşım iyi ki yaptırmışız diyor. Ama bu kadar ateş olmasa, bi de crp de yükseliyordu, biz de yaptırmazdık.
Bugün kalça çıkıklığına bakıldı sol tarafta var dendi çift bez tak dedi doktor 1 ay sonra tekrar bakılacak düzeldi mi düzelmedi mi diyeYok canım sizde bir sorun yok umarım
Kuzum nasıl geçti ameliyat? Benim arkadaşımın kızında da ayda en az 1 kere tekrarlayan boğaza bağlı ateş vardı. Antibiyotikle de düşmüyordu. Çok doktor gezdi en son doktor almamız lazım sürekli kortizon kullanırsa erken ergenliğe girer dedi. İyi yapmışsınız canım.elifsevde
Çocuğu veya kendi ameliyat olan her arkadaşım iyi ki yaptırmışız diyor. Ama bu kadar ateş olmasa, bi de crp de yükseliyordu, biz de yaptırmazdık.
Bebeklerde çok sık duyduğumuz bir şey canım bak 1 ayda bile düzelmesi bekleyebiliyor o yüzden hiç canını sıkma, inşallah bir ay sonra hayırlı haberlerini alırızBugün kalça çıkıklığına bakıldı sol tarafta var dendi çift bez tak dedi doktor 1 ay sonra tekrar bakılacak düzeldi mi düzelmedi mi diye
Ya bak bunu bilmiyordum. İyi olmuş o zaman yaptırdığımız.Kuzum nasıl geçti ameliyat? Benim arkadaşımın kızında da ayda en az 1 kere tekrarlayan boğaza bağlı ateş vardı. Antibiyotikle de düşmüyordu. Çok doktor gezdi en son doktor almamız lazım sürekli kortizon kullanırsa erken ergenliğe girer dedi. İyi yapmışsınız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?