2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bende aralık annesiyim ama ocak grubundayım burun tıkanıklığından konu açılmış biraz baktım da cold mix damlayı öneririrm mutlaka biz geceleri onunla deliksiz uyuyabiliyoruz burun tıkanıklığına çok iyi geliyor tavsiye ederim birde nebulizatör mutlaka olmalı ben her beslenmesinde veriyorum mamayla besleniyoruz emerken hem kanalları tıkalıyda açılıyor hem daha huzurlu yiyor

Bugün kalça çıkıklığına bakıldı sol tarafta var dendi çift bez tak dedi doktor 1 ay sonra tekrar bakılacak düzeldi mi düzelmedi mi diye
Merhaba canim bizde de sol kalca alfa 59 cikti. 60dan basliyormus normsli. Kiz mi senin bebis bize doktor patikli palvik bandaj takti.

Ya sütü nasıl saklamalıyız ve ne kadar süre yardımcı olabilir misiniz sütüm yoğun geldiğinde sağıp dolaba atayım diyorum

Ya sütü nasıl saklamalıyız ve ne kadar süre yardımcı olabilir misiniz sütüm yoğun geldiğinde sağıp dolaba atayım diyorum
Süt oda sıcaklığında 4 saat, buzdolabında 4 gün, dondurucuda 12 ay saklanabilir. Dondurucuda 6 ay saklamak en ideali ama 12 aya kadar da kabul edilebilir, bozulmuyor yani.

Süt oda sıcaklığında 4 saat, buzdolabında 4 gün, dondurucuda 12 ay saklanabilir. Dondurucuda 6 ay saklamak en ideali ama 12 aya kadar da kabul edilebilir, bozulmuyor yani.
Cok stoklamadan bir tanesini dondurup çözdürüp bebisine vermeyi deneyebilirsin, bazı bebekler öyle süt içmek istemiyor olabiliyormus boşa gitmesin sütlerin

Deneyim inşallah
Acaba gereksiz fazla sağım yapıyor olabilirmisin mastite sebeb olabiliyor oda
Yok aslında sol artsın diye bu ara düzenli sağayım dedim ama düzen kaçtı
Tek sağdan doyduğu için ister istemez daha sık emiyor
Elle çıkmaz gibime geliyor Stok filan yapmıyorum sağdığımı da içiriyorum
İlkinde 1.5 kutu antibiyotik ama 10 gün sonra ancak geçti
Diğerleri o kadar ağır değildi bundan da korkuyorum apse olur diye sık sağmaya çalışıyorum
Haşlayıp merdaneyle ezip dolapta soğutuyorum ateşli kızarık yere koyup ısınınca tekrar dolaba koyup soğutuyorum

Ay ay alma ya hızlı büyüyorlar zaten
Kaç saatte bir besleniyor emiyor mu sadece biberon mu?
Hiç duymadım denemek lazım
Eskiler de sanki makine mı varmış antibiyotik mı varmış o kadınlar ne yapiyormus ya
Benim o derece sütüm yok bebek içiyor olanı zaten ilk zaman belki bebeğin ihtiyacı azdı bilmiyorum göğüs kalkanı filan az da olsa süt oluyordu şimdi kalkan filan kullanmıyorum
Bir de tuhaf olan sağda süt var ama 3-4 saat geçse de akmıyor. Solda çok az o akıyor
Salya normal kizlar el emmede normal oral donemde olduklari icin 2-3 u ayda basliyor artik bende doktoruma sormustum boyle demisti
Benimkide emiyor çok tatlı
Bir gece tutuyorlarmış canım kontrol amaçlı. İyi şükür. Çok sağol
Geçmiş olsun hangisi hasta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…