2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
28 günlüktü çift bez eskiden önerilen birşeydi dedi doktorumuz istersen tak istersen takma dedi ama ben taktım ne olur ne olmaz için rahat etsin diye
Yani takmazsan da duzelir mi dedi neden bir tedavi yontemi onermedi açısı kac cikti

Cok stoklamadan bir tanesini dondurup çözdürüp bebisine vermeyi deneyebilirsin, bazı bebekler öyle süt içmek istemiyor olabiliyormus boşa gitmesin sütlerin
Ben bir süre tutucam zaten Türkiye’ye gelicem Mayıs gibi, o zamana kadar ihtiyaç olmazsa sütü olmayan annelere bağışlıycam bu sütleri o yüzden biriktirdim açıkçası. Bebeğe vermeyi denedim içiyor ama çok mutlu değil. Bu stokladıklarım süt arttırmak için sağdıklarım, bir de emzirirken diğer memeye vakumlu süt toplayıcı koyuyorum 40-50 ml biriktiği oluyor damlamasındansa öyle biriktiriyorum dediğim gibi bağışlayacağım muhtemelen.

Ya bak bunu bilmiyordum. İyi olmuş o zaman yaptırdığımız.
Teşekkürler canım. İyiymiş şimdi. Babasıyla hastanede yatacak bu gece. Ben
Çok geçmiş olsun
Bildiğin bir kişiye versen daha iyi olur yada bir kaç ama dikkat etmen lagzim o çocukların süt annesi oluyorsun benin bebislede süt kardeş benimde 2 süt oğlum var

Yazarim tabi bugun o kadar cok su ictim ki emerken birden aglamaya basliyor panik oluyorum sut mu gelmiyor diye ama ahzinda gordum sutu cok şükür ama bugunde sutum hic tshirte akmadi insallah terbiye olmusuzdur

Kızlar benim bebiş bugün mememle oynadı resmen ağzına alıyor sonra kafasını geri atıp ağzında pıt diye çıkarıyor, sonra günlerdir açmış gibi saldırıyor Memeye bunu bi iki kez yaptıktan sonra yüzüme bakıp gülüyor. Öyle süt gelmiyor olsa ağlar di mi bu bi oyun diye düşündüm ama daha iki aylık anneyle oyunda ne bileyim. Sizinkiler yapıyor mu? Yoksa bugün bizimkinin keyfi yerinde diye mi oldu. Ya da bir sorun mu var?

Yazarim tabi bugun o kadar cok su ictim ki emerken birden aglamaya basliyor panik oluyorum sut mu gelmiyor diye ama ahzinda gordum sutu cok şükür ama bugunde sutum hic tshirte akmadi insallah terbiye olmusuzdur
İnşallah ben bu ara suyu içemiyorum neden bilmiyorum üseniyorum onun yerini maden suyuyla telafi edeyim dedim iki kupa da anne çayı içtim demin sagdim bebiş uyuyor uyansın bakalım sütüm ne durumda olucak sabah erken saatlerde sorun yaşıyoruz genelde

Benim de yapıyor böyle ama genelde gazı olduğunda yapıyor ve huysuz oluyor seninki huysuzda değilse endişe etme meme reddi gibi bişey olsa keyifli olmaz sanki

Sen sorun yaşadığını nerden anlıyorsun canım

Benim de yapıyor böyle ama genelde gazı olduğunda yapıyor ve huysuz oluyor seninki huysuzda değilse endişe etme meme reddi gibi bişey olsa keyifli olmaz sanki
Bilmiyorum ki red nasıl oluyor sanki bugün az emdi gibi geldi ama bakalım yarın nasıl olacak? Bugün keyfi yerindeydi öğlen uykusu bile yaptı şaşırttı beni maşallah bin kere

@
Kızlar sütün terbiye olması ne ilk defa duyuyorum
Burada bahsedilmişti memeler terbiye oluyormuş birisini sağlarken diğerinden süt akmıyormuş, kendi kendine akmıyor gibi anladım ben, ama benim hâlâ aynı

Simdi uyandım kocaman şişmisler, her an mastit olmaya hazır bekliyorlar
Sütüm genelde tam ölçüsünde yetiyor öyle dolaba konacak gibi değil, bazen günün bir öğünü doymayacak kadar olduğu bile oluyor.

Açlıktan sinirle ağlayınca sadece sağıp verebiliyorum bazen hic memeyi tutmuyo bazen oynuyor, denemeye devam ediyorum. benim için suana kadar ki en zor konu beslenme oldu resmen. Süt artsa bi dert azalsa bi dert, resmen oyuna dönüştü kızla artık bir yudum içip sağa sola bakıyor, her saat her dakika beslenme saati hâlâ yenidoğan gibiyiz

Kızlar 2.5 aylık bebek doymazsa ağlar değil mi? Bizim kızın doyup doymadığını anlayamıyorum ben. Yeni doğankende anlamıyordum sessiz sessiz duruyor uyuyordu meğerse açlıktan öyle halsiz düşüp uyuyormuş. Şimdide öyle oluyor mudur? Yoksa aç olan bebek huysuz mu olur? İlla kilo bez takibi mi yapmak lazım. Bez sayısı düştü bu son 2 haftada

Ayy çıldıracağım Dörtte bebekler uyandı normalde biri bebek odasında annemle diğeri ise yatak odasında benimle kalıyor. Çünkü erkek bebek aşırı gürültülü ve yaygaracı kızı uyandırmasın diye ayırdık velhasıl eşimin tek görevi gece mamaları hazırlıyor bizimki uyandı emzirdim altını değiştirdim bütün bunları pencereden süzülen ışıkla yapıyorum ki uykusu açılmasın. Bu arada tek göğüs verdiğimden doymuyor. Eşimde mama hazırladı baktım diğer bebeğin sesi geliyor dedimki bebeğin gözleri kapalı sen bunun biberonunu ver diğerini emzireyim.10 dakika sonra yatak odasında kıyamet kopuyor neyse annem dedi git oraya bi bak gittimki benimki uyayan çocuğu nasıl uyandırmış anlamıyorum tam iki saattir çoçuk uyutmaya çalışıyorum yatağın ortasında ana kucağını kurdum sallıyorum kocam da yanda horluyor cinler tepeme çıktı Halen düşünüyorum bu çocuk nasıl bukadar ayıldı nasıl başardı uyandırıp kavga edesim var Eşleri becerikli hanımlar çok şanslısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…