- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.181
Hayır maalesef ultrasonla anlaşılıyorBiz henüz gidemedik kontrole
Belirti var mıydı peki bebekte
Yani takmazsan da duzelir mi dedi neden bir tedavi yontemi onermedi açısı kac cikti28 günlüktü çift bez eskiden önerilen birşeydi dedi doktorumuz istersen tak istersen takma dedi ama ben taktım ne olur ne olmaz için rahat etsin diye
Ben bir süre tutucam zaten Türkiye’ye gelicem Mayıs gibi, o zamana kadar ihtiyaç olmazsa sütü olmayan annelere bağışlıycam bu sütleri o yüzden biriktirdim açıkçası. Bebeğe vermeyi denedim içiyor ama çok mutlu değil. Bu stokladıklarım süt arttırmak için sağdıklarım, bir de emzirirken diğer memeye vakumlu süt toplayıcı koyuyorum 40-50 ml biriktiği oluyor damlamasındansa öyle biriktiriyorum dediğim gibi bağışlayacağım muhtemelen.Cok stoklamadan bir tanesini dondurup çözdürüp bebisine vermeyi deneyebilirsin, bazı bebekler öyle süt içmek istemiyor olabiliyormus boşa gitmesin sütlerin
Çok geçmiş olsunYa bak bunu bilmiyordum. İyi olmuş o zaman yaptırdığımız.
Teşekkürler canım. İyiymiş şimdi. Babasıyla hastanede yatacak bu gece. Ben
Bildiğin bir kişiye versen daha iyi olur yada bir kaç ama dikkat etmen lagzim o çocukların süt annesi oluyorsun benin bebislede süt kardeş benimde 2 süt oğlum varBen bir süre tutucam zaten Türkiye’ye gelicem Mayıs gibi, o zamana kadar ihtiyaç olmazsa sütü olmayan annelere bağışlıycam bu sütleri o yüzden biriktirdim açıkçası. Bebeğe vermeyi denedim içiyor ama çok mutlu değil. Bu stokladıklarım süt arttırmak için sağdıklarım, bir de emzirirken diğer memeye vakumlu süt toplayıcı koyuyorum 40-50 ml biriktiği oluyor damlamasındansa öyle biriktiriyorum dediğim gibi bağışlayacağım muhtemelen.
Yazarim tabiTerbiye olduysa sağımda az çıkabilirmis sagimdan sonra sende elinle bir bak bakalım sıktiginda süt geliyorsa sorun yok ama suya yuklenmekte fayda var nolursa olsun bende bı kaç gün dikkat edicem bakalım duruma göre sende yazar misin
Haklisin hani cektikce gelir sut hic bitmez derler ya biraz öyle dusundum sanirim ama bitiyor demekkiEmzirme sonrası hiç süt gelmeyedebilir ama bu sütün olmadığı anlamına gelmezki
Hiperlaktasyon hastalık gibi birşey arkadaşlar sürekli sağım yapması lazım bende gördüm bu ara sanırım hepimizin kesfetine düşüyorBu kadın ne yiyo acaba
İnşallah ben bu ara suyu içemiyorum neden bilmiyorum üseniyorum onun yerini maden suyuyla telafi edeyim dedim iki kupa da anne çayı içtim demin sagdim bebiş uyuyor uyansın bakalım sütüm ne durumda olucak sabah erken saatlerde sorun yaşıyoruz geneldeYazarim tabibugun o kadar cok su ictim ki emerken birden aglamaya basliyor panik oluyorum sut mu gelmiyor diye ama ahzinda gordum sutu cok şükür ama bugunde sutum hic tshirte akmadi insallah terbiye olmusuzdur
Benim de yapıyor böyle ama genelde gazı olduğunda yapıyor ve huysuz oluyor seninki huysuzda değilse endişe etme meme reddi gibi bişey olsa keyifli olmaz sankiKızlar benim bebiş bugün mememle oynadı resmen ağzına alıyor sonra kafasını geri atıp ağzında pıt diye çıkarıyor, sonra günlerdir açmış gibi saldırıyor Memeye bunu bi iki kez yaptıktan sonra yüzüme bakıp gülüyor. Öyle süt gelmiyor olsa ağlar di mi bu bi oyun diye düşündüm ama daha iki aylık anneyle oyunda ne bileyim. Sizinkiler yapıyor mu? Yoksa bugün bizimkinin keyfi yerinde diye mi oldu. Ya da bir sorun mu var?
Sen sorun yaşadığını nerden anlıyorsun canımİnşallah ben bu ara suyu içemiyorum neden bilmiyorum üseniyorum onun yerini maden suyuyla telafi edeyim dedim iki kupa da anne çayı içtim demin sagdim bebiş uyuyor uyansın bakalım sütüm ne durumda olucak sabah erken saatlerde sorun yaşıyoruz genelde
Bilmiyorum ki red nasıl oluyor sanki bugün az emdi gibi geldi ama bakalım yarın nasıl olacak? Bugün keyfi yerindeydi öğlen uykusu bile yaptı şaşırttı beni maşallah bin kereBenim de yapıyor böyle ama genelde gazı olduğunda yapıyor ve huysuz oluyor seninki huysuzda değilse endişe etme meme reddi gibi bişey olsa keyifli olmaz sanki
Burada bahsedilmişti memeler terbiye oluyormuş birisini sağlarken diğerinden süt akmıyormuş, kendi kendine akmıyor gibi anladım ben, ama benim hâlâ aynıKızlar sütün terbiye olması ne ilk defa duyuyorum
Sabah erken saatlerde sagimda sütüm azalıyor önceden 2-3 saatte sagdigim miktarı 5-6 saatte goruyorum bizimki zaten memeyi hiçbir zaman aktif ememedi hep emzirme sonrasi sağıp iciriyorumSen sorun yaşadığını nerden anlıyorsun canım
Bide bu var desenize denerim bakalımCok stoklamadan bir tanesini dondurup çözdürüp bebisine vermeyi deneyebilirsin, bazı bebekler öyle süt içmek istemiyor olabiliyormus boşa gitmesin sütlerin
Kızlar 2.5 aylık bebek doymazsa ağlar değil mi? Bizim kızın doyup doymadığını anlayamıyorum ben. Yeni doğankende anlamıyordum sessiz sessiz duruyor uyuyordu meğerse açlıktan öyle halsiz düşüp uyuyormuş. Şimdide öyle oluyor mudur? Yoksa aç olan bebek huysuz mu olur? İlla kilo bez takibi mi yapmak lazım. Bez sayısı düştü bu son 2 haftadabez sayisi onemli. Ilk hafta
Ilk hafta o acemiligi yasadim ilk 2 gun bez kuru bende emziriyorum guya. Hemen esimi aldim dogru ozel doktora. Doktor dedi bu cocuk ac mamayi hak etyi. Sarilikda olduKızlar 2.5 aylık bebek doymazsa ağlar değil mi? Bizim kızın doyup doymadığını anlayamıyorum ben. Yeni doğankende anlamıyordum sessiz sessiz duruyor uyuyordu meğerse açlıktan öyle halsiz düşüp uyuyormuş. Şimdide öyle oluyor mudur? Yoksa aç olan bebek huysuz mu olur? İlla kilo bez takibi mi yapmak lazım. Bez sayısı düştü bu son 2 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?