2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben hiç gerilmeyelim diye baştan ayırdım odayı, uyuduğunu görmeyince daha iyi ama senin iki bebişle zor canım Allah kolaylık versin. Yerinde olsam belki şeytanıma uyup çişli bezi horul horul uyuyan eşimin yastığının yakınına koyar unuturdum

Bizde yaklaşık elli gün annemle kaldım ama baktım bebekler birbirlerini uyandırıyorlar odaları ayırttık ozaman yanıma geldi bazen kalk mama hazırla diyorum tamam diyor uyuyor bende dürtüyorum çok geniş adam ben odada isem çocuk bi tarafını yırtsa duymuyor sabahta bazen demezmi bu akşam bebekler uyudu. Siz iyi yaptınız sen sağ ben selamet sinirlerinizi bozmuyorsunuz

Bizimki de en zor geçen gecenin sabahına bugün iyi uyudu değil mi diyor yastıkla boğarım gibi bi kaç naif söz kullandıktan sonra artık önce gece nasıldı zorladı mı seni gibi soruyor sonra yorum yapıyor. Arada naif olmak lazım

Şimdi o mesajına beğeni attım canım. Sadece meraktan yazdım yoksa çokta şey değil. Sen bebişle ilgilen
Ilk hafta o acemiligi yasadim ilk 2 gun bez kuru bende emziriyorum guya. Hemen esimi aldim dogru ozel doktora. Doktor dedi bu cocuk ac mamayi hak etyi. Sarilikda oldu

Yani takmazsan da duzelir mi dedi neden bir tedavi yontemi onermedi açısı kac cikti
Bu sürecin gelişimsel olduğunu söylediği geliştiğinde düzelir dedi tip2a sağ 56 sol 64 son ölçümde sağ 64 sol 69 çıktı yani düzelecekse çift bez taksan da takmasan da düzelir dedi tam bir çıkıklıktan bahsetmiyorum tabi onun için beklemeden direk tedavi uyguluyorlar tip2a’nın %97si düzeliyormuş zaten ölçümü genellikle 2.ayda öneriyorlar ilk kızımda 1.ayda çekilmiş bir sorun çıkmamıştı her çocuk farklı

Günaydin herkese
Benegimin kafasini hep ayni tarafa cevirdigini farkediyorum kucaktayken yatarken ana kucaginda hep boyle..Diger tarafa kendim ceviriyorum ama sonra tekrar kendi sevdigi tarafa donuyor.Boyke bisi yasayan var mi?

Canim sen kacinci hafta cektirdin suan açılari normal sınırlar icinde degil mi

Kızlar LCW uygulamasından güzel indirim kodunuz var mı? %30 üzeri kullanmıcaksanız paylaşabilir misiniz?

Günaydin herkese
Benegimin kafasini hep ayni tarafa cevirdigini farkediyorum kucaktayken yatarken ana kucaginda hep boyle..Diger tarafa kendim ceviriyorum ama sonra tekrar kendi sevdigi tarafa donuyor.Boyke bisi yasayan var mi?
Evet, sola cevırıyor hep kafasını sırt ustu yatırsam da.. Sag tarafa yatırdıgımda cabuk uyanıyor onu da farkettım

Kızlar cocuk odası ıcın halı alıcam, var mı tavsiyeleriniz, temızlıge gelen abla yıkanabilir olanlardan al dıyo, onlar da ince oluyor genelde, bılemedım..

Kızlar 2. Ay aşılarını olduk gelmişken bidaha hırıltısıni dinletelim dedim biraz inmiş dedi hava verdi keşke aşılardan önce muayene ettirseydim asilari ertelerdik diye içim içimi yiyor şimdi off sıkıntısız bi atlatsak şu üç günü

Bişey olmaz insallah annesı terletmemeye gayret et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…