2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bişey olmaz insallah annesı terletmemeye gayret et
Geçen hafta salı doktora getirdik temiz dedi ciğerler burnu açık tut dedi hep temizledim bu pazartesi getirdik tekrar temiz dedi daha sık burun temizle dedi ama sanki bana daha arttı geliyor dedim eşime bişeyi yok dedi keşke ilk muayene ettirseydik ya anneler hisseder diyorum eşime şimdi

Birde bana ateş ölçer onerirmisiniz evdeki sanki tutarsız ölçmeye başlamıştı
Bizimki bu
n11'den Braun IRT6525 Thermoscan 7+ Kulaktan Ateş Ölçer seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Çok geçmiş olsun

Bildiğin bir kişiye versen daha iyi olur yada bir kaç ama dikkat etmen lagzim o çocukların süt annesi oluyorsun benin bebislede süt kardeş benimde 2 süt oğlum var
D ddia olağanüstü durumlarda süt kardeşlik geçersizdir eğer deprem bebeklerine verecekseniz hiçbir problem olmaz
Biz daha oyun aşamasına gelmedik
Ama bebe hiç memeyi bırakmıyor ben zorla çekiyorum herzaman
Kizlar momstok anne cayini kullanip memnun kalan var mi. ( dilruba)
Ben kullandım memnun kaldım
Doktor osman gönülal kulaktan ölçerleri tavsiye ediyordu onlara bakabilirsini

Günaydin herkese
Benegimin kafasini hep ayni tarafa cevirdigini farkediyorum kucaktayken yatarken ana kucaginda hep boyle..Diger tarafa kendim ceviriyorum ama sonra tekrar kendi sevdigi tarafa donuyor.Boyke bisi yasayan var mi?
Canım boyun tek taraflı kısa kalması sorunu oluyor. Bir tane video vardi bulamadim, beyaz plastik eldiveni parmagina gecirip cocugun agzina vermisti onu emdirirken kafasini hareket ettiriyordu,
Bu hastaliga tortikolis diyolar,dikkat etmek lazım
Braun koltuk altı ölçer Canım benim hep öyle işte, biberonla da emzikle de hep oyun oynuyor. Yudum yudum içiyor böyle de. Oyunu kesemiyorum da gülüyor seviniyorken

Ayyy bu normalleri mi artık ya doyuyorlar mı acaba?

Oyunu kesiyorum sonra aglayarak istiyor , açlıktan çıkmis gibi içiyor, elbet kendini doyuruyor da sürekli beslenme saati
Ama cok güzel gülüyor

Şarkıda diyor ya anne olmak zor ama gülüşü yeter.
Emzikle de emzigi atıyor ben şarkı söyleyip veriyorum bidaha atıyor otuz kere tekrarliyoruz herhalde oyunu kesersem gülüşü gidiyor, sinirle emzigini istiyor cuk cuk emiyor sonra

Sohrab ben alerjik olduğum için doktor perde ve halı olmıycak evde demişti. Giriş katta oturuyoruz bu mümkün değil tabi. Bence de yıkanabilen halı al. Veya shaggyler de antialerjenik. Normal halı alacaksan da her gün süpür.

Birisi daha sormuş bu gece beslemesi, 2-3 saatte 1 besleme olayı kafamı çok kurcalıyor 2.aya kadar öyle besleme yaptım anne sütü ile ancak çevremdekiler 40ından sonra bırak çocuk kendi kalksın acıkınca, uyku da lazım baskısı yaptılar. Doğum kilomuz 2690 2. Ay kilomuz 4330 geldiği için gece beslemesi devam 4 saatte 1i sordum kabul etmedi 3 saatte 1 dedi doktorumuz Bi kaç gece kızı kaldırmadım gündüz uyuyamadı diye bu sefer de 5 saate yakın uyudu huzursuz oldum açlıktan kan şekeri düştü de uyanamıyor mu diyerek doğrusu nedir kızlar bu işin annelik içgüdüsü mü? Kilo alımı nasıl sizce doktor düşük bulduğundan 4 saatte 1i bile kabul etmedi sanırım yasa açlık kan şekerinden ötürü mü bilmiyorum. Bugün de Osman Gönülal video paylaşmış tam bu konu ile ilgili bi göz atın isterseniz

Gündüz 3 saatte bir besleyip gece istediği kadar uyumasına izin verirdim ben olsam. Ya da gündüz 2 saat yapabilirsiniz.
Bizim gündüz ayarımız yok. Saat başı, iki saat, bazen sürekli, bazen boşan da semerini ye diyorum mama veriyorum. Gece ellemem ama. Bana da uyku lazım. Annenin psikolojisi de önemli.

Biz de gündüz öyleyiz aslında patron bebek diyorum :) sanırım geceleri de artık bebeğin keyfine bırakmalıyım hem uyku düzeni oluşturması açısından da iyi olur

Buradan birisi söylemişti kimse ondan Allah razı olsun, rüya öğünü diye bir sey var, bebek uyurken uyandırmadan veriyosun, uykusu hic bölünmüyor, aglamadigi icin vs benimde uykum cok kaçmıyor yaklaşık iki saatte bir en fazla 3.
Bebek uyanmadigina göre demek ki ben iki saatte bir kendim uyanıyorum

Günaydin herkese
Benegimin kafasini hep ayni tarafa cevirdigini farkediyorum kucaktayken yatarken ana kucaginda hep boyle..Diger tarafa kendim ceviriyorum ama sonra tekrar kendi sevdigi tarafa donuyor.Boyke bisi yasayan var mi?
Ben hep aynı tarafı kullanıyor. Doktorum kullanmadığı tarafa döndürüp yastık ile destek olun dedi. Şimdi daha iyi

Ben gece uyanmasa 5 saatte bir veriyorum. Ama genelde kendi uyanıyor 2,3 saatte. Doktorum 5 saatte uyandır demişti hatta 6 bile olur. Uyku düzeni olması açısından uyandırmamak gerekiyor ama benim bebek gece en az 3 kere uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…