- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.221
Geçen hafta salı doktora getirdik temiz dedi ciğerler burnu açık tut dedi hep temizledim bu pazartesi getirdik tekrar temiz dedi daha sık burun temizle dedi ama sanki bana daha arttı geliyor dedim eşime bişeyi yok dedi keşke ilk muayene ettirseydik ya anneler hisseder diyorum eşime şimdiBişey olmaz insallah annesıterletmemeye gayret et
Anladim canim dönem dönem degisiklikler olabilir sakin karsilamamiz lazim ama ne mümkünSabah erken saatlerde sagimda sütüm azalıyor önceden 2-3 saatte sagdigim miktarı 5-6 saatte goruyorum bizimki zaten memeyi hiçbir zaman aktif ememedi hep emzirme sonrasi sağıp iciriyorum
Bizimki buBirde bana ateş ölçer onerirmisiniz evdeki sanki tutarsız ölçmeye başlamıştı
D ddia olağanüstü durumlarda süt kardeşlik geçersizdir eğer deprem bebeklerine verecekseniz hiçbir problem olmazÇok geçmiş olsun
Bildiğin bir kişiye versen daha iyi olur yada bir kaç ama dikkat etmen lagzim o çocukların süt annesi oluyorsun benin bebislede süt kardeş benimde 2 süt oğlum var
Biz daha oyun aşamasına gelmedikKızlar benim bebiş bugün mememle oynadı resmen ağzına alıyor sonra kafasını geri atıp ağzında pıt diye çıkarıyor, sonra günlerdir açmış gibi saldırıyor Memeye bunu bi iki kez yaptıktan sonra yüzüme bakıp gülüyor. Öyle süt gelmiyor olsa ağlar di mi bu bi oyun diye düşündüm ama daha iki aylık anneyle oyunda ne bileyim. Sizinkiler yapıyor mu? Yoksa bugün bizimkinin keyfi yerinde diye mi oldu. Ya da bir sorun mu var?
Ben kullandım memnun kaldımKizlar momstok anne cayini kullanip memnun kalan var mi. ( dilruba)
Doktor osman gönülal kulaktan ölçerleri tavsiye ediyordu onlara bakabilirsiniBirde bana ateş ölçer onerirmisiniz evdeki sanki tutarsız ölçmeye başlamıştı
28 günlük 4haftalık çekildi 2.ay tekrarlandı 60 günlük ölçümde normal değerler çıktıCanim sen kacinci hafta cektirdin suan açılari normal sınırlar icinde degil mi
Şimdi de öyle olur mu acaba ya?Ilk hafta o acemiligi yasadim ilk 2 gun bez kuru bende emziriyorum guya. Hemen esimi aldim dogru ozel doktora. Doktor dedi bu cocuk ac mamayi hak etyi. Sarilikda oldu
Canım boyun tek taraflı kısa kalması sorunu oluyor. Bir tane video vardi bulamadim, beyaz plastik eldiveni parmagina gecirip cocugun agzina vermisti onu emdirirken kafasini hareket ettiriyordu,Günaydin herkese
Benegimin kafasini hep ayni tarafa cevirdigini farkediyorum kucaktayken yatarken ana kucaginda hep boyle..Diger tarafa kendim ceviriyorum ama sonra tekrar kendi sevdigi tarafa donuyor.Boyke bisi yasayan var mi?
Braun koltuk altı ölçerBirde bana ateş ölçer onerirmisiniz evdeki sanki tutarsız ölçmeye başlamıştı
Canım benim hep öyle işte, biberonla da emzikle de hep oyun oynuyor. Yudum yudum içiyor böyle de. Oyunu kesemiyorum da gülüyor seviniyorkenKızlar benim bebiş bugün mememle oynadı resmen ağzına alıyor sonra kafasını geri atıp ağzında pıt diye çıkarıyor, sonra günlerdir açmış gibi saldırıyor Memeye bunu bi iki kez yaptıktan sonra yüzüme bakıp gülüyor. Öyle süt gelmiyor olsa ağlar di mi bu bi oyun diye düşündüm ama daha iki aylık anneyle oyunda ne bileyim. Sizinkiler yapıyor mu? Yoksa bugün bizimkinin keyfi yerinde diye mi oldu. Ya da bir sorun mu var?
Ayyy bu normalleri mi artık ya doyuyorlar mı acaba?Canım boyun tek taraflı kısa kalması sorunu oluyor. Bir tane video vardi bulamadim, beyaz plastik eldiveni parmagina gecirip cocugun agzina vermisti onu emdirirken kafasini hareket ettiriyordu,
Bu hastaliga tortikolis diyolar,dikkat etmek lazım
Braun koltuk altı ölçer
Canım benim hep öyle işte, biberonla da emzikle de hep oyun oynuyor. Yudum yudum içiyor böyle de. Oyunu kesemiyorum da gülüyor seviniyorken
Oyunu kesiyorum sonra aglayarak istiyor , açlıktan çıkmis gibi içiyor, elbet kendini doyuruyor da sürekli beslenme saatiAyyy bu normalleri mi artık ya doyuyorlar mı acaba?
Emzikle de emzigi atıyor ben şarkı söyleyip veriyorum bidaha atıyor otuz kere tekrarliyoruz herhaldeOyunu kesiyorum sonra aglayarak istiyor , açlıktan çıkmis gibi içiyor, elbet kendini doyuruyor da sürekli beslenme saati
Ama cok güzel gülüyor
Şarkıda diyor ya anne olmak zor ama gülüşü yeter.
Gündüz 3 saatte bir besleyip gece istediği kadar uyumasına izin verirdim ben olsam. Ya da gündüz 2 saat yapabilirsiniz.Birisi daha sormuş bu gece beslemesi, 2-3 saatte 1 besleme olayı kafamı çok kurcalıyor 2.aya kadar öyle besleme yaptım anne sütü ile ancak çevremdekiler 40ından sonra bırak çocuk kendi kalksın acıkınca, uyku da lazım baskısı yaptılar. Doğum kilomuz 2690 2. Ay kilomuz 4330 geldiği için gece beslemesi devam 4 saatte 1i sordum kabul etmedi 3 saatte 1 dedi doktorumuzBi kaç gece kızı kaldırmadım gündüz uyuyamadı diye bu sefer de 5 saate yakın uyudu huzursuz oldum açlıktan kan şekeri düştü de uyanamıyor mu diyerek doğrusu nedir kızlar bu işin annelik içgüdüsü mü? Kilo alımı nasıl sizce doktor düşük bulduğundan 4 saatte 1i bile kabul etmedi sanırım yasa açlık kan şekerinden ötürü mü bilmiyorum. Bugün de Osman Gönülal video paylaşmış tam bu konu ile ilgili bi göz atın isterseniz
Biz de gündüz öyleyiz aslında patron bebek diyorum :) sanırım geceleri de artık bebeğin keyfine bırakmalıyımGündüz 3 saatte bir besleyip gece istediği kadar uyumasına izin verirdim ben olsam. Ya da gündüz 2 saat yapabilirsiniz.
Bizim gündüz ayarımız yok. Saat başı, iki saat, bazen sürekli, bazen boşan da semerini ye diyorum mama veriyorum. Gece ellemem ama. Bana da uyku lazım. Annenin psikolojisi de önemli.
Buradan birisi söylemişti kimse ondan Allah razı olsun, rüya öğünü diye bir sey var, bebek uyurken uyandırmadan veriyosun, uykusu hic bölünmüyor, aglamadigi icin vs benimde uykum cok kaçmıyor yaklaşık iki saatte bir en fazla 3.Birisi daha sormuş bu gece beslemesi, 2-3 saatte 1 besleme olayı kafamı çok kurcalıyor 2.aya kadar öyle besleme yaptım anne sütü ile ancak çevremdekiler 40ından sonra bırak çocuk kendi kalksın acıkınca, uyku da lazım baskısı yaptılar. Doğum kilomuz 2690 2. Ay kilomuz 4330 geldiği için gece beslemesi devam 4 saatte 1i sordum kabul etmedi 3 saatte 1 dedi doktorumuzBi kaç gece kızı kaldırmadım gündüz uyuyamadı diye bu sefer de 5 saate yakın uyudu huzursuz oldum açlıktan kan şekeri düştü de uyanamıyor mu diyerek doğrusu nedir kızlar bu işin annelik içgüdüsü mü? Kilo alımı nasıl sizce doktor düşük bulduğundan 4 saatte 1i bile kabul etmedi sanırım yasa açlık kan şekerinden ötürü mü bilmiyorum. Bugün de Osman Gönülal video paylaşmış tam bu konu ile ilgili bi göz atın isterseniz
Ben hep aynı tarafı kullanıyor. Doktorum kullanmadığı tarafa döndürüp yastık ile destek olun dedi. Şimdi daha iyiGünaydin herkese
Benegimin kafasini hep ayni tarafa cevirdigini farkediyorum kucaktayken yatarken ana kucaginda hep boyle..Diger tarafa kendim ceviriyorum ama sonra tekrar kendi sevdigi tarafa donuyor.Boyke bisi yasayan var mi?
Ben gece uyanmasa 5 saatte bir veriyorum. Ama genelde kendi uyanıyor 2,3 saatte. Doktorum 5 saatte uyandır demişti hatta 6 bile olur. Uyku düzeni olması açısından uyandırmamak gerekiyor ama benim bebek gece en az 3 kere uyanıyorBirisi daha sormuş bu gece beslemesi, 2-3 saatte 1 besleme olayı kafamı çok kurcalıyor 2.aya kadar öyle besleme yaptım anne sütü ile ancak çevremdekiler 40ından sonra bırak çocuk kendi kalksın acıkınca, uyku da lazım baskısı yaptılar. Doğum kilomuz 2690 2. Ay kilomuz 4330 geldiği için gece beslemesi devam 4 saatte 1i sordum kabul etmedi 3 saatte 1 dedi doktorumuzBi kaç gece kızı kaldırmadım gündüz uyuyamadı diye bu sefer de 5 saate yakın uyudu huzursuz oldum açlıktan kan şekeri düştü de uyanamıyor mu diyerek doğrusu nedir kızlar bu işin annelik içgüdüsü mü? Kilo alımı nasıl sizce doktor düşük bulduğundan 4 saatte 1i bile kabul etmedi sanırım yasa açlık kan şekerinden ötürü mü bilmiyorum. Bugün de Osman Gönülal video paylaşmış tam bu konu ile ilgili bi göz atın isterseniz
Çok tesekkür ederım canımSohrab ben alerjik olduğum için doktor perde ve halı olmıycak evde demişti. Giriş katta oturuyoruz bu mümkün değil tabi. Bence de yıkanabilen halı al. Veya shaggyler de antialerjenik. Normal halı alacaksan da her gün süpür.
Cisli bez kac tane cikiyor gunlukŞimdi de öyle olur mu acaba ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?