2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bence uyumasına izin verin, siz de dinlenin, gece 4 saat uyuyunca o kadar dinc oluyorum kı, gunduz zaten full mesai calisiyoruz beslenme suresı kısalıyor gunduzleri.. Mama saatı gelmeden acıkıyor nasıl oyalıcam dıye dusunuyorum, meme veriyorum 1 saat emzırıyorum nerdeyse, uyuklaya uyuklaya oluyor bunlar..
Gecelerı de alarm kurmayı bıraktım, alarm kurulmus gıbı cıglık basıyor acıkınca

Bizim de aynı. Kızıma kitap okurken o da dinliyor en fazla. 5 dakikadan fazla sakin oturmaz. Kucakta gezmek ister. Bir insan niye uykusu var diye ağlar ki? Yat uyu işte
Aynen öyle uykuya geçerken bile veriyor ayarı çığlık çığlığa en fazla oyun halısında 5 dakika duruyor sonra basıyor tuvalete gitmeyi unutuyorum artık

Bizim de aynı. Kızıma kitap okurken o da dinliyor en fazla. 5 dakikadan fazla sakin oturmaz. Kucakta gezmek ister. Bir insan niye uykusu var diye ağlar ki? Yat uyu işte

Senin kız oyuncak bebek niyetine oynatmiyor mu
Aynen öyle uykuya geçerken bile veriyor ayarı çığlık çığlığa en fazla oyun halısında 5 dakika duruyor sonra basıyor tuvalete gitmeyi unutuyorum artık

Hayatım boyunca benim mesanem cok küçük herhalde derdim on kere tuvalete giderdim can sıkıntısından felanmış herhalde, simdi o kadar zamanım yok ki bende gitmiyorum

Benim kızıma da o güncelleme geldi, uykusu gelince ağlıyor, kafasını sallıyor beni salla diye ya da belinden arkaya atıyor kendini direk yatmaya çalışıyor, ayakta sallanma delisi oldu çıktı başıma. Ayağıma koyuncada ağlıyor, ağlaya ağlaya uyutuyorum artık cok ilginç

Senin kız oyuncak bebek niyetine oynatmiyor mu

Hayatım boyunca benim mesanem cok küçük herhalde derdim on kere tuvalete giderdim can sıkıntısından felanmış herhalde, simdi o kadar zamanım yok ki bende gitmiyorum
Aynen şu içsem lavobadaydım lavobanın yolunu unuttuk artık

Bugün kucaktan 5 dk anca indi. Tuvalete gidene kadar altıma kaçırdım. Onu bırakınca uyandı yine. Hiç bir iş yapılmıyor.

Dün balkabağı çorbası yaptım öğlen içtim içmez olaydım. Emerken gaz gelince memeyi bile tutamadı yavrum. Ayağını sürekli çekti çekti bıraktı. Bugün de aynı gaz sancısı sabahtan başladı. Kucakta gezmek istiyor durmuyor. Kucakta uyuyor o da 10 dk. Annemler geldi az nefes aldım. Korkuyorum bi gün kuryeye falan kapıyı memem açık açıcam diye

Ben de simdi ayakta gezdirerek uyuttum. Bebekler nasil uyunacagini bilmezmis o yuzden aglarmis canlarim benim ya seviyorum bu melekleri

Ben 40indan beri hic uyandırmıyorum doktorumiz boyle soyledi.Ne zaman uyanirsa o zaman kalkiyor
Kızlar gündüzleri bebeklerinizle neler yapıyorsunuz bizimki kucak delisi mız mız
ben bebegimde oyleydi birkac haftadir oyun halisinda hiraz oyalayaniliyorum.Onun disinda kucakta gezme,meme,memede uyuma,viziklama seklinde geciyor tum gunumuz
Tortikolis epey kotuymus:/
Dikkat edecegim biraz zaten 3. Ay kontrolu geldi doktora da danisacagim

Bugün kucaktan 5 dk anca indi. Tuvalete gidene kadar altıma kaçırdım. Onu bırakınca uyandı yine. Hiç bir iş yapılmıyor.

Kızım 40ndan beri gündüzleri çok güzel uyuyor ama ben başından hiç ayrılmadığım için de devamlılığı olabilir.
Buraya bi sey yazinca da aksamina huyu değişiyor vala yarın bu kız hic uyumuyor yazabilirim

Eki Görüntüle 3394273 kizlar buoyuncagi oneriyorum dikkatini cekti
Bez top mu canım o nedir?

Kızlar benim IQm cok düştü sizde benzer hissediyor musunuz?!bazen bazı kelimeleri hatırlayamıyorum bu bez top mu yazana kadar ona nasıl bi top diyecegimi düşündüm. Gece uyuyo mu diye birisi sorsa bi saat düşünürüm , uyuyo desem bir türlü uyumuyor desem bi türlü fln kafam karışık gibiym ama huzurluyumda bi , bu düzeyleri sevdim gam yok keder yok

Bu oluyor ya..
Soyle dusunuyorum beyin buyuk enerjisini iste sut uretmeye bebek icin gerekli hormonlari salgilamaya falan ayiriyor geri kalan seyler icin salteri kapatiyor
Ben basit hesaplama falan yapamıyorum mesela bazen ki cok iyi oldugum bi konudur bu Kelimeleri karıştırıyorum, isimleri karıştırıyorum.Suratta sürekli boş bi gülümseme Oglum disinda hic hisi dusunmuyorum gercekten baska bisiye enerjim yok olan butun beynim onun icin calisiyor su an

Kumsari eşime bizim çocukların adı neydi diye sormuşluğum var. Bi kere de biri adımı sormuştu, düşünmüştüm.

Kızlar bunlar hep uykusuzluktan

Ay bundan ben de çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…