- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.241
Bence uyumasına izin verin, siz de dinlenin, gece 4 saat uyuyunca o kadar dinc oluyorum kı, gunduz zaten full mesai calisiyoruz beslenme suresı kısalıyor gunduzleri.. Mama saatı gelmeden acıkıyor nasıl oyalıcam dıye dusunuyorum, meme veriyorum 1 saat emzırıyorum nerdeyse, uyuklaya uyuklaya oluyor bunlar..Birisi daha sormuş bu gece beslemesi, 2-3 saatte 1 besleme olayı kafamı çok kurcalıyor 2.aya kadar öyle besleme yaptım anne sütü ile ancak çevremdekiler 40ından sonra bırak çocuk kendi kalksın acıkınca, uyku da lazım baskısı yaptılar. Doğum kilomuz 2690 2. Ay kilomuz 4330 geldiği için gece beslemesi devam 4 saatte 1i sordum kabul etmedi 3 saatte 1 dedi doktorumuzBi kaç gece kızı kaldırmadım gündüz uyuyamadı diye bu sefer de 5 saate yakın uyudu huzursuz oldum açlıktan kan şekeri düştü de uyanamıyor mu diyerek doğrusu nedir kızlar bu işin annelik içgüdüsü mü? Kilo alımı nasıl sizce doktor düşük bulduğundan 4 saatte 1i bile kabul etmedi sanırım yasa açlık kan şekerinden ötürü mü bilmiyorum. Bugün de Osman Gönülal video paylaşmış tam bu konu ile ilgili bi göz atın isterseniz
6-7 taneCisli bez kac tane cikiyor gunluk
Bizim de aynı. Kızıma kitap okurken o da dinliyor en fazla. 5 dakikadan fazla sakin oturmaz. Kucakta gezmek ister. Bir insan niye uykusu var diye ağlar ki? Yat uyu işteKızlar gündüzleri bebeklerinizle neler yapıyorsunuz bizimki kucak delisi mız mız
Aynen öyle uykuya geçerken bile veriyor ayarı çığlık çığlığa en fazla oyun halısında 5 dakika duruyor sonra basıyor tuvalete gitmeyi unutuyorum artıkBizim de aynı. Kızıma kitap okurken o da dinliyor en fazla. 5 dakikadan fazla sakin oturmaz. Kucakta gezmek ister. Bir insan niye uykusu var diye ağlar ki? Yat uyu işte
Bizim de aynı. Kızıma kitap okurken o da dinliyor en fazla. 5 dakikadan fazla sakin oturmaz. Kucakta gezmek ister. Bir insan niye uykusu var diye ağlar ki? Yat uyu işte
Aynen öyle uykuya geçerken bile veriyor ayarı çığlık çığlığa en fazla oyun halısında 5 dakika duruyor sonra basıyor tuvalete gitmeyi unutuyorum artık
Benim kızıma da o güncelleme geldi, uykusu gelince ağlıyor, kafasını sallıyor beni salla diye ya da belinden arkaya atıyor kendini direk yatmaya çalışıyor, ayakta sallanma delisi oldu çıktı başıma. Ayağıma koyuncada ağlıyor, ağlaya ağlaya uyutuyorum artık cok ilginçBizim de aynı. Kızıma kitap okurken o da dinliyor en fazla. 5 dakikadan fazla sakin oturmaz. Kucakta gezmek ister. Bir insan niye uykusu var diye ağlar ki? Yat uyu işte
Aynen şu içsem lavobadaydımSenin kız oyuncak bebek niyetine oynatmiyor mu
Hayatım boyunca benim mesanem cok küçük herhalde derdim on kere tuvalete giderdim can sıkıntısından felanmış herhalde, simdi o kadar zamanım yok ki bende gitmiyorum
Yok ya hiç ilgilenmiyor. Resim çizmiş kardeşini kız olarak çizmiş.Senin kız oyuncak bebek niyetine oynatmiyor mu
Bugün kucaktan 5 dk anca indi. Tuvalete gidene kadar altıma kaçırdım. Onu bırakınca uyandı yine. Hiç bir iş yapılmıyor.Benim kızıma da o güncelleme geldi, uykusu gelince ağlıyor, kafasını sallıyor beni salla diye ya da belinden arkaya atıyor kendini direk yatmaya çalışıyor, ayakta sallanma delisi oldu çıktı başıma. Ayağıma koyuncada ağlıyor, ağlaya ağlaya uyutuyorum artık cok ilginç
BEsleniyor normalde boyledir6-7 tane
Ben de simdi ayakta gezdirerek uyuttum. Bebekler nasil uyunacagini bilmezmis o yuzden aglarmis canlarim benim ya seviyorum bu melekleriBizim de aynı. Kızıma kitap okurken o da dinliyor en fazla. 5 dakikadan fazla sakin oturmaz. Kucakta gezmek ister. Bir insan niye uykusu var diye ağlar ki? Yat uyu işte
Ben 40indan beri hic uyandırmıyorum doktorumiz boyle soyledi.Ne zaman uyanirsa o zaman kalkiyorBirisi daha sormuş bu gece beslemesi, 2-3 saatte 1 besleme olayı kafamı çok kurcalıyor 2.aya kadar öyle besleme yaptım anne sütü ile ancak çevremdekiler 40ından sonra bırak çocuk kendi kalksın acıkınca, uyku da lazım baskısı yaptılar. Doğum kilomuz 2690 2. Ay kilomuz 4330 geldiği için gece beslemesi devam 4 saatte 1i sordum kabul etmedi 3 saatte 1 dedi doktorumuzBi kaç gece kızı kaldırmadım gündüz uyuyamadı diye bu sefer de 5 saate yakın uyudu huzursuz oldum açlıktan kan şekeri düştü de uyanamıyor mu diyerek doğrusu nedir kızlar bu işin annelik içgüdüsü mü? Kilo alımı nasıl sizce doktor düşük bulduğundan 4 saatte 1i bile kabul etmedi sanırım yasa açlık kan şekerinden ötürü mü bilmiyorum. Bugün de Osman Gönülal video paylaşmış tam bu konu ile ilgili bi göz atın isterseniz
ben bebegimde oyleydi birkac haftadir oyun halisinda hiraz oyalayaniliyorum.Onun disinda kucakta gezme,meme,memede uyuma,viziklama seklinde geciyor tum gunumuzKızlar gündüzleri bebeklerinizle neler yapıyorsunuz bizimki kucak delisi mız mız
Tortikolis epey kotuymus:/Canım boyun tek taraflı kısa kalması sorunu oluyor. Bir tane video vardi bulamadim, beyaz plastik eldiveni parmagina gecirip cocugun agzina vermisti onu emdirirken kafasini hareket ettiriyordu,
Bu hastaliga tortikolis diyolar,dikkat etmek lazım
Braun koltuk altı ölçer
Canım benim hep öyle işte, biberonla da emzikle de hep oyun oynuyor. Yudum yudum içiyor böyle de. Oyunu kesemiyorum da gülüyor seviniyorken
Bugün kucaktan 5 dk anca indi. Tuvalete gidene kadar altıma kaçırdım. Onu bırakınca uyandı yine. Hiç bir iş yapılmıyor.
Bez top mu canım o nedir?Eki Görüntüle 3394273 kizlar buoyuncagi oneriyorum dikkatini cekti
Bu oluyor ya..Kızım 40ndan beri gündüzleri çok güzel uyuyor ama ben başından hiç ayrılmadığım için de devamlılığı olabilir.
Buraya bi sey yazinca da aksamina huyu değişiyor vala yarın bu kız hic uyumuyor yazabilirim
Bez top mu canım o nedir?
Kızlar benim IQm cok düştü sizde benzer hissediyor musunuz?!bazen bazı kelimeleri hatırlayamıyorum bu bez top mu yazana kadar ona nasıl bi top diyecegimi düşündüm. Gece uyuyo mu diye birisi sorsa bi saat düşünürüm , uyuyo desem bir türlü uyumuyor desem bi türlü fln kafam karışık gibiym ama huzurluyumda bi , bu düzeyleri sevdim gam yok keder yok
Kızım 40ndan beri gündüzleri çok güzel uyuyor ama ben başından hiç ayrılmadığım için de devamlılığı olabilir.
Buraya bi sey yazinca da aksamina huyu değişiyor vala yarın bu kız hic uyumuyor yazabilirim
Bez top mu canım o nedir?
Kızlar benim IQm cok düştü sizde benzer hissediyor musunuz?!bazen bazı kelimeleri hatırlayamıyorum bu bez top mu yazana kadar ona nasıl bi top diyecegimi düşündüm. Gece uyuyo mu diye birisi sorsa bi saat düşünürüm , uyuyo desem bir türlü uyumuyor desem bi türlü fln kafam karışık gibiym ama huzurluyumda bi , bu düzeyleri sevdim gam yok keder yok
Kumsari eşime bizim çocukların adı neydi diye sormuşluğum var. Bi kere de biri adımı sormuştu, düşünmüştüm.
Ay bundan ben de çok korkuyorumDün balkabağı çorbası yaptım öğlen içtim içmez olaydım. Emerken gaz gelince memeyi bile tutamadı yavrum. Ayağını sürekli çekti çekti bıraktı. Bugün de aynı gaz sancısı sabahtan başladı. Kucakta gezmek istiyor durmuyor. Kucakta uyuyor o da 10 dk. Annemler geldi az nefes aldım. Korkuyorum bi gün kuryeye falan kapıyı memem açık açıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?