- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.261
Bende böyle çok unutkanımKızım 40ndan beri gündüzleri çok güzel uyuyor ama ben başından hiç ayrılmadığım için de devamlılığı olabilir.
Buraya bi sey yazinca da aksamina huyu değişiyor vala yarın bu kız hic uyumuyor yazabilirim
Bez top mu canım o nedir?
Kızlar benim IQm cok düştü sizde benzer hissediyor musunuz?!bazen bazı kelimeleri hatırlayamıyorum bu bez top mu yazana kadar ona nasıl bi top diyecegimi düşündüm. Gece uyuyo mu diye birisi sorsa bi saat düşünürüm , uyuyo desem bir türlü uyumuyor desem bi türlü fln kafam karışık gibiym ama huzurluyumda bi , bu düzeyleri sevdim gam yok keder yok
12.hafta atagi,3.sicramadayiz.Bebeğim 87 günlük yaklaşık
Gündüz uykusu çok iyiydi üç defa uyuyordu günde
Şuan bir gözü açık bir gözü kapalı akşama kadar mızmız bir bebek oldu
Ne uyuduğu belli ne uyumadığı
Birkaç gündür böyleyiz
12 saat sonra yükselmeye baslamıstıKızlar aşıdan kaç saat sonra ateş çıktı 10 gibi aşılar oldu takip ediyorum şuan daha yükselme yok inşallah yükselmez
1 kere ilaç verdikten sonra daha yukseldi mi hayırlısıyla şu 24 saati bi atlatsak ne zaman panik olsam sütüm azalıyor bi sefer oda huysuzlaniyor memede oysa süte daha çok ihtiyacı varken tam of12 saat sonra yükselmeye baslamıstı
Yok canım yukselmedı sonra, 37.4 gordum en cok, calpoldan 1 saat sonra 36.8e dustu.. Bır de ertesı sabah ıkınıyordu o zaman ölctüm yıne 37.4 cıktı ama ıkınma bıtınce 37.0 cıktı hemen.. Bısey vermedım o zaman da ıkınma dan dolayı dıye1 kere ilaç verdikten sonra daha yukseldi mi hayırlısıyla şu 24 saati bi atlatsak ne zaman panik olsam sütüm azalıyor bi sefer oda huysuzlaniyor memede oysa süte daha çok ihtiyacı varken tam of
37.4 le mi verdin 38 olursa ver dedi doktor benim anneliğimin en panik kısmı hep ateş ve hastalıklar ikinci çocuk oldu hala değişen bişey yok bi ufak öksürükte bile paniğim depreşiyor hepYok canım yukselmedı sonra, 37.4 gordum en cok, calpoldan 1 saat sonra 36.8e dustu.. Bır de ertesı sabah ıkınıyordu o zaman ölctüm yıne 37.4 cıktı ama ıkınma bıtınce 37.0 cıktı hemen.. Bısey vermedım o zaman da ıkınma dan dolayı dıye
Sakin kalabilsek bunları da yasamiycaz daAnladim canim dönem dönem degisiklikler olabilir sakin karsilamamiz lazim ama ne mümkün
Benimki 2 saatte bir kalkıyor en iyi ihtimalle. 3 saati bulursa çok şanslı hissediyorum. Dğn gece saat başı ağladı neden bilmiyorum atak haftası dedikleri şey herhalde. İlk defa 0 üstü havaları gördük dün dışarda boş boş gezdirdim uyudu gezerken hep. Ama gece sonra çok huysuzlandı çok zorladı beni.Ben 40indan beri hic uyandırmıyorum doktorumiz boyle soyledi.Ne zaman uyanirsa o zaman kalkiyor
ben bebegimde oyleydi birkac haftadir oyun halisinda hiraz oyalayaniliyorum.Onun disinda kucakta gezme,meme,memede uyuma,viziklama seklinde geciyor tum gunumuz
Tortikolis epey kotuymus:/
Dikkat edecegim biraz zaten 3. Ay kontrolu geldi doktora da danisacagim
Ben arkadaşıma doktora gidecek misin yerine tuvalete gidecek misin yazmışım dün. Benim çok beyin isteyen bir işim var nasıl dönücem bilmiyorumKızım 40ndan beri gündüzleri çok güzel uyuyor ama ben başından hiç ayrılmadığım için de devamlılığı olabilir.
Buraya bi sey yazinca da aksamina huyu değişiyor vala yarın bu kız hic uyumuyor yazabilirim
Bez top mu canım o nedir?
Kızlar benim IQm cok düştü sizde benzer hissediyor musunuz?!bazen bazı kelimeleri hatırlayamıyorum bu bez top mu yazana kadar ona nasıl bi top diyecegimi düşündüm. Gece uyuyo mu diye birisi sorsa bi saat düşünürüm , uyuyo desem bir türlü uyumuyor desem bi türlü fln kafam karışık gibiym ama huzurluyumda bi , bu düzeyleri sevdim gam yok keder yok
Bızım ebe de 37.5 üstü olursa dedı ama baktım yukselıyor verdım gitti.. Ben de cok panik bır ınsanım, ama benımkı tecrubesızlıkten37.4 le mi verdin 38 olursa ver dedi doktor benim anneliğimin en panik kısmı hep ateş ve hastalıklar ikinci çocuk oldu hala değişen bişey yok bi ufak öksürükte bile paniğim depreşiyor hep
Biz de aynı şekilde bugun canım çıktı toplam yarım saat anca uyumuşturBebeğim 87 günlük yaklaşık
Gündüz uykusu çok iyiydi üç defa uyuyordu günde
Şuan bir gözü açık bir gözü kapalı akşama kadar mızmız bir bebek oldu
Ne uyuduğu belli ne uyumadığı
Birkaç gündür böyleyiz
Goguslerin terbiye olmustur benimki de coook uzun zamandir yumuşak..Kızlar bebegım fışkırtarak kustumama içiriyordum 90 cc hazırladım, 60ı ıctı, bıberonu ittirdi, ben bıraz zorladım, o da fışkırtarak kustu, korktum acıkcası.. Sonra hıcbısey olmamıs gıbı naptın sen dedım güldü bana
backslash dedıgın gıbı sütüme güvenmeli miyim, bilemiyorum, oncesınde emzirmiştim cunku..
3 gundur sagım da yapmıyorum, goguslerım yumusak dıye
ben bunu saymaya calisiyorum birkaç kere de yazmistim buraya kafamin karisikligini ..Ama cisli bez ne kadar cisli bez burda karisiyorum ben birazKızlar süt yetmesi ile ilgili herkes sorun yaşıyor ama bunun ölçüsü çişli bez. Yeterince bezi varsa yetiyordur sütünüz telaşa vermeyin kendinizi. Bazı çocuk günde 30 gr alır bazısı 50 alır hepimiz bir miyiz bazımız daha kiloluyuz bazımız zayıfız. Hepimizin sağlığı da gayet iyi yaradılış meselesi yani. Bulabilirsem bezle ilgili görsel de ekliycem.
Artık memede yorulmuyor. Bi de daha çabuk doyuyor. Uyuyacak kadar uzun durmuyor. Ben her gün memede üç bölüm dizi izler, 3 saat sesli kitap dinlerdim. Şimdi bir bölüm diziyi bitiremiyorum akşama kadar. Kucakta gezerek uyuyor benimki malesef.Doğduğundan beri hep memede uyuyan bebeğim son günlerde uykusu gelince biraz emip ağlamaya başlıyor ve aspiratör sesiyle uyumak istiyor. Normalde beyaz gürültü kullanmıyorduk ama memede ağlamaya başladıktan sonra sakinleşmesi için mecbur kaldık. Ben yeniden memede uyumasını istiyorum nasıl düzelir bu durum ya
Sütüm yetiyor bu arada aç değil kilo da alıyor. Uykuya geçişte bir zorlanma durumu oluştu sebebini anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?