- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.301
Evet saçmalamışım hiç tartmadığım için karıştırdım. 3-4 yemek kaşığı çiş zaten 50 gr yapıyor rahatça bir yk 15 ml olduğu zaman50 gr’i cok rahat geciyor cidli bezin agirligi 2 cisle falan oluyodur..Benim rekor 150,genelde de 80 gr civarinda oluyor.
230 mu masallah
Gece ben de degistirmiyorum ya da bir kere degistiriyorum.Ama gunduz 2-3 saatte bir surekli degistiriyorum
Kız bezi neyle tartıyorsunuz gram gram
Ben arkadaşıma doktora gidecek misin yerine tuvalete gidecek misin yazmışım dün. Benim çok beyin isteyen bir işim var nasıl dönücem bilmiyorum
Evet canim e bebekten aldim. Uyku arkadsi fil de aldim da onla ilgilenmiyor onu sadece uykuya gecerken kullanmak gerekli ama zaten kizim kucakta kolda sallayarak uyuyor
Karartma perde var bende ikeadan almıştım kendim için kullanıyordum gayet iyi oluyor. Tavsiye ederim.
Maşallah 230 iyiymiş ama tartmak hiç bizim aklımıza gelmemişti ilk fırsatta bez anılarıma bunu da katacağımben uyku tulumu giydiriyorum gece değiştirmem zor oluyor ama arada değiştiriyorum bazen de sabah değiştiriyorum.
Kızlar bu unutkanlıktan bahsettiniz yaKumsari Nilsibel başka varmıydı siz kendiniz vitamin kullanıyor musunuz? Benim doktorum emzirme dönemi boyunca elenatal verdi kullanıyorum ben.
Ben bol bi şapkasi var onu sıkmayan onu takip gozune indiriyorumDaha pratik bir şey arıyorum, gündüz yatak odasından çıkıp salona ya da misafirlige gidince ortebilecegim, gözlerini ovusturmaktan yoruluyor artık, ağız mendilini katlayıp koyuyorum gözüne rahatlıyor, olmazsa ondan devam, onlarda ayagimda sallarken düşüyor fln uyku açıcı etki oluyor malesef
Çok mantıklı canım teşekkür ederimBen bol bi şapkasi var onu sıkmayan onu takip gozune indiriyorum
Bizimkiler de 81 günlük aynı durumdayız ne oldu bu çocuklardan deyip duruyorumBebeğim 87 günlük yaklaşık
Gündüz uykusu çok iyiydi üç defa uyuyordu günde
Şuan bir gözü açık bir gözü kapalı akşama kadar mızmız bir bebek oldu
Ne uyuduğu belli ne uyumadığı
Birkaç gündür böyleyiz
D vitamini, demir (2 haftadır almadım) kalsiyum magnezyum çinko ve c vitamini kullanıyorum.Maşallah 230 iyiymiş ama tartmak hiç bizim aklımıza gelmemişti ilk fırsatta bez anılarıma bunu da katacağımben uyku tulumu giydiriyorum gece değiştirmem zor oluyor ama arada değiştiriyorum bazen de sabah değiştiriyorum.
Kızlar bu unutkanlıktan bahsettiniz yaKumsari Nilsibel başka varmıydı siz kendiniz vitamin kullanıyor musunuz? Benim doktorum emzirme dönemi boyunca elenatal verdi kullanıyorum ben.
Kepçe kulak önleyici aparatlar var göz kısmını da onunla ortebilirsin cırt cırtlı ama dikkat etmek lazım hareketli bir bebisse aşağı kaydirabilirAynı benim de öyle kritik yerde bide hataya yer olmayan
Bende de bez top var bi kere kızıma attım yüzüme baktısanki ona bir seyle vuruyormuşum muamelesi yaptı
Daha pratik bir şey arıyorum, gündüz yatak odasından çıkıp salona ya da misafirlige gidince ortebilecegim, gözlerini ovusturmaktan yoruluyor artık, ağız mendilini katlayıp koyuyorum gözüne rahatlıyor, olmazsa ondan devam, onlarda ayagimda sallarken düşüyor fln uyku açıcı etki oluyor malesef
Benimde bir vitamin vermişti belki bir hafta oldu biteli ama adını unuttum
Decavit
Mutfak tartisi ileKız bezi neyle tartıyorsunuz gram gram
Camasir makinenizin uzerine koyacaksaniz onunla uyumlu olmasi gerekiyor agirlik olcu vs anlaminda.Ondan ayni marka bakabilirsiniz.Ayri yere koycaksaniz daha ozgursunuz.Siemens iq500 kullaniyorum cok memnunumKızlar ya malum iki bebek olunca çamaşırın ardı gelmiyor yıka as ütüle çok zor oluyor kurutma makinası önerisi olan kullanan varmı aranızda en azından asma kısmını kaldırsak iyi olur
Aslında bu zamana kadar yer için almamıştım makinam gömme mobilyanın içinde üstü dolap komple balkona koyacağım kapalı bir balkonum var çok kullanmadığım tamamdır ona bakayım teşekkürlerCamasir makinenizin uzerine koyacaksaniz onunla uyumlu olmasi gerekiyor agirlik olcu vs anlaminda.Ondan ayni marka bakabilirsiniz.Ayri yere koycaksaniz daha ozgursunuz.Siemens iq500 kullaniyorum cok memnunum
Şapka giydirip gözlerinin üzerine çeksene, bizim kız direk rahatsız oluyor ama senin işini görürAynı benim de öyle kritik yerde bide hataya yer olmayan
Bende de bez top var bi kere kızıma attım yüzüme baktısanki ona bir seyle vuruyormuşum muamelesi yaptı
Daha pratik bir şey arıyorum, gündüz yatak odasından çıkıp salona ya da misafirlige gidince ortebilecegim, gözlerini ovusturmaktan yoruluyor artık, ağız mendilini katlayıp koyuyorum gözüne rahatlıyor, olmazsa ondan devam, onlarda ayagimda sallarken düşüyor fln uyku açıcı etki oluyor malesef
Benimde bir vitamin vermişti belki bir hafta oldu biteli ama adını unuttum
Decavit
Bosch series 6 bizimki WTW85410TR kodu. Çok memnunum küçültme vs yapmadı hiç. Aynısı yoksa da seri 6 ihtiyacı karşılıyorKızlar ya malum iki bebek olunca çamaşırın ardı gelmiyor yıka as ütüle çok zor oluyor kurutma makinası önerisi olan kullanan varmı aranızda en azından asma kısmını kaldırsak iyi olur
Yolunda canım yolunda merak etme biraz işlerim vardı çok giremedim okudum hepsiniHayalimsin3803 canım nerelerdesin her sey yolundadır umarım
Canım Bosch seri 8 çamaşır mak ve kurutma mak kullanıyorum ( doğuma yakın eskisi bozulunca tümden yeniledik) bebek çamaşırları, peluş oyuncaklar,sade buharla temizlik vb ekstra özelliği var. Telefondan uzaktan kontrol eşime göre, ben de önceki makinama kıyasla lekelerin çıktığını fark ettim. Reklam gibi olacak ama grileşen atletler beyazladı resmen. Sitesinden değil mağazalardan daha ucuza almıştı eşim.Kızlar ya malum iki bebek olunca çamaşırın ardı gelmiyor yıka as ütüle çok zor oluyor kurutma makinası önerisi olan kullanan varmı aranızda en azından asma kısmını kaldırsak iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?