2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
50 gr’i cok rahat geciyor cidli bezin agirligi 2 cisle falan oluyodur..Benim rekor 150,genelde de 80 gr civarinda oluyor.

230 mu masallah
Gece ben de degistirmiyorum ya da bir kere degistiriyorum.Ama gunduz 2-3 saatte bir surekli degistiriyorum
Evet saçmalamışım hiç tartmadığım için karıştırdım. 3-4 yemek kaşığı çiş zaten 50 gr yapıyor rahatça bir yk 15 ml olduğu zaman

Ben arkadaşıma doktora gidecek misin yerine tuvalete gidecek misin yazmışım dün. Benim çok beyin isteyen bir işim var nasıl dönücem bilmiyorum

Aynı benim de öyle kritik yerde bide hataya yer olmayan

Evet canim e bebekten aldim. Uyku arkadsi fil de aldim da onla ilgilenmiyor onu sadece uykuya gecerken kullanmak gerekli ama zaten kizim kucakta kolda sallayarak uyuyor

Bende de bez top var bi kere kızıma attım yüzüme baktı sanki ona bir seyle vuruyormuşum muamelesi yaptı

Karartma perde var bende ikeadan almıştım kendim için kullanıyordum gayet iyi oluyor. Tavsiye ederim.

Daha pratik bir şey arıyorum, gündüz yatak odasından çıkıp salona ya da misafirlige gidince ortebilecegim, gözlerini ovusturmaktan yoruluyor artık, ağız mendilini katlayıp koyuyorum gözüne rahatlıyor, olmazsa ondan devam, onlarda ayagimda sallarken düşüyor fln uyku açıcı etki oluyor malesef

Benimde bir vitamin vermişti belki bir hafta oldu biteli ama adını unuttum
Decavit

Ben bol bi şapkasi var onu sıkmayan onu takip gozune indiriyorum

Bizimkiler de 81 günlük aynı durumdayız ne oldu bu çocuklardan deyip duruyorum

D vitamini, demir (2 haftadır almadım) kalsiyum magnezyum çinko ve c vitamini kullanıyorum.
O bez çok anırmaldi. Ondan tarttık

Kepçe kulak önleyici aparatlar var göz kısmını da onunla ortebilirsin cırt cırtlı ama dikkat etmek lazım hareketli bir bebisse aşağı kaydirabilir

Bebisi ishal olup doktora giden var mı kızlar genelde neyden kaynaklı oluyormuş her ishale enfeksiyon diyebilir miyiz cumaya randevu aldım ama içim rahat değil

Kızlar ya malum iki bebek olunca çamaşırın ardı gelmiyor yıka as ütüle çok zor oluyor kurutma makinası önerisi olan kullanan varmı aranızda en azından asma kısmını kaldırsak iyi olur

Kızlar ya malum iki bebek olunca çamaşırın ardı gelmiyor yıka as ütüle çok zor oluyor kurutma makinası önerisi olan kullanan varmı aranızda en azından asma kısmını kaldırsak iyi olur
Camasir makinenizin uzerine koyacaksaniz onunla uyumlu olmasi gerekiyor agirlik olcu vs anlaminda.Ondan ayni marka bakabilirsiniz.Ayri yere koycaksaniz daha ozgursunuz.Siemens iq500 kullaniyorum cok memnunum

Camasir makinenizin uzerine koyacaksaniz onunla uyumlu olmasi gerekiyor agirlik olcu vs anlaminda.Ondan ayni marka bakabilirsiniz.Ayri yere koycaksaniz daha ozgursunuz.Siemens iq500 kullaniyorum cok memnunum
Aslında bu zamana kadar yer için almamıştım makinam gömme mobilyanın içinde üstü dolap komple balkona koyacağım kapalı bir balkonum var çok kullanmadığım tamamdır ona bakayım teşekkürler

Şapka giydirip gözlerinin üzerine çeksene, bizim kız direk rahatsız oluyor ama senin işini görür
Bosch series 6 bizimki WTW85410TR kodu. Çok memnunum küçültme vs yapmadı hiç. Aynısı yoksa da seri 6 ihtiyacı karşılıyor

Canım Bosch seri 8 çamaşır mak ve kurutma mak kullanıyorum ( doğuma yakın eskisi bozulunca tümden yeniledik) bebek çamaşırları, peluş oyuncaklar,sade buharla temizlik vb ekstra özelliği var. Telefondan uzaktan kontrol eşime göre, ben de önceki makinama kıyasla lekelerin çıktığını fark ettim. Reklam gibi olacak ama grileşen atletler beyazladı resmen. Sitesinden değil mağazalardan daha ucuza almıştı eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…