2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Normal canım. Benimki de konuşa konuşa uyuyor, ıkınıyor, bayağı sesli nefes alıyor, iç çekiyor vs. Geçen gece bi tarafta kocam bi tarafta kız mırıl mırıl. Kız küçük olmasa gidip oturma odasında yatacaktım dalamadım uykuya.

Yenidoğanken oyleydi aşırı, beyaz gürültü açıp uyumaya çalışıyordum o kadar cok ses yapiyordu ki

Bz dolmuyor ama mavi çizgi oluyor hep. Sizin benek kız mı? Onlarda aşağı kaçıyormuş çiş galiba belki ondan görmüyorsunuzdur ama 6 çişli bez çok değil aslında.
Eğer 6 bezden kasıt 6 çişse güzel
Ama bizde bir bezde 4-5 çiş olduğunu düşünüyorum böyle hesap edersek 20 den fazla çiş olur günde
Benim bebek erkek pipiyi aşağı bastırıp kapatıyorum beziben bu çişli bez mi sade çiş mi meselesini anlayamadım
Danışmanla tablo tutarken sadece çiş sayısını yazıyordum ama

Canım bişey sorucam. Çamaşır makinası bosch seri 8, bi bölmesine kızın deterjanını koydum baby green. Ama yüke göre kendi çektiğinde deterjanı hangi programda yıkarsam yıkayayım köpüklü bırakıyor, program bitince durulamada çalıştırıyorum bir kere daha. Babys green çok yoğun kıvamlı ondan heralde diyorum. Sen nasıl yapıyorsun, hangi deterjanı kullanıyorsun, böyle sorun yaşıyor musun?

50 gr’i cok rahat geciyor cidli bezin agirligi 2 cisle falan oluyodur..Benim rekor 150,genelde de 80 gr civarinda oluyor.

230 mu masallah
Gece ben de degistirmiyorum ya da bir kere degistiriyorum.Ama gunduz 2-3 saatte bir surekli degistiriyorum
Birgün çiş tartacağın aklına gelir miydi

Evet ben dün gece başka odada yattım. Eşim kaldırdı bebek ağlıyor diye. Daha iyi uyudum böyle.

Bebisi ishal olup doktora giden var mı kızlar genelde neyden kaynaklı oluyormuş her ishale enfeksiyon diyebilir miyiz cumaya randevu aldım ama içim rahat değil
Anne sütümü alıyor
İshal olduğunu nasıl anladın
Gunaydiiin
Bu hafta 3 aylik oluyor bebegim,4. Trimesterin sonu..3 ay onemli bi esik bebekler artik anne karninda olmadiklarinin farkina varacaklar, bununla birlikte hersey cok daha duzene giriyormuş .Bakalim oyle olacak mi
Bebeklerimiz aynı gün doğmuştu değilmi bir hatırlatma yapayım 4. Ayda uyku gerilemesi ve meme reddi riski varmış 4-5-6 da artık diş süreci sanki bana daha perişan olacağız gibi geliyor

Kızımın dişi 11 aylık çıktı
Uyku gerilemesi ne? Zaten uyuduğu yok.

D vitamini, demir (2 haftadır almadım) kalsiyum magnezyum çinko ve c vitamini kullanıyorum.
O bez çok anırmaldi. Ondan tarttık
Maş hamile gibi ful takviye
Bebisi ishal olup doktora giden var mı kızlar genelde neyden kaynaklı oluyormuş her ishale enfeksiyon diyebilir miyiz cumaya randevu aldım ama içim rahat değil
Benimki hep sulu yapıyor cıvık cıvık
Mama mı alıyor seninki
Kızlar ya malum iki bebek olunca çamaşırın ardı gelmiyor yıka as ütüle çok zor oluyor kurutma makinası önerisi olan kullanan varmı aranızda en azından asma kısmını kaldırsak iyi olur
Siemens benim modeli bilmiyorum eski zaten 12-13 sene oldu alalı
Mutfak tartisi ile
Vuu süper
Gunaydiiin
Bu hafta 3 aylik oluyor bebegim,4. Trimesterin sonu..3 ay onemli bi esik bebekler artik anne karninda olmadiklarinin farkina varacaklar, bununla birlikte hersey cok daha duzene giriyormuş .Bakalim oyle olacak mi
Hangi aşıları olacaksınız marka filan neler yapacaksın?

Ter konusunda aynı problemi yaşıyoruz siz ne yaptınız acaba

Kızlar oruçta nasıl yapacağız
Acaba süte etki eder mi
Kimisi azaltır kimisi bereketlendirir diyor
Birbirimizi destekleyelim
İnşallah tutabiliriz hepsini

Kızlar oruçta nasıl yapacağız
Acaba süte etki eder mi
Kimisi azaltır kimisi bereketlendirir diyor
Birbirimizi destekleyelim
İnşallah tutabiliriz hepsini
Büyük kızımda tuttum tüm orucu kızım 7 aylık di ek gıda alıyordu ama cocugunluk annesütü öğleden sonra sütüm azaliyordu yurtdisinda biraz geç açılıyor idare ettim tuttum ama bu sene tutmuyacam daha çok küçükler

Canım ben incia kullanıyorum ama toz deterjan bölümüne koyuyorum her seferinde kendim ayarlamış oluyorum hiç köpüklü kalmadı. Kendi çamaşırlarımız için sıvı deterjan bölümünü kullanıyorum kendisi alıyor onda da köpük kalmıyor. Biz bebek kıyafeti için programa güncellemeyle gelen bebek kıyafeti programında yıkıyoruz. Telefondan seçiyoruz onu da. Telefon uygulamasında daha çok özellik var. Kurutmada senkronize kendi neyle yıkarsan kendi kendine ayar yapıyor onda kurutuyor ona bir şey yapmıyoruz.

Anlatamamışım yani bir besde kaç çiş olduğunj bilmemiz imkansız o yüzden bez sayısı ile hesap ediliyor. Her bezin 40-50 gr olması bekleniyo o da bir yumurta ağırlığıymış yazdılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…