2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaa ben bilmiyordum onu telefona kurmayı denedim Nisanda aldığımızda ama beceremedim. Dur yapayım

Canim benimkide 2700 dogdu 1. Ayinda 4200 2. Ayında 5200 ben senin dedigin gibi geceleri artik uyandirmiyorum genelse 4-5 saat araliginda kendi aglamaya basliyor bende 5 saate alarm kuruyorum olurda uyanmazsa ben duymazsam falan diye kilo alimi az oldugu icin gece sutu onemli doktorun o yuzden 3 saatte bir demistir ihmal etme uyandir bence saatlere cok takilma gun icinde surekli meme ver fazlasini kusuyor zaten doydugunu ben ordan anliyorum

nerdeyse dogum kilosunun iki katina cikmis ikinci ayda ,bunu ilk 5 ayda yapmasi yeterli goruluyor. Ayrica her ay 1 kilo almis bebeginiz daha ne olsun naz0126 Kilo alimi az mi diyor size doktorunuz?Benim bebegim ile ayni nerdeyse sizinkinin.Benim doktorum ayda 650-700 gr aliyorsa tamam diyor

Kızlar oruçta nasıl yapacağız
Acaba süte etki eder mi
Kimisi azaltır kimisi bereketlendirir diyor
Birbirimizi destekleyelim
İnşallah tutabiliriz hepsini
Bi bi doktora soracağım sonra ilk hafta tutayım 1 hafta sonunda kilosuna bakalım iyiyse devam değilse
Yaa ben bilmiyordum onu telefona kurmayı denedim Nisanda aldığımızda ama beceremedim. Dur yapayım
Kur canım benim eşimin telefonunda kurulu uygulama ben çamaşır atıyorum o hallediyor gerisini bitince telefona mesaj da gidiyor kendini çamaşırı çıkarmaya mecbur hissediyor

Kilo alimi az mi diyor size doktorunuz?nerdeyse dogum kilosunun iki katina cikmis ikinci ayda ,bunu ilk 5 ayda yapmasi yeterli goruluyor. Ayrica her ay 1 kilo almis bebeginiz daha ne olsun..
Yok hayir benimkine masallah hic bisey demiyorum dedi doktor normalden fazla almis olabilir

Bebegimden once ben kel kalacagim
Sac dokulmelerim basladi benim ne guzel hamileyken tek bir tel bile dokulmuyordu..Cok dokulmeye basladi simdi
Ayy bende hamileyken bir tel dökülmüşliğinü görmedim ama bir haftadır saçlarım acayip dökülüyor

Benim Bosch değil Profilo kendi alıyor deterjanı e-doz deterjan bölümünü tuşla kapatıp bebek deterjanı ni kendim ekliyorum kuru deterjan gözüne canım

Kızlar oruçta nasıl yapacağız
Acaba süte etki eder mi
Kimisi azaltır kimisi bereketlendirir diyor
Birbirimizi destekleyelim
İnşallah tutabiliriz hepsini
Canım ben senelerdir oruç tutmuyorum, bu konuda hiç konuşacak insan değilim ama çok küçükler, sen de sadece anne sütü veriyordun. Ben mama da veriyorum. Sabah emzirip, öğleden sonra mama verip, iftardan sonra yine süt olacağını düşünüyorum. Ama sadece anne sütüyle zor olur sanki.

Bebegimden once ben kel kalacagim
Sac dokulmelerim basladi benim ne guzel hamileyken tek bir tel bile dokulmuyordu..Cok dokulmeye basladi simdi
2018 grubunda birisi helalles şampuan önermişti hepimiz kullanmıştık. Benim zaten deli gibi saçım var, dökülse biraz ferahlarım da. O zaman eşimin cici annesi yanımızdaydı. O az saçlı birisi. Helalles şampuanı o da beğenmişti ki, hiç bir şeyi beğenmeyen bir kadındır, canı sağ olsun

Yaa sevdim bu taktiği uygulayayım ben işe giderken, eşimin evden çalıştığı günlerde robot süpürgeyi çalıştırıyordum korkutmak için onu eğer toplantısı yoksa ortalığı kaldırıyordu süpürge rahat dolaşsın diye

Sen ikna edip kurutma makinasını da aldırırsın ben şimdi fırınını aldırmak için çalışmalara başladım benim de eşim evden çalışıyor harika bişii olur işe başlayınca ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…