- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.341
Yaa ben bilmiyordum onu telefona kurmayı denedim Nisanda aldığımızda ama beceremedim. Dur yapayımCanım ben incia kullanıyorum ama toz deterjan bölümüne koyuyorum her seferinde kendim ayarlamış oluyorum hiç köpüklü kalmadı. Kendi çamaşırlarımız için sıvı deterjan bölümünü kullanıyorum kendisi alıyor onda da köpük kalmıyor. Biz bebek kıyafeti için programa güncellemeyle gelen bebek kıyafeti programında yıkıyoruz. Telefondan seçiyoruz onu da. Telefon uygulamasında daha çok özellik var. Kurutmada senkronize kendi neyle yıkarsan kendi kendine ayar yapıyor onda kurutuyor ona bir şey yapmıyoruz.
Canim benimkide 2700 dogdu 1. Ayinda 4200 2. Ayında 5200 ben senin dedigin gibi geceleri artik uyandirmiyorum genelse 4-5 saat araliginda kendi aglamaya basliyor bende 5 saate alarm kuruyorum olurda uyanmazsa ben duymazsam falan diye kilo alimi az oldugu icin gece sutu onemli doktorun o yuzden 3 saatte bir demistir ihmal etme uyandir bence saatlere cok takilma gun icinde surekli meme ver fazlasini kusuyor zaten doydugunu ben ordan anliyorumBirisi daha sormuş bu gece beslemesi, 2-3 saatte 1 besleme olayı kafamı çok kurcalıyor 2.aya kadar öyle besleme yaptım anne sütü ile ancak çevremdekiler 40ından sonra bırak çocuk kendi kalksın acıkınca, uyku da lazım baskısı yaptılar. Doğum kilomuz 2690 2. Ay kilomuz 4330 geldiği için gece beslemesi devam 4 saatte 1i sordum kabul etmedi 3 saatte 1 dedi doktorumuzBi kaç gece kızı kaldırmadım gündüz uyuyamadı diye bu sefer de 5 saate yakın uyudu huzursuz oldum açlıktan kan şekeri düştü de uyanamıyor mu diyerek doğrusu nedir kızlar bu işin annelik içgüdüsü mü? Kilo alımı nasıl sizce doktor düşük bulduğundan 4 saatte 1i bile kabul etmedi sanırım yasa açlık kan şekerinden ötürü mü bilmiyorum. Bugün de Osman Gönülal video paylaşmış tam bu konu ile ilgili bi göz atın isterseniz
Hala aynı çözüm bulamadım ayaklar her alt açmada nemliTer konusunda aynı problemi yaşıyoruz siz ne yaptınız acaba
Benim bebe de böyle farkettimki çorapları ıslak nemli arası oluyor buz gibi oluyor bide değiştiriyorum sürekli acaba ayaklardanmı terliyor bu bebişlerHala aynı çözüm bulamadım ayaklar her alt açmada nemli
Bebegimden once ben kel kalacagimSaçlarımız dökülmedi hiç seyrek seyrek kaldı kafası büyüdükçede seyrekleşiyor
nerdeyse dogum kilosunun iki katina cikmis ikinci ayda ,bunu ilk 5 ayda yapmasi yeterli goruluyor. Ayrica her ay 1 kilo almis bebeginiz daha ne olsunCanim benimkide 2700 dogdu 1. Ayinda 4200 2. Ayında 5200 ben senin dedigin gibi geceleri artik uyandirmiyorum genelse 4-5 saat araliginda kendi aglamaya basliyor bende 5 saate alarm kuruyorum olurda uyanmazsa ben duymazsam falan diye kilo alimi az oldugu icin gece sutu onemli doktorun o yuzden 3 saatte bir demistir ihmal etme uyandir bence saatlere cok takilma gun icinde surekli meme ver fazlasini kusuyor zaten doydugunu ben ordan anliyorum
Bi bi doktora soracağım sonra ilk hafta tutayım 1 hafta sonunda kilosuna bakalım iyiyse devam değilseKızlar oruçta nasıl yapacağız
Acaba süte etki eder mi
Kimisi azaltır kimisi bereketlendirir diyor
Birbirimizi destekleyelim
İnşallah tutabiliriz hepsini
Kur canım benim eşimin telefonunda kurulu uygulama ben çamaşır atıyorum o hallediyor gerisiniYaa ben bilmiyordum onu telefona kurmayı denedim Nisanda aldığımızda ama beceremedim. Dur yapayım
Yok hayir benimkine masallah hic bisey demiyorum dedi doktor normalden fazla almis olabilirKilo alimi az mi diyor size doktorunuz?nerdeyse dogum kilosunun iki katina cikmis ikinci ayda ,bunu ilk 5 ayda yapmasi yeterli goruluyor. Ayrica her ay 1 kilo almis bebeginiz daha ne olsun..
Evet ben yanlis anlamisim sizinkine masallahYok hayir benimkine masallah hic bisey demiyorum dedi doktor normalden fazla almis olabilir
Ayy bende hamileyken bir tel dökülmüşliğinü görmedim ama bir haftadır saçlarım acayip dökülüyorBebegimden once ben kel kalacagim
Sac dokulmelerim basladi benim ne guzel hamileyken tek bir tel bile dokulmuyordu..Cok dokulmeye basladi simdi
Benim Bosch değil Profilo kendi alıyor deterjanı e-doz deterjan bölümünü tuşla kapatıp bebek deterjanı ni kendim ekliyorum kuru deterjan gözüne canımCanım bişey sorucam. Çamaşır makinası bosch seri 8, bi bölmesine kızın deterjanını koydum baby green. Ama yüke göre kendi çektiğinde deterjanı hangi programda yıkarsam yıkayayım köpüklü bırakıyor, program bitince durulamada çalıştırıyorum bir kere daha. Babys green çok yoğun kıvamlı ondan heralde diyorum. Sen nasıl yapıyorsun, hangi deterjanı kullanıyorsun, böyle sorun yaşıyor musun?
Canım ben senelerdir oruç tutmuyorum, bu konuda hiç konuşacak insan değilim amaKızlar oruçta nasıl yapacağız
Acaba süte etki eder mi
Kimisi azaltır kimisi bereketlendirir diyor
Birbirimizi destekleyelim
İnşallah tutabiliriz hepsini
2018 grubunda birisi helalles şampuan önermişti hepimiz kullanmıştık. Benim zaten deli gibi saçım var, dökülse biraz ferahlarım da. O zaman eşimin cici annesi yanımızdaydı. O az saçlı birisi. Helalles şampuanı o da beğenmişti ki, hiç bir şeyi beğenmeyen bir kadındır, canı sağ olsunBebegimden once ben kel kalacagim
Sac dokulmelerim basladi benim ne guzel hamileyken tek bir tel bile dokulmuyordu..Cok dokulmeye basladi simdi
Ben de öyle yapıcam artık. Deterjan gözündeki bebe deterjanı bitsin manuel eklemeye döneyimBenim Bosch değil Profilo kendi alıyor deterjanı e-doz deterjan bölümünü tuşla kapatıp bebek deterjanı ni kendim ekliyorum kuru deterjan gözüne canım
Yaa sevdim bu taktiği uygulayayımBi bi doktora soracağım sonra ilk hafta tutayım 1 hafta sonunda kilosuna bakalım iyiyse devam değilse
Kur canım benim eşimin telefonunda kurulu uygulama ben çamaşır atıyorum o hallediyor gerisinibitince telefona mesaj da gidiyor kendini çamaşırı çıkarmaya mecbur hissediyor
Sen ikna edip kurutma makinasını da aldırırsınYaa sevdim bu taktiği uygulayayımben işe giderken, eşimin evden çalıştığı günlerde robot süpürgeyi çalıştırıyordum korkutmak için onu eğer toplantısı yoksa ortalığı kaldırıyordu süpürge rahat dolaşsın diye
Özel aşıların fiyatları be kadarKizlar bugun agizdan rota asisi olduk iki bacagindan da iki adet menenjit asisi olduk.3 ayligiz. Ates takip edecegim.calpol verecegimcikarsa. Dusmezse fitil kullan dedi doktor. Hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?