2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sen ikna edip kurutma makinasını da aldırırsın ben şimdi fırınını aldırmak için çalışmalara başladım benim de eşim evden çalışıyor harika bişii olur işe başlayınca ben.
yok o beni ikna etti çocuk olmadan aldırdı kurutmayı. O konularda ailede eşim teknoloji meraklısıdır.

Benim bebe de böyle farkettimki çorapları ıslak nemli arası oluyor buz gibi oluyor bide değiştiriyorum sürekli acaba ayaklardanmı terliyor bu bebişler
Bende sürekli değişiyorum çorap hatta dün bugün aşı ateş yapar korkusundan biraz daha ince giydirdim ince örttüm ama değişen bişey yok

Kızlar saç dökülmesi başladı bugün bende hamilelikte pırıl pırıldı şimdi kel kalacaz
Ohlumda
Kızlar saç dökülmesi başladı bugün bende hamilelikte pırıl pırıldı şimdi kel kalacaz
Benim 5. Ayda başlamıştı doktora gidecek boyutta hemde korkup gitmiştim bütün değerlerim bakılmıştı tiroidlerde sorun çıkmıştı sindigrafi çektirmemi istemişti ama oğlum asla buzluğa giren sütleri içmedi birde biberon almadı ve cektiremedim sonra takip edildi 6 ayda düzeldi kendi kendine değerlerim meğer hamilelik sonrası olabiliyormuş tiroidlerde böyle ama tabi saç dökülmem hiç düzelmedi iki yanlardan erkek tipi açılmalarım oldu

Kızlar selam iki aksamdir oğlum dilini cikarip yalanır gibi yapıyor 2 ay 10 günlük sadece anne sütü alıyor 2 3 saatte bir alınca altını çiş oluyir ama dolu dolu değil öğlen saat 15.00 den sonta sürekli memede 20 -30 dk aralıklarla acaba doymuyormu lütfen yardımcı olun

Doymasa ağlamaz mı?

Kızlar benim kızım sürekli dilini çıkarıyor fındık gibi küçücük agizi da sürekli emziriyorum aç olma imkanı yok suda veriyorum sizinkiler de yapiyormu

Gaz bence

Bana da gaz gibi geldi çünkü doymasa yıkıyorlar ortalığı. Benimki de sık meme istediğinde gazı oluyor genelde saatlerce emip o şekilde rahatlıyor. Aç olduğunda da çok yüksek sesle ağlıyor öyle minik hareketlerle belli etmiyor yani.

Aslında sağlık ocağına gidip genel tahlil yaptırmak lazım

Benim kızda yapıyor dilini çıkarıp yalaniyor ama mizmizlanma yok karnı tok aglamiyorda gaz değildir bendeki sizin çocuklar yalanmiyormu ayın 11 de 3 aylık olcaz
Bizim ki elini emiyor, ara da dilini çıkartıyor ama hep aç olduğu için değil. Bazen çıkartıp gülüyor, bazen tükürük çıkartıyor, bazen bi kaç kere yapıp geğiriyor sanırım bu da gelişim basamağı. Pazartesi kadın doğum doktoruna gideceğim o zaman bizim kızın kilosuna da bi bakmalarını rica edeceğim bakalım ne durumda. Düzenli olan kaka 2 günde 1 e düştü. Normaldir ama önceden bi kilo alamama anımız olunca korkuyor insan.
Bi de kızlar benim doktor ilk günlerde mama verirken biberon kullanma diye sıkı sıkı tembihledi kullanmadım ben de. Şimdi sadece süt alıyor uzun süredir. Sağdıklarımı kaşıkla veriyorum ama boğazına kaçar gibi oluyor. Arada biberon versem alışkanlık yapar mı bu saatten sonra. 3. Ay dolmaya az 10 gün var.

Canım ben hem biberon hem emzik veriyorum ilk 1 haftadan sonra biberona başladım ama benide emiyor hatta sütüm çok olduğunda pompa ile sağıp biberonla veriyorum sana zahmet sorsan gittiğinde neden dillerini çıkarıyor bu çocuklar su bile veriyorum günde 3 veya 4 kez yapıyor bunu

Olur canım sorarım mutlaka doktorumuz izindeymiş ben sadece kilosuna bakmalarını isteyeceğim hemşirelerden ama onlara sorarım belki bir şey derler. Yazarım mutlaka

Kızlar bir şey sorucam 67 günlük olduk gaz sancısı kaka yapamama vs derken alıştık birbirimize ilk günler de ki gibi ağlama krizlerimiz olmuyor masajlar damlalar derken daha rahat geçiriyoruz ancak gündüz sıfır uyku bir saat uyutmaya çalışıyorum oh diyorum uyudu bırakıyorum beş dakoka sonra gözler açık kucağıma alıyorum saniyesinde uyuyor bırakıyorum yine aynı döngü gece on ikide artık yorgunluktan hırpalanmaktan bayılıyor sanki yavrum öyle geliyor, Şuan gece uykusuna geçmiş bulunmakta akşamları daha kolay uyuyordu şimdi iki gündür oda yok yirmi dakika uyuyor uyanıyor uyuyor uyanıyor ağlıyor vs şeyi fark ettim uykusunda iç çekiyor ona da uyanıyor gibi geldi bana neden iç çeker ki? Bugün sabah iki saatlik işim vardı dışarı çıktım eve geldim annem sağ olsun iki saatte uyumam için müsade etti kendi ilgilendi oğlumla acaba diyorum benden ayrı kalınca da mı huysuzluk ediyor vicdan yapıyorum ama o iki saatlik uyku bir iyi geldi anlatamam. Çocuk uyuyunca uyu diyorlar da öyle de olmuyor işte çocuk uyusa da yıkanacak kıyafeti oluyor karnım acıkıyor kahve içmek istiyorum hep onun uykusuna göre uyuyamıyorum ki ayyyy adananlar bastı sanki bu iç çekme olayı nedir bazen öyle sesler çıkarıyor ki ağrısı var zannediyorum

Benimki de uyurken iç çekiyor gözlemlerime göre
Bizim evde değil ama annemlere vs kayınvalidemlere gittiğimde yüksek sesle konuştukları için çocuk orda irkiliyor baya sonra korkarak yatıyor iç çekiyor bizim ki o yüzden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…