2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet mantıklı bir bakış açısı zaten oğlumun yüksek sese çok tahammülü yok korkuyor sıçrıyor bununla ilgili olabilir belkide

Evet az dedi 4700 olmalıydı diyor ben de anlamıyorum 500 gr bile alması yeterliyken neden az bulduğunu

Sabah 8 de başlıyor bizimki de memede uyuyor koyduğum gibi geri alıyorum 5 dakka sonra yine uyuyor yatiriyorum tekrar ayni yarım saat desen uyumuyor sadece kucakta kestiriyor akşam 10 gibi koynumda memede uyuyor sonra yatağına tek derin uyku o oluyor bazen 4 saat en fazla 6 saat gerisi yarım saate bi uyanıyor biraz emip geri uyuyor ilk uyanmadan sonra gerisini koynumda uyuyor ama

Evet mantıklı bir bakış açısı zaten oğlumun yüksek sese çok tahammülü yok korkuyor sıçrıyor bununla ilgili olabilir belkide
Bizim ev kalabalık kardesi bazen çok ses yapıyor hemen sıçrıyor bazen çok az sesede yapiyor çıt dese sıçrıyor ama zamanla azalıyor büyük kızımda doktor öyle demişti o zaman evde sesisdi kapı açılsa bile korkuyorlar

Anne sütü + mama alıyor nerdeyse her bez değişiminde kakalı oluyor ve sıvı kıvamda bazen hatta su gibi mamadan kaynaklı olabilir diye düşünüp bir gün mamayı kestim ama yine de düzelmedi günde 10-15 bez rahat degisiyorum sürekli bir ıkınma halinde

Mamayı diymadigi noktada veriyorum hergün aldığı miktar değişiyor bizimde hiç çok katı olmadı ama bildiğin bazen su kakası hani çiş aşağı indi desem değil ve kirli bez sayısı iki katına çıktı birazda kilo kaybetti gibi

Bebegimden once ben kel kalacagim
Sac dokulmelerim basladi benim ne guzel hamileyken tek bir tel bile dokulmuyordu..Cok dokulmeye basladi simdi
Dün abartısız bir avuç dolusu saçım elimde kaldı doğumdan sonra dökülüyordu evet ama bu kadar değildi hemen şampuanimi değiştirdim dahiliyeye gittim vitamin aldim yoksa dediğim gibi bu işin sonu kellik

Enjekterle ver onla daha kolay yutkunur. Biberonla verirsen daha az yutkunacagi icin kolaya alisacak ve meme reddi yapacak

Bugün rotavirüs aşısını yaptırdık. Derken sedyeden kaldırmadan hepsini kustu bebeğim hemşire 1-2 damla kalsa bile işe yarar falan dedi de moralim bozuldu. Bir yanım her işte bir hayır vardır diyor bir yanım boşa mı gitti diyor

Bunun olma ihtimaline karşı aşının yarısı veriliyor, biraz beklenip diğer yarısı veriliyor o aşamada kusarsa diye, bende bir iki damla kalsa da işe yarıyor diye duymuştum

Olur canım sorarım mutlaka doktorumuz izindeymiş ben sadece kilosuna bakmalarını isteyeceğim hemşirelerden ama onlara sorarım belki bir şey derler. Yazarım mutlaka
Dünden beri çok yoğun araştırma içindeyim prof olcam az kaldı canım bu dil çıkarma olayı ellerini kullanamadığı için tek refleks emme refleksi olduğu için diliyle yakalamaya çalışır miş iguana sanki obtuzden dilini cikarirmis kıyamam ya oyuncakları gösterince çıkarıyor denedim de

3. Ay da da meme reddi yapar mı yaaa ne zaman biter bu red olayı acaba
Meme reddi ile ilgili şöyle bir bilgi duydum
Bebek 3. Ayını doldurduktan sonra
Biberonu eğer annesinden başkası içirirse
Red olmazmış
Anne verirse red olabilme ihtimali varmış yine
Sanırım meme ile biberonu ayırt edebilmesi için başkası vermeli
Annede sadece meme olduğunu bilmeli

Bizimki de babasıyla karşılıklı dil çıkarıyorlar babası önce dil çıkarıyor sonra bizimki debelenip sonunda o da çıkarıyor. Bilinçli mi yapıyor yoksa bilinçsiz mi bilmiyorum.

Bizimki de babasıyla karşılıklı dil çıkarıyorlar babası önce dil çıkarıyor sonra bizimki debelenip sonunda o da çıkarıyor. Bilinçli mi yapıyor yoksa bilinçsiz mi bilmiyorum.
Babasının dilini yakalamak istiyor galiba oyun oynuyor oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…