- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.401
Benimki doysada yumruk açılmıyor k.v cimri olacak malını kimseye vermez dedi bende iyi yapar dedimYaa ben de bu kızın elleriyle yumruguyla bogusuyoruum emzırme oncesı, memeyı acana kadar elını yumruk yapıp agzına sokuyor, bı de guclu kı kolunu zor cekıyorum
Biberon her ayda yapiyor cunku bebekler hazirci biberonda yutkunma olayi yok zorlanma olayi yok siringa ile yutkundugu icin orda da bir emek var3. Ay da da meme reddi yapar mı yaaa ne zaman biter bu red olayı acaba
Aman ellerini çok çekme, ben cektim bidaha ağzına almadı sonra sürekli ben agzina elini sokmaya çalıştım daha yeni yeni parmağını sokuyorYaa ben de bu kızın elleriyle yumruguyla bogusuyoruum emzırme oncesı, memeyı acana kadar elını yumruk yapıp agzına sokuyor, bı de guclu kı kolunu zor cekıyorum
Çok tutmuş ateş yaptimi gece5550 tuttu
Bizimde nerdeyse butun bezleriniz kakali az ya da cok daha bu aralar 1-2 defa sadece cisli bez gördüm dr sordum normal dedi canımAnne sütü + mama alıyor nerdeyse her bez değişiminde kakalı oluyor ve sıvı kıvamda bazen hatta su gibi mamadan kaynaklı olabilir diye düşünüp bir gün mamayı kestim ama yine de düzelmedi günde 10-15 bez rahat degisiyorum sürekli bir ıkınma halinde
Bizim kız da öyle iki gündür çıngırağını yemeye çalışıyo diş belirtisi değildir bu di miYaa ben de bu kızın elleriyle yumruguyla bogusuyoruum emzırme oncesı, memeyı acana kadar elını yumruk yapıp agzına sokuyor, bı de guclu kı kolunu zor cekıyorum
Çıngırakla oynuyor mu, kac günlükten oynuyordu, benim kızım çok korkuyor oyuncaklardan, sarki soyleterek oynatiyorum azıcık yaklastirinca cok korkuyor, bez bebek, sesli sessiz çıngırak hepsindenBizim kız da öyle iki gündür çıngırağını yemeye çalışıyo diş belirtisi değildir bu di mi
Aynen belli süre gitmedim düzeldi ama her gittiğimde aynı şeyler oluyorEvet mantıklı bir bakış açısı zaten oğlumun yüksek sese çok tahammülü yok korkuyor sıçrıyor bununla ilgili olabilir belkide
Ooo baya tutmuş5550 tuttu
Birçoğumuzun bunu ödeme imkanı var peki olmayanlar ne yapacak devlet neden bunu 5 li karmadan çıkarmış olabilir rotada buda en gerekli asilardanOoo baya tutmuş
37.7 de 3.5 ml calpol verdim aynen pqhali.takilan altinlarindan bozdurup verdik Gocmen cok fazla guvenemiyorum virus dolu ortalik Allah korusunÇok tutmuş ateş yaptimi gece
Evet ama bacagi iyilessin de insallah borc harc hic gozume gelmiyorOoo baya tutmuş
Yaklaşık 20 gün 1 ay falan olmuştur çıngırak seviyo hışırtılı kitap tutuyo hiç bi şey bulamazsam buzdolabı poşetini buruşturup veriyorumÇıngırakla oynuyor mu, kac günlükten oynuyordu, benim kızım çok korkuyor oyuncaklardan, sarki soyleterek oynatiyorum azıcık yaklastirinca cok korkuyor, bez bebek, sesli sessiz çıngırak hepsinden
Evet dil sürekli dışarda. İçerde dilini döndürüyor ses çıkarmaya çalıştığı için sanırım o daHerkese merhaba bayadır okuyorum ama yazmıyordum bebim bebiş de bu ara elini yumruk yapıp emiyor bir de dil çıkarmaya başladı bu donemde oluyor demek ki
Özel aşı fiyatı soranlar rota aşısı rotarix tek dozu 1750 gibi bi tutar, menenjit de 2 tip sanırım bexero olan 2100 civarı. Bir de nimenrix, menactra ya da menveo olan var onların fiyatını bilmiyorum.
İşte ödemeyenler maalesef yaptıramıyorum yazık ya çok saçma gerçekten mecburi ise devlet karşılamalıBirçoğumuzun bunu ödeme imkanı var peki olmayanlar ne yapacak devlet neden bunu 5 li karmadan çıkarmış olabilir rotada buda en gerekli asilardan
Bacağına ne olduEvet ama bacagi iyilessin de insallah borc harc hic gozume gelmiyor
Özel sigorta da menenjitin 1 tanesini karşılamıyor maalesef. Sgk öde, bağkur öde yetmesin özel sağlık öde yine de sağlıktan yararlanmak için para öde çok acı.Herkese merhaba bayadır okuyorum ama yazmıyordum bebim bebiş de bu ara elini yumruk yapıp emiyor bir de dil çıkarmaya başladı bu donemde oluyor demek ki
Özel aşı fiyatı soranlar rota aşısı rotarix tek dozu 1750 gibi bi tutar, menenjit de 2 tip sanırım bexero olan 2100 civarı. Bir de nimenrix, menactra ya da menveo olan var onların fiyatını bilmiyorum.
Pırt yapmasını mı diyorsun? Ne kadar kibarsın canım yaKızlar sizin bebekleriniz de büyük insan gibi alttan o…. Ya eşim diyor bu çocuk normal değil yani böyle o….. olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?