2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Eline de hiç bir şey almıyor yanlışlıkla tutsa bile atıyor, inşallah sorun olmaz bu ileride
Daha yeni keşfediyorlar. Farklılık gösterebilir. Ben de pusetin üstüne çıngırak taktım çok sinirlendi, zırıl zırıl ağladı. Başka gün popit taktım, onu sevdi, ulaşmaya çalıştı.

Kirmizimartenicka kuzenim bebeğiyle marteniçkalarını takmış fotoğraf attı. Benim de vardı ama bulamam şimdi. Sabah 5.30’dan beri kucağımdan bir kere 1 saat, bir kere de 55 dk indi.
Günü gününü tutmuyor bebelerin valla. Annem yaptı marteniçka fırsat olursa arkadaşlarımA vericem. Evde kırmızı beyaz ip varsa yapıp bağlayıver

Daha yeni keşfediyorlar. Farklılık gösterebilir. Ben de pusetin üstüne çıngırak taktım çok sinirlendi, zırıl zırıl ağladı. Başka gün popit taktım, onu sevdi, ulaşmaya çalıştı.
Oyuncağa gülmesi gibi ağlaması da bir tepki olduğu için bu da gelişim basamağı sayılıyor ama ben oynarız gülerek sanıyordum, korkuyo bedenini uzaklaştırıyor
Duvarda kocaman tavşan kağıdı var ona bakıyor, iki tane bez bebek var rafta ona bakıyor sürekli, acaba sürekli korkuyor mu onları gördükçe yoksa cok yaklaştığında mi rahatsiz oluyor ki ,yine bir ama, bez bebeği kaldırıp orda diş kayıci da var onu da yaklastiriyorum onu da istemiyor

Yok yok normal zamanda cekmıyorum, emzırecegım zaman mecburen.
Degısık sesler cıkarıyor evet. Gulerken de boyle degısık bır cıglık gıbı bıses cıkarıyor cok tatlı zamanları suan bence, bundan 1 ay once aglıyordum artık büyüsün diye, sureklı her anını vıdeolamak fotograflamak ıstıyorum unutmamak ıcın

Benim kızda yapıyor dilini çıkarıp yalaniyor ama mizmizlanma yok karnı tok aglamiyorda gaz değildir bendeki sizin çocuklar yalanmiyormu ayın 11 de 3 aylık olcaz
Bizim de 9 unda 3 ay olacak
Yalanıyor
Elini emiyor
Tükürük çıkarıyor şellek diyoruz biz ona
Bende gaz ile açlığı tam ayırt edemiyorum ikisinde de memeden çekince gözleri açılıyor gerçi ağlamıyor ise sancı olmaz benimki dün hep memede idi gece de baktım uyumuyor mama verince uyudu ancak artık denk mi geldi aç mıydı bilmiyorum
İlk 20 gün vermeyin deniyor genelde biberon
Ben biberon emzik de veriyorum ama evdeysem sadece emzirmeye çalışıyorum.
Ben yokken ya da dışardayken daha çok biberon. Bazen doymadığında veriyorum.
Evet az dedi 4700 olmalıydı diyor ben de anlamıyorum 500 gr bile alması yeterliyken neden az bulduğunu
Canım çocuk hastanesinde çalışan çocuk doktoruna gidiyorum günde 20 gram yeterli dedi. Günde 20 gram ayda 600 gram eder. Eğer ayda 600 gram alıyorsa duyuyordur diye düşünülüp mama takviyesi yapılmıyor.
15 bez 15 ı de kakalı mı?
Git bakalım doktora
Bizim kakalar sulu genelde. Anne sütü alınca öyle oluyor sanırım arada mama da veriyorum
Geçmiş olsun
Çok fazlaymış ne bu ne resmen soygun
Gariban ne yapsın
Düzensiz göçmen düzensiz sağlık off ya bu memleketin çok şeyi canımı sıkıyor artık

Kızlar gaz damlası probiyotik ne kullanıyorsunuz?
D vitamini kan ilacı vs bebeklere

Ben metsil+maflor kullanıyordum maflor bitti
. D vitamini de pedia D kullanıyordum bitmek üzere
Ocean a geçmeyi düşünüyorum

Kızlar kayınvalidem sinirlerimi bozdu 82 günlük ikizlerim oyuncak tutamıyorlar uzanmıyorlar falan demeye başladı onun biricik oğluşu tutuyormuş ben verince eline tutuyor oyuncaklarda heyecanlanıyor ama uzanıp almıyor ve kendi bilinçli tutmuyor sizin bebekleriniz nasıl

Oğlunun 82 günlükken yaptıklarını hatırlıyorsa hafıza olimpiyatlarına katılsın.

70 gunluk tutmuyor, bılıncssızce eline ne gelirse avucluyor, daha cok kendı yuzunu sıkıyor suan.. Daha oyuncaktan falan anlamıyor ki tutabılsın, elını yalıyor 3 4 gundur, ona da sıra gelir elbet.. Kulaklarını tıka bosverr, canını sıkıyorlar bılıyorum.. benım kv de 42 gunlukken altını degısıyordum bacakları çırpı gıbı dedı saçını başını yolasım geldi o an ama sustum esıme saygımdan.. Kı kılo alımı da ıyı bebegımın. Sadece daha 40 gunluk bebekten ne bekliyorsun dedım.

Okadar üstüme geldiki acaba mı oldum sinirimi bozdu içimi rahatlattınız

Okadar üstüme geldiki acaba mı oldum sinirimi bozdu içimi rahatlattınız
Her cocuk ozeldır. Bı de şoyle dusunun ıkızlerden bırı tutarken, dıgerı daha tutamıcak belkı, belkı 1 hafta ara ıle gelısımsel farklılıklar gosterecekler. Sorun oldugunu dusunmeyin.. Kımı erken yurur, kımı gec konusur..sagkıkları yerınde olsun yeter kı

Rotayı özel sağlık sigortası karşılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…