2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doğru söylüyorsunuz ama insanın içine kurt düşüyor işte

Kasım annesiyim bu grubu da takipteyim . 4 aylık olacak bebişim yeni yeni uzanıp tutmaya çalışıyor. Sizinki daha çok küçük

Tam 3 aylık olduk bugün
Benim bebeğim de çıngırapını eline veriyorum tutmuyor
Uzanmıyor yada almak için
Her bebeğin gelişimi farklıdır diye düşünüyorum
KV ler çok biliyor

Bomboş bir muhabbet 3 aylıkken ne yaptığını da hatırlayamaz insan ay ay not mu tutmuş diyorum boşşşşş
Zaten doğumdan sonra tansiyon hastası oldum içten içe bu kadınında parmağı var diyorum hamile iken takmıyordum şimdi bebek bakımına hiç karışmıyor sadece evde yemek yapıyor okadar ama maşallah herşşeye fikri var annemide sinir ediyor beş aydır bende gitmeye niyeti yok

Tam 3 aylık olduk bugün
Benim bebeğim de çıngırapını eline veriyorum tutmuyor
Uzanmıyor yada almak için
Her bebeğin gelişimi farklıdır diye düşünüyorum
KV ler çok biliyor
Sittin sene evvel ebelikten emekli olmuş 25 yıl evvelini söylüyor herşeye karışıyor bez bağlamama kadar cinnet geçireceğim en son o olucak

Kızlar siz olsanız bir saatliğine bebeği kv ye bırakırmıydınız. Oğlumun çarsamba gösterisi var annem yok kv bizde olacak bi kaç günlüğüne geliyor bırakmasam o kalabalığa bebeği sokmak istemiyorum ne yapacam bilemiyorum.neyseki bu kez görümcemin küçük bebeği yok oğlum meme reddi yapmıştı ilk ay kayınvalide bide görümcem denesin onda tutar belki demişti ne münasebet benim oğlum o demiştim ve o günden sonra asla onları tek bırakmadım çocuğumla uyurken bile odasına sokmamıştım

Yüz vermeyin benim gibi olmayın yakında bdv ye konu açacağım Ama bir saat bakabilir zaten küçük bebeklede gösteride rahat edemezsiniz

Sittin sene evvel ebelikten emekli olmuş 25 yıl evvelini söylüyor herşeye karışıyor bez bağlamama kadar cinnet geçireceğim en son o olucak
En azından ebelikten mezun olmuş
Benimki hiçbişeyden mezun olmadığı gibi kendi çocuğunada kendi bakmamış ama her işime karışıyor
En son küvet kavgası vardıfileli küvet aldırmadı kendim banyosunu yaptırmayayım ona mecbur kalalım diye
Vallahi ben lohusa depresyonuna bebek yüzünden değil kv yüzünden girdim beni mahvetti demekki çoğu böyle

Giderken tembihle, aman kimsenin memesini bebegımın agzına sokma dıye.. Ay cok sinir bozucu yaa

Yüz vermeyin benim gibi olmayın yakında bdv ye konu açacağım Ama bir saat bakabilir zaten küçük bebeklede gösteride rahat edemezsiniz
Bırakmasan daha iyi olur sanki
Arkadaşımın başına geldi
Bebekle tek kalan kv bebeği emzirmeye çalışırken yakalamış

Bunu dehşetle okudum gercekten ne munasebet ya gorumcenin bebegi emzirmesi.Kameraniz yok mu evde?Birakmak sorunda kalirsaniz takip edebilirsiniz Bazi kv ler kendi cocuklarini buyuturken heveslerini alamiyor herhalde toruna kendi cocuklari gibi yaklasiyorlar.Sana ne kuvetin filesinden yahu?
Bırakmasan daha iyi olur sanki
Arkadaşımın başına geldi
Bebekle tek kalan kv bebeği emzirmeye çalışırken yakalamış
Yine dehsete kapildim okurken bu ne ya?
Bugun kontrolumuz vardi 690 gr almisiz.Kendi buyume cizgisinde normal mamayi artirma dedi 600 gr altinda olursa o bizim icin yetersiz beslenmedir dedi.Benim bebegim baya kucuk 5 percentile civarinda bu arada dogdugundan beri Daha fazla mama verince icmiyor,aglamiyor ,huzursuz degil ama kilo da almiyor ne yapacagimi şaşırmış durumdayim.

Gün gün hatırlıyo muymuş gerçekten 92 günlük kızım oyuncaklara rastgele vuruyo ve denk gelirse eliyle kavrıyor. Uzanıp tutmuyor zamanla onu da yapacaktır her şey adım adım. Kayınvalidemi doğum sonrası yaptığı bi saygısızlıktan dolayı çekirdek ailemden uzaklaştırdım ve çok memnunum. Cahil cahil davranışları artık bıktırdı bebeğimin maruz kalmasını istemiyorum

Dogum sonrası çok hassas olunuyor ve yapılan unutulmuyor degil mi? Ben kendi anneme bile tahammul edemedim yer yer.
Dogum sonrası kayinvalidemin söylediği birkaç seyden dolayı onu affedemiyorum.Bir hafta kaldı gitti çok da kalmadı ama ilk haftaydı.Daha sinirim gecmedi hiç konuşmak istemiyorum.Neyse ki senede en fazla 2-3 kere goruyorum.

backslash eşin ve sen fiziken nasılsınız?

Ben ilkokula 1 metre ve 17 kilo başladım. A bebek okuma biliyor diye şaşırırdı otobüste falan insanlar. 3. Sınıfa giderken okula başladın mı diye soruyorlardı. Ortaokulu 135 boyunda 35 kilo bitirdim. Lise hazırlık bittiğinde 150 boyunda 50 kiloydum. Hayatımın bütün büyümesini o bir yılda yaşadım sonra anca 7 cm uzadım ama maşallah üstüne 28 kilo aldım.

Kızlar gaz damlası probiyotik ne kullanıyorsunuz?
D vitamini kan ilacı vs bebeklere

Ben metsil+maflor kullanıyordum maflor bitti
. D vitamini de pedia D kullanıyordum bitmek üzere
Ocean a geçmeyi düşünüyorum
Ocean kullanıyorum kullanımı kolay tek fıs yeterli. Probiyotik olarak 15 günlükten itibaren biogaia kullanıyorum işe yarıyormu hiç bi fikrim yok probiyotik işte zararı olmaz deyip devam ediyorum. Gaz damlası olarak üç kutu Nurse Harveys kullandım zeytinyağlı içerikli bebekler hiç sevmedi en son tükürmeyi öğrenmişlerdi bitince sab simplex aldım şekerli güzel bir tadı var bebekler yalanıyo bunu içerken işe yaradımı derseniz çok gaz çıkarıyorlar ama sanki kabız yapıo orayı çözemedim Nurse harveys şurubu var bu bitince onu deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…