- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.441
Doğru söylüyorsunuz ama insanın içine kurt düşüyor işteHer cocuk ozeldır. Bı de şoyle dusunun ıkızlerden bırı tutarken, dıgerı daha tutamıcak belkı, belkı 1 hafta ara ıle gelısımsel farklılıklar gosterecekler. Sorun oldugunu dusunmeyin.. Kımı erken yurur, kımı gec konusur..sagkıkları yerınde olsun yeter kı
Kasım annesiyim bu grubu da takipteyim . 4 aylık olacak bebişim yeni yeni uzanıp tutmaya çalışıyor. Sizinki daha çok küçükKızlar kayınvalidem sinirlerimi bozdu 82 günlük ikizlerim oyuncak tutamıyorlar uzanmıyorlar falan demeye başladı onun biricik oğluşu tutuyormuşben verince eline tutuyor oyuncaklarda heyecanlanıyor ama uzanıp almıyor ve kendi bilinçli tutmuyor sizin bebekleriniz nasıl
Çok teşekkür ederim cevabınız içinKasım annesiyim bu grubu da takipteyim . 4 aylık olacak bebişim yeni yeni uzanıp tutmaya çalışıyor. Sizinki daha çok küçük
Bomboş bir muhabbet 3 aylıkken ne yaptığını da hatırlayamaz insan ay ay not mu tutmuş diyorum boşşşşşÜç aylık ken diye başlıyor konuya
Tam 3 aylık olduk bugünKızlar kayınvalidem sinirlerimi bozdu 82 günlük ikizlerim oyuncak tutamıyorlar uzanmıyorlar falan demeye başladı onun biricik oğluşu tutuyormuşben verince eline tutuyor oyuncaklarda heyecanlanıyor ama uzanıp almıyor ve kendi bilinçli tutmuyor sizin bebekleriniz nasıl
Zaten doğumdan sonra tansiyon hastası oldum içten içe bu kadınında parmağı var diyorum hamile iken takmıyordum şimdi bebek bakımına hiç karışmıyor sadece evde yemek yapıyor okadar ama maşallah herşşeye fikri var annemide sinir ediyor beş aydır bende gitmeye niyeti yokBomboş bir muhabbet 3 aylıkken ne yaptığını da hatırlayamaz insan ay ay not mu tutmuş diyorum boşşşşş
Sittin sene evvel ebelikten emekli olmuş 25 yıl evvelini söylüyor herşeye karışıyor bez bağlamama kadar cinnet geçireceğim en son o olucakTam 3 aylık olduk bugün
Benim bebeğim de çıngırapını eline veriyorum tutmuyor
Uzanmıyor yada almak için
Her bebeğin gelişimi farklıdır diye düşünüyorum
KV ler çok biliyor
Yüz vermeyin benim gibi olmayın yakında bdv ye konu açacağımKızlar siz olsanız bir saatliğine bebeği kv ye bırakırmıydınız. Oğlumun çarsamba gösterisi var annem yok kv bizde olacak bi kaç günlüğüne geliyor bırakmasam o kalabalığa bebeği sokmak istemiyorum ne yapacam bilemiyorum.neyseki bu kez görümcemin küçük bebeği yokoğlum meme reddi yapmıştı ilk ay kayınvalide bide görümcem denesin onda tutar belki demişti ne münasebet benim oğlum o demiştim ve o günden sonra asla onları tek bırakmadım çocuğumla uyurken bile odasına sokmamıştım
En azından ebelikten mezun olmuşSittin sene evvel ebelikten emekli olmuş 25 yıl evvelini söylüyor herşeye karışıyor bez bağlamama kadar cinnet geçireceğim en son o olucak
Giderken tembihle, aman kimsenin memesini bebegımın agzına sokma dıye.. Ay cok sinir bozucu yaaKızlar siz olsanız bir saatliğine bebeği kv ye bırakırmıydınız. Oğlumun çarsamba gösterisi var annem yok kv bizde olacak bi kaç günlüğüne geliyor bırakmasam o kalabalığa bebeği sokmak istemiyorum ne yapacam bilemiyorum.neyseki bu kez görümcemin küçük bebeği yokoğlum meme reddi yapmıştı ilk ay kayınvalide bide görümcem denesin onda tutar belki demişti ne münasebet benim oğlum o demiştim ve o günden sonra asla onları tek bırakmadım çocuğumla uyurken bile odasına sokmamıştım
25 sene önceki bilgileriyle akıl vermezler mi bi deSittin sene evvel ebelikten emekli olmuş 25 yıl evvelini söylüyor herşeye karışıyor bez bağlamama kadar cinnet geçireceğim en son o olucak
Bırakmasan daha iyi olur sankiYüz vermeyin benim gibi olmayın yakında bdv ye konu açacağımAma bir saat bakabilir zaten küçük bebeklede gösteride rahat edemezsiniz
Bunu dehşetle okudum gercekten ne munasebet ya gorumcenin bebegi emzirmesi.Kameraniz yok mu evde?Birakmak sorunda kalirsaniz takip edebilirsinizKızlar siz olsanız bir saatliğine bebeği kv ye bırakırmıydınız. Oğlumun çarsamba gösterisi var annem yok kv bizde olacak bi kaç günlüğüne geliyor bırakmasam o kalabalığa bebeği sokmak istemiyorum ne yapacam bilemiyorum.neyseki bu kez görümcemin küçük bebeği yokoğlum meme reddi yapmıştı ilk ay kayınvalide bide görümcem denesin onda tutar belki demişti ne münasebet benim oğlum o demiştim ve o günden sonra asla onları tek bırakmadım çocuğumla uyurken bile odasına sokmamıştım
Bazi kv ler kendi cocuklarini buyuturken heveslerini alamiyor herhalde toruna kendi cocuklari gibi yaklasiyorlar.Sana ne kuvetin filesinden yahu?En azından ebelikten mezun olmuş
Benimki hiçbişeyden mezun olmadığı gibi kendi çocuğunada kendi bakmamış ama her işime karışıyor
En son küvet kavgası vardıfileli küvet aldırmadı kendim banyosunu yaptırmayayım ona mecbur kalalım diye
Vallahi ben lohusa depresyonuna bebek yüzünden değil kv yüzünden girdim beni mahvetti demekki çoğu böyle
Yine dehsete kapildim okurken bu ne ya?Bırakmasan daha iyi olur sanki
Arkadaşımın başına geldi
Bebekle tek kalan kv bebeği emzirmeye çalışırken yakalamış
Bizim de 9 unda 3 ay olacak
Yalanıyor
Elini emiyor
Tükürük çıkarıyor şellek diyoruz biz ona
Bende gaz ile açlığı tam ayırt edemiyorum ikisinde de memeden çekince gözleri açılıyor gerçi ağlamıyor ise sancı olmaz benimki dün hep memede idi gece de baktım uyumuyor mama verince uyudu ancak artık denk mi geldi aç mıydı bilmiyorum
İlk 20 gün vermeyin deniyor genelde biberon
Ben biberon emzik de veriyorum ama evdeysem sadece emzirmeye çalışıyorum.
Ben yokken ya da dışardayken daha çok biberon. Bazen doymadığında veriyorum.
Canım çocuk hastanesinde çalışan çocuk doktoruna gidiyorum günde 20 gram yeterli dedi. Günde 20 gram ayda 600 gram eder. Eğer ayda 600 gram alıyorsa duyuyordur diye düşünülüp mama takviyesi yapılmıyor.
15 bez 15 ı de kakalı mı?
Git bakalım doktora
Bizim kakalar sulu genelde. Anne sütü alınca öyle oluyor sanırım arada mama da veriyorum
Geçmiş olsun
Çok fazlaymış ne bu ne resmen soygun
Gariban ne yapsın
Düzensiz göçmen düzensiz sağlık off ya bu memleketin çok şeyi canımı sıkıyor artık
Gün gün hatırlıyo muymuş gerçektenKızlar kayınvalidem sinirlerimi bozdu 82 günlük ikizlerim oyuncak tutamıyorlar uzanmıyorlar falan demeye başladı onun biricik oğluşu tutuyormuşben verince eline tutuyor oyuncaklarda heyecanlanıyor ama uzanıp almıyor ve kendi bilinçli tutmuyor sizin bebekleriniz nasıl
Gün gün hatırlıyo muymuş gerçekten92 günlük kızım oyuncaklara rastgele vuruyo ve denk gelirse eliyle kavrıyor. Uzanıp tutmuyor zamanla onu da yapacaktır her şey adım adım. Kayınvalidemi doğum sonrası yaptığı bi saygısızlıktan dolayı çekirdek ailemden uzaklaştırdım ve çok memnunum. Cahil cahil davranışları artık bıktırdı bebeğimin maruz kalmasını istemiyorum
kesinlikleeeKayınvalide yok huzur var
Ocean kullanıyorum kullanımı kolay tek fıs yeterli. Probiyotik olarak 15 günlükten itibaren biogaia kullanıyorum işe yarıyormu hiç bi fikrim yok probiyotik işte zararı olmaz deyip devam ediyorum. Gaz damlası olarak üç kutu Nurse Harveys kullandım zeytinyağlı içerikli bebekler hiç sevmedi en son tükürmeyi öğrenmişlerdi bitince sab simplex aldım şekerli güzel bir tadı var bebekler yalanıyo bunu içerken işe yaradımı derseniz çok gaz çıkarıyorlar ama sanki kabız yapıo orayı çözemedim Nurse harveys şurubu var bu bitince onu deneyeceğimKızlar gaz damlası probiyotik ne kullanıyorsunuz?
D vitamini kan ilacı vs bebeklere
Ben metsil+maflor kullanıyordum maflor bitti
. D vitamini de pedia D kullanıyordum bitmek üzere
Ocean a geçmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?