2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Odaya çekme aynısı ya bunların hepsimi aynı sen kurtuldun darısı başıma

15 bezin net 12-13 ü kakalı ve baya cıvık öncesinde olan o yumuşak kalmadan rahatsiz olmamıştım ama bu bariz ishal yani

Kızlar gaz damlası probiyotik ne kullanıyorsunuz?
D vitamini kan ilacı vs bebeklere

Ben metsil+maflor kullanıyordum maflor bitti
. D vitamini de pedia D kullanıyordum bitmek üzere
Ocean a geçmeyi düşünüyorum
Bugün dontor enterigermina verdi eczanede yoktu enterogold varmış onu aldım

Kizlar kesinlikle sizdirmiyor dediginiz bir bez var mi cok onemli
Molfiks pure soft 3 ve 2 kullandım sızdırma yaşadım şimdi goon premium soft kullanıyorum ikinci paketindeyim kaka sonrası henüz sızdırma olmadı genelde kaka yaptıklarında sızdırma yaşıyordum annemde beğendi bi deneyebilirsiniz e bebekte indirime giriyo arada

Gündüzleri sleepy bionatural kullanıyorum, gece prima premium care takıyorum. Düzgün bağladığımda sızdırma olmadı hiç hem de sleepyde kakada popoya yapışma oluyor primada böyle bi sorun yaşamadım.

Herkes herbokolog.

Canım büyük bez sızdırıyor. Tam ölçü al sızdırmaz. Sleepy bionaturel kullanıyorum memnunum

Günaydın kızlar, oyun halısı kullanmaya başladınız mı, kac ay kullanılıyor, tavsiye eder misiniz

Günaydın kızlar, oyun halısı kullanmaya başladınız mı, kac ay kullanılıyor, tavsiye eder misiniz
Evet kullaniyoruz birkac haftadirBen piyanolu olandan almistim baya tekmeliyor ses cikariyor su anda tavsiye ederim
Günaydın
Herkeşler kocışıyle kahvaltı yapıyor herhalde
Yumurtayı hasladım ekmegın arasına koydum, bebek kucağımda gezerek yedım, yanında da bı tane sallama çay
Gece hiiic ama hiiic uyumadigi icin sabah bayildi uzun zamandir yapmadigim kadar uzun kahvalti yaptum bende

Molfixin Allah cezasını versin çocuğun Ayağında aparat var bir de zaten zor bezliyorum

Ben bırakmam

Molfixin Allah cezasını versin çocuğun Ayağında aparat var bir de zaten zor bezliyorum
Ben en başta Prima pramature kullandım sonra Molfix e geçtim çok memnunum mavi olanlardan hiç sizdirma yapmıyor hatta 4 numaraya kadar stok yaptım yeni hem ıslak mendil i hem bezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…