- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.501
Ben hep yanımda yatiriyorum ama boynu ağrır diye koluma almıyorum yastık bile koymuyorum bazen kullanıyorum yastığı yanına uzanıp ağız ağıza uyuyoruz çok güzel oluyor doyamıyorum kızımaKızlar size bir şey danışmak istiyorum. Kızım kolumda yatıyor. Dirsek icinin üzerinde yan dönerek. Yani yüzümüz birbirimize dönük.Acaba boynu ağrır mi onun için fazla bir yukseklik mi bu? Öyle olduğunu düşündüğüm için kolumdan çıkarıyorum uyuduktan sonra ama degilse durmak isterim
Ben bazen emzirince sagiyorum bazen 90 çıkıyor bezen 50 bazen 30 günü gününü tutmuyor canım emzirmeyince 160 fln çıkıyorSu anda sagimda ne kadar sut elde ediyorsunuz? Ay ilerledikce artmasi mi gerekiyor sagimda cikan miktarin?
Banada diyor k.v alışmış kucağına eyvah daha bırakmaz seni diye bende diyorum benim bundan başka işim mi var inmesin kucağımda büyütürüm ben dedim kimseyi takmama gibi bir özelliğim var taktigim olursada hemen lafı yapistiririmBazen tek başıma çocuk büyütmek zor geliyor ama buna da şükür. Bizimkiler fotolardan bile garip tespitler yapıyorlar ama eşim hmmm evet deyip geçiştiriyor. Son moda kucağa alışmasın. Oldu o zaman bırakayım ağlaya ağlaya uyusun bebek. Böyle hiçbir şeye derman olmayan yorumların hastasıyım.
Canim satici hayat trendyol sahte mi ne 1 numaradan cok.memnundum 2 ve 3 numara kagit gibi molfix pro soft olandan ve islaklik gostergesi yok normalde bu serinin ozelligi o. Pavik bandaj var ya hiz de bezlemek ayri zor Allah kimseye vermesin zor . Carsiya gidip civilden prima premium care alacagum aparat cikarsa ins kalan molfiksleri o zaman kullanirimBen en başta Prima pramature kullandım sonra Molfix e geçtim çok memnunum mavi olanlardan hiç sizdirma yapmıyor hatta 4 numaraya kadar stok yaptım yeni hem ıslak mendil i hem bezi
Yani ikiniz birlikte mi yikandiniz biz salonda yikiyoruz bsnyo soguk petek acik ama soguk yine de. Kulagina su kacmiyor mu tek yikarkenBebeklerinizi yalnız nasıl yıkıyorsunuz bugün ilk defa yalnız yıkadım 2 aylık oldu banyoyu ısıttım tabureye oturdum kucağıma battaniye serip kucagimda yıkadım o kovalar küvetlerden daha pratik ve daha güzel durulandı
Bundan memnun musun canim bebek kac kilo biz 5 kiloyuz kac numara kullaniyorsun senprima premium care
Bende hayat firmadan aldım benimkiler de var ıslaklık göstergesi var canım sana meselesi mi bilmiyorum hepsinde vardı o gösterge geçmiş olsun inşallah biran önce çıkar rahata kavuşur bebişCanim satici hayat trendyol sahte mi ne 1 numaradan cok.memnundum 2 ve 3 numara kagit gibi molfix pro soft olandan ve islaklik gostergesi yok normalde bu serinin ozelligi o. Pavik bandaj var ya hiz de bezlemek ayri zor Allah kimseye vermesin zor . Carsiya gidip civilden prima premium care alacagum aparat cikarsa ins kalan molfiksleri o zaman kullanirim
Bendekinde yok canim trendyola yszdim yok orijinal vs klasik cevap veriyorlar vaktim olsa ugrasacagim da sag ol dua edin canim kimin duasi kabul olur bilinmezBende hayat firmadan aldım benimkiler de var ıslaklık göstergesi var canım sana meselesi mi bilmiyorum hepsinde vardı o gösterge geçmiş olsun inşallah biran önce çıkar rahata kavuşur bebiş
Takip ettiğim yabancı gruplarda hep tek başlarına ve böyle yıkıyorlar hatta bağ kurmak için de harika olduğunu söylüyolar. Kafasını nasıl yıkadın peki biraz detaylı anlat canlansın gözümüzdeBebeklerinizi yalnız nasıl yıkıyorsunuz bugün ilk defa yalnız yıkadım 2 aylık oldu banyoyu ısıttım tabureye oturdum kucağıma battaniye serip kucagimda yıkadım o kovalar küvetlerden daha pratik ve daha güzel durulandı
Aynı canım seninki gibi bebeklerKızlar kayınvalidem sinirlerimi bozdu 82 günlük ikizlerim oyuncak tutamıyorlar uzanmıyorlar falan demeye başladı onun biricik oğluşu tutuyormuşben verince eline tutuyor oyuncaklarda heyecanlanıyor ama uzanıp almıyor ve kendi bilinçli tutmuyor sizin bebekleriniz nasıl
Ha ha yersenÜç aylık ken diye başlıyor konuya
400 mı 600 mı 1000mı var hangisi?Ocean kullanıyorum kullanımı kolay tek fıs yeterli. Probiyotik olarak 15 günlükten itibaren biogaia kullanıyorum işe yarıyormu hiç bi fikrim yok probiyotik işte zararı olmaz deyip devam ediyorum. Gaz damlası olarak üç kutu Nurse Harveys kullandım zeytinyağlı içerikli bebekler hiç sevmedi en son tükürmeyi öğrenmişlerdi bitince sab simplex aldım şekerli güzel bir tadı var bebekler yalanıyo bunu içerken işe yaradımı derseniz çok gaz çıkarıyorlar ama sanki kabız yapıo orayı çözemedim Nurse harveys şurubu var bu bitince onu deneyeceğim
Bebek için 400 olan. Puf yaparsan 1 puf, damlalıkla verirsen 3 damla.Aynı canım seninki gibi bebekler
Ben 11 yaşındaki oğlumu hatırlamıyorum abartmasın bir zahmet
Ha ha yersen
400 mı 600 mı 1000mı var hangisi?
Ben küvete file gerip yıkıyorum çok kolay. İlk başta kucağımda yıkadım ama evirip çevirirken korkuyorum düşecek diye. Küvet vardı zaten, file aldım. Fileyi içi boncuklu gibi olandan aldım. Kaka yapınca da lavaboya koyup tek başımaysam öyle yıkıyorum.Bebeklerinizi yalnız nasıl yıkıyorsunuz bugün ilk defa yalnız yıkadım 2 aylık oldu banyoyu ısıttım tabureye oturdum kucağıma battaniye serip kucagimda yıkadım o kovalar küvetlerden daha pratik ve daha güzel durulandı
İlk önce sırt üstü yatırdım kolumla kucağıma önlerini yıkadım duruladım sonra yüz üstü yatırdım yine aynı şekilde hep kolumla tuttum sırtlarını yıkadım en son başına enseden öne doğru su tuttum ıslattım şampuanladım tekrar su tuttum bi kaç kez öyle yüzünü de yıkadım avucuma su koyup en son komple bi daha su tuttum çıkardım böyle bana daha kolay geldi.küvetinde zorlanıyorum belim sağlam degil ve bi su döken her zaman olmuyorTakip ettiğim yabancı gruplarda hep tek başlarına ve böyle yıkıyorlar hatta bağ kurmak için de harika olduğunu söylüyolar. Kafasını nasıl yıkadın peki biraz detaylı anlat canlansın gözümüzde
Bu ıslaklık göstergesi ne onu bilmiyorum nasıl kullanılıyor ben zaten üç dört saatte bir değiştiriyorum bez şişince anlıyorum kiCanim satici hayat trendyol sahte mi ne 1 numaradan cok.memnundum 2 ve 3 numara kagit gibi molfix pro soft olandan ve islaklik gostergesi yok normalde bu serinin ozelligi o. Pavik bandaj var ya hiz de bezlemek ayri zor Allah kimseye vermesin zor . Carsiya gidip civilden prima premium care alacagum aparat cikarsa ins kalan molfiksleri o zaman kullanirim
400 olan canım eczane ye gittim onu verdi bebekler için ml sanırım bir yaşından sonra değişecek emin değilim doktora bi sorarımAynı canım seninki gibi bebekler
Ben 11 yaşındaki oğlumu hatırlamıyorum abartmasın bir zahmet
Ha ha yersen
400 mı 600 mı 1000mı var hangisi?
Kimse su dökmeden küvette başını nasıl yıkıyorsun ben yapamadım file de denedimBen küvete file gerip yıkıyorum çok kolay. İlk başta kucağımda yıkadım ama evirip çevirirken korkuyorum düşecek diye. Küvet vardı zaten, file aldım. Fileyi içi boncuklu gibi olandan aldım. Kaka yapınca da lavaboya koyup tek başımaysam öyle yıkıyorum.
Hiçbirşey yapmıyorum ama banyo sonrası tarıyorum konak tarağı ile ama konağımız olmadı belki kullandığımız şampuan önledi bilememKonak İçin napıyorsunuz kızlar?
Suyu nasıl ayarladınız benim su bazen sıcak oluyo bazen de akıp akıp soğuyo akan suyun altında zor gibi kombi derecesinden ayarlasamda homojen daimi bi sıcaklık olmuyoBebeklerinizi yalnız nasıl yıkıyorsunuz bugün ilk defa yalnız yıkadım 2 aylık oldu banyoyu ısıttım tabureye oturdum kucağıma battaniye serip kucagimda yıkadım o kovalar küvetlerden daha pratik ve daha güzel durulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?