- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.521
Bende hep salonda annemle yada eşimle yıkadım ama kimse yoktu bi cesaret banyoda yıkadım ufoyla ısıttım banyoyu önden soguk olmadı yani. Birde bence böyle kulagina su kaçma riski daha düşük küvette yıkarken daha korkuyordum kaçar diyeYani ikiniz birlikte mi yikandiniz biz salonda yikiyoruz bsnyo soguk petek acik ama soguk yine de. Kulagina su kacmiyor mu tek yikarken
Direk bebeğe hiç suyu çakmadım hep elimin üstünden su gezdirdim öyle olunca da ısıyı hep kontrol edebildim gerçi evde baska bi musluk falan açık değilse çamaşır bulaşık makinası çalışmıyorsa suyun ısısı stabil oluyor hepSuyu nasıl ayarladınız benim su bazen sıcak oluyo bazen de akıp akıp soğuyo akan suyun altında zor gibi kombi derecesinden ayarlasamda homojen daimi bi sıcaklık olmuyo
Bir elimle döküp bir elimle yıkıyorum. Ya da önce ıslatıyorum sonra şampuanlıyorum sonra duruluyorum. Bana da hem tutup hem yıkamak zor geliyorKimse su dökmeden küvette başını nasıl yıkıyorsun ben yapamadım file de denedim
Bende yıkıyorum ama küvette filesiz küvete küçük bi yastık koyuyorum azıcık rampa oluyor içinede su döküyorum öyle tabii odayı bayağı bi ısıtıyorum ısıtıcı ile banyoda üşür uzatırım hızlı olamam hasta ederim die korkuyorum sizi tebrik ediyorum bayağı bir cevvalsinız bellikiDirek bebeğe hiç suyu çakmadım hep elimin üstünden su gezdirdim öyle olunca da ısıyı hep kontrol edebildim gerçi evde baska bi musluk falan açık değilse çamaşır bulaşık makinası çalışmıyorsa suyun ısısı stabil oluyor hep
Pozisyon değiştir kuzum. Ya da göreceği yerde dönence falan çalıştır. Oda değiştir. Müzik aç ya da sese odaklansın. Ya da ters emzir. Bir de tuhaf gelebilir belki ama benimki mesela altı açılmasından çok hoşlanıyor. Ben meme reddi yapınca hemen altını açıyorumMeme reddi buladar çabuk mu başlar yahu ayakta gezerek emiyor memeyi alana kadar ağlıyor falan o ney öyle yandım
Bizde uzun zamandır birlikte yıkanıyoruzBen küvette yıkamaktan çabuk sıkılanlardan oldumbanyoda suyu yukarıdan açıyorum. Sabit akıyor. Önce kendim bir güzel yıkanıyorum, sonra eşime bebeği getirmesini söylüyorum. Banyoda iyice hem buharlanıyor, burnu falan tıkalıysa açılıyor. Hem de ısınıyor kimse yoksa, teksem bu sefer önden birkaç dakika boşa açıyorum. Sonra kızcemi kucağıma alıp onu bir güzel yıkıyorum havlusunu ve kıyafetlerini de petek üstünde bir güzel ısıtıyorum. Peşine seslenip eşimden kızı almasını istiyorum. O havluyla geliyor. O onu yağlayıp giydirirken ben de 5 dk da hemen kendi duşumu alıyorum çıkıyorum 2 haftadır falan da böyle yapıyorum. Aksam 9.30-10 arası yıkıyorum. Peşine giydir, doyur, yatır max 11 de gece uykusuna geçmiş oluyor. Aksamları aynı saatte yıkayınca uyku düzeni de oturuyor kuvette yıkarken yatıyor oluyor, böyle oldu mu dik oluyor ya kulağa su kaçması, su yutması da çok daha düşük ihtimal. Tavsiye ederim kızlar
şekilden şekile giriyoruzPozisyon değiştir kuzum. Ya da göreceği yerde dönence falan çalıştır. Oda değiştir. Müzik aç ya da sese odaklansın. Ya da ters emzir. Bir de tuhaf gelebilir belki ama benimki mesela altı açılmasından çok hoşlanıyor. Ben meme reddi yapınca hemen altını açıyorumAltında bir bezi bırakıyorum. Emmeye odaklanıp birkaç dakika geçince de çaktırmadan usulca bacaklarına bir battaniye atıyorum. Bir dene bence
Bebegimden once ben kel kalacagim
Sac dokulmelerim basladi benim ne guzel hamileyken tek bir tel bile dokulmuyordu..Cok dokulmeye basladi
2 ay 18 günlüğüz birkaç gündür oyuncaklarına bakıp gülüyor elleriyle oyuncaklara vuruyor bazılarını yakalıyor. Eskisine göre biraz daha anlamaya başladı sanki oyalanıyor biraz. Bir aydır arada koyuyordum.Günaydın kızlar, oyun halısı kullanmaya başladınız mı, kac ay kullanılıyor, tavsiye eder misiniz
Alt açmayı seviyorsa öyle dene bir deşekilden şekile giriyoruz
Memnunum düzgün bağlayınca sızdırma olmuyor. 4.850 kg olduk 1 kullanıyorduk 2 ye geçilmesi gerekiyor. Bence 2 numara kullanabilirsin. Ama indirim takip et migrosta güzel indirim yakalıyoruz.Bundan memnun musun canim bebek kac kilo biz 5 kiloyuz kac numara kullaniyorsun sen
Maşallah bende bebeği giydirebilecek bezleyebilecek eş yokBen küvette yıkamaktan çabuk sıkılanlardan oldumbanyoda suyu yukarıdan açıyorum. Sabit akıyor. Önce kendim bir güzel yıkanıyorum, sonra eşime bebeği getirmesini söylüyorum. Banyoda iyice hem buharlanıyor, burnu falan tıkalıysa açılıyor. Hem de ısınıyor kimse yoksa, teksem bu sefer önden birkaç dakika boşa açıyorum. Sonra kızcemi kucağıma alıp onu bir güzel yıkıyorum havlusunu ve kıyafetlerini de petek üstünde bir güzel ısıtıyorum. Peşine seslenip eşimden kızı almasını istiyorum. O havluyla geliyor. O onu yağlayıp giydirirken ben de 5 dk da hemen kendi duşumu alıyorum çıkıyorum 2 haftadır falan da böyle yapıyorum. Aksam 9.30-10 arası yıkıyorum. Peşine giydir, doyur, yatır max 11 de gece uykusuna geçmiş oluyor. Aksamları aynı saatte yıkayınca uyku düzeni de oturuyor kuvette yıkarken yatıyor oluyor, böyle oldu mu dik oluyor ya kulağa su kaçması, su yutması da çok daha düşük ihtimal. Tavsiye ederim kızlar
Kontrolümüz vardı. 2. Ay aşılarını olduk aşırı huysuzuz.Günaydın annişler. Bugün çok bi sessiziz.
Banyodan önce hindistan cevizi yağı ile yağlıyorum, yarım saat kadar beklettikten sonra konak tarağı ile tarıyorum. Mustela steletopia şampuana geçtim. Daha iyi geldi bu şekilde canımKonak İçin napıyorsunuz kızlar?
Bu hafta beni de mahvetti atak haftasında mıyız ki?İki gündür gündüz uykusu bilmiyoruz ya
Saçlarını sürekli havalandirarak tariyorum, normal yönlerinin tersine yani, keci kılı olan yumusak tarakla yuvarlak hareketlerle felan diplerini felanda ovusturuyorum. Dede taragiyla da tariyorumKonak İçin napıyorsunuz kızlar?
Dün kızın karnı ağrıyor gibi geldi heves ettim kovaya su doldurup içinde hoplatiym diye, o kadar cok korktu ki, sonra bende güya sevdiricem diye cok ısrarcı oldum. Çığlık çığlığa ağladı susturamadim asla, komşular gelecek sandımBende yıkıyorum ama küvette filesiz küvete küçük bi yastık koyuyorum azıcık rampa oluyor içinede su döküyorum öyle tabii odayı bayağı bi ısıtıyorum ısıtıcı ile banyoda üşür uzatırım hızlı olamam hasta ederim die korkuyorum sizi tebrik ediyorum bayağı bir cevvalsinız belliki
Anlamıyorum ki atak mı gaz mı aç mı. Yarın 10. Haftaya giriyoruz. 8. Hafta atağını mı yaşıyoruz acaba 38’de doğduk ya biz. Eşim de susturamıyor mu susturmak mı istemiyor anlamadım. Allahtan gece sorun yok. Evde kız olmasa bağıra bağıra ağlardım valla.Kontrolümüz vardı. 2. Ay aşılarını olduk aşırı huysuzuz.
Banyodan önce hindistan cevizi yağı ile yağlıyorum, yarım saat kadar beklettikten sonra konak tarağı ile tarıyorum. Mustela steletopia şampuana geçtim. Daha iyi geldi bu şekilde canım
Bu hafta beni de mahvetti atak haftasında mıyız ki?
Bizim hergün birkere kova serüvenimiz oluyor bizimkiler suyu seviyor ama ısrarcı olmayın sevdirin bence yoksa iyice korkar sudanDün kızın karnı ağrıyor gibi geldi heves ettim kovaya su doldurup içinde hoplatiym diye, o kadar cok korktu ki, sonra bende güya sevdiricem diye cok ısrarcı oldum. Çığlık çığlığa ağladı susturamadim asla, komşular gelecek sandımbanyoda hiç aglamaz suyu sevsin cok istiyorum ama abarttım bende ağladıkça ağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?