2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Süt konusu çok canımı sıkıyor baştan beri azdı çoğunlukla mama yiyor. 3-3,5 saat bekleyip sağdıgım 25-30 ml çıkmaya başladı Dut, tahin helvası, süt çayı, bestlak damla denedim ama fayda göremedim başka tavsiyesi olan var mı

Kizlar hepinize iyi akşamlar inşallah hepiniz iyisinizdir benim Minos o kadar tatlı uslu bazen ablasına göre ama ablası her zamanki gibi ne kendine ne bize huzur vermediği için hiç fırsat yok buralara girmeye oglumdan çok kızımla ugrasiyorum

Bu hamilelik kilolarını ne yaptıniz ya kafama takmamaya calisyorum ama olmuyor emizrerek verirsin diyenlere uymaya calisyorum ama daha giden birşey yok bı yandan da doğum aslında çok yeni daha belki erkendir diye de düşünüyorum yemeyince de gerçekten süt olmuyor bı annenin de iki tane çocukla sağlıklı.beslnemesi yardımcı biri olmadığı sürece hiç kolay olmuyor

Doğum kilom bir ayda direk gitti ama kendi kilomdan gram oynamıyor, ztn herhangi bir çabam yokta emzirince fln gidiyor sanmıştım, artık emeklerken peşinde kosarim diye avutuyorum kendimi

Kızlar kendiniz icin hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ? Vitamin minarel gibi.

Son düzenleme:
Ben de stelepoia kullanıyorum ama bu şampuana başladıktan sonra oldu tesadüf mü bilmiyorum

Saçlarını sürekli havalandirarak tariyorum, normal yönlerinin tersine yani, keci kılı olan yumusak tarakla yuvarlak hareketlerle felan diplerini felanda ovusturuyorum. Dede taragiyla da tariyorum
Olmadığı halde her banyo sonrası yapıyordum buna rağmen Konak oldu

Ben de sürüp banyo yaptırıyorum iki gündür daha da arttı gibi acaba beklemeden banyo yaptırdım onun İçin mi
Daha da arttı mi yoksa dibinde sökülenleri gördüğün için mi artmış gibi geldi acaba,
Dede taragiyla sökülenleri topladığında nasıl

Bütün gün 5 dk bile kucaktan inmedi. Çığlıklar aradında kahvaltı yaptım. Şimdi yarım saattir uyuyor, stres atmak için cips yiyorum.

Hiç bir şey kullanmıyorum ama kullanmak gerekiyor mu bilmiyorum hamileyken içtiğimiz her takviyenin emziren ler için formu vardı
Ele Natal olsun imom omega olsun decavit olsun kan ilacı da içmiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sadece
Bir de süt yapıcı gıdalar yemeye

Beni
Günaydın kızlar, oyun halısı kullanmaya başladınız mı, kac ay kullanılıyor, tavsiye eder misiniz
canım ben başladım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ikeadan aldım aşırı iyi bir şey. Üzerinde emziriyorum, oyun oynatıyorum, yatıyoruz, uzun süre kullanılır çünkü büyük linkini koyayım.
Küçük olanlar bence gereksiz kısa süreli kullanım olur bunu uzun kullanırım.
ayyy ben hala 3-4 güne 1 yıkıyorum. Küveti doldurup içine koyuyoruz o suyla oynuyor oynadıkça yumuşuyor zaten sonra elime şampuan sıkıp suyu üstüne yıkayacağım kısmı getirip sürüyorum sonra çıkarken eşim bol su döküyor. Su da oynamayı seviyor. Ama haftada 2 kez az mı acaba dedim bi an?
De-vit gergi n 9 damla , elenatal hergün 1 tane, solgar malt sabah 3 akşam 3

Olmadığı halde her banyo sonrası yapıyordum buna rağmen Konak oldu
Bana doktor Konak başlarda hemen bir şey yapma bazen uğraşmak artırıyor biraz bekle geçer kendiliğinden çoğu dedi. Ben beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…