- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.541
Hafif konağa zeytinyağı sürdüm hemen geçtiKonak İçin napıyorsunuz kızlar?
Bol bol suSüt konusu çok canımı sıkıyor baştan beri azdı çoğunlukla mama yiyor. 3-3,5 saat bekleyip sağdıgım 25-30 ml çıkmaya başladıDut, tahin helvası, süt çayı, bestlak damla denedim ama fayda göremedim başka tavsiyesi olan var mı
Günde yaklaşık 2,5-3 lt içiyorumBol bol su
Bu süt mevzusu insanın canını çok sıkıyor gerçektenGünde yaklaşık 2,5-3 lt içiyorum
Bu arada bugune kadar en fazla 70 ml gördüm fazlası hiç olmadı bebeğim uzun süre emmediği için
Doğum kilom bir ayda direk gitti ama kendi kilomdan gram oynamıyor, ztn herhangi bir çabam yokta emzirince fln gidiyor sanmıştım, artık emeklerken peşinde kosarim diye avutuyorum kendimiBu hamilelik kilolarını ne yaptıniz yakafama takmamaya calisyorum ama olmuyor emizrerek verirsin diyenlere uymaya calisyorum ama daha giden birşey yok bı yandan da doğum aslında çok yeni daha belki erkendir diye de düşünüyorum yemeyince de gerçekten süt olmuyor bı annenin de iki tane çocukla sağlıklı.beslnemesi yardımcı biri olmadığı sürece hiç kolay olmuyor
Ben de stelepoia kullanıyorum ama bu şampuana başladıktan sonra oldu tesadüf mü bilmiyorumKontrolümüz vardı. 2. Ay aşılarını olduk aşırı huysuzuz.
Banyodan önce hindistan cevizi yağı ile yağlıyorum, yarım saat kadar beklettikten sonra konak tarağı ile tarıyorum. Mustela steletopia şampuana geçtim. Daha iyi geldi bu şekilde canım
Bu hafta beni de mahvetti atak haftasında mıyız ki?
Olmadığı halde her banyo sonrası yapıyordum buna rağmen Konak olduSaçlarını sürekli havalandirarak tariyorum, normal yönlerinin tersine yani, keci kılı olan yumusak tarakla yuvarlak hareketlerle felan diplerini felanda ovusturuyorum. Dede taragiyla da tariyorum
Ben de sürüp banyo yaptırıyorum iki gündür daha da arttı gibi acaba beklemeden banyo yaptırdım onun İçin miHafif konağa zeytinyağı sürdüm hemen geçti
Daha da arttı mi yoksa dibinde sökülenleri gördüğün için mi artmış gibi geldi acaba,Ben de sürüp banyo yaptırıyorum iki gündür daha da arttı gibi acaba beklemeden banyo yaptırdım onun İçin mi
Bütün gün 5 dk bile kucaktan inmedi. Çığlıklar aradında kahvaltı yaptım. Şimdi yarım saattir uyuyor, stres atmak için cips yiyorum.Bu hamilelik kilolarını ne yaptıniz yakafama takmamaya calisyorum ama olmuyor emizrerek verirsin diyenlere uymaya calisyorum ama daha giden birşey yok bı yandan da doğum aslında çok yeni daha belki erkendir diye de düşünüyorum yemeyince de gerçekten süt olmuyor bı annenin de iki tane çocukla sağlıklı.beslnemesi yardımcı biri olmadığı sürece hiç kolay olmuyor
Kız izletmeseneKızlar Minika çocuk açtım kızım tepki veriyorçok tatlı bakıyor ya maşallah
Bende bunu merak ediyorumÖzel aşıların fiyatları be kadar
Rota virüsü bir doz 1700 toplam 2 doz yapiliorBende bunu merak ediyorum
Hiç bir şey kullanmıyorum ama kullanmak gerekiyor mu bilmiyorum hamileyken içtiğimiz her takviyenin emziren ler için formu vardıKızlar kendiniz icin hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ? Vitamin minarel gibi.
canım ben başladım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ikeadan aldım aşırı iyi bir şey. Üzerinde emziriyorum, oyun oynatıyorum, yatıyoruz, uzun süre kullanılır çünkü büyük linkini koyayım.Günaydın kızlar, oyun halısı kullanmaya başladınız mı, kac ay kullanılıyor, tavsiye eder misiniz
ayyy ben hala 3-4 güne 1 yıkıyorum. Küveti doldurup içine koyuyoruz o suyla oynuyor oynadıkça yumuşuyor zaten sonra elime şampuan sıkıp suyu üstüne yıkayacağım kısmı getirip sürüyorum sonra çıkarken eşim bol su döküyor. Su da oynamayı seviyor. Ama haftada 2 kez az mı acaba dedim bi an?Yenidoğanken bir kere kuvette yıkadık onun haricinde hep banyoda tek yıkadım. Kucağıma alıp duş başlığıyla yıkıyorum, eskiden elime yatirirdim şimdi sığmıyor. Boynuma tutunuyor. Tek elimle tutuyorum tek elimle cevire çevire yıkıyorum. Her gün banyo yaptırıyorum
De-vit gergi n 9 damla , elenatal hergün 1 tane, solgar malt sabah 3 akşam 3Kızlar kendiniz icin hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ? Vitamin minarel gibi.
Bana doktor Konak başlarda hemen bir şey yapma bazen uğraşmak artırıyor biraz bekle geçer kendiliğinden çoğu dedi. Ben beklemedeyim.Olmadığı halde her banyo sonrası yapıyordum buna rağmen Konak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?