2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dün 12 haftalık olduk biz sabah yatakda yatarak emziriyordum yanından kalktım sabah namazına bi baktım bizim kiz dönmüş artık daha çok dikkat etmek lazım tam sırt üstü değildi biraz yan gibi yatıyordu ama hem korktum hemde sevindim zavallı kolları altta kalmış onlari cikarmayi beceremedi

Geçen bir doktorda bebeğin yüksekten düşmesinin en çok 4.ayda olduğunu söylemişti, anneler dönemiyor diye bıraktım dönmüş düşmüş diyor demisti.

Kucak istyor sürekli güya kucağa alıştırmadık almadık yatırdık hep gende alıştı
Bende annemi düşünüp duygulanıyorum hep tek başına imkansızlıklar içinde
Sizi tebrik ediyorum maşallah
Ben bir tanesine yetemiyorum
İkiz bebekler için çanta tutuşu emzirme yöntemini tavsiye ediyorlardı ikisini aynı anda birinin yardımı ile emzirmek hem zamandan tasarruf sağlıyormuş hem biri emerken diğeri ağlamamış oluyormuş ama tecrübe etmek lazım tabi siz denediniz mi hiç

Terbiye olmus.Benim 40. Gunden sonra oldu bu anlattiginiz.Asla ilk gunlerdeki dolgunluk siskinlik yok ama sut var
Benim göğüslerim öyle çok yumuşamadı şu sıralarda süt birikmesi çok fazla oluyor çok acıyor ve semsert

Mememden başka yerde uyumuyor artık bebem gözü kapanıyır uykudan ama meme yok diye ellerini çırpıştırıyor
Sabaha kadar meme beşik meme beşik döngüsündeyiz
Üç aylık olduk uyku eğitimi ne zaman nasıl vereceğiz acaba çok zorlanır mıyız

Çok teşekkür ederim Tabikii Denedim ama öyle anlatıldığı gibi canlı bebekte kolay olmuyor göğüslerimde büyük değil youtube dan izledim kaç kez ama plastik bebekle tutmak gibi değil ama çok zora kalırsam biri ikinci bebeği tutuyor ama tutanda yoruluyor çünkü ergonomik olmuyo

Kendimi yedim bitirdim sütüm mi bitti diye. Genelde 4.ayda oluyor dediler şu an biraz rahatladım
Ben de sutum mu kesildi demistim cok uzulmustum.6. Haftadan itibaren başlayabiliyor bu durum,hic endiselenmeyin..Asil sutum bitti endisesine kapilirsaniz sutunuz kesilir

Dün o kadar şikayet ettim. Benimki bugün uyuyor. Saat 9’da kalktı, tek meme emzirdim. Sonra hafif eğimli yatırarak kızın dinozorlarıyla oynadık, onları tanıttık, şarkı söyledim. Ağlayınca evde iki tur attım. Baktım eli kolu durmuyor, kundak yaptım. 1 dk içinde susup uyudu. Arada uyandıkça puseti salladım. Sonra yine uyandı, kanguruya koydum annemlere geldim. Evde kimse yok. Ses yok. Kucakta uyuyor hala. Demek ki sütüm varmış. Şimdi uyanma belirtileri gösteriyor.

Hayalimsin3803 canım maflorun eşim turuncu olanını almış ama diyare ve gaz sancısı yazıyo ama bizimkiler kabız yanlış mı aldı acaba den mavisini mi kullanıyorsun
Hayır canım doğru bağırsağı düzenliyor kabizsa yumuşatıyor ishal de duzluyor probiyotik yeni doğan dan itibaren turuncu kullanılıyor

Benim kız da var babasının iki yanagida belediye çukuru gibi olmasa sasardim ama öyle belli olan bir durumda değil güldüğü zaman küçük bir şekilde yanağında beliriyor
Ya bende gamzelerimle bilinirim ama kızda belirgin yok bugun gülerken yukarı dogru birleşen bir çizgi gibi oldu ama dişleri fln cikinca mi belli oluyor acaba diye düşündüm

Ya bende gamzelerimle bilinirim ama kızda belirgin yok bugun gülerken yukarı dogru birleşen bir çizgi gibi oldu ama dişleri fln cikinca mi belli oluyor acaba diye düşündüm
Gamze geni çekinikmiş. Babasında da var mıydı? Varsa kesin olur.
Gamze ne güzel şey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…