- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.741
Geçen bir doktorda bebeğin yüksekten düşmesinin en çok 4.ayda olduğunu söylemişti, anneler dönemiyor diye bıraktım dönmüş düşmüş diyor demisti.Dün 12 haftalık olduk biz sabah yatakda yatarak emziriyordum yanından kalktım sabah namazına bi baktım bizim kiz dönmüş artık daha çok dikkat etmek lazım tam sırt üstü değildi biraz yan gibi yatıyordu ama hem korktum hemde sevindim zavallı kolları altta kalmış onlari cikarmayi beceremedi
Lavman mi yapıldıKızlar bizim kız dün feryat figandı 6hündür kaka yapmamıştı bi gittik hastaneye çocuk rahatladı yavrum o yüzden ağlıyormuş
Kendimi yedim bitirdim sütüm mi bitti diye. Genelde 4.ayda oluyor dediler şu an biraz rahatladımTerbiye olmus.Benim 40. Gunden sonra oldu bu anlattiginiz.Asla ilk gunlerdeki dolgunluk siskinlik yok ama sut var
Kucak istyor sürekli güya kucağa alıştırmadık almadık yatırdık hep gende alıştıKızlar sizin bebekleriniz uyanıkken bi yere koyunca duruyor mu? Benimki sürekli kucakta gezmek istiyor. Ağlamaktan mahvoldum. Tek başıma asla bakamıyorum. Kollarım ağrıyor diye ağlıyorum sürekli. Kızım da böyleydi. O zaman daha gençmişim. Kanguruya koyup geziyordum. Şimdi kanguruyla da karnımın içi ağrıyor.
Bende annemi düşünüp duygulanıyorum hep tek başına imkansızlıklar içindeAllah kolaylık versin. Puseti hareket ettikçe sallanıyor. Onda ağlıyor. Otomatik salıncaktan kızıma almıştık. Onda da ağlıyordu. Sattık sonra. Bu sefer de sevmez diye almadım. Çok da pahalı.
Annelerimiz bizi nasıl büyütmüş ya? Bu kadar uğraştıklarını hiç sanmıyorum.
Sizi tebrik ediyorum maşallahBenim annem yanımda çok şükür kayınvalidem de iyi kötü evde yemeğimizi yaptı mutfak ona aitti yarın gidicekBirde çoraba kadar bebeklerin herşeylerini ütülüyorum çok yoruldum reflü yataklarını müslin örtüye sarıyorum hergün değiştiriyorum zaten mendil kıyafet çok çıkıyor kış bide içlik zıbınlar kat kat kıyafet annem altı aya kadar ütüle mikrop kapmasınlar diyo sizde ütülüyormusunuz hergün odalarını havalandır toz al sil süpür çok yoruluyorum hiç dinlenme fırsatım olmuyor
Benim göğüslerim öyle çok yumuşamadı şu sıralarda süt birikmesi çok fazla oluyor çok acıyor ve semsertTerbiye olmus.Benim 40. Gunden sonra oldu bu anlattiginiz.Asla ilk gunlerdeki dolgunluk siskinlik yok ama sut var
Çok teşekkür ederimSizi tebrik ediyorum maşallah
Ben bir tanesine yetemiyorum
İkiz bebekler için çanta tutuşu emzirme yöntemini tavsiye ediyorlardı ikisini aynı anda birinin yardımı ile emzirmek hem zamandan tasarruf sağlıyormuş hem biri emerken diğeri ağlamamış oluyormuş ama tecrübe etmek lazım tabi siz denediniz mi hiç
Ben de sutum mu kesildi demistim cok uzulmustum.6. Haftadan itibaren başlayabiliyor bu durum,hic endiselenmeyin..Asil sutum bitti endisesine kapilirsaniz sutunuz kesilirKendimi yedim bitirdim sütüm mi bitti diye. Genelde 4.ayda oluyor dediler şu an biraz rahatladım
Galiba krem gibi bişey sıktılar doktor dedi neden bu kadar bekledin ne yedin içtin dedi çocuk şimdi rahatladı cocukLavman mi yapıldı
Lavman evet canım ben eve aldım birde o fitilden aldım gliserin kansuk çok zorda kalırsam veririmGaliba krem gibi bişey sıktılar doktor dedi neden bu kadar bekledin ne yedin içtin dedi çocuk şimdi rahatladı cocuk
Bende aldımLavman evet canım ben eve aldım birde o fitilden aldım gliserin kansuk çok zorda kalırsam veririm
Hayır canım doğru bağırsağı düzenliyor kabizsa yumuşatıyor ishal de duzluyor probiyotik yeni doğan dan itibaren turuncu kullanılıyorHayalimsin3803 canım maflorun eşim turuncu olanını almış ama diyare ve gaz sancısı yazıyo ama bizimkiler kabız yanlış mı aldı acaba den mavisini mi kullanıyorsun
Benim kız da var babasının iki yanagida belediye çukuru gibi olmasa sasardim ama öyle belli olan bir durumda değil güldüğü zaman küçük bir şekilde yanağında beliriyorKizlar bebeklerinizin yüzunde gamze var mi, bu aylarda varsa belli olur muydu?
Benim kızımda var doğduğu gün ağzını oynatırken bile belliydiKizlar bebeklerinizin yüzunde gamze var mi, bu aylarda varsa belli olur muydu?
Ya bende gamzelerimle bilinirim ama kızda belirgin yok bugun gülerken yukarı dogru birleşen bir çizgi gibi oldu ama dişleri fln cikinca mi belli oluyor acaba diye düşündümBenim kız da var babasının iki yanagida belediye çukuru gibi olmasa sasardim ama öyle belli olan bir durumda değil güldüğü zaman küçük bir şekilde yanağında beliriyor
Gamze geni çekinikmiş. Babasında da var mıydı? Varsa kesin olur.Ya bende gamzelerimle bilinirim ama kızda belirgin yok bugun gülerken yukarı dogru birleşen bir çizgi gibi oldu ama dişleri fln cikinca mi belli oluyor acaba diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?