2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Geçen bir doktorda bebeğin yüksekten düşmesinin en çok 4.ayda olduğunu söylemişti, anneler dönemiyor diye bıraktım dönmüş düşmüş diyor demisti.
Benim 3 yaşındaki kızım 2bucuk aylıkken tamamen dönüyordu doğduğunda zaten 2 aylık bebek gibiydi 4600 gr 57 cm di benimde aklıma gelmezdi donecegi yataktan düştü yatagimda yüksekti neyseki bişey olmamıştı ama ben baya kendime gelemedim

Evet sadece anne sütü kullanıyoruz doktor neden bu kadar bekledin diyor en fazla 3 gün dedi birde gaz yapılacak şeyler yeme dedi

Allah allah anne sütü 10 güne kadar kaka yapmamak normal ki. Doktorlar da bir hoş.
Bende öyle biliyorum hatta 10 gün bile normal kabul edilebiliyormuş şaşırdım doktra bizde çok seyrek yaptık bir ay kadar

Merhaba benimde böyle bir akıntım oldu bugün böyle afedersiniz yoğun kıvamlı uzayan bütün şeklinde jöle gibiydi değişik bir akıntı ilk defa geldi yumurtamda çatlamışti doktor öyle dedi sizin ne oldu acaba görünce sornak istedim

Bugun asi gunuydu 37.9’un altina bi turlu düşüremedik atesi calpola ragmen
Bizim de aşı sonrası 38 i gördü ateşimiz üzerini incelttim bir süre sonra ılık su havlu ile başını serinlettim 37 lere indirdim Calpol vermedim sürekli takip ettim.

Evet..
Şimdiye kadar hicbir asida boyle olmamisti.Bu meningokok asilari epey agirmis
Bir arkadaşın doktoru da bu ayda ateş yaptığı ın önermemiş 7 ayda başlanan menenjiti önermiş
Ama bir yandan iyi yaptın aradan çıkmış oldu
Şimdiden korunmuş oldu. İnşallah ateş de hemen geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…