- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.781
Vermez miyim verdim hatta her gün sıcak duş aldırdık masaj yaptık ama yapmadı nedense bence de bu hafta fena gaz var karnım dönüyor resmen ben emzirince bizim ki de aynı oluyor galiba sütümden geçiyorCanım zeytınyagı kullandın mı? Ben yapmazsa o gun hemen bır cay kasıgı zeytınyagı verıyorum, masallah belıne kadar yapıyor
Ay ben bunların artıkÇocuk rahatsa besleniyorsa 10 gün dedi çocuk doktorumuz
Bağırsak düzenleyici probiyotik filan vermedi mi?Vermez miyim verdim hatta her gün sıcak duş aldırdık masaj yaptık ama yapmadı nedense bence de bu hafta fena gaz var karnım dönüyor resmen ben emzirince bizim ki de aynı oluyor galiba sütümden geçiyor
HaklısınMutfak tartısı canım
@Sret-Nise ben de haftada 2 kere yıkıyorum. Hava soğuk zaten. Yeterli bence. Poposunu her kakada yıkıyorum.
sudem34 demir kullanmak gerekiyor. Emzirdikçe depolarımızdan gidiyormuş. Ama dersen ki ben çok kanlı canlıyım ona bişey diyemem ben de aksatıyorum demiri, çok stresli ya. Açken iç, yok üstüne çay içme, bir saat sonra kahvaltı vs. İlaç mı içiyorum hayatla mı sınanıyorum.
Calpol veriyorum sadece 4 saatte bir ver dedi doktorBir kalpol bir dolven dönüşümlü mü veriyorsun?
Mart 21 de 3 aylık olucaz canımSuan kac ayliksiniz insallah iyilesir bebislerimiz
BIzde 3.ay 5.ay 13.ay seklinde ayarladi doktorBir arkadaşın doktoru da bu ayda ateş yaptığı ın önermemiş 7 ayda başlanan menenjiti önermiş
Ama bir yandan iyi yaptın aradan çıkmış oldu
Şimdiden korunmuş oldu. İnşallah ateş de hemen geçer
40 çıkınca kontrole gittin mi kadın doğuma? Aile hekimi de yönlendirme yapar.Haklısın
Bende başlayım takviyeye artık
İmom latte alayım diyorum bir de kan ilacı yazdırayım
Ele Natal kullanan da çok imom mu ele Natal mı emin de olamıyorum
Emzirme sürecinde bize kim bakıp yönlendirme yapacak kafın doğumcu mu aile hekimi mı ben çok arada kaldım doğum yapınca kadın doğumcuyu da bıraktım
Diyetisyen e de gitmiyorum emzirme içim süt arttıran liste versin desem
Artık dönüşümlü kullanılmıyor, bir konu vardi orda kadinlar yazmış internetten de baktım dönüşüm olayı bitmişBir kalpol bir dolven dönüşümlü mü veriyorsun?
Ben hic gitmedim siz gittiniz mi40 çıkınca kontrole gittin mi kadın doğuma? Aile hekimi de yönlendirme yapar.
Kan hakkında bilgim yok ama gözardı etmeden bebeği göster istersen siyah kaka tehlikeli diye hatırlıyorum kanı hatırlayamadımSelam kızlar, bebeğimin kakasında ufak tefek kırmızı taze kan gördüm küçük miktarlarda. Haftaya pediyatrist randevumuz var ona da soracağım ama eminim burda başına gelen vardır. Alerji olduğunu mu düşündünüz yoksa popoda çatlak vs gibi bir durum mu vardı? Sürekli kusan bir çocuk hep bahsediyorum zaten, gece yatarken de genizinde balgam varmış gibi sesler çıkarıyor ama gündüz yok o sesler, acaba alerjisi mi var diye düşünmeye başladım ama reflü, fazla süt üretimi ve hızlı gelen süt, alerji hepsi birbirine o kadar çok benziyor ki içinden çıkamıyorum.
Ben de gidemedim. Bugüne randevu aldım ama. Smear alınıyor tekrar. Gitmekte fayda var. Ben adet de oldum.Artık dönüşümlü kullanılmıyor, bir konu vardi orda kadinlar yazmış internetten de baktım dönüşüm olayı bitmiş
Ben hic gitmedim siz gittiniz mi
Yok vermedi canım anestrol ile fucudin diye krem verdiBağırsak düzenleyici probiyotik filan vermedi mi?
Bizde de maflor bitince ishale geri döndü hemen maflor alıp bugün geri başladım
Kullanma canımKızlar arveles kullanmamda sakınca var mı?
Yaaa kıyamam, nasıl zorlanmıstır, yediklerine dikkat edıcen o zamanVermez miyim verdim hatta her gün sıcak duş aldırdık masaj yaptık ama yapmadı nedense bence de bu hafta fena gaz var karnım dönüyor resmen ben emzirince bizim ki de aynı oluyor galiba sütümden geçiyor
Hemde nasıl çok kötü bir geceydi inşallah tekrar yaşamayızYaaa kıyamam, nasıl zorlanmıstır, yediklerine dikkat edıcen o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?