2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım zeytınyagı kullandın mı? Ben yapmazsa o gun hemen bır cay kasıgı zeytınyagı verıyorum, masallah belıne kadar yapıyor
Vermez miyim verdim hatta her gün sıcak duş aldırdık masaj yaptık ama yapmadı nedense bence de bu hafta fena gaz var karnım dönüyor resmen ben emzirince bizim ki de aynı oluyor galiba sütümden geçiyor

Vermez miyim verdim hatta her gün sıcak duş aldırdık masaj yaptık ama yapmadı nedense bence de bu hafta fena gaz var karnım dönüyor resmen ben emzirince bizim ki de aynı oluyor galiba sütümden geçiyor
Bağırsak düzenleyici probiyotik filan vermedi mi?
Bizde de maflor bitince ishale geri döndü hemen maflor alıp bugün geri başladım

Haklısın
Bende başlayım takviyeye artık
İmom latte alayım diyorum bir de kan ilacı yazdırayım
Ele Natal kullanan da çok imom mu ele Natal mı emin de olamıyorum
Emzirme sürecinde bize kim bakıp yönlendirme yapacak kafın doğumcu mu aile hekimi mı ben çok arada kaldım doğum yapınca kadın doğumcuyu da bıraktım
Diyetisyen e de gitmiyorum emzirme içim süt arttıran liste versin desem

Selam kızlar, bebeğimin kakasında ufak tefek kırmızı taze kan gördüm küçük miktarlarda. Haftaya pediyatrist randevumuz var ona da soracağım ama eminim burda başına gelen vardır. Alerji olduğunu mu düşündünüz yoksa popoda çatlak vs gibi bir durum mu vardı? Sürekli kusan bir çocuk hep bahsediyorum zaten, gece yatarken de genizinde balgam varmış gibi sesler çıkarıyor ama gündüz yok o sesler, acaba alerjisi mi var diye düşünmeye başladım ama reflü, fazla süt üretimi ve hızlı gelen süt, alerji hepsi birbirine o kadar çok benziyor ki içinden çıkamıyorum.

40 çıkınca kontrole gittin mi kadın doğuma? Aile hekimi de yönlendirme yapar.

Kan hakkında bilgim yok ama gözardı etmeden bebeği göster istersen siyah kaka tehlikeli diye hatırlıyorum kanı hatırlayamadım
Sütün fazlamı geliyor bebek fazlamı emiyor yani kusma oyğzden mi oluyor acaba

İmom latte kullanıp memnun kalan varmı yada bir bilgisi olan
Katkı maddelimi acaba yoksa takviye gibi bişeymi

Artık dönüşümlü kullanılmıyor, bir konu vardi orda kadinlar yazmış internetten de baktım dönüşüm olayı bitmiş

Ben hic gitmedim siz gittiniz mi
Ben de gidemedim. Bugüne randevu aldım ama. Smear alınıyor tekrar. Gitmekte fayda var. Ben adet de oldum.

Dönüşümlü vermenin mantığı şu aslında. Bu ilaçların her birini 6 saatte 1 günde 4 kere vermen gerekiyor normalde. Ama 6 saate ateş çıkabildiği için süreyi kısaltmak adına 4 saatte 1. Ben öyle biliyorum en azından. Bu sene acilden gelmediğimiz için ateşi 40’a varınca doktor dönüşümlü kullanın dedi bize. Bi de büyük çocukta boğaz enfeksiyonunda calpolün bir etkisi yok, dolvenin iyileştirici etkisi var, onu kullanın dedi kbb uzmanı.

Yaaa kıyamam, nasıl zorlanmıstır, yediklerine dikkat edıcen o zaman

kızlar migroshemen de molfix ikincisi %50 indirimli paketi 142 lira birde mart50 diye bi kuponla 54 lü 2 paket bez 164 liraya geldi.eşimin telefonlada 2 paket 3 numara stokladım.molfix kullananlar kaç kiloda 3 numaraya geçtiniz e bebekten de 80 Li 2 numara sipariş vermiştim bide o gelecek inşallah fazla gelmez 2 numaralar malum sleepyler bebiş pişik olunca elimde patladı 1 buçuk paketten fazla

Birde gece uykusuna ilk geçişte uzun bi uyku yapmaya başladı 5 saat sonrası sık uyanıp emiyor alt değiş falan derken uykusuz geçiyor ama o beş saatte uyandırıp emzirsem mi sütüm azalır diye korkuyorum zaten sınırda kilo alıyor ikinci aydada sınırda 600 aldı başlamayalım mama dedim kabul etti doktor ama sık sık emzir her ağlamada emzir oyalamaya çalışma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…