2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
40 çıkınca kontrole gittin mi kadın doğuma? Aile hekimi de yönlendirme yapar.
Devlete gittim bişey vermedi.
Artık dönüşümlü kullanılmıyor, bir konu vardi orda kadinlar yazmış internetten de baktım dönüşüm olayı bitmiş

Ben hic gitmedim siz gittiniz mi
Bilmiyordum
İmom latte kullanıp memnun kalan varmı yada bir bilgisi olan
Katkı maddelimi acaba yoksa takviye gibi bişeymi
Hamileyken omega olanı kullandım
Bebeğe mi dönüşümlü kullandın?
Yok vermedi canım anestrol ile fucudin diye krem verdi
Maflor dan ben memnun kaldım
Emdikçe gelir tam tersi
5 saat uyusada 3 saatte emzir bence.
5 saatte göğsün dolar iyice ya gece iki kez sağ
O uyurken

Molfixin mavi olanı mı indirimde?

Yaa kızlar benım kız elını uykusunda emıyor bu sebeple de uyanıyor, zor zekat uyutuyorum zaten, napıcaz boyle..

Ay maşallah 5saat kesintisiz uyku. Rüya öğünü yaptirabilirsin bebegi hic uyandirmadan ya sağdıgın sütü vericeksin ya meme. Ben gece artık hiç uyandirmadan bu şekilde devam ediyorum
Yaa kızlar benım kız elını uykusunda emıyor bu sebeple de uyanıyor, zor zekat uyutuyorum zaten, napıcaz boyle..
Kendisi emziği düşürüp uyandırmadan, uykunun derin tarafinda ben alıyorum ağzından emziği, sende ellerini cekip örtü ile sabitleyebilrisin

Şey der mişim, aç mı acaba
Acsa bu kızı nasıl doyurcaz kutuyu mu yedirsem
Örtüden korkuyorum canım ya, bı kere yuzune cekmıstı, aklım cıktı oyle gorunce

Molfixin mavi olanı mı indirimde?
Evet mavi molfix ama şimdi açtım paketi ıslaklık göstergesi yok bez daha ince ve içi farklı of ya bebeğim hassas inşallah tekrar pişik olmaz normal marketlerdeki mavi paketler niye farklı bu niye farklı dış ambalajlar aynıydı

Ben o beş saati artık bayıldı diye yorumluyorum çünkü gündüz toplasan bir saat uyumuyor akşam 9 2 arası uyuyor ondan sonra hadi bakalım sabah uyku yok yine emiyor biraz sonra altına yapıyor temizliyorum uykusu açılıyor emziriyorum uyumuyor eşim gezdiriyor uyudu derken yerine koy uyanıyor yani hala gece düzeni yok bizde malesef

Hiç öyle göğüs dolması yaşamıyorum valla hep yumuşak eliminasyon diyetindeyim ya sütümü etkiledi diye düşünüyorum bi bitse şu alerji gerçi kaçaksız dikkat ettiğim halde hala kakada mukus gördüğüm oluyor bakalım ne olacak

Rüya öğünü denedim ama memeyi ağzına sokmayı asla başaramadım

Biz pazartesi 3 aylık olacaz 2 kullaniyoz son paket 8 tane kaldı birde Prima var 8 kiloya kadar o 2 numarası onu kullanıp 3e gececegiz

Kızlar zemininize katlanır oyun halısı kullanan var mı? Köpük olanlardan bahsediyorum . Almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı? Çok canlı renkliler var öyle mi olmalı yokaa soft mu ona karar veremedim

Youtubede osman gonulalin son canli yayin kaydinda cevap veriyor ilk 30dk da

Kızlar cuma rota olacaz doktorum menenjit i ben 7. Ayda yapıyorum dedi varmı doktoru 7. Ayda yaparım diyen başka

Migro

Migroshemen den sipariş verdim.şimdi trendyolda yorumlara baktimda bu yeni paketmiş ıslaklık göstergesi olanlar eskiymiş ama ben o bezi daha sevmiştim bu incecik bakalım inşallah sorun çıkmaz
Aşırı lastik izi yapıyor o yüzden lastik kısmını ben iyice gevşetip takıyorum elimdekiler bitince bir daha almam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…