- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.801
Devlete gittim bişey vermedi.40 çıkınca kontrole gittin mi kadın doğuma? Aile hekimi de yönlendirme yapar.
BilmiyordumArtık dönüşümlü kullanılmıyor, bir konu vardi orda kadinlar yazmış internetten de baktım dönüşüm olayı bitmiş
Ben hic gitmedim siz gittiniz mi
Hamileyken omega olanı kullandımİmom latte kullanıp memnun kalan varmı yada bir bilgisi olan
Katkı maddelimi acaba yoksa takviye gibi bişeymi
Bebeğe mi dönüşümlü kullandın?Ben de gidemedim. Bugüne randevu aldım ama. Smear alınıyor tekrar. Gitmekte fayda var. Ben adet de oldum.
Dönüşümlü vermenin mantığı şu aslında. Bu ilaçların her birini 6 saatte 1 günde 4 kere vermen gerekiyor normalde. Ama 6 saate ateş çıkabildiği için süreyi kısaltmak adına 4 saatte 1. Ben öyle biliyorum en azından. Bu sene acilden gelmediğimiz içinateşi 40’a varınca doktor dönüşümlü kullanın dedi bize. Bi de büyük çocukta boğaz enfeksiyonunda calpolün bir etkisi yok, dolvenin iyileştirici etkisi var, onu kullanın dedi kbb uzmanı.
Maflor dan ben memnun kaldımYok vermedi canım anestrol ile fucudin diye krem verdi
Emdikçe gelir tam tersiBirde gece uykusuna ilk geçişte uzun bi uyku yapmaya başladı 5 saat sonrası sık uyanıp emiyor alt değiş falan derken uykusuz geçiyor ama o beş saatte uyandırıp emzirsem mi sütüm azalır diye korkuyorum zaten sınırda kilo alıyor ikinci aydada sınırda 600 aldı başlamayalım mama dedim kabul etti doktor ama sık sık emzir her ağlamada emzir oyalamaya çalışma dedi
Molfixin mavi olanı mı indirimde?kızlar migroshemen de molfix ikincisi %50 indirimli paketi 142 lira birde mart50 diye bi kuponla 54 lü 2 paket bez 164 liraya geldi.eşimin telefonlada 2 paket 3 numara stokladım.molfix kullananlar kaç kiloda 3 numaraya geçtiniz e bebekten de 80 Li 2 numara sipariş vermiştim bide o gelecek inşallah fazla gelmez 2 numaralar malum sleepyler bebiş pişik olunca elimde patladı 1 buçuk paketten fazla
Şey der mişim, aç mı acabaYaa kızlar benım kız elını uykusunda emıyor bu sebeple de uyanıyor, zor zekat uyutuyorum zaten, napıcaz boyle..
Ay maşallah 5saat kesintisiz uyku. Rüya öğünü yaptirabilirsin bebegi hic uyandirmadan ya sağdıgın sütü vericeksin ya meme. Ben gece artık hiç uyandirmadan bu şekilde devam ediyorumBirde gece uykusuna ilk geçişte uzun bi uyku yapmaya başladı 5 saat sonrası sık uyanıp emiyor alt değiş falan derken uykusuz geçiyor ama o beş saatte uyandırıp emzirsem mi sütüm azalır diye korkuyorum zaten sınırda kilo alıyor ikinci aydada sınırda 600 aldı başlamayalım mama dedim kabul etti doktor ama sık sık emzir her ağlamada emzir oyalamaya çalışma dedi
Kendisi emziği düşürüp uyandırmadan, uykunun derin tarafinda ben alıyorum ağzından emziği, sende ellerini cekip örtü ile sabitleyebilrisinYaa kızlar benım kız elını uykusunda emıyor bu sebeple de uyanıyor, zor zekat uyutuyorum zaten, napıcaz boyle..
Acsa bu kızı nasıl doyurcaz kutuyu mu yedirsemŞey der mişim, aç mı acaba
Örtüden korkuyorum canım ya, bı kere yuzune cekmıstı, aklım cıktı oyle gorunceAy maşallah 5saat kesintisiz uyku. Rüya öğünü yaptirabilirsin bebegi hic uyandirmadan ya sağdıgın sütü vericeksin ya meme. Ben gece artık hiç uyandirmadan bu şekilde devam ediyorum
Kendisi emziği düşürüp uyandırmadan, uykunun derin tarafinda ben alıyorum ağzından emziği, sende ellerini cekip örtü ile sabitleyebilrisin
Bizimki de emzik düşünce uyanıyor aynı kapıya çıkıyorYaa kızlar benım kız elını uykusunda emıyor bu sebeple de uyanıyor, zor zekat uyutuyorum zaten, napıcaz boyle..
Evet mavi molfix ama şimdi açtım paketi ıslaklık göstergesi yok bez daha ince ve içi farklı of ya bebeğim hassas inşallah tekrar pişik olmaz normal marketlerdeki mavi paketler niye farklı bu niye farklı dış ambalajlar aynıydıMolfixin mavi olanı mı indirimde?
Ben o beş saati artık bayıldı diye yorumluyorum çünkü gündüz toplasan bir saat uyumuyor akşam 9 2 arası uyuyor ondan sonra hadi bakalım sabah uyku yok yine emiyor biraz sonra altına yapıyor temizliyorum uykusu açılıyor emziriyorum uyumuyor eşim gezdiriyor uyudu derken yerine koy uyanıyor yani hala gece düzeni yok bizde malesefAy maşallah 5saat kesintisiz uyku. Rüya öğünü yaptirabilirsin bebegi hic uyandirmadan ya sağdıgın sütü vericeksin ya meme. Ben gece artık hiç uyandirmadan bu şekilde devam ediyorum
Kendisi emziği düşürüp uyandırmadan, uykunun derin tarafinda ben alıyorum ağzından emziği, sende ellerini cekip örtü ile sabitleyebilrisin
Hiç öyle göğüs dolması yaşamıyorum valla hep yumuşak eliminasyon diyetindeyim ya sütümü etkiledi diye düşünüyorum bi bitse şu alerji gerçi kaçaksız dikkat ettiğim halde hala kakada mukus gördüğüm oluyor bakalım ne olacakDevlete gittim bişey vermedi.
Bilmiyordum
Hamileyken omega olanı kullandım
Bebeğe mi dönüşümlü kullandın?
Maflor dan ben memnun kaldım
Emdikçe gelir tam tersi
5 saat uyusada 3 saatte emzir bence.
5 saatte göğsün dolar iyice ya gece iki kez sağ
O uyurken
Rüya öğünü denedim ama memeyi ağzına sokmayı asla başaramadımAy maşallah 5saat kesintisiz uyku. Rüya öğünü yaptirabilirsin bebegi hic uyandirmadan ya sağdıgın sütü vericeksin ya meme. Ben gece artık hiç uyandirmadan bu şekilde devam ediyorum
Ben emzık veremedım off ya 3 cesıt emzık denedik, dılıyle ittiriyor 1 dk dan fazla tutmuyorBizimki de emzik düşünce uyanıyor aynı kapıya çıkıyor
Biz pazartesi 3 aylık olacaz 2 kullaniyoz son paket 8 tane kaldı birde Prima var 8 kiloya kadar o 2 numarası onu kullanıp 3e gececegizkızlar migroshemen de molfix ikincisi %50 indirimli paketi 142 lira birde mart50 diye bi kuponla 54 lü 2 paket bez 164 liraya geldi.eşimin telefonlada 2 paket 3 numara stokladım.molfix kullananlar kaç kiloda 3 numaraya geçtiniz e bebekten de 80 Li 2 numara sipariş vermiştim bide o gelecek inşallah fazla gelmez 2 numaralar malum sleepyler bebiş pişik olunca elimde patladı 1 buçuk paketten fazla
Youtubede osman gonulalin son canli yayin kaydinda cevap veriyor ilk 30dk daSelam kızlar, bebeğimin kakasında ufak tefek kırmızı taze kan gördüm küçük miktarlarda. Haftaya pediyatrist randevumuz var ona da soracağım ama eminim burda başına gelen vardır. Alerji olduğunu mu düşündünüz yoksa popoda çatlak vs gibi bir durum mu vardı? Sürekli kusan bir çocuk hep bahsediyorum zaten, gece yatarken de genizinde balgam varmış gibi sesler çıkarıyor ama gündüz yok o sesler, acaba alerjisi mi var diye düşünmeye başladım ama reflü, fazla süt üretimi ve hızlı gelen süt, alerji hepsi birbirine o kadar çok benziyor ki içinden çıkamıyorum.
NErden aldinEvet mavi molfix ama şimdi açtım paketi ıslaklık göstergesi yok bez daha ince ve içi farklı of ya bebeğim hassas inşallah tekrar pişik olmaz normal marketlerdeki mavi paketler niye farklı bu niye farklı dış ambalajlar aynıydı
Migroshemen den sipariş verdim.şimdi trendyolda yorumlara baktimda bu yeni paketmiş ıslaklık göstergesi olanlar eskiymiş ama ben o bezi daha sevmiştim bu incecik bakalım inşallah sorun çıkmazNErden aldin
Aşırı lastik izi yapıyor o yüzden lastik kısmını ben iyice gevşetip takıyorum elimdekiler bitince bir daha almam amaMigro
Migroshemen den sipariş verdim.şimdi trendyolda yorumlara baktimda bu yeni paketmiş ıslaklık göstergesi olanlar eskiymiş ama ben o bezi daha sevmiştim bu incecik bakalım inşallah sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?