2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben hic bebegimin yanından ayrılamiyorum. Uyusa da uyansa da. Zaten annemle yaşıyorum oda çalışıyor. Kimseye karşı sorumlulugumda yok. Dışarı cikacaksam da arabama atlayip kızımla çıkıyorum. Bi ayrı tuvalete gidip geliyorum koşa koşa o kadar. Yatak odamda yapabilecegim her seyi zaten yapıyorum temizlik, lazerim, bebek eşyaları vs. Ev klimalı olduğu için hava soğuk olduğu icinde mesela mutfağa onu goturemicem diye bende mutfaga gidip yemek yapmıyorum. Sandvic malzemelerini bile odama getirip hazırlıyorum. Annem işten eve geldiginde kızı severken on dakika banyoya girip çıkıyorum. Çamaşır asmaya gidiyorum bebegimsiz o kadar.Ama tepki almaya da başladım. Normal mi anormal mi bilemiyorum.
Kucakcı da değil bütün gün etkinlik yapıyoruz. Uyumasi ,beslenmesi ,oyunu, öpüşmesi zaman geçiyor. Fikirlerinizi merak ediyorum

Edit: o tek başına da oyun oynuyor kendince ben onun göremeyecegi sekilde onu izliyorum

Son düzenleme:
Bu ayki randevuda sordum bu konuyu bizimde kakada mukus var.Diyete başlamalı miyim diye.Benim doktorum kati diyet icin ben 3 belirti ararım dedi.
Kakada mukus ve kan
Sürekli huzursuzluk
Kilo almasina engel olacak seviyede fışkırtarak kusma
Bunlar yok ise diyet baslamam gereksiz intoleransa sebep olabilir dedi.
Kusmaya reflu diyor mukusa sindirim sistemi alismaya calisiyor diyor bizim doktorumuz..Bence kaka ve kusmuk fotolarinizla doktora danisin
Ne kadar guzel bisi bu..Neden tepki aliyorsunuz ki?
Siz mutluysaniz o mutluysa geri kalan herkese susmak duser diye dusunuyorum

Bizde ufak kan dışında hiçbiri yok bu belirtilerin. Çok teşekkür ederim. Dün patlamalı kaka yaptı poposu kanadı o ara muhtemelen. Üstüne 3 kaka yaptı ilki kanlı diğer ikisi normaldi

Bana da kucağa alışmasın diyenler oluyor, alıpacak tabi ki anne kuzusu bunlar ben bi sorun göremedim yazdıklarında. Ne güzel zaman geçiriyorsun bebeğinle sevgisiz insanların eleştirilerini ciddiye alma derim. Çoğu insan ne sevmeyi ne de sevilmeyi biliyor.

Sen mutluysan kime ne canım bi daha bebek olmıycaklar.

Acsa bu kızı nasıl doyurcaz kutuyu mu yedirsem

Örtüden korkuyorum canım ya, bı kere yuzune cekmıstı, aklım cıktı oyle gorunce
Canım sevi bebenin kundağı vardı sadece elleri bağlayan onu düşüb istersen. Ama dönmeye başlayınca önermiyorlar kundağı yüzüstü dönerse elleriyle kendini düzeltsin diye
Kızlar zemininize katlanır oyun halısı kullanan var mı? Köpük olanlardan bahsediyorum . Almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı? Çok canlı renkliler var öyle mi olmalı yokaa soft mu ona karar veremedim
Fazla canlı renklerde dikkati çok dağılabiliyor, odaklanamıyor diyen arkadaşlarım oldu. Yeğenimde bir tarafı harfli bir tarafında yol ve evler olan halı kullanmışlardı. Annem 1 yaşında harfleri öğretmişti; H halanın h’si, b babanın b’si gibi gösteriyordu

Eklentiler

• IMG_7698.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 21
Bizdede mukuslu kaka meme reddi gibi bişey ve gaz karında sesler var beni diyete başlattı mutsuz hissediyorum yiyecek hiç bişey yokmuş gibi

Bulunduğu odaya kamera alsan, örn mutafağa gittiğinde kameradan izlesen nasıl olur? Banyo yapamazsın belki ama en azından sandviçten başka bir şey yapmana imkan verir Ben de kızım yatak odasında yatarken mutfağı toplama vs işlerini hallediyorum gözüm bi yandan monitörde. Tabi her 10 dakkada bir gidip kontrol ediyorum

Kundak işine hıc girmedik hatamız ıste, dısarda gıydırdıgımız migieler var ya onda bile ellerı dısarı cikarip gıydırdım, ıcıne alınca cıglık atıyor, fazla özgür oldu bu kız ya, şapka taktırmaz ellerine dokundurtmaz

Ben de tam kundak denedim sevmiyot kelebek kundak denedim sevmiyor , cocuk cirpiniyor icinde..Uzerine ortu ortup onu yatagin kenarlarina sikistiriyordum kimildayip yuzune gelmesin diye..Ozgurce yatiriyorum bir suredir biraktim kendi haline Disarda miggie benzeri bi kundak giydiriyorum bende ayni sekilde eller disarda

Yatarken kalin giydiriyorum tabi..Uzun kollu zibin ustu uzun kollu ayakli tulum.Sonra da uzerine hic hisi ortmuyorum.Evimiz 23-24 derece civarında geceleri

Ben de ne hayallerle kundaklar aldım. Owli'nin yenidoğan kundağını arkadaşım hediye etmişti, Zuppers'in de kelebek kundağını almıştım. Owlininkinde dürüm gibi oldu kızım kelebekte de rahat etmedi. Anam babam usulü penye battaniye ile yarım kundak yaptım 1 ay boyunca sonrasında elini çıkaracam diye tepinirken kendini uyandırdığı için ondan da vazgeçtim. Yatağına yatırdığımda kollarının altına kadar penye battaniyesini çekiyorum elleriyle battaniyeyi yüzüne kapatmasın diye. Bizimki de özgür kız gibi eller oynuyor gece.

Ben bi de hangi akla hizmet bilmiyorum ergopouchlarin 3 bedenini de aldim 0-3,3-6 ve 6-12 seklinde hepsi dolapta bekliyor.Tulum giydirme cabam coktan sonlandigi icin 3-6 ve 6-12 denenmeyecek bile muhtemelen.Hamileyken yaptigim sacma alisverisleri yazmistim bi ara bunu eklemeyi unutmusum

Simdi daha dogurmamis anne gruplarinda indirim kovalıyorlardır butun gun alisveris yapiyorlardir hic giyilmeyecek kiyafetler,hic memnun kalmayacaklari bezler hic kullanilmayacak seyler icin sayfa sayfa konusuyorlardir Ya da dogum konusuyorlardir falan..Gercekten alisveris her zaman yapilir indirim surekli var.Dogum ise sadece bir gun bilemedin iki gun ,emzirme ise her gunBebek bakimi her an..Bunlara yatirim yapmak lazimmis maddi manevi

Oyy deme. Ben de babybjörnün ana kucağı ve kangurusunu aldım. Anakucağı harika bir yatırım hayat kurtarıyor, ama kanguruya koyup kızımı gezemiyorum ağlıyor . Belki sever ilerki aylarda.
Dolaptan ya da let go’dan satmayı denesene

Kızlar bugün verem aşısı olduk saat 10’da. Hemşire akşam çıkar ateşi dedi. Gece ateş takibini nasıl yapıyorsunuz, kaç dakika/saatte bir bakmak lazım? Bir de bana calpolü 0,50 ml ver, düşmezse 2 saat sonra bir 0,50 ml ver dedi. 8 saatte bir, 1 ml max olacak şekilde verebilirsin dedi. Siz nasıl yaptınız

Başta ağlıyolar koyup ağlasa da dışarı çıkmayı denedin mi? Dışarı adım attığım an küt diye uyuyor bizimki içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…