- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.821
Bakıyorum derhalYoutubede osman gonulalin son canli yayin kaydinda cevap veriyor ilk 30dk da
Bu ayki randevuda sordum bu konuyu bizimde kakada mukus var.Diyete başlamalı miyim diye.Benim doktorum kati diyet icin ben 3 belirti ararım dedi.Selam kızlar, bebeğimin kakasında ufak tefek kırmızı taze kan gördüm küçük miktarlarda. Haftaya pediyatrist randevumuz var ona da soracağım ama eminim burda başına gelen vardır. Alerji olduğunu mu düşündünüz yoksa popoda çatlak vs gibi bir durum mu vardı? Sürekli kusan bir çocuk hep bahsediyorum zaten, gece yatarken de genizinde balgam varmış gibi sesler çıkarıyor ama gündüz yok o sesler, acaba alerjisi mi var diye düşünmeye başladım ama reflü, fazla süt üretimi ve hızlı gelen süt, alerji hepsi birbirine o kadar çok benziyor ki içinden çıkamıyorum.
Ne kadar guzel bisi bu..Neden tepki aliyorsunuz ki?Kızlar ben hic bebegimin yanından ayrılamiyorum. Uyusa da uyansa da. Zaten annemle yaşıyorum oda çalışıyor. Kimseye karşı sorumlulugumda yok. Dışarı cikacaksam da arabama atlayip kızımla çıkıyorum. Bi ayrı tuvalete gidip geliyorum koşa koşa o kadar. Yatak odamda yapabilecegim her seyi zaten yapıyorum temizlik, lazerim, bebek eşyaları vs. Ev klimalı olduğu için hava soğuk olduğu icinde mesela mutfağa onu goturemicem diye bende mutfaga gidip yemek yapmıyorum. Sandvic malzemelerini bile odama getirip hazırlıyorum. Annem işten eve geldiginde kızı severken on dakika banyoya girip çıkıyorum. Çamaşır asmaya gidiyorum bebegimsiz o kadar.Ama tepki almaya da başladım. Normal mi anormal mi bilemiyorum.
Kucakcı da değil bütün gün etkinlik yapıyoruz. Uyumasi ,beslenmesi ,oyunu, öpüşmesi zaman geçiyor. Fikirlerinizi merak ediyorum
Edit: o tek başına da oyun oynuyor kendince ben onun göremeyecegi sekilde onu izliyorum
Bizde ufak kan dışında hiçbiri yok bu belirtilerin. Çok teşekkür ederim. Dün patlamalı kaka yaptı poposu kanadı o ara muhtemelen. Üstüne 3 kaka yaptı ilki kanlı diğer ikisi normaldiBu ayki randevuda sordum bu konuyu bizimde kakada mukus var.Diyete başlamalı miyim diye.Benim doktorum kati diyet icin ben 3 belirti ararım dedi.
Kakada mukus ve kan
Sürekli huzursuzluk
Kilo almasina engel olacak seviyede fışkırtarak kusma
Bunlar yok ise diyet baslamam gereksiz intoleransa sebep olabilir dedi.
Kusmaya reflu diyor mukusa sindirim sistemi alismaya calisiyor diyor bizim doktorumuz..Bence kaka ve kusmuk fotolarinizla doktora danisin
Ne kadar guzel bisi bu..Neden tepki aliyorsunuz ki?
Siz mutluysaniz o mutluysa geri kalan herkese susmak duser diye dusunuyorum
Bana da kucağa alışmasın diyenler oluyor, alıpacak tabi ki anne kuzusu bunlar ben bi sorun göremedim yazdıklarında. Ne güzel zaman geçiriyorsun bebeğinle sevgisiz insanların eleştirilerini ciddiye alma derim. Çoğu insan ne sevmeyi ne de sevilmeyi biliyor.Kızlar ben hic bebegimin yanından ayrılamiyorum. Uyusa da uyansa da. Zaten annemle yaşıyorum oda çalışıyor. Kimseye karşı sorumlulugumda yok. Dışarı cikacaksam da arabama atlayip kızımla çıkıyorum. Bi ayrı tuvalete gidip geliyorum koşa koşa o kadar. Yatak odamda yapabilecegim her seyi zaten yapıyorum temizlik, lazerim, bebek eşyaları vs. Ev klimalı olduğu için hava soğuk olduğu icinde mesela mutfağa onu goturemicem diye bende mutfaga gidip yemek yapmıyorum. Sandvic malzemelerini bile odama getirip hazırlıyorum. Annem işten eve geldiginde kızı severken on dakika banyoya girip çıkıyorum. Çamaşır asmaya gidiyorum bebegimsiz o kadar.Ama tepki almaya da başladım. Normal mi anormal mi bilemiyorum.
Kucakcı da değil bütün gün etkinlik yapıyoruz. Uyumasi ,beslenmesi ,oyunu, öpüşmesi zaman geçiyor. Fikirlerinizi merak ediyorum
Edit: o tek başına da oyun oynuyor kendince ben onun göremeyecegi sekilde onu izliyorum
Sen mutluysan kime ne canımKızlar ben hic bebegimin yanından ayrılamiyorum. Uyusa da uyansa da. Zaten annemle yaşıyorum oda çalışıyor. Kimseye karşı sorumlulugumda yok. Dışarı cikacaksam da arabama atlayip kızımla çıkıyorum. Bi ayrı tuvalete gidip geliyorum koşa koşa o kadar. Yatak odamda yapabilecegim her seyi zaten yapıyorum temizlik, lazerim, bebek eşyaları vs. Ev klimalı olduğu için hava soğuk olduğu icinde mesela mutfağa onu goturemicem diye bende mutfaga gidip yemek yapmıyorum. Sandvic malzemelerini bile odama getirip hazırlıyorum. Annem işten eve geldiginde kızı severken on dakika banyoya girip çıkıyorum. Çamaşır asmaya gidiyorum bebegimsiz o kadar.Ama tepki almaya da başladım. Normal mi anormal mi bilemiyorum.
Aşırı lastik izi yapıyor o yüzden lastik kısmını ben iyice gevşetip takıyorum elimdekiler bitince bir daha almam ama
Canım sevi bebenin kundağı vardı sadece elleri bağlayan onu düşüb istersen. Ama dönmeye başlayınca önermiyorlar kundağı yüzüstü dönerse elleriyle kendini düzeltsin diyeAcsa bu kızı nasıl doyurcaz kutuyu mu yedirsem
Örtüden korkuyorum canım ya, bı kere yuzune cekmıstı, aklım cıktı oyle gorunce
Fazla canlı renklerde dikkati çok dağılabiliyor, odaklanamıyor diyen arkadaşlarım oldu. Yeğenimde bir tarafı harfli bir tarafında yol ve evler olan halı kullanmışlardı. Annem 1 yaşında harfleri öğretmişti; H halanın h’si, b babanın b’si gibi gösteriyorduKızlar zemininize katlanır oyun halısı kullanan var mı? Köpük olanlardan bahsediyorum . Almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı? Çok canlı renkliler var öyle mi olmalı yokaa soft mu ona karar veremedim
Bizdede mukuslu kaka meme reddi gibi bişey ve gaz karında sesler var beni diyete başlattı mutsuz hissediyorum yiyecek hiç bişey yokmuş gibiBu ayki randevuda sordum bu konuyu bizimde kakada mukus var.Diyete başlamalı miyim diye.Benim doktorum kati diyet icin ben 3 belirti ararım dedi.
Kakada mukus ve kan
Sürekli huzursuzluk
Kilo almasina engel olacak seviyede fışkırtarak kusma
Bunlar yok ise diyet baslamam gereksiz intoleransa sebep olabilir dedi.
Kusmaya reflu diyor mukusa sindirim sistemi alismaya calisiyor diyor bizim doktorumuz..Bence kaka ve kusmuk fotolarinizla doktora danisin
Ne kadar guzel bisi bu..Neden tepki aliyorsunuz ki?
Siz mutluysaniz o mutluysa geri kalan herkese susmak duser diye dusunuyorum
Bulunduğu odaya kamera alsan, örn mutafağa gittiğinde kameradan izlesen nasıl olur? Banyo yapamazsın belki ama en azından sandviçten başka bir şey yapmana imkan verirKızlar ben hic bebegimin yanından ayrılamiyorum. Uyusa da uyansa da. Zaten annemle yaşıyorum oda çalışıyor. Kimseye karşı sorumlulugumda yok. Dışarı cikacaksam da arabama atlayip kızımla çıkıyorum. Bi ayrı tuvalete gidip geliyorum koşa koşa o kadar. Yatak odamda yapabilecegim her seyi zaten yapıyorum temizlik, lazerim, bebek eşyaları vs. Ev klimalı olduğu için hava soğuk olduğu icinde mesela mutfağa onu goturemicem diye bende mutfaga gidip yemek yapmıyorum. Sandvic malzemelerini bile odama getirip hazırlıyorum. Annem işten eve geldiginde kızı severken on dakika banyoya girip çıkıyorum. Çamaşır asmaya gidiyorum bebegimsiz o kadar.Ama tepki almaya da başladım. Normal mi anormal mi bilemiyorum.
Kundak işine hıc girmedik hatamız ıste, dısarda gıydırdıgımız migieler var ya onda bile ellerı dısarı cikarip gıydırdım, ıcıne alınca cıglık atıyor, fazla özgür oldu bu kız ya, şapka taktırmaz ellerine dokundurtmazCanım sevi bebenin kundağı vardı sadece elleri bağlayan onu düşüb istersen. Ama dönmeye başlayınca önermiyorlar kundağı yüzüstü dönerse elleriyle kendini düzeltsin diye
Fazla canlı renklerde dikkati çok dağılabiliyor, odaklanamıyor diyen arkadaşlarım oldu. Yeğenimde bir tarafı harfli bir tarafında yol ve evler olan halı kullanmışlardı. Annem 1 yaşında harfleri öğretmişti; H halanın h’si, b babanın b’si gibi gösteriyordu
Ben de tam kundak denedim sevmiyot kelebek kundak denedim sevmiyor , cocuk cirpiniyor icinde..Uzerine ortu ortup onu yatagin kenarlarina sikistiriyordum kimildayip yuzune gelmesin diye..Ozgurce yatiriyorum bir suredir biraktim kendi halineKundak işine hıc girmedik hatamız ıste, dısarda gıydırdıgımız migieler var ya onda bile ellerı dısarı cikarip gıydırdım, ıcıne alınca cıglık atıyor, fazla özgür oldu bu kız ya, şapka taktırmaz ellerine dokundurtmaz
Gercekten cok zor bir diyet emeginizin sabrinizin karsiligi olur umarimBizdede mukuslu kaka meme reddi gibi bişey ve gaz karında sesler var beni diyete başlattı mutsuz hissediyorum yiyecek hiç bişey yokmuş gibi
Yatarken kalin giydiriyorum tabi..Uzun kollu zibin ustu uzun kollu ayakli tulum.Sonra da uzerine hic hisi ortmuyorum.Evimiz 23-24 derece civarında geceleriBen de tam kundak denedim sevmiyot kelebek kundak denedim sevmiyor , cocuk cirpiniyor icinde..Uzerine ortu ortup onu yatagin kenarlarina sikistiriyordum kimildayip yuzune gelmesin diye..Ozgurce yatiriyorum bir suredir biraktim kendi halineDisarda miggie benzeri bi kundak giydiriyorum bende ayni sekilde eller disarda
Kundak işine hıc girmedik hatamız ıste, dısarda gıydırdıgımız migieler var ya onda bile ellerı dısarı cikarip gıydırdım, ıcıne alınca cıglık atıyor, fazla özgür oldu bu kız ya, şapka taktırmaz ellerine dokundurtmaz
Ben de ne hayallerle kundaklar aldım. Owli'nin yenidoğan kundağını arkadaşım hediye etmişti, Zuppers'in de kelebek kundağını almıştım. Owlininkinde dürüm gibi oldu kızımBen de tam kundak denedim sevmiyot kelebek kundak denedim sevmiyor , cocuk cirpiniyor icinde..Uzerine ortu ortup onu yatagin kenarlarina sikistiriyordum kimildayip yuzune gelmesin diye..Ozgurce yatiriyorum bir suredir biraktim kendi halineDisarda miggie benzeri bi kundak giydiriyorum bende ayni sekilde eller disarda
Ben bi de hangi akla hizmet bilmiyorum ergopouchlarin 3 bedenini de aldim 0-3,3-6 ve 6-12 seklinde hepsi dolapta bekliyor.Tulum giydirme cabam coktan sonlandigi icin 3-6 ve 6-12 denenmeyecek bile muhtemelen.Hamileyken yaptigim sacma alisverisleri yazmistim bi ara bunu eklemeyi unutmusumBen de ne hayallerle kundaklar aldım. Owli'nin yenidoğan kundağını arkadaşım hediye etmişti, Zuppers'in de kelebek kundağını almıştım. Owlininkinde dürüm gibi oldu kızımkelebekte de rahat etmedi. Anam babam usulü penye battaniye ile yarım kundak yaptım 1 ay boyunca sonrasında elini çıkaracam diye tepinirken kendini uyandırdığı için ondan da vazgeçtim. Yatağına yatırdığımda kollarının altına kadar penye battaniyesini çekiyorum elleriyle battaniyeyi yüzüne kapatmasın diye. Bizimki de özgür kız gibi eller oynuyor gece.
Oyy deme. Ben de babybjörnün ana kucağı ve kangurusunu aldım. Anakucağı harika bir yatırım hayat kurtarıyor, ama kanguruya koyup kızımı gezemiyorum ağlıyorBen bi de hangi akla hizmet bilmiyorum ergopouchlarin 3 bedenini de aldim 0-3,3-6 ve 6-12 seklinde hepsi dolapta bekliyor.Tulum giydirme cabam coktan sonlandigi icin 3-6 ve 6-12 denenmeyecek bile muhtemelen.Hamileyken yaptigim sacma alisverisleri yazmistim bi ara bunu eklemeyi unutmusum
Başta ağlıyolar koyup ağlasa da dışarı çıkmayı denedin mi? Dışarı adım attığım an küt diye uyuyor bizimki içindeOyy deme. Ben de babybjörnün ana kucağı ve kangurusunu aldım. Anakucağı harika bir yatırım hayat kurtarıyor, ama kanguruya koyup kızımı gezemiyorum ağlıyor. Belki sever ilerki aylarda.
Dolaptan ya da let go’dan satmayı denesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?