- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.861
Canım onlardan alırsan mutlaka üstüne örtü ile kullanmalısın çünkü çocuklar yalıyor, kirleniyor yıkama gibi bi durum olmayınca siliniyor ama o zamanda içine çekiyormuş kiri ben o yüzden makinada yıkanan bir şey aldım.Kızlar zemininize katlanır oyun halısı kullanan var mı? Köpük olanlardan bahsediyorum . Almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı? Çok canlı renkliler var öyle mi olmalı yokaa soft mu ona karar veremedim
Benımkı sınırdan oğlak oldu, 22 aralıkZaten yay burclari ozgurlukleriyle meshur biliyosunuz.Sizinki yay mi oglak mi bilmiyorum da benimki baya yay yukseleni de aslan
Ay evet bı de meshur kokuna alısmıs sözü var, tabıkı alışacak anasıyım ben onunÖyle herkes çocuk bakar hemde 3er 5 er taneyi aynı anda bakardık 1 taneyi şuan iki kişi zor zapdediyoruz ben insanlara kulaklarimi tıkadim hayır birgün tersime gelicekler diycem al gözümün önünde dediğin gibi bak bakalım ben mi boşuna kendimi yirtiyorum sen mi bilmiyorsun da sonra kesin şey derler e sen ama öyle alistirmissin daha olmaz
Ben de göze sıra bulup alamadım aile hekimi baktı simdilik sıra bulana kadar böyle olsun da aklınızda bulunsun aile hekimi de göz muayenesi yapiyorBen de daha pediatrist göremedim mesela çocuk kör topal geldi 2. aya. Çok kusuyor diye ortalığı ayağa kaldırdım pazartesi görücez uzman doktoru, aile doktoru sevk etmişti bu arada kusma problemi zaten haliyle geriledi. Her yerin var bi problemi kaosu.
Benimki konuma alismamis sjsjsj herkesde meme arıyor bulsa emicekAy evet bı de meshur kokuna alısmıs sözü var, tabıkı alışacak anasıyım ben onun
Normalde golden goat kullanıyorduk o doyurmuyor diye sma ya geçtim ilk sma kullanisimizdi böyle oldu sizce ishal yapmış olabilir mi off kafam çok karısık ya da banyo yaptiriken şampuan mi yutuyor napıyor bilmiyorumKızlar geçen gün ishal için doktora gittik yazmıştım tahliller temiz çıktı 1 hafta probiyotik kullanio bakicaz da ben şuan mamadan şüphelendim sma kullanıp ishal sorunu yaşayan var mı
Kız o reflekstendir, dogdugu an nasıl emdı, koku mu biliyordu cocuk suyun ıcındeBenimki konuma alismamis sjsjsj herkesde meme arıyor bulsa emicekAllah'tan geçen bahsi geçtiği gibi kimse meme vermeye çalışmıyor da almıyor yoksa alır valla çok fena
Hipp combiotic deneyebilirsin, bız cok memnunuzNormalde golden goat kullanıyorduk o doyurmuyor diye sma ya geçtim ilk sma kullanisimizdi böyle oldu sizce ishal yapmış olabilir mi off kafam çok karısık ya da banyo yaptiriken şampuan mi yutuyor napıyor bilmiyorum
Ahaha doğruKız o reflekstendir, dogdugu an nasıl emdı, koku mu biliyordu cocuk suyun ıcınde
Bugün aldım iyi ki almışım o zaman yarın paketi acicam bakalım fark edicek miHipp combiotic deneyebilirsin, bız cok memnunuz
Benin bebeğimde var yanağında doğduğu günün ertesi sabahı gülümsemişti orda farkettik ilk günden yaniKizlar bebeklerinizin yüzunde gamze var mi, bu aylarda varsa belli olur muydu?
Bız en basından beri organıc ve combıotıc donusumlu kullandık, son 3 kutu combiotic hep, kılo alımı da gayet iyi bebegımınBugün aldım iyi ki almışım o zaman yarın paketi acicam bakalım fark edicek mi
Ben tam olarak üstünü her gün ıslak mendille siler Atarım tertemiz olur diye alıyordum , niye kiri icine aliyormus miCanım onlardan alırsan mutlaka üstüne örtü ile kullanmalısın çünkü çocuklar yalıyor, kirleniyor yıkama gibi bi durum olmayınca siliniyor ama o zamanda içine çekiyormuş kiri ben o yüzden makinada yıkanan bir şey aldım.
Bir yerde değerlendirme yorumları vardı kullanılan materyal, boya, mikro çizikler ve üstte yırtılma ile içeri çöken kirden bahsedilmişti denk gelirsem atarım buraya. Ben de çok kullanışlı buluyorum onları sert zeminden kurtulmuş olurdum tamamen.Ben tam olarak üstünü her gün ıslak mendille siler Atarım tertemiz olur diye alıyordum , niye kiri icine aliyormus mi
Kundak gazı filan da alıyor tam kundak iyi oluyorYaa kızlar benım kız elını uykusunda emıyor bu sebeple de uyanıyor, zor zekat uyutuyorum zaten, napıcaz boyle..
Alerjisi var mı?sudem34 bebeğe kullanmadım dönüşümlü canım. Kızıma eylülden beri acile gidiyoruz hep hasta ya, ona kullandım. Şimdi alındı bademcikleri şükür. İnşallah bu kadar gitmeyiz artık.
Mavi molfix de güzelEvet mavi molfix ama şimdi açtım paketi ıslaklık göstergesi yok bez daha ince ve içi farklı of ya bebeğim hassas inşallah tekrar pişik olmaz normal marketlerdeki mavi paketler niye farklı bu niye farklı dış ambalajlar aynıydı
Yumşak olduğuna bakma emdikçe gelir ver sürekli sütün artsınHiç öyle göğüs dolması yaşamıyorum valla hep yumuşak eliminasyon diyetindeyim ya sütümü etkiledi diye düşünüyorum bi bitse şu alerji gerçi kaçaksız dikkat ettiğim halde hala kakada mukus gördüğüm oluyor bakalım ne olacak
Gazı olmasın diye ben baya sarıp sarmalıyorumYatarken kalin giydiriyorum tabi..Uzun kollu zibin ustu uzun kollu ayakli tulum.Sonra da uzerine hic hisi ortmuyorum.Evimiz 23-24 derece civarında geceleri
Yaa ben hamileyken indirimlerden en çok bezleri iyi yapmışımSimdi daha dogurmamis anne gruplarinda indirim kovalıyorlardır butun gun alisveris yapiyorlardir hic giyilmeyecek kiyafetler,hic memnun kalmayacaklari bezler hic kullanilmayacak seyler icin sayfa sayfa konusuyorlardirYa da dogum konusuyorlardir falan..Gercekten alisveris her zaman yapilir indirim surekli var.Dogum ise sadece bir gun bilemedin iki gun ,emzirme ise her gun Bebek bakimi her an..Bunlara yatirim yapmak lazimmis maddi manevi
Beslenme iyi hoş da süt olsun diye popom büyüdüsudem34 ben bugün kadın doğum doktoruma gittim. Demir hariç takviye kullanmanıza gerek yok dedi eğer beslenmenizde sorun yoksa.
Süt incisi ne ya ilk defa duyuyorumGeçen kaynanama gittik (nerdeyse her haftasonu gidiyoruz özlüyorlar diye) önceki hafta kucağında çocuğun poposuna pıtpıt 2 saat vurarak uyuttu diyecektim yeter g.tü çıktı çocuğun diye tuttum kendimi. Dönüşte eşime söyledim uyar anneni diye. Bi de bi kaç şeyde saçma yorumlar yapıp beni deli etti. Bu hafta gitmeyip ceza verecektim sarma yapmış çağırdı gittik. Bi süre sonra “kuruyemiş yiyorsun değil mi, acıkmış bu biraz daha emzir, niye ağlıyor ki sütün mü yetmiyor acaba, bebeğin kilosu iyi,suyu çok iç suyu, bllaaa bllaaa blaaa” başladı yine. Eşime çokta bişey diyemiyorum onun annesi benim babam aynı kafa ikimizde sabır ediyoruz bizimkilere. Eve geldim ertesi gün sol göğüs ucumda süt incisi çıkmış. Sürekli emziriyorum ama ne zaman geçer bilmiyorum var mı başına gelen?
Bende hipden memnunumBugün aldım iyi ki almışım o zaman yarın paketi acicam bakalım fark edicek mi
Göğüs ucunda süt kanalı tıkanıyor ve damla şeklinde süt kalıyor. İnci gibi görünüyor harbiKundak gazı filan da alıyor tam kundak iyi oluyor
Alerjisi var mı?
Bizde oğlumda alerjiden çok çektik
Mavi molfix de güzel
Yumşak olduğuna bakma emdikçe gelir ver sürekli sütün artsın
Çok dolu olunca da aşırı rahat ememez
Gazı olmasın diye ben baya sarıp sarmalıyorum
Yaa ben hamileyken indirimlerden en çok bezleri iyi yapmışım
Şu an nete girecek zaman bulamıyorum
Beslenme iyi hoş da süt olsun diye popom büyüdü
Süt incisi ne ya ilk defa duyuyorum
Bende hipden memnunum
İshal benim oğlan da ama anne sütü kaynaklı benimkinin ishali
Migrosta kalmamıştı bilsem böyle olucak eczaneden alırdım aklıma gelmediBız en basından beri organıc ve combıotıc donusumlu kullandık, son 3 kutu combiotic hep, kılo alımı da gayet iyi bebegımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?