2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sadece kucakta uyuyan yataga yatirinca uyanan bebeler icin oneriniz var mi?
Ne kadar dalmis olursa olsun yatirdigim anda gozunu aciyor ih mih diyip agliyor..

Ne kadar dalmis olursa olsun yatirdigim anda gozunu aciyor ih mih diyip agliyor..
Çok derin uykuya geçene kadar tutmak bi çözüm belki olur.

Onun dışında arada sessiz çığlıklar atarak ya da başka bi odaya geçip duvarı yumrukladıktan sonra hayatıma sessizce bebeği tutarak ve her saniye bir yerime kusmasını izleyerek geçiriyorum

Bir videoda vardı önce ayakları sonra poposu sonra kafasını koyacak şekilde koyulacak diye bir de ben çözümü şöyle buldum, kolumda uyuyorken kolumla birlikte yataga yatıyorum. Yatinca da kolumda sallıyorum sonra kolumdan bırakıyorum

Kızlar önerebileceğiniz emzik askısı var mı? Link atabilir misiniz memnunsanız

Kelin ilacı olsa başına sürer
Benimki garip bi sekilde gece uykusunda hic istemiyor.once az emzirme sonra japon teknigi uyutuyorum.Ama gunduz uykulari hep kucakta biraktigim an uyaniyor
Emerek mi uyuyor bizimki kolda sallayarak
Evet emerek uyuyor
Aynı durumdayız bütün gün slingleyiz. Başka türlü uyumuyor
slinge dalinca mi yerlestiriyorsun yoksa slingde mi uyutuyorsun canim?

Benimki garip bi sekilde gece uykusunda hic istemiyor.once az emzirme sonra japon teknigi uyutuyorum.Ama gunduz uykulari hep kucakta biraktigim an uyaniyor

Evet emerek uyuyor

Aaa çok ilginç gece uykusu aynı, emiyor ve yatıyor geri memeden ayırabiliyorum. Ama gündüz bu şekilde yapışık bazen babasının üstünde yatıyor da haftaiçi adam çalışıyor.

Evet emerek uyuyor

Yok canım ağlıyor uykusu gelince yatağına yatırsam kitap okusam da uyumuyor ağlamaya devam ediyor ben de slinge bağlıyorum hemen kapatıyor gözlerini

O an zaten insan neye uğradığını şaşırıyor benim en büyük kendimle ilgili hayal kirikligimdir gerçekten öyle hayal etmemiştim bebeğim anne sütünden önce mama aldı ki onu da 4 saat sonra aldı 4 saat boyunca aç aç bekledi doğumdan sonraki en kotu anım bu olabilir

Benim annem romatizma hastası o tetikliyor demişti doktoru korkmayın ağrınız yok çok ilerleyen bir durum değildir sizede çok geçmiş olsun. Annem çok şikayetçi değil fakat zorlayıcı hareketlerden mümkün olduğunca kaçınmak gerekiyor. Çünkü ağır bi poşet kaldırsa alışveriş poşeti gibi veya geçen koltuk sildi sabah yine olmuştu. Bir kaç parmak egzersizleri var elinizi yumruk haline getirip sonra tüm parmaklarınızı açın bunu yavaşca yapın birde elinize stres topu alın yavaşca sıkıp bırakmak gibi birde atel takıyor arada ama tüm bunları doktorunuz söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…