- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.901
Sen hangi sehirde yasiyordunYoğun kar yağışıyla güne başladık
Sizde durumlar nasıl
Ooo nerde oturuyorsun? İstanbul bulutlu birazYoğun kar yağışıyla güne başladık
Sizde durumlar nasıl
20 dereceYoğun kar yağışıyla güne başladık
Sizde durumlar nasıl
Yok biz türkiyenin diğer ucundayızOoo nerde oturuyorsun? İstanbul bulutlu biraz
Siirttin köyünde görev yapıyoruzSen hangi sehirde yasiyordun
Daha hic kar gormedik biz ya
Kelin ilacı olsa başına sürerSadece kucakta uyuyan yataga yatirinca uyanan bebeler icin oneriniz var mi?
Ne kadar dalmis olursa olsun yatirdigim anda gozunu aciyor ih mih diyip agliyor..
Çok derin uykuya geçene kadar tutmak bi çözüm belki olur.Sadece kucakta uyuyan yataga yatirinca uyanan bebeler icin oneriniz var mi?
Ne kadar dalmis olursa olsun yatirdigim anda gozunu aciyor ih mih diyip agliyor..
16 derece günlükYoğun kar yağışıyla güne başladık
Sizde durumlar nasıl
Emerek mi uyuyor bizimki kolda sallayarakSadece kucakta uyuyan yataga yatirinca uyanan bebeler icin oneriniz var mi?
Bir videoda vardı önce ayakları sonra poposu sonra kafasını koyacak şekilde koyulacak diye bir de ben çözümü şöyle buldum, kolumda uyuyorken kolumla birlikte yataga yatıyorum. Yatinca da kolumda sallıyorum sonra kolumdan bırakıyorumSadece kucakta uyuyan yataga yatirinca uyanan bebeler icin oneriniz var mi?
Aynı durumdayız bütün gün slingleyiz. Başka türlü uyumuyorSadece kucakta uyuyan yataga yatirinca uyanan bebeler icin oneriniz var mi?
Kelin ilacı olsa başına sürer
Benimki garip bi sekilde gece uykusunda hic istemiyor.once az emzirme sonra japon teknigi uyutuyorum.Ama gunduz uykulari hep kucakta biraktigim an uyaniyorÇok derin uykuya geçene kadar tutmak bi çözüm belki olur.
Onun dışında arada sessiz çığlıklar atarak ya da başka bi odaya geçip duvarı yumrukladıktan sonra hayatıma sessizce bebeği tutarak ve her saniye bir yerime kusmasını izleyerek geçiriyorum
Evet emerek uyuyorEmerek mi uyuyor bizimki kolda sallayarak
slinge dalinca mi yerlestiriyorsun yoksa slingde mi uyutuyorsun canim?Aynı durumdayız bütün gün slingleyiz. Başka türlü uyumuyor
Aaa çok ilginç gece uykusu aynı, emiyor ve yatıyor geri memeden ayırabiliyorum. Ama gündüz bu şekilde yapışık bazen babasının üstünde yatıyor da haftaiçi adam çalışıyor.Benimki garip bi sekilde gece uykusunda hic istemiyor.once az emzirme sonra japon teknigi uyutuyorum.Ama gunduz uykulari hep kucakta biraktigim an uyaniyor
Evet emerek uyuyor
slinge dalinca mi yerlestiriyorsun yoksa slingde mi uyutuyorsun canim?
Yok canım ağlıyor uykusu gelince yatağına yatırsam kitap okusam da uyumuyor ağlamaya devam ediyor ben de slinge bağlıyorum hemen kapatıyor gözleriniBenimki garip bi sekilde gece uykusunda hic istemiyor.once az emzirme sonra japon teknigi uyutuyorum.Ama gunduz uykulari hep kucakta biraktigim an uyaniyor
Evet emerek uyuyor
slinge dalinca mi yerlestiriyorsun yoksa slingde mi uyutuyorsun canim?
O an zaten insan neye uğradığını şaşırıyor benim en büyük kendimle ilgili hayal kirikligimdir gerçekten öyle hayal etmemiştim bebeğim anne sütünden önce mama aldı ki onu da 4 saat sonra aldı 4 saat boyunca aç aç bekledi doğumdan sonraki en kotu anım bu olabilirKesinlikle emzirmeyi geri plana attım
Basit videolar izleidm
Ama en önce emzirme eğitimi almak gerekliymiş
Sadece bu konuda bilgisiz kaldım
Çevre sağolsun çeşit çeşit bilgilerle
Daha da işimi zorlaştırdı
Keşke o konudada tam bilgiye sahip olup insanların ağzını kapatabilseydimm
Kiyafetlere para yaptırmaktan mama aklıma gelmediBen ebebekten alıyorum hep, bır kere babymall den aldım
Benim annem romatizma hastası o tetikliyor demişti doktoru korkmayın ağrınız yok çok ilerleyen bir durum değildir sizede çok geçmiş olsun. Annem çok şikayetçi değil fakat zorlayıcı hareketlerden mümkün olduğunca kaçınmak gerekiyor. Çünkü ağır bi poşet kaldırsa alışveriş poşeti gibi veya geçen koltuk sildi sabah yine olmuştu. Bir kaç parmak egzersizleri var elinizi yumruk haline getirip sonra tüm parmaklarınızı açın bunu yavaşca yapın birde elinize stres topu alın yavaşca sıkıp bırakmak gibi birde atel takıyor arada ama tüm bunları doktorunuz söylerGeçmiş olsun canım nasıl şimdi annenin parmağı geçti mi? Bende baktım tetik parmak hastalığı imiş dediğin gibi. Doktordan randevu alacağım bugün. Size ne demişti doktor? Sabah sabah çok korktum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?