- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.881
Probiyotik den sonra biraz azaldı en azından öyle sadece su gibi olandan yapmıyor oldum olası ishale meyilliydik ama bakalım ben mi çok abartiyorum belki o da olabilir ama günde 10 bez kakalı resmenKundak gazı filan da alıyor tam kundak iyi oluyor
Alerjisi var mı?
Bizde oğlumda alerjiden çok çektik
Mavi molfix de güzel
Yumşak olduğuna bakma emdikçe gelir ver sürekli sütün artsın
Çok dolu olunca da aşırı rahat ememez
Gazı olmasın diye ben baya sarıp sarmalıyorum
Yaa ben hamileyken indirimlerden en çok bezleri iyi yapmışım
Şu an nete girecek zaman bulamıyorum
Beslenme iyi hoş da süt olsun diye popom büyüdü
Süt incisi ne ya ilk defa duyuyorum
Bende hipden memnunum
İshal benim oğlan da ama anne sütü kaynaklı benimkinin ishali
Ben de trendyol hayat firmasindan aldim islaklik gostergesi yok. Sizdirma yapti. Aradim dediler eskilerde o cizgi var. Bize mng kargo ile 5 bez gonderin inceleyelim. Ugrasmadim bebekle nasil ugrasayim prima premium careye gectim diger molfiksleri sonra kullanacagim mecbur. Ama primada iyi bir bez pahali olmasa hic birakmak istememMigro
Migroshemen den sipariş verdim.şimdi trendyolda yorumlara baktimda bu yeni paketmiş ıslaklık göstergesi olanlar eskiymiş ama ben o bezi daha sevmiştim bu incecik bakalım inşallah sorun çıkmaz
Uyku tulumu mu hangi markaYatarken kalin giydiriyorum tabi..Uzun kollu zibin ustu uzun kollu ayakli tulum.Sonra da uzerine hic hisi ortmuyorum.Evimiz 23-24 derece civarında geceleri
kesinlikle oyle. Ben de bu konuda pismanliklarim var cok bilgisizmisim emzirme konusundaŞimdiki aklım olsa emzirmeye ilgili videolar izlerdim hastanede hemşireyi bekleyip olmayınca slikon meme ucu tavsiye edecekleri aklıma gelmezdi gerçekten uğraşmak mi istemiyorlar yoksa emzirme eğitimini almıyorlar mi bilemiyorum bide ben sağlıkçı olmama rağmen böyle zorluk yasadim az buçuk yenidoğan dersi almıştım
Goz muayenesi tam olarak ne zamanBen de göze sıra bulup alamadım aile hekimi baktı simdilik sıra bulana kadar böyle olsun da aklınızda bulunsun aile hekimi de göz muayenesi yapiyor
Zorlanacagim aklımın ucundan geçmemişti o an alak bullak oluyor insankesinlikle oyle. Ben de bu konuda pismanliklarim var cok bilgisizmisim emzirme konusunda
3. Ay demişti doktorumuz ama biz sanırım 4. Ayda ancak randevu buluruzGoz muayenesi tam olarak ne zaman
3-6 ay arası yapılsın dedi doktorumuz.Goz muayenesi tam olarak ne zaman
Bizim 2. Aydaydı sadece göz takibi yapıyo mu ona baktılar. 6. Ayda gel göz numaralarina bakalım dediler.Goz muayenesi tam olarak ne zaman
Canım sen bahsetmiştn herhalde kızda evin zemini kötüydü yere koyamiyodm diye burası da böyle de ondan düşünüyordum olmazsa kar zarar hesabı yapicam emekleme döneminde kullansin yeter gibiBenim kız apartmanın duvarlarını yalıyor hala kaç yaşına geldi. Onun için oyuncak silmekmiş yıkamaşmış mehboş kalırsam ancak. @Sret-Nise Kumsari
6.ay mi onunmerak ediyordum ddigeri yapildi. Dpktorumuzda bir sey demedi henuzBizim 2. Aydaydı sadece göz takibi yapıyo mu ona baktılar. 6. Ayda gel göz numaralarina bakalım dediler.
Annemdede buna benzer bi sorunla doktora gitmişti tetik parmak demişti doktor kadına ne zaman ellerini zorlasa baş parmağı kitleniyor sonra tık die bi ses çıkıyordu özellikle sabahları uyuyup uyanıncaKızlar şimdi bebeği emzirmek için kalktım ve sol el baş parmağımı büküp tekrar kaldırırken sanki iki parçadan oluşuyormuş gibi tık tık hareket oluyor. Ağrı yok ama bir değişik korktum nedir sizce hiç duydunuz mu?
Üff bunların hepsi aynıGeçen kaynanama gittik (nerdeyse her haftasonu gidiyoruz özlüyorlar diye) önceki hafta kucağında çocuğun poposuna pıtpıt 2 saat vurarak uyuttu diyecektim yeter g.tü çıktı çocuğun diye tuttum kendimi. Dönüşte eşime söyledim uyar anneni diye. Bi de bi kaç şeyde saçma yorumlar yapıp beni deli etti. Bu hafta gitmeyip ceza verecektim sarma yapmış çağırdı gittik. Bi süre sonra “kuruyemiş yiyorsun değil mi, acıkmış bu biraz daha emzir, niye ağlıyor ki sütün mü yetmiyor acaba, bebeğin kilosu iyi,suyu çok iç suyu, bllaaa bllaaa blaaa” başladı yine. Eşime çokta bişey diyemiyorum onun annesi benim babam aynı kafa ikimizde sabır ediyoruz bizimkilere. Eve geldim ertesi gün sol göğüs ucumda süt incisi çıkmış. Sürekli emziriyorum ama ne zaman geçer bilmiyorum var mı başına gelen?
Kesinlikle emzirmeyi geri plana attımŞimdiki aklım olsa emzirmeye ilgili videolar izlerdim hastanede hemşireyi bekleyip olmayınca slikon meme ucu tavsiye edecekleri aklıma gelmezdi gerçekten uğraşmak mi istemiyorlar yoksa emzirme eğitimini almıyorlar mi bilemiyorum bide ben sağlıkçı olmama rağmen böyle zorluk yasadim az buçuk yenidoğan dersi almıştım
Geçmiş olsun canım nasıl şimdi annenin parmağı geçti mi? Bende baktım tetik parmak hastalığı imiş dediğin gibi. Doktordan randevu alacağım bugün. Size ne demişti doktor? Sabah sabah çok korktum yaAnnemdede buna benzer bi sorunla doktora gitmişti tetik parmak demişti doktor kadına ne zaman ellerini zorlasa baş parmağı kitleniyor sonra tık die bi ses çıkıyordu özellikle sabahları uyuyup uyanınca
Ben ebebekten alıyorum hep, bır kere babymall den aldımMigrosta kalmamıştı bilsem böyle olucak eczaneden alırdım aklıma gelmedi
Tam emekleyeceği zaman Tarsus’a gitmiştik. Orda yazın halıları kaldırıyorlar. Yerler taş. Cam kapı açık. Yer evi. Zaten genelde bahçede oturuluyor. Bahçe beton. Onun için koyamamıştım yere. Sonra İstanbul’a gelince kısa zamanda alıştı emeklemeye halı üstünde. Ben o renkli matlardan kullandım bu arada. Yapboz olanı diyorsun di mi? Hala oynuyor. 5 dk kardeşini oyaladı, üstündeki hayvanları tanıttı ben makineye çamaşır atarken. Şimdi de onları sek sek gibi dizdi, oynuyor. Temizlik kısmını düşünmedim tabi. Bebekken ısırıyordu, sünger yapısı hoşuna gidiyor.Canım sen bahsetmiştn herhalde kızda evin zemini kötüydü yere koyamiyodm diye burası da böyle de ondan düşünüyordum olmazsa kar zarar hesabı yapicam emekleme döneminde kullansin yeter gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?