2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Probiyotik den sonra biraz azaldı en azından öyle sadece su gibi olandan yapmıyor oldum olası ishale meyilliydik ama bakalım ben mi çok abartiyorum belki o da olabilir ama günde 10 bez kakalı resmen

Migro

Migroshemen den sipariş verdim.şimdi trendyolda yorumlara baktimda bu yeni paketmiş ıslaklık göstergesi olanlar eskiymiş ama ben o bezi daha sevmiştim bu incecik bakalım inşallah sorun çıkmaz
Ben de trendyol hayat firmasindan aldim islaklik gostergesi yok. Sizdirma yapti. Aradim dediler eskilerde o cizgi var. Bize mng kargo ile 5 bez gonderin inceleyelim. Ugrasmadim bebekle nasil ugrasayim prima premium careye gectim diger molfiksleri sonra kullanacagim mecbur. Ama primada iyi bir bez pahali olmasa hic birakmak istemem

kesinlikle oyle. Ben de bu konuda pismanliklarim var cok bilgisizmisim emzirme konusunda

Goz muayenesi tam olarak ne zaman
3-6 ay arası yapılsın dedi doktorumuz.

sudem34 alerjisi var kızımın. Doktor her şeyin alerjiden kaynaklandığını söyledi. O burnu tıkıyor. O da kulağa, boğaza vuruyor. Okula göndermeyin diyor. Kendi 5 yaşında kızını göndermiyormuş, evde ninesiyle oturuyormuş çocuk. Senin oğlunun hala var mı alerjisi? Büyüdükçe azalıyor mu artıyor mu? Benim hiç yoktu 25 yaşımdan sonra çıktı. Bir kaç sene çektim. Sonra yüzmeyi / yani havuzu bıraktım geçti.

Benim kız apartmanın duvarlarını yalıyor hala kaç yaşına geldi. Onun için oyuncak silmekmiş yıkamaşmış meh boş kalırsam ancak. @Sret-Nise Kumsari
Canım sen bahsetmiştn herhalde kızda evin zemini kötüydü yere koyamiyodm diye burası da böyle de ondan düşünüyordum olmazsa kar zarar hesabı yapicam emekleme döneminde kullansin yeter gibi

Kızlar şimdi bebeği emzirmek için kalktım ve sol el baş parmağımı büküp tekrar kaldırırken sanki iki parçadan oluşuyormuş gibi tık tık hareket oluyor. Ağrı yok ama bir değişik korktum nedir sizce hiç duydunuz mu?

Annemdede buna benzer bi sorunla doktora gitmişti tetik parmak demişti doktor kadına ne zaman ellerini zorlasa baş parmağı kitleniyor sonra tık die bi ses çıkıyordu özellikle sabahları uyuyup uyanınca

Üff bunların hepsi aynı
Bizdede şu oluyor
bebek ağlıyor
Güm güm güm odaya gelip
Karnı ağrıyoor karnı ağrıyorr ver banaaa
Yok sütün yetmemeiş çocuk açç bana veeeer
Olmaz altı kirlenmiş kaka yapmışşş bana veeeer
Ya insan anneye bir sormaz mı
Neden ağlıyor bebeğin sebebini söyle kızım çözüm bulayım
Bende anne şuyu var yardım eder misin dicem
bu kadar basiit bu bunu demek neden bukadar zoor
Böyle defalarca yaptı en son kovdum odadan

Kesinlikle emzirmeyi geri plana attım
Basit videolar izleidm
Ama en önce emzirme eğitimi almak gerekliymiş
Sadece bu konuda bilgisiz kaldım
Çevre sağolsun çeşit çeşit bilgilerle
Daha da işimi zorlaştırdı
Keşke o konudada tam bilgiye sahip olup insanların ağzını kapatabilseydimm

S Sret-Nise süt incisi bende sürekli oluyor
Araştırınca biraz endişelendim ama
İki aydır oluyor bende çok şükür bir sıkıntı olmuyor bira mastiti tetikledi bende
Biraz sızı yapıyor süt incisinden mi kaynaklı tam emin değilim
Hiç ucuna bakmıyorum artık etkilenmemek için

Annemdede buna benzer bi sorunla doktora gitmişti tetik parmak demişti doktor kadına ne zaman ellerini zorlasa baş parmağı kitleniyor sonra tık die bi ses çıkıyordu özellikle sabahları uyuyup uyanınca
Geçmiş olsun canım nasıl şimdi annenin parmağı geçti mi? Bende baktım tetik parmak hastalığı imiş dediğin gibi. Doktordan randevu alacağım bugün. Size ne demişti doktor? Sabah sabah çok korktum ya

Canım sen bahsetmiştn herhalde kızda evin zemini kötüydü yere koyamiyodm diye burası da böyle de ondan düşünüyordum olmazsa kar zarar hesabı yapicam emekleme döneminde kullansin yeter gibi
Tam emekleyeceği zaman Tarsus’a gitmiştik. Orda yazın halıları kaldırıyorlar. Yerler taş. Cam kapı açık. Yer evi. Zaten genelde bahçede oturuluyor. Bahçe beton. Onun için koyamamıştım yere. Sonra İstanbul’a gelince kısa zamanda alıştı emeklemeye halı üstünde. Ben o renkli matlardan kullandım bu arada. Yapboz olanı diyorsun di mi? Hala oynuyor. 5 dk kardeşini oyaladı, üstündeki hayvanları tanıttı ben makineye çamaşır atarken. Şimdi de onları sek sek gibi dizdi, oynuyor. Temizlik kısmını düşünmedim tabi. Bebekken ısırıyordu, sünger yapısı hoşuna gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…