2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben yaşadım 1,5 ay boyunca. Yeşil mukuslu kaka ve bazen 2-3 nokta kan oluyordu. Hem kandan hem deriden süt ve yumurta testi yapıldı negatif çıktı. Yine de 2 kez 2 haftalık süt ürünleri diyeti yaptım düzelmedi. Sonra her gün içtiğim kırmızı meyve suyunu kestim ve o zamandan beri geçti. Her gün tükettiğin bir şeyler var mı bir düşün katı diyet yapmadan önce onları tüketmemeyi denemeni öneririm

Sadece kucakta uyuyan yataga yatirinca uyanan bebeler icin oneriniz var mi?
Ne kadar dalmis olursa olsun yatirdigim anda gozunu aciyor ih mih diyip agliyor..
Aynı durumdayım ve artık kolum ve sırtım taşımamaya başladı ağırlaştıkça çok zorlanıyorum geceleri kucakta uyutup yanımda yatırıyorum onun dışında tüm gün kucakta

Ben de öyleyimmm kahvemi bile kucağımdayken yapıyorum. Hiç yemek temizlik yapmıyorum eşim yapıyor ben sadece bebeğimle ilgileniyorum gündüz uykularını da kucakta yapmak istiyor bi tek o artık zorlamaya başladı ağırlaştığı için onun dışında çok memnunum dip dibe olmaktan

Benim sadece 1 gün oldu ve geçti ya o gün yediğim bir şey yaptı ya da çok dev bi kaka yaptı poposu zedelenmiş de olabilir. Bir daha olursa takip edicem.

Eskiler yeşil mukuslu kaya karni ağrıyor derdi evet doğru dün benim kızımın karnından sesler geliyordu ağlayarak uyaniyordu bugün çiş yaptı yeşil mukuslu sonrası ağrısı geçti heralde aglamadi papatya çayı verdim 2 kaşık kanlı değildi kakası ama

Sadece kucakta uyuyan yataga yatirinca uyanan bebeler icin oneriniz var mi?
Ne kadar dalmis olursa olsun yatirdigim anda gozunu aciyor ih mih diyip aglagliyor.
Aynısını bizde yaşıyoruz sabah 7 gibi başlıyor akşam 9 yada 10 a kadar tek memede kucakta uyuyor koyduğum an uyanıyor gecede emmeye dermanı kalmıyor zor uyanıyor biraz emip tekrar uyuyor neysek gece uyuyor yoksa kafayı yerdim

Evt ne zaman karnı agrisa yeşil yapıyor ilk zamanlar hep yesildi ebemizde karin ağrısından oluyor dedi şimdi arada bi öyle

Benim romatizmam yok çok şükür ama göğüslerim büyük ve emzirirken çocuğun yüzüne baskı yapmasın diye tutuyorum ve sıkıyorum hatta bazen dişlerimi bile sıkıyorum. Zaten tüm parmaklarım emzirmeye başladığımdan beri ağrıyor doktor normal dedi ama dün gece ilk defa öyle değişik bir şey oldu. Kız huzursuz diye bugün doktora gitmedim. Ama sabaha geçmişti. Dediğin gibi internette bir kaç epzersiz gördüm onları yaptım. Bu hafta yapayım ve çok yormayayım bakayım nasıl olacak. Aksi gibi sağ göğsümde mastit olacak sanki ağrıyor. Özellikle onu emzirdim daha çok ağrıyor şimdi. Offfff şu mastit deli ediyor beni….

Kızlar bu rota aşısı damla şeklinde ya yinede ateş yapiyormu olanlarda ateş kisma ishal uyku hali sinirlilik oldumu

Var mı uyumayan uyuyamayan… Benim kız huzursuz kakasını yapamadı karnı şiş. O huzursuz bir bebek, ben parmakları ağrıyan mastitiğin eşiğinde bir anne… aman sabahlar olmasın modumuz…
Bi kaç gün süt verme, açlık tokluk, gaz, huzursuzluk, uykusuzluk, mastit, reflü derdi olmasa kendimize gelsek,yeni dünyanın tadını çıkarsak… ( depresyona mı giriyorum acep )

Günaydın hepsi geçecek benimki de akşam 5te başlıyor gece yatana kadar gaz sancısı katılıyor ağlamaktan, memeyi de tutmuyor o zaman. Bazen ben de dediğin döngüde yoruluyorum ağlıyorum (daha yeni bu akşam ağladım) ama geçecek inşallah 3 aydan sonra gaz azalarak bitecek. Annelik 7/24 bi işmiş, kocan bile anlamıyor. Bazen bütün gün kucağımda, memede eşim gelince nolur al üzerimden diye ağlıyorum, sonra da vicdan azabı duyuyorum. Hissettiklerin çok normal

Bugün ya da yarın bebişe 1-2 saatliğine eşin ya da annen vs baksa bir çıkıp hava alsan, kahve içsen nasıl iyi gelir

Ay bende uyuyamamıştim keske sayfaya girseydim, benim doğumdan sonra ellerim robot el gibi açılıp kapanmaya başladı, ayak bileklerimde de bi güçsüzlük var sanki yıllardır yürümemisim beni taşiyamicak gibi, bende romotoloji bölümüne gittim iltihaplı romatizma olabilir diye düşündü doktor, bunu düşündürten ne oldu dedim, dinlendikten sonra gelen ağrı dedi. İş yaptıktan sonra değil de, uyandıktan sonra oluyor. Kan tahlili aldı ama ilk defa gördüğüm değişik şeylere bakıldı, röntgen çekildi. Sonuç randevusuna fırtına vardı kız üşür diye gidemedim pazartesiye bi daha randevu aldım ellerim geçti ama ayak bileklerimde her dinlenmeden sonra cekilme devam ediyor

Kiyafetlere para yaptırmaktan mama aklıma gelmedi sanıyorum bı evde var ya o bir iki ay gidicek
Mama acıldıktan sonra 3 hafta içinde tüketilmeli, aklında bulunsun canım
Hatta bu gaz damlası prebıyotıkler de 1 ay ıcınde tuketılmelıymıs, bakterılenıyormus

Benim de bi sağlık sorunum çıktı. Rahimde varisler oluşmuş. Sürekli karnım ağrıyor. Çok moralim bozuldu buna.
Geçmiş olsun
O neden oluyırmuş ki ilk defa duydum
Normal doğummu yapmıştın
Nadiren şiddetli sancı geliyor banada rahim toparlanmaya devam ediyor diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…