- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.921
Ben yaşadım 1,5 ay boyunca. Yeşil mukuslu kaka ve bazen 2-3 nokta kan oluyordu. Hem kandan hem deriden süt ve yumurta testi yapıldı negatif çıktı. Yine de 2 kez 2 haftalık süt ürünleri diyeti yaptım düzelmedi. Sonra her gün içtiğim kırmızı meyve suyunu kestim ve o zamandan beri geçti. Her gün tükettiğin bir şeyler var mı bir düşün katı diyet yapmadan önce onları tüketmemeyi denemeni öneririmSelam kızlar, bebeğimin kakasında ufak tefek kırmızı taze kan gördüm küçük miktarlarda. Haftaya pediyatrist randevumuz var ona da soracağım ama eminim burda başına gelen vardır. Alerji olduğunu mu düşündünüz yoksa popoda çatlak vs gibi bir durum mu vardı? Sürekli kusan bir çocuk hep bahsediyorum zaten, gece yatarken de genizinde balgam varmış gibi sesler çıkarıyor ama gündüz yok o sesler, acaba alerjisi mi var diye düşünmeye başladım ama reflü, fazla süt üretimi ve hızlı gelen süt, alerji hepsi birbirine o kadar çok benziyor ki içinden çıkamıyorum.
Tam dönmüyor tummy time sirasinda devriliyor bir tarafa sadece.Hem daha erken degil mi? 3.ay ortasi 4.ay civari diye biliyorumDönmeye başlayan bebişler var mı?
Aynı durumdayım ve artık kolum ve sırtım taşımamaya başladı ağırlaştıkça çok zorlanıyorumSadece kucakta uyuyan yataga yatirinca uyanan bebeler icin oneriniz var mi?
Ne kadar dalmis olursa olsun yatirdigim anda gozunu aciyor ih mih diyip agliyor..
Ben de öyleyimmm kahvemi bile kucağımdayken yapıyorum. Hiç yemek temizlik yapmıyorum eşim yapıyor ben sadece bebeğimle ilgileniyorumKızlar ben hic bebegimin yanından ayrılamiyorum. Uyusa da uyansa da. Zaten annemle yaşıyorum oda çalışıyor. Kimseye karşı sorumlulugumda yok. Dışarı cikacaksam da arabama atlayip kızımla çıkıyorum. Bi ayrı tuvalete gidip geliyorum koşa koşa o kadar. Yatak odamda yapabilecegim her seyi zaten yapıyorum temizlik, lazerim, bebek eşyaları vs. Ev klimalı olduğu için hava soğuk olduğu icinde mesela mutfağa onu goturemicem diye bende mutfaga gidip yemek yapmıyorum. Sandvic malzemelerini bile odama getirip hazırlıyorum. Annem işten eve geldiginde kızı severken on dakika banyoya girip çıkıyorum. Çamaşır asmaya gidiyorum bebegimsiz o kadar.Ama tepki almaya da başladım. Normal mi anormal mi bilemiyorum.
Kucakcı da değil bütün gün etkinlik yapıyoruz. Uyumasi ,beslenmesi ,oyunu, öpüşmesi zaman geçiyor. Fikirlerinizi merak ediyorum
Edit: o tek başına da oyun oynuyor kendince ben onun göremeyecegi sekilde onu izliyorum
Benim sadece 1 gün oldu ve geçti ya o gün yediğim bir şey yaptı ya da çok dev bi kaka yaptı poposu zedelenmiş de olabilir. Bir daha olursa takip edicem.Ben yaşadım 1,5 ay boyunca. Yeşil mukuslu kaka ve bazen 2-3 nokta kan oluyordu. Hem kandan hem deriden süt ve yumurta testi yapıldı negatif çıktı. Yine de 2 kez 2 haftalık süt ürünleri diyeti yaptım düzelmedi. Sonra her gün içtiğim kırmızı meyve suyunu kestim ve o zamandan beri geçti. Her gün tükettiğin bir şeyler var mı bir düşün katı diyet yapmadan önce onları tüketmemeyi denemeni öneririm
Eskiler yeşil mukuslu kaya karni ağrıyor derdi evet doğru dün benim kızımın karnından sesler geliyordu ağlayarak uyaniyordu bugün çiş yaptı yeşil mukuslu sonrası ağrısı geçti heralde aglamadi papatya çayı verdim 2 kaşık kanlı değildi kakası amaBen yaşadım 1,5 ay boyunca. Yeşil mukuslu kaka ve bazen 2-3 nokta kan oluyordu. Hem kandan hem deriden süt ve yumurta testi yapıldı negatif çıktı. Yine de 2 kez 2 haftalık süt ürünleri diyeti yaptım düzelmedi. Sonra her gün içtiğim kırmızı meyve suyunu kestim ve o zamandan beri geçti. Her gün tükettiğin bir şeyler var mı bir düşün katı diyet yapmadan önce onları tüketmemeyi denemeni öneririm
Aynısını bizde yaşıyoruz sabah 7 gibi başlıyor akşam 9 yada 10 a kadar tek memede kucakta uyuyor koyduğum an uyanıyor gecede emmeye dermanı kalmıyor zor uyanıyor biraz emip tekrar uyuyor neysek gece uyuyor yoksa kafayı yerdimSadece kucakta uyuyan yataga yatirinca uyanan bebeler icin oneriniz var mi?
Ne kadar dalmis olursa olsun yatirdigim anda gozunu aciyor ih mih diyip aglagliyor.
Evt ne zaman karnı agrisa yeşil yapıyor ilk zamanlar hep yesildi ebemizde karin ağrısından oluyor dedi şimdi arada bi öyleEskiler yeşil mukuslu kaya karni ağrıyor derdi evet doğru dün benim kızımın karnından sesler geliyordu ağlayarak uyaniyordu bugün çiş yaptı yeşil mukuslu sonrası ağrısı geçti heralde aglamadi papatya çayı verdim 2 kaşık kanlı değildi kakası ama
Benim romatizmam yok çok şükür ama göğüslerim büyük ve emzirirken çocuğun yüzüne baskı yapmasın diye tutuyorum ve sıkıyorum hatta bazen dişlerimi bile sıkıyorum. Zaten tüm parmaklarım emzirmeye başladığımdan beri ağrıyor doktor normal dedi ama dün gece ilk defa öyle değişik bir şey oldu. Kız huzursuz diye bugün doktora gitmedim. Ama sabaha geçmişti. Dediğin gibi internette bir kaç epzersiz gördüm onları yaptım. Bu hafta yapayım ve çok yormayayım bakayım nasıl olacak. Aksi gibi sağ göğsümde mastit olacak sanki ağrıyor. Özellikle onu emzirdim daha çok ağrıyor şimdi. Offfff şu mastit deli ediyor beni….Benim annem romatizma hastası o tetikliyor demişti doktoru korkmayın ağrınız yok çok ilerleyen bir durum değildir sizede çok geçmiş olsun. Annem çok şikayetçi değil fakat zorlayıcı hareketlerden mümkün olduğunca kaçınmak gerekiyor. Çünkü ağır bi poşet kaldırsa alışveriş poşeti gibi veya geçen koltuk sildi sabah yine olmuştu. Bir kaç parmak egzersizleri var elinizi yumruk haline getirip sonra tüm parmaklarınızı açın bunu yavaşca yapın birde elinize stres topu alın yavaşca sıkıp bırakmak gibi birde atel takıyor arada ama tüm bunları doktorunuz söyler
Biz o gun rota ve memenjit 3 asi birden olduk bir sey diyemeyecegim ates oldu bizde. Calpol verdimKızlar bu rota aşısı damla şeklinde ya yinede ateş yapiyormu olanlarda ateş kisma ishal uyku hali sinirlilik oldumu
GünaydınVar mı uyumayan uyuyamayan… Benim kız huzursuz kakasını yapamadı karnı şiş. O huzursuz bir bebek, ben parmakları ağrıyan mastitiğin eşiğinde bir anne… aman sabahlar olmasın modumuz…
Bi kaç gün süt verme, açlık tokluk, gaz, huzursuzluk, uykusuzluk, mastit, reflü derdi olmasa kendimize gelsek,yeni dünyanın tadını çıkarsak…( depresyona mı giriyorum acep )
Ay bende uyuyamamıştim keske sayfaya girseydim, benim doğumdan sonra ellerim robot el gibi açılıp kapanmaya başladı, ayak bileklerimde de bi güçsüzlük var sanki yıllardır yürümemisim beni taşiyamicak gibi, bende romotoloji bölümüne gittim iltihaplı romatizma olabilir diye düşündü doktor, bunu düşündürten ne oldu dedim, dinlendikten sonra gelen ağrı dedi. İş yaptıktan sonra değil de, uyandıktan sonra oluyor. Kan tahlili aldı ama ilk defa gördüğüm değişik şeylere bakıldı, röntgen çekildi. Sonuç randevusuna fırtına vardı kız üşür diye gidemedim pazartesiye bi daha randevu aldım ellerim geçti ama ayak bileklerimde her dinlenmeden sonra cekilme devam ediyorVar mı uyumayan uyuyamayan… Benim kız huzursuz kakasını yapamadı karnı şiş. O huzursuz bir bebek, ben parmakları ağrıyan mastitiğin eşiğinde bir anne… aman sabahlar olmasın modumuz…
Bi kaç gün süt verme, açlık tokluk, gaz, huzursuzluk, uykusuzluk, mastit, reflü derdi olmasa kendimize gelsek,yeni dünyanın tadını çıkarsak…( depresyona mı giriyorum acep )
Mama acıldıktan sonra 3 hafta içinde tüketilmeli, aklında bulunsun canımKiyafetlere para yaptırmaktan mama aklıma gelmedisanıyorum bı evde var ya o bir iki ay gidicek
Gecmıs olsun canım, tedavısı pekı?Benim de bi sağlık sorunum çıktı. Rahimde varisler oluşmuş. Sürekli karnım ağrıyor. Çok moralim bozuldu buna.
Geçmiş olsunBenim de bi sağlık sorunum çıktı. Rahimde varisler oluşmuş. Sürekli karnım ağrıyor. Çok moralim bozuldu buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?