- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.941
Doktorum sadece bel ve karın ağrın olur dedi. O zaman da bir iki gündür karın ağrım vardı, önemsemedim. Gelip geçer sandım ama sürekli oluyor. Biraz bekliycem bakalım. İnternette araştırdım. Çok yaşayan yorum yapan yok. Varis gibi tedavileri var çeşitli.Gecmıs olsun canım, tedavısı pekı?
Birden fazla doğum yapan kadınlarda ve diğer sebepler normal varis gibi. İki normal doğum iki sezaryen iki düşük sebepli kürtajım varGeçmiş olsun
O neden oluyırmuş ki ilk defa duydum
Normal doğummu yapmıştın
Nadiren şiddetli sancı geliyor banada rahim toparlanmaya devam ediyor diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun umarım çabucak düzelirBenim de bi sağlık sorunum çıktı. Rahimde varisler oluşmuş. Sürekli karnım ağrıyor. Çok moralim bozuldu buna.
4 çocuk mu ben iki çocuğun var sanıyordumBirden fazla doğum yapan kadınlarda ve diğer sebepler normal varis gibi. İki normal doğum iki sezaryen iki düşük sebepli kürtajım var
Ay ne kadar güzeeeeeelHerkese geçmiş buara hepimiz sağlık sorunlarıyla başetmeye çalışıyoruz sanırım
Bizde yine mahsur kaldık burda yarın sınav vardı halbuki
Cok gecmis olsun..Benim de bi sağlık sorunum çıktı. Rahimde varisler oluşmuş. Sürekli karnım ağrıyor. Çok moralim bozuldu buna.
Emekçi kadinlar günümüz kutlu olsun hepimizinKadınlar günümüz kutlu olsun güzel anneler
Sudocrem geçiriyor hızlıcaPisik olduktan sonra ne iyi geliyor kizlar? Pisik kremleri onlemek icin ya onlar faydasiz
3 aydan sonra ilk defa pisik olmus poposu minigimin
HametanPisik olduktan sonra ne iyi geliyor kizlar? Pisik kremleri onlemek icin ya onlar faydasiz
Cabucak şifasını bilirsin ınsallah canım, kadın olmak zor, bebekten sonra bunu daha cok dile getirir oldım eşime, keşke ben erkek olsaydım diye soylenip duruyorumDoktorum sadece bel ve karın ağrın olur dedi. O zaman da bir iki gündür karın ağrım vardı, önemsemedim. Gelip geçer sandım ama sürekli oluyor. Biraz bekliycem bakalım. İnternette araştırdım. Çok yaşayan yorum yapan yok. Varis gibi tedavileri var çeşitli.
Kesinlikle zor ama iyi ki iyi ki kadınımCabucak şifasını bilirsin ınsallah canım, kadın olmak zor, bebekten sonra bunu daha cok dile getirir oldım eşime, keşke ben erkek olsaydım diye soylenip duruyorum
Çinko içerikli kremler geçiriyor genelde mantara dönüşmemişse hamazinc Hametan sudocrem bizim pişik çok kötüydü herşeyi denedim doktorun verdiği bi karışım eczane hazırladı bi onu bide arko krem ile geçtiçok şükürPisik olduktan sonra ne iyi geliyor kizlar? Pisik kremleri onlemek icin ya onlar faydasiz
Normal doğumların biri erken doğum 22. Hafta. Diğeri hidrosefali ve beyin oluşumunda eksiklik sebepli gebelik sonlandırma 32. Hafta. İki çocuğum var, doğru biliyorsun.4 çocuk mu ben iki çocuğun var sanıyordum
Devamlı tekrarlayan veya geçmeyen pişikte mantar kremi vermişti doktorumuz. Bilgin olsun. Travazol bi de zalain olabilir. İkinciden emin değilim.Pisik olduktan sonra ne iyi geliyor kizlar? Pisik kremleri onlemek icin ya onlar faydasiz
Ben onu çocukluğumdan beri söyleniyorumCabucak şifasını bilirsin ınsallah canım, kadın olmak zor, bebekten sonra bunu daha cok dile getirir oldım eşime, keşke ben erkek olsaydım diye soylenip duruyorum
Evet 1.5 gun falan surdu bizde..Menenjit aşısı ateş yapıyor mu?
İki aşı karıştırılıp mı yapılmıştıEvet 1.5 gun falan surdu bizde..
Varis olduğu nasıl anlaşıldı? Ultrasonla anlaşılan bir şey mi?Normal doğumların biri erken doğum 22. Hafta. Diğeri hidrosefali ve beyin oluşumunda eksiklik sebepli gebelik sonlandırma 32. Hafta. İki çocuğum var, doğru biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?