- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.961
O kısımları karıstırmadan söyleniyorum benKesinlikle zor ama iyi ki iyi ki kadınım
Düşünsenize erkekler asla bilmiyor karnında birinin büyümesi ne demek, tekmelerini hissetmek ne demek,onu hayata getirmek ne demek..Emzirirken ki o bağ mesela dünyadaki hic bisiye degismem
Çok sanssizlar erkekler bir suru guzel duyguya sadece izleyici kaliyorlar
Bir bacaga biri diger bacaga digeri yapiliyor.Agir olan ve ates yapan Bexero ancak onun alternatifi yok malesef.Diger grupta uc asi var birbirinin muadili biri yapiliyor.Nimenrix yaptirdik bizİki aşı karıştırılıp mı yapılmıştı
Vajinal ultrasonla baktı doktorum ama benim doktorum profesör belki cihazı normal kadın doğumcudan farklıdır. İnternette renkli doppler ile tespit edilir, hasta ıkındırılarak bakılır falan yazıyordu. Bana normal baktı, ultrasonda gösterdi hatta, bak burda diye.Varis olduğu nasıl anlaşıldı? Ultrasonla anlaşılan bir şey mi?
Bizde 24 saat sonra hafif oldu 37,5 civarı. Rota nimenrix bexsero aynı anda olduk bizMenenjit aşısı ateş yapıyor mu?
Nurse harveys kullandım hıc memnun kalmadım, verdıgım gunler cok huzursuz oldu bebegim. Ben sadece biogaia kullanıyorum suan..Kızlar mommys bliss kullanıyordum kızıma ama şu an piyasada bulamıyorum bitmek üzere. Doktora yazdım henüz cevap vermedi, bana onun muadili arkadaşım sab simplex ve nurse harveys i önerdi. Sizlerden vardı kullanan hangisinden daha memnunsunuz? İkisini de deneyen var mıdır?
Sab simplex kullanıyorum mumnunumKızlar mommys bliss kullanıyordum kızıma ama şu an piyasada bulamıyorum bitmek üzere. Doktora yazdım henüz cevap vermedi, bana onun muadili arkadaşım sab simplex ve nurse harveys i önerdi. Sizlerden vardı kullanan hangisinden daha memnunsunuz? İkisini de deneyen var mıdır?
Mama yedikten sonra bir süre oluyor sürekli bir beyazlık yokKizlar bebeginizi dilinde surekli beyaz kalinti var mi yoksa dil renginde mi tamameb
Canım ben sağlık ocagina gittim daha bakmadan pamukçuk dedi o ilaclari ağzına dökmek istemedim bende biberonla su verdim geçti. Zaten içi yanmış gibi de içti. Beslenmesine de hic bir sey olmuyor, doktorlar su vermenize gerek yok diyor ama mamada da su var nasıl olsa ben verdimKizlar bebeginizi dilinde surekli beyaz kalinti var mi yoksa dil renginde mi tamameb
Bazıları 1 ay ama zaten ne 3 haftayı ne 1 ayı goremiyoruz ama gaz damlalarını bilmiyordumMama acıldıktan sonra 3 hafta içinde tüketilmeli, aklında bulunsun canım
Hatta bu gaz damlası prebıyotıkler de 1 ay ıcınde tuketılmelıymıs, bakterılenıyormus
Nurse Harveys kullaniyoruz.Kızlar mommys bliss kullanıyordum kızıma ama şu an piyasada bulamıyorum bitmek üzere. Doktora yazdım henüz cevap vermedi, bana onun muadili arkadaşım sab simplex ve nurse harveys i önerdi. Sizlerden vardı kullanan hangisinden daha memnunsunuz? İkisini de deneyen var mıdır?
Ben karbonatli su ile sildim gecmedi ondan su da gecirmez diye dusunuyorum:/Canım ben sağlık ocagina gittim daha bakmadan pamukçuk dedi o ilaclari ağzına dökmek istemedim bende biberonla su verdim geçti. Zaten içi yanmış gibi de içti. Beslenmesine de hic bir sey olmuyor, doktorlar su vermenize gerek yok diyor ama mamada da su var nasıl olsa ben verdim
Ya aslında kakasını yapıyor, hatta 2 bezden birinde pırt kaka diyorum az kakalı bez, günde 1 defa da çok kakalı bez çıkıyor. Ama gazdan kıvranıyor yavrum. Bazen de psikolojik mi acaba bu kolik olayı diyorum. Gündüz de gazı var ve çoğu zaman tolere edebiliyor, gaz çıkarıyor. Akşam da gaz çıkarmasına rağmen kızılca kıyamet kopartıyor. Sonra yorgunluktan memede sızıyor.Nurse Harveys kullaniyoruz.
Bir cesit musil bence bu damlalar.Ben verdikten sonra tum bagirsagini bosaltiyor nerdeyse oyle bi kaka yapiyor gaz vs de cikiyorBu iyi bisi ise memnunum.Ama bana biraz fazla geliyor bu derece söktürmesi duzenli kullanmiyorum zaten asiri bi gaz sorunumuz yok..
Gaz icin kucaginizda tuvalet pozisyonunda oturmayi deneyin bebeginizi iki bacagindan tutarak cok cok ise yariyor.Ben aksam once biraz karnina masaj pit pit yapip sonra bu oturak seklinde kucagimda tasiyorum firesiz her seferinde pirtlatiyor
Ah canim yaYa aslında kakasını yapıyor, hatta 2 bezden birinde pırt kaka diyorum az kakalı bez, günde 1 defa da çok kakalı bez çıkıyor. Ama gazdan kıvranıyor yavrum. Bazen de psikolojik mi acaba bu kolik olayı diyorum. Gündüz de gazı var ve çoğu zaman tolere edebiliyor, gaz çıkarıyor. Akşam da gaz çıkarmasına rağmen kızılca kıyamet kopartıyor. Sonra yorgunluktan memede sızıyor.
Tuvalet pozisyonunu deneyeceğim inşallah yarar
Maalesef bizim yediklerimizden çok etkileniyorlar. 40 güne kadar bebeğim günde 2 kez en az yapıyordu. İlk kez 4 gün olunca hastaneye gittik fitil verdiler yaptı. Sonrasında da sık sık bu süre uzamaya devam etti. 7 günü bulduğu bile oldu. Bazen zeytinyağı işe yaradı bazen yaramadı. Sürekli fitil verirsek bağırsakları tembellesiyor maalesef. Çok rahatsızlanmadığı sürece fitil önermem. Şu an 4 aylık olduk düzene girmeye başladı en geç iki günde bir yapıyor. Ayrıca ben biraz daha sıvı ve sebze ağırlıklı beslenmeye başladım onun da etkisi olduKızlar yardımcı olun bana benim bebe 6 gün kaka yapmadı sonra hastaneye gittik lavman yaptılar ama 4.gün hala yapmadı ne yapacağım ben herşeyi yapıyorum sıcak duş zeytinyağ ilaçlar vs sebebi ne olabilir
Bisiklet hareketi yapıyorum, ayaklarını it çek yapıyorum, ayakları soldan sağa doğru karına hafiften bastırarak götürme hareketi yapıyorum, sonra karın masajı soldan sağa doğru elimle yapıyorum. Tabi her zaman izin vermiyor, izin verdiğinde gazı varsa pırt pırt geliyor. O yüzden acaba psikolojik mi diyorumAh canim ya
Bi deneyin bir de gaz masajlari var her bez acmada yapilan..Benim bebegim cok müsaade etmiyor ama belki sizinki eder onlar da bagirsak hareketini kolaylastiriyor..
Bi arko krem konusulmustuPisik olduktan sonra ne iyi geliyor kizlar? Pisik kremleri onlemek icin ya onlar faydasiz
3 aydan sonra ilk defa pisik olmus poposu minigimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?