2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Peki ne yapacağım ben birde çatlak oluşmuş altına pırt yaptıkça ağlıyor canı yanıyor belli

Peki ne yapacağım ben birde çatlak oluşmuş altına pırt yaptıkça ağlıyor canı yanıyor belli
Çatlak için şu kreme bakın bi isterseniz: Aquaphor

Trendyoldan baktım fahiş fiyatlı eczanelerde normal fiyatlı olabilir mi acaba on dolara alıyorum ben bunu, 1500 tl falan gördğm ne oluyor

Sadece anne sütü kullanıyoruz evet çatlak var
Anne sütüyle 10 güne kadar normal zaten ama çatlak o kadar belirginse muhtemelen o yüzdendir. Ayrıca bağırsakları yeni yeni düzene girecek bir süre sonra bir düzen oturacak. Ben de çok stres yapmıştım. Dediğim gibi çok çok rahatsız olmadığı sürece fitil kullanmanızı önermem. Ayrıca siz de sebze ve çorbaya ağırlık verin beslenmenizde etkisi oluyor

Çatlak için şu kreme bakın bi isterseniz: Aquaphor

Trendyoldan baktım fahiş fiyatlı eczanelerde normal fiyatlı olabilir mi acaba on dolara alıyorum ben bunu, 1500 tl falan gördğm ne oluyor
Anestrol ve fucudin diye krem veri
haklısınız daha dikkatli beslenmek lazım

Canim bizimde ayni durumumuz vardi 22 gundur cozum bulamadim cok yorumlarda da denk gelemedim burda bilgi olsun hem basina gelen olursa bizimde catlak varmis 7 gun yapmadi sadece anne sutu iciyor doktor krem verdi 7 gun yapmadigi icinde fitil bir sefer yap dedi kremi duzenli surduk madecosel anestol yanlis yazmis olabilirim isimlerini bir hafta kullandik yapamamaya devam etti tekrar gittik ic kismina kulak copuyle sur kremi dedi bunun haricinde zeytinyagi icirdik gunde uc kere sonu 22 gun oldu hala yapamiyordu 5 gunde bir fitil yap dedi uc dort kere kullantik totelde baktim boyle olmayacak zeytinyagina kulak cubugunu batirip poposuna sokup saga sola yukari asagi baski yaptim uyardim yani bu sekilde hemen ikinip cikardi cok kati sekilde cikardi bi kac kez kakasini silip tekrar yaptim bu sekilde kati olarak bosaltti kendi kendine o katiyi cikaramiyor dun aksam yaptim bunu bu sabah tekrar yaptim bir kez uyardim once kati sonra civiga dondurup kendi ikinarak yapti. Bugunde aksam ustu bir anda cort diye sesli sekilde sivi kendi yapti cok sukur bence fitil lavman yerine direk zeytinyagiyla uyarmak daha saglikli bunuda cok yapmamak lazim tabiki bir deneyim bence karnina bol bol masaj yapin gobek deliginin etrafinda yuvarlak cizin parmaklarinizla yukardan asagiya dogru indirin iyi gelecektir insallah gecer sizinkide

Kızlar merhaba 3. Ayımız bitti iki gündür kızım çok az yemeye başladı sizlerde de bu durum var mı? Normalde telefonda uygulamaya hergün yazıyorum ne kadar yediğini iki gündür toplamda az yemiş. Geceleri özellikle çok az yiyor

Probiyotik den sonra biraz azaldı en azından öyle sadece su gibi olandan yapmıyor oldum olası ishale meyilliydik ama bakalım ben mi çok abartiyorum belki o da olabilir ama günde 10 bez kakalı resmen
Yediklerimiz ile de ilgili. Süt olsun diye ben sürekli gün kurusu, incir, dut, bitki çayı kuruyemiş yiyorum onlar zaten aşırı bağırsak çalıştırır
Büyük oğlum anne sütü almadı pek vebeyaz tenli ve istanbul doğma büyüme
Alerjisi 5.sınıfta yani 10 yaşında rahatladı
Ve yün atlet kullanarak
. Çocukken bizim çocuk doktoru da kreşe yollama çalışma diyordu
Senin kız kaç yaşında
Ne iyi geliyor ise onu kontrol et
Bazı ilaçlar rahatlatır
Çok kortizon kullandık biz
Bira mayası mı tüketiyorsun?
Yoğun kar yağışıyla güne başladık
Sizde durumlar nasıl
Ankara mı?

Kızlar mama verenler bir öğünde kaç cc veriyorsunuz?
Öğün araları kaç saat oluyor?
Günde kaç kez besliyorsunuz?

Bende incir dut hurma kuru uzumu kaynatıp içiyorum ama oldum olası yapıyordum yeni yaptığım birşey yok aslında ya da gözden kaçırıyorum şuan biraz daha normale döndü şükür

Kızlar mama verenler bir öğünde kaç cc veriyorsunuz?
Öğün araları kaç saat oluyor?
Günde kaç kez besliyorsunuz?
Ben mama artı süt veriyorum genelde 80cc yapıyorum ama hepsini içmiyor acıkınca uyanıyor o zaman veriyorum uyanmazsa 2.5-3 saati geçirmiyorum uyku da veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…