- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.981
Peki ne yapacağım ben birde çatlak oluşmuş altına pırt yaptıkça ağlıyor canı yanıyor belliMaalesef bizim yediklerimizden çok etkileniyorlar. 40 güne kadar bebeğim günde 2 kez en az yapıyordu. İlk kez 4 gün olunca hastaneye gittik fitil verdiler yaptı. Sonrasında da sık sık bu süre uzamaya devam etti. 7 günü bulduğu bile oldu. Bazen zeytinyağı işe yaradı bazen yaramadı. Sürekli fitil verirsek bağırsakları tembellesiyor maalesef. Çok rahatsızlanmadığı sürece fitil önermem. Şu an 4 aylık olduk düzene girmeye başladı en geç iki günde bir yapıyor. Ayrıca ben biraz daha sıvı ve sebze ağırlıklı beslenmeye başladım onun da etkisi oldu
Anne sütüyle mi mamayla mı besleniyor? Eğer çatlak varsa yapmama sebebi çatlak bile olabilir. Onun için kullanılan kremler var ama adını hatırlamıyorumPeki ne yapacağım ben birde çatlak oluşmuş altına pırt yaptıkça ağlıyor canı yanıyor belli
Çatlak için şu kreme bakın bi isterseniz: AquaphorPeki ne yapacağım ben birde çatlak oluşmuş altına pırt yaptıkça ağlıyor canı yanıyor belli
Sadece anne sütü kullanıyoruz evet çatlak varAnne sütüyle mi mamayla mı besleniyor? Eğer çatlak varsa yapmama sebebi çatlak bile olabilir. Onun için kullanılan kremler var ama adını hatırlamıyorum
Anne sütüyle 10 güne kadar normal zaten ama çatlak o kadar belirginse muhtemelen o yüzdendir. Ayrıca bağırsakları yeni yeni düzene girecek bir süre sonra bir düzen oturacak. Ben de çok stres yapmıştım. Dediğim gibi çok çok rahatsız olmadığı sürece fitil kullanmanızı önermem. Ayrıca siz de sebze ve çorbaya ağırlık verin beslenmenizde etkisi oluyorSadece anne sütü kullanıyoruz evet çatlak var
Anestrol ve fucudin diye krem veriÇatlak için şu kreme bakın bi isterseniz: Aquaphor
Trendyoldan baktım fahiş fiyatlı eczanelerde normal fiyatlı olabilir mi acaba on dolara alıyorum ben bunu, 1500 tl falan gördğm ne oluyor
haklısınız daha dikkatli beslenmek lazımAnne sütüyle 10 güne kadar normal zaten ama çatlak o kadar belirginse muhtemelen o yüzdendir. Ayrıca bağırsakları yeni yeni düzene girecek bir süre sonra bir düzen oturacak. Ben de çok stres yapmıştım. Dediğim gibi çok çok rahatsız olmadığı sürece fitil kullanmanızı önermem. Ayrıca siz de sebze ve çorbaya ağırlık verin beslenmenizde etkisi oluyor
Canim bizimde ayni durumumuz vardi 22 gundur cozum bulamadim cok yorumlarda da denk gelemedim burda bilgi olsun hem basina gelen olursa bizimde catlak varmis 7 gun yapmadi sadece anne sutu iciyor doktor krem verdi 7 gun yapmadigi icinde fitil bir sefer yap dedi kremi duzenli surduk madecosel anestol yanlis yazmis olabilirim isimleriniPeki ne yapacağım ben birde çatlak oluşmuş altına pırt yaptıkça ağlıyor canı yanıyor belli
Yediklerimiz ile de ilgili. Süt olsun diye ben sürekli gün kurusu, incir, dut, bitki çayı kuruyemiş yiyorum onlar zaten aşırı bağırsak çalıştırırProbiyotik den sonra biraz azaldı en azından öyle sadece su gibi olandan yapmıyor oldum olası ishale meyilliydik ama bakalım ben mi çok abartiyorum belki o da olabilir ama günde 10 bez kakalı resmen
Büyük oğlum anne sütü almadı pek vebeyaz tenli ve istanbul doğma büyüme3-6 ay arası yapılsın dedi doktorumuz.
sudem34 alerjisi var kızımın. Doktor her şeyin alerjiden kaynaklandığını söyledi. O burnu tıkıyor. O da kulağa, boğaza vuruyor. Okula göndermeyin diyor. Kendi 5 yaşında kızını göndermiyormuş, evde ninesiyle oturuyormuş çocuk. Senin oğlunun hala var mı alerjisi? Büyüdükçe azalıyor mu artıyor mu? Benim hiç yoktu 25 yaşımdan sonra çıktı. Bir kaç sene çektim. Sonra yüzmeyi / yani havuzu bıraktım geçti.
Bira mayası mı tüketiyorsun?@Sret-Nise süt incisi bende sürekli oluyor
Araştırınca biraz endişelendim ama
İki aydır oluyor bende çok şükür bir sıkıntı olmuyor bira mastiti tetikledi bende
Biraz sızı yapıyor süt incisinden mi kaynaklı tam emin değilim
Hiç ucuna bakmıyorum artık etkilenmemek için
Ankara mı?Yoğun kar yağışıyla güne başladık
Sizde durumlar nasıl
1 2 ay gıder deyınce acılmıs mama dedın sandım canım, bızım de max 10 gunde bıtıyorBazıları 1 ay ama zaten ne 3 haftayı ne 1 ayı goremiyoruz ama gaz damlalarını bilmiyordum
Gaz canım metsil damlaSadece kucakta uyuyan yataga yatirinca uyanan bebeler icin oneriniz var mi?
Ne kadar dalmis olursa olsun yatirdigim anda gozunu aciyor ih mih diyip agliyor..
Beyaz sabun ile poposunu yıkaPisik olduktan sonra ne iyi geliyor kizlar? Pisik kremleri onlemek icin ya onlar faydasiz
3 aydan sonra ilk defa pisik olmus poposu minigimin
Yok aman aman son hafta bile olunca dikkat ediyorum mamanın rengi değişiyor artık büyüdüler mama da çok dayanmıyor1 2 ay gıder deyınce acılmıs mama dedın sandım canım, bızım de max 10 gunde bıtıyor
Bende incir dut hurma kuru uzumu kaynatıp içiyorum ama oldum olası yapıyordum yeni yaptığım birşey yok aslında ya da gözden kaçırıyorum şuan biraz daha normale döndü şükürYediklerimiz ile de ilgili. Süt olsun diye ben sürekli gün kurusu, incir, dut, bitki çayı kuruyemiş yiyorum onlar zaten aşırı bağırsak çalıştırır
Büyük oğlum anne sütü almadı pek vebeyaz tenli ve istanbul doğma büyüme
Alerjisi 5.sınıfta yani 10 yaşında rahatladı
Ve yün atlet kullanarak
. Çocukken bizim çocuk doktoru da kreşe yollama çalışma diyordu
Senin kız kaç yaşında
Ne iyi geliyor ise onu kontrol et
Bazı ilaçlar rahatlatır
Çok kortizon kullandık biz
Bira mayası mı tüketiyorsun?
Ankara mı?
Hangi uygulama acabaKızlar merhaba 3. Ayımız bitti iki gündür kızım çok az yemeye başladı sizlerde de bu durum var mı? Normalde telefonda uygulamaya hergün yazıyorum ne kadar yediğini iki gündür toplamda az yemiş. Geceleri özellikle çok az yiyor
60 70 90 cc arasi degiisiyor 2 iki bucuk saati buluyor gece yyursa 4-5saat hic uyandirmiyorum sejinkinanne sutu almiyor muyduKızlar mama verenler bir öğünde kaç cc veriyorsunuz?
Öğün araları kaç saat oluyor?
Günde kaç kez besliyorsunuz?
Ben mama artı süt veriyorum genelde 80cc yapıyorum ama hepsini içmiyor acıkınca uyanıyor o zaman veriyorum uyanmazsa 2.5-3 saati geçirmiyorum uyku da veriyorumKızlar mama verenler bir öğünde kaç cc veriyorsunuz?
Öğün araları kaç saat oluyor?
Günde kaç kez besliyorsunuz?
Bebek+ adlı uygulama herşeyi not akıyorsun besleme bez uyku hepsini girebiliyorsunHangi uygulama acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?