- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.001
Kızlar merhaba 3. Ayımız bitti iki gündür kızım çok az yemeye başladı sizlerde de bu durum var mı? Normalde telefonda uygulamaya hergün yazıyorum ne kadar yediğini iki gündür toplamda az yemiş. Geceleri özellikle çok az yiyor
3.ayla birlikte bebeklerin cenesi gucleniyor.Gogsunuzu daha iyi bosaltiyor,daha iyi bosalttigi icin gogsunuzde daha cok sut uretiliyor ve mamaya daha az ihtiyac duyuyor olabilir..Ben mama artı süt veriyorum genelde 80cc yapıyorum ama hepsini içmiyor acıkınca uyanıyor o zaman veriyorum uyanmazsa 2.5-3 saati geçirmiyorum uyku da veriyorum
ahahahahahha ona kukreme diyoruz bizBenişkom 2.30’da kalktı. Tepine tepine meme emdi. Bi türlü geri uyutamadım. Tepindiği için ememedi herhalde dedim, mama yaptım babasına verdim. O ara adamla bi kavga ettik. Bari sağayım dedim, bi damla bile süt çıkmadı. Emmiş mi süt hiç mi yokmuş anlamadım. Sonra yine biraz emzirmeye çalıştım. Yine tepindi. İki saatin sonunda ejderhanın ateş çıkarması gibi bir gaaaaark yaptı, kafası düştü uyuduyerine koymaya korkuyorum, dizi izliyorum.
Yok mastit demek istedim süt incisi mastiti tetikliyor gibi hissediyorum ikisi birlikte oluyor bendeYediklerimiz ile de ilgili. Süt olsun diye ben sürekli gün kurusu, incir, dut, bitki çayı kuruyemiş yiyorum onlar zaten aşırı bağırsak çalıştırır
Büyük oğlum anne sütü almadı pek vebeyaz tenli ve istanbul doğma büyüme
Alerjisi 5.sınıfta yani 10 yaşında rahatladı
Ve yün atlet kullanarak
. Çocukken bizim çocuk doktoru da kreşe yollama çalışma diyordu
Senin kız kaç yaşında
Ne iyi geliyor ise onu kontrol et
Bazı ilaçlar rahatlatır
Çok kortizon kullandık biz
Bira mayası mı tüketiyorsun?
Ankara mı?
Kızlar normalde Ocak annesi olacaktım erken doğumla aralık annesi oldum grubunuzu takip etmek istiyorum.
GünaydıınGünaydin herkese
Haftasonlarini cok seviyorum calismayan baba sebebiyle baya fark ediyor benim yorgunlugum acisindan
Bebişim emmiyor maalesef sağıp veriyorum miktarı azaldı zorla içiyorum sütü de mamayı da3.ayla birlikte bebeklerin cenesi gucleniyor.Gogsunuzu daha iyi bosaltiyor,daha iyi bosalttigi icin gogsunuzde daha cok sut uretiliyor ve mamaya daha az ihtiyac duyuyor olabilir..
Donemsel bisiyse de asi haftasi bebekler bir tik istahsiz oluyor kendi gozlemime gore..
ahahahahahha ona kukreme diyoruz biz
Bizimki bazen once kurkruyor sonra pirt yapiyor bi de pesine korkup agliyor
Ben kendim wc den çıkamıyorum çocuk ne yapsınBende incir dut hurma kuru uzumu kaynatıp içiyorum ama oldum olası yapıyordum yeni yaptığım birşey yok aslında ya da gözden kaçırıyorum şuan biraz daha normale döndü şükür
Bebek+ ama ben üşeniyorum yazmaya bir iki kez kullandımHangi uygulama acaba
Alıyor ama ben dışardaysam annemler bir türlü doyuramıyorlar60 70 90 cc arasi degiisiyor 2 iki bucuk saati buluyor gece yyursa 4-5saat hic uyandirmiyorum sejinkinanne sutu almiyor muydu
Osman gönülal 4.ayda 6 saate kadar uyuyabilir diyor ama o kadar uyumuyor besşenmedrnı zatenBen mama artı süt veriyorum genelde 80cc yapıyorum ama hepsini içmiyor acıkınca uyanıyor o zaman veriyorum uyanmazsa 2.5-3 saati geçirmiyorum uyku da veriyorum
Çocuk doktoruna en son ne zaman gittiniz? Ona söylediniz mi? Ne dedi? Kilo alımı nasıl?Bebişim emmiyor maalesef sağıp veriyorum miktarı azaldı zorla içiyorum sütü de mamayı da
Doğrudur benim kızım prematüre doğduğu için boy kilo olarak geriden geliyor beslemem lazım onu çok çokBen kendim wc den çıkamıyorum çocuk ne yapsın
Bebek+ ama ben üşeniyorum yazmaya bir iki kez kullandım
Alıyor ama ben dışardaysam annemler bir türlü doyuramıyorlar
Osman gönülal 4.ayda 6 saate kadar uyuyabilir diyor ama o kadar uyumuyor besşenmedrnı zaten
Kilo alımı çok iyi en son bir hafta önce gittik zaten bu 2-3 gündür böyle yemiyor. Mamayı değişti acaba ondan mı ama sütü de az içiyorÇocuk doktoruna en son ne zaman gittiniz? Ona söylediniz mi? Ne dedi? Kilo alımı nasıl?
Oğlum 4 yaşındayken çatlak oldu ve kakasını tutmaya başladı yalvar yakar yapmıyor kabız oluyor kısır bi döngüye girmiştik doktor anestol ve madacasol vermişti ama düzelmedi artık psikolojik olarakta tükenmiştik tuvaletini tuttuğu için psikoloğa bile gittik tutmaması için sonra biri sarı kantaron yağı sürsene dedi pamuğa boca edip poposuna iyice sürüyordum günde 4 5 defa onunla geçti rabbim bidaha yaşatmasın büyükken çatlak daha zorlu şimdi kolay iyileşir dene istersen sarı kantaron yağıSadece anne sütü kullanıyoruz evet çatlak var
Kac aylik oldunuz 1 yildan sonra esas rengi ortaya cikar diyen de varKızlar bebeklerinizin göz rengi değişti mi ? Biz göz doktoruna gittik değişmez artık dedi. Maviş kızım olacak sanırımbirde bizi sık sık çağıracakmış yoğun bakımda olduğu için ve entübe edilmişti onun için dedi
Benim doktorum artık çevreyi renkli görmeye başladığı için ilgisini çeken şeyler oluyor o nedenle içmek istemiyor dedi siz onun istemesini beklemeden deneyin hep dediKilo alımı çok iyi en son bir hafta önce gittik zaten bu 2-3 gündür böyle yemiyor. Mamayı değişti acaba ondan mı ama sütü de az içiyor
Ben kendim wc den çıkamıyorum çocuk ne yapsın
Bebek+ ama ben üşeniyorum yazmaya bir iki kez kullandım
Alıyor ama ben dışardaysam annemler bir türlü doyuramıyorlar
Osman gönülal 4.ayda 6 saate kadar uyuyabilir diyor ama o kadar uyumuyor besşenmedrnı zaten
Bebek + ya mama saatlerini yazmazsam içim içimi yiyor
Ondan da sürüyorum sanırım korkuyor o yüzden de yapmıyor olabilir çok zor sıkıntılı işlerOğlum 4 yaşındayken çatlak oldu ve kakasını tutmaya başladı yalvar yakar yapmıyor kabız oluyor kısır bi döngüye girmiştik doktor anestol ve madacasol vermişti ama düzelmedi artık psikolojik olarakta tükenmiştik tuvaletini tuttuğu için psikoloğa bile gittik tutmaması için sonra biri sarı kantaron yağı sürsene dedi pamuğa boca edip poposuna iyice sürüyordum günde 4 5 defa onunla geçti rabbim bidaha yaşatmasın büyükken çatlak daha zorlu şimdi kolay iyileşir dene istersen sarı kantaron yağı
Bebek + uygulamasinjn tam adi nedu bulamadim
Yutkunmayınca oyle oluyor, emzırdıkten sonra dık tut hemen, bıkac kere benım kızımda oyle yaptı..Kızlar benim kızımda ilginç ilginç hareketler. Sanki sütü ağzına aldığı gibi geri boşaltıyor, ağzında bekletiyo ya da . Çünkü bu kusmak değil direk süt. İctigi miktarda çok azaldı, dönemsel felan mi ki.
Çünkü bir şeyi olduğunu sanmıyorum gece rüya öğününde aralıksız iciyo. Sanki ona alıştı uyanıkken icmiyo gibi. Ya da ben artık sebep bulabilmek için kafayı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?