2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benişkom 2.30’da kalktı. Tepine tepine meme emdi. Bi türlü geri uyutamadım. Tepindiği için ememedi herhalde dedim, mama yaptım babasına verdim. O ara adamla bi kavga ettik. Bari sağayım dedim, bi damla bile süt çıkmadı. Emmiş mi süt hiç mi yokmuş anlamadım. Sonra yine biraz emzirmeye çalıştım. Yine tepindi. İki saatin sonunda ejderhanın ateş çıkarması gibi bir gaaaaark yaptı, kafası düştü uyudu yerine koymaya korkuyorum, dizi izliyorum.

Ben mama artı süt veriyorum genelde 80cc yapıyorum ama hepsini içmiyor acıkınca uyanıyor o zaman veriyorum uyanmazsa 2.5-3 saati geçirmiyorum uyku da veriyorum
3.ayla birlikte bebeklerin cenesi gucleniyor.Gogsunuzu daha iyi bosaltiyor,daha iyi bosalttigi icin gogsunuzde daha cok sut uretiliyor ve mamaya daha az ihtiyac duyuyor olabilir..
Donemsel bisiyse de asi haftasi bebekler bir tik istahsiz oluyor kendi gozlemime gore..
ahahahahahha ona kukreme diyoruz biz
Bizimki bazen once kurkruyor sonra pirt yapiyor bi de pesine korkup agliyor

Yok mastit demek istedim süt incisi mastiti tetikliyor gibi hissediyorum ikisi birlikte oluyor bende
Kızlar normalde Ocak annesi olacaktım erken doğumla aralık annesi oldum grubunuzu takip etmek istiyorum.
hoşgeldin
Günaydin herkese
Haftasonlarini cok seviyorum calismayan baba sebebiyle baya fark ediyor benim yorgunlugum acisindan
Günaydıın babaların önemini burda anlıyoruz

Bebişim emmiyor maalesef sağıp veriyorum miktarı azaldı zorla içiyorum sütü de mamayı da

Bende incir dut hurma kuru uzumu kaynatıp içiyorum ama oldum olası yapıyordum yeni yaptığım birşey yok aslında ya da gözden kaçırıyorum şuan biraz daha normale döndü şükür
Ben kendim wc den çıkamıyorum çocuk ne yapsın
Hangi uygulama acaba
Bebek+ ama ben üşeniyorum yazmaya bir iki kez kullandım
60 70 90 cc arasi degiisiyor 2 iki bucuk saati buluyor gece yyursa 4-5saat hic uyandirmiyorum sejinkinanne sutu almiyor muydu
Alıyor ama ben dışardaysam annemler bir türlü doyuramıyorlar
Ben mama artı süt veriyorum genelde 80cc yapıyorum ama hepsini içmiyor acıkınca uyanıyor o zaman veriyorum uyanmazsa 2.5-3 saati geçirmiyorum uyku da veriyorum
Osman gönülal 4.ayda 6 saate kadar uyuyabilir diyor ama o kadar uyumuyor besşenmedrnı zaten

Doğrudur benim kızım prematüre doğduğu için boy kilo olarak geriden geliyor beslemem lazım onu çok çok açığı kapatması için

Kızlar bebeklerinizin göz rengi değişti mi ? Biz göz doktoruna gittik değişmez artık dedi. Maviş kızım olacak sanırım birde bizi sık sık çağıracakmış yoğun bakımda olduğu için ve entübe edilmişti onun için dedi

Sadece anne sütü kullanıyoruz evet çatlak var
Oğlum 4 yaşındayken çatlak oldu ve kakasını tutmaya başladı yalvar yakar yapmıyor kabız oluyor kısır bi döngüye girmiştik doktor anestol ve madacasol vermişti ama düzelmedi artık psikolojik olarakta tükenmiştik tuvaletini tuttuğu için psikoloğa bile gittik tutmaması için sonra biri sarı kantaron yağı sürsene dedi pamuğa boca edip poposuna iyice sürüyordum günde 4 5 defa onunla geçti rabbim bidaha yaşatmasın büyükken çatlak daha zorlu şimdi kolay iyileşir dene istersen sarı kantaron yağı

Kac aylik oldunuz 1 yildan sonra esas rengi ortaya cikar diyen de var

Kilo alımı çok iyi en son bir hafta önce gittik zaten bu 2-3 gündür böyle yemiyor. Mamayı değişti acaba ondan mı ama sütü de az içiyor
Benim doktorum artık çevreyi renkli görmeye başladığı için ilgisini çeken şeyler oluyor o nedenle içmek istemiyor dedi siz onun istemesini beklemeden deneyin hep dedi

Bebek + ya mama saatlerini yazmazsam içim içimi yiyor

Ondan da sürüyorum sanırım korkuyor o yüzden de yapmıyor olabilir çok zor sıkıntılı işler

Kızlar benim kızımda ilginç ilginç hareketler. Sanki sütü ağzına aldığı gibi geri boşaltıyor, ağzında bekletiyo ya da . Çünkü bu kusmak değil direk süt. İctigi miktarda çok azaldı, dönemsel felan mi ki.
Çünkü bir şeyi olduğunu sanmıyorum gece rüya öğününde aralıksız iciyo. Sanki ona alıştı uyanıkken icmiyo gibi. Ya da ben artık sebep bulabilmek için kafayı yiyorum

Yutkunmayınca oyle oluyor, emzırdıkten sonra dık tut hemen, bıkac kere benım kızımda oyle yaptı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…