- 21 Ocak 2023
- 431
- 641
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.021
3 saatte bir 100-120 civarı içiyor (30 süt+90 mama)Kızlar mama verenler bir öğünde kaç cc veriyorsunuz?
Öğün araları kaç saat oluyor?
Günde kaç kez besliyorsunuz?
Bizimde yarın üç ayımız dolucak bugün doktor kontrolümuz vardı üçüncü doktorumuz diğerleri tam içimize sinmemişti özel hastane de olsa yangından mal kaçırır gibi hızlıca bakıyorlardı iyi bir profa muayenehanesine gittik herşeyi detaylıca sorduk uzunca muayene olduk bize geceleri kesintisiz istedikleri saat kadar uyuyabilirler artık dedi saat sınırı koymadı ve gece çok mama verme hatta süt ver emzir yatır tek göğüs yeter dedi benim çünkü yetmez kaygısı vardı sizinde kilo alımı iyiyse gece bırakın uyusunlar içebilecekleri kadar içsinlerKızlar merhaba 3. Ayımız bitti iki gündür kızım çok az yemeye başladı sizlerde de bu durum var mı? Normalde telefonda uygulamaya hergün yazıyorum ne kadar yediğini iki gündür toplamda az yemiş. Geceleri özellikle çok az yiyor
Benim iki günde bir kutu 350 gr mama veriyorum tek bebek olsa demek dört gün yetecek1 2 ay gıder deyınce acılmıs mama dedın sandım canım, bızım de max 10 gunde bıtıyor
Ay benim kızında maviş doktora sordum çok değişecek gibi durmuyor fakat göz rengi gelişimini dokuzuncu aya kadar devam ettirir dediKızlar bebeklerinizin göz rengi değişti mi ? Biz göz doktoruna gittik değişmez artık dedi. Maviş kızım olacak sanırımbirde bizi sık sık çağıracakmış yoğun bakımda olduğu için ve entübe edilmişti onun için dedi
Ben bunuda bugün sordum mama artı süt veriyorum karnında aşırı sertlik yoksa beşinci güne kadar bekleyebilirsin yoksa fitil veririz dediKızlar günaydın bizim kı hala kaka yapmadı ne zaman yapar acaba doktora gitmelimiyim
350 gr tam 5 gün gidiyor bıze suan..Bizimde yarın üç ayımız dolucak bugün doktor kontrolümuz vardı üçüncü doktorumuz diğerleri tam içimize sinmemişti özel hastane de olsa yangından mal kaçırır gibi hızlıca bakıyorlardı iyi bir profa muayenehanesine gittik herşeyi detaylıca sorduk uzunca muayene olduk bize geceleri kesintisiz istedikleri saat kadar uyuyabilirler artık dedi saat sınırı koymadı ve gece çok mama verme hatta süt ver emzir yatır tek göğüs yeter dedi benim çünkü yetmez kaygısı vardı sizinde kilo alımı iyiyse gece bırakın uyusunlar içebilecekleri kadar içsinler
Benim iki günde bir kutu 350 gr mama veriyorum tek bebek olsa demek dört gün yetecek
Ay benim kızında maviş doktora sordum çok değişecek gibi durmuyor fakat göz rengi gelişimini dokuzuncu aya kadar devam ettirir dedi
Ben bunuda bugün sordum mama artı süt veriyorum karnında aşırı sertlik yoksa beşinci güne kadar bekleyebilirsin yoksa fitil veririz dedi
Keşke benimki de istemese. İnanılmaz zor günler yaşıyoruz… kusana kadar içiyor, sonra yerlere, üstümüze her yere kusuyor. Ağlayarak tekrar istiyor çok kötü bir kısır döngüdeyiz. Hava güzel olsa pusete koyup saatlerce dışarı çıkarıcam ama yaşadığım yer hala 0 derce civarı, özel bir puset kapatan mont var içinde hiçbir şey görmüyor o yüzden kalmak istemiyor ağlıyor onunla on-onbeş dk dayanıyor en fazla. Üstüme asarım normalde montumun içine alıp, ona uygun mont genişletme aparatım var, onda da delice kusuyor bu ara üstü ıslanınca üşüyecek diye geriliyorum.Benim doktorum artık çevreyi renkli görmeye başladığı için ilgisini çeken şeyler oluyor o nedenle içmek istemiyor dedi siz onun istemesini beklemeden deneyin hep dedi
Ağzında olmaları iyi bir durum engelleme ve gelişim basamaklarından biriymiş ben kaynatılmış soğutulmuş suyla pamukla alt temizliği yapıyorum popolarını silmeden şöyle bir ellerini silerimBebeklerin ellerini gün içinde hiç yıkıyor musunuz o kadar çok agzindalar ki hep bi yıkama gereği duyuyorum
Bunu bazen benimki de yapiyor…Ben bunu soyle yorumluyorum aslinda ac degil.Emme icgudusunu tatmin etmek icin emiyor..Oyle olunca da yutmuyor.Aslinda ihtiyaci emzik ama almiyorKızlar benim kızımda ilginç ilginç hareketler. Sanki sütü ağzına aldığı gibi geri boşaltıyor, ağzında bekletiyo ya da . Çünkü bu kusmak değil direk süt. İctigi miktarda çok azaldı, dönemsel felan mi ki.
Çünkü bir şeyi olduğunu sanmıyorum gece rüya öğününde aralıksız iciyo. Sanki ona alıştı uyanıkken icmiyo gibi. Ya da ben artık sebep bulabilmek için kafayı yiyorum
3 ayımızı doldurduk doktor çok açık rengi değişmez dedi bizde değişir diye düşünüyordukKac aylik oldunuz 1 yildan sonra esas rengi ortaya cikar diyen de var
Olabilir canım bende aç kalmasın diye veriyorumBenim doktorum artık çevreyi renkli görmeye başladığı için ilgisini çeken şeyler oluyor o nedenle içmek istemiyor dedi siz onun istemesini beklemeden deneyin hep dedi
Göz doktoru açık renk dedi değişmez değişse de yeşile dönebilir bence babası yeşil gözlüBizimde yarın üç ayımız dolucak bugün doktor kontrolümuz vardı üçüncü doktorumuz diğerleri tam içimize sinmemişti özel hastane de olsa yangından mal kaçırır gibi hızlıca bakıyorlardı iyi bir profa muayenehanesine gittik herşeyi detaylıca sorduk uzunca muayene olduk bize geceleri kesintisiz istedikleri saat kadar uyuyabilirler artık dedi saat sınırı koymadı ve gece çok mama verme hatta süt ver emzir yatır tek göğüs yeter dedi benim çünkü yetmez kaygısı vardı sizinde kilo alımı iyiyse gece bırakın uyusunlar içebilecekleri kadar içsinler
Benim iki günde bir kutu 350 gr mama veriyorum tek bebek olsa demek dört gün yetecekAma azaltmaya gideceğim çok mama veriyormuşum
Ay benim kızında maviş doktora sordum çok değişecek gibi durmuyor fakat göz rengi gelişimini dokuzuncu aya kadar devam ettirir dedi
Ben bunuda bugün sordum mama artı süt veriyorum karnında aşırı sertlik yoksa beşinci güne kadar bekleyebilirsin yoksa fitil veririz dedi
Bizde benim yeşile dönük ela ama babam dahil amcam halam dedem babannem hepsi mavi gözlü idi eşiminde babannesi mavi gözlü çekinik geliyormuş renkli gözGöz doktoru açık renk dedi değişmez değişse de yeşile dönebilir bence babası yeşil gözlü
Ebebek bazı ürünleri cok gec gonderıyor, 13 gun once verdıgım sıparıs bugun geldı..Kızlar bu e bebek mobilden alışveriş yapan oldumu kampanya vardı mama sandalyesi ve silikon beslenme setinde aldım siparişiniz alındı diyor ayın 1rinde verdim siparişi daha ne kargoya verildi nede iptal butonu yok dolandirildimmi yoksa
Çok beğendim bı mama sandalyesi 1000 TL indirimle aldım silikon beslenme seti 549 TL idi gelsinde geç gelsin biberonlari 2 gün içinde teslim etmişlerdiEbebek bazı ürünleri cok gec gonderıyor, 13 gun once verdıgım sıparıs bugun geldı..
Bazen de ertesı gune gelıyor.. Değişik orası ya
Benim kızımın 9 ay maviydi. Şimdi kahverengiKızlar bebeklerinizin göz rengi değişti mi ? Biz göz doktoruna gittik değişmez artık dedi. Maviş kızım olacak sanırımbirde bizi sık sık çağıracakmış yoğun bakımda olduğu için ve entübe edilmişti onun için dedi
Mamanın arkasında günde 5 kez 150 cc yazmış bu ayda suyla mama birleşince 170 ml yapıyor öğün başı 5 saatte bir beslemek de çok ütopik yani3 saatte bir 100-120 civarı içiyor (30 süt+90 mama)
Doğrudur benim kızım prematüre doğduğu için boy kilo olarak geriden geliyor beslemem lazım onu çok çokaçığı kapatması için
Pişman mısın süt artırmak için uğraştığına?Keşke benimki de istemese. İnanılmaz zor günler yaşıyoruz… kusana kadar içiyor, sonra yerlere, üstümüze her yere kusuyor. Ağlayarak tekrar istiyor çok kötü bir kısır döngüdeyiz. Hava güzel olsa pusete koyup saatlerce dışarı çıkarıcam ama yaşadığım yer hala 0 derce civarı, özel bir puset kapatan mont var içinde hiçbir şey görmüyor o yüzden kalmak istemiyor ağlıyor onunla on-onbeş dk dayanıyor en fazla. Üstüme asarım normalde montumun içine alıp, ona uygun mont genişletme aparatım var, onda da delice kusuyor bu ara üstü ıslanınca üşüyecek diye geriliyorum.
engellemiyorum sadece arada gün içinde lavaboda suyu ısıtıp yıkıyorum elleriniAğzında olmaları iyi bir durum engelleme ve gelişim basamaklarından biriymiş ben kaynatılmış soğutulmuş suyla pamukla alt temizliği yapıyorum popolarını silmeden şöyle bir ellerini silerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?