2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Uzanarak emziriyorum burnu kapanmicak şekilde ayarlıyorum sürekli yanımda gece zaten

Ben emzirme yastığı ile çok rahatım sırtıma yastık koyuyorum emzirme yastığı ile emziriyorum hala valla her iki çocukta da olmazsa olmazım bu emzirme yastığı oldu

Kızlar ınstgramda bı kadın gordum 6.cocuguna hamıle kadın tıg gıbı 6. Gebelegi hem de.. Ben bır cocukta ayı gıbı oldum cıdden abartmıyorum ayı gıbıyım
Psıkolojımı bozdu kadın durduk yere ya

Son zamanlar kızımı uyuturken kafasını surekli bi şekilde sağa sola çeviriyor uykuya direnme gibi algıladım ama sizlerde yapan var mı bebişlerde doktora gitmek gerekir mi acaba

Doydugunu bılıyor kuzu, benım kızım dılıyle ittiriyor artık bıberonu, gecen zorladım fıskırarak kustu.. O gunden berı zorlamıyorum.. Kalırsa eger yarım saat sonra bı daha teklıf edıyorum, ıstemıyor.. Dilini onune getiriyor bıberon ucunun girmesini engelliyor

Ya arttırmam gerekiyordu başta, çünkü %10dan fazla kilo kaybı oldu ilk 3-4 günde ordaki için pişman değilim ama sonra sütüm geldikten sonra pompalayıp dondurdum, gereksizmiş. Bir gün mastit olmayayım diye tek memem çok dolmuştu, onu sağdım, ondan sonra tekrar terbiye olması çok uzun sürdü ama biraz bebekle de ilgili bir durum var. Alerjik olabilir mi diye şüpheleniyoruz ama aç değilken memeye saldırmasının sebebi olamaz diye düşünüyorum. Bilemiyorum memeyi unutsun diye başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum sürekli bakalım ne olacak.

Bence genetik bu işler. Ben doğumdan 3-4 hafta sonra eski kiloma döndüm annem de öyleymiş. Bi de hamileyken çok aşırı yemedim açıkçası ve spor yaptım hep. Bazısı çabuk veriyor bazısı 1 senede veriyor hepsi normal yani boşver

Kocası her işine yardım eden kadın mı bazen bünye meselesi canım takma bende kilo almaya musaitim hep

Adi ozden mi benim de kesfete dusuyor ara ara…Cok genc yani de nasil ilgileniyorlar nasil okutuyorlar acaba,degisik

Ben de hic kilo veremedim,9 kilo duruyor ustumde

Yaaa cam gibi mi gri gibi mi? Bende heves ettim mavi olacak diye
Valla çok güzel bi maviydi. Benim sülalemde ben, annem, anneannem hariç herkes yeşil veya mavi gözlüdür. Kızımın da şimdi açık bir kahverengi. Saçım sarı olduğunda benim gözüm de yeşil gibi oluyor. Şimdi oğlum da mavi gözlü ama hayırlısı. Renkli gözler bozuk oluyor bi de genelde.

Ayaginin altina yastik koy oyle emzir cok fark edecek

Bebeklerin ellerini gün içinde hiç yıkıyor musunuz o kadar çok agzindalar ki hep bi yıkama gereği duyuyorum
Sabah uyanınca yıkamaya çalışıyorum tabi izin verirse parmak araları pislik doluyor hayır nerden bulup biriktiriyor o tüyleri bilemiyorum resmen kıyafetlerin pamuklari parmak arasında

Bende WC sorunu yok doğumdan önceki halinde bağırsak hareketlerim bende birşey olmayıp bebiste olunca panik olmuştum da şuan düzeldi 4-5 bez kakalı bir ay önceki haline döndü iyi şuan probiyotik yaradı sanırım bir kaç gün daha verip birakicam

Aynen özden adı. Valla bı 10 tane dogurur gıbı daha.. Ben 1 tane de perte cıktım
Ben de öyleyim dizlerim ellerimin bilekleri tutmuyor. Carpal tünel sendromu geçmedi Doğumdan sonra bende doktora da gidemiyorum hastaneye genişle girmemek İçin hayat kalitem sıfır tüm vücudum ağrıyor dizlerimden eğilip kalkamıyorum, kızım sürekli kucağımda bir de

Karpal tunrl sanıp hastaneye gittim bilekte iyi huylu tümör dedi doktor lokal anesteziyle alınması gerekliymiş yoksa buyurmuş de yanasmadim ve sorun şu ki iki bileğinde de var bebiş de iyice büyüdükçe zorlanıyorum özellikle bileğimi bukerken

Yaa şu an çok şaşırdım o zaman ertelemesem mi Fizik tedaviye yönlendirir her gün hastaneye gitmek zorunda kalırım diye gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…