2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ikzlerın gebelıgınde oldu bende, dogumdan sonra gecmedı, bı kere ıgne yapıldı bileğimden o rahatlattı 6 7 ay, sonra tekrar basladı agrı, amelıyat oldum liflerin etrafı iltihaplanmış onları temizlediler, 1 yılı gectı agrı olmadı hıc şükür
Ihmal etme bı gıt doktora

Benım hamıle kalmam da zor, hamılelıgım de yuksek riskliydi.. Ikıncı cocugu büyük konusmayım ama ıstemıyorum, aynı seylerı tekrar yasama dusuncesı bıle korkutuyor..
Bakabılen tabı dogursun, ama 6 tane de fazla, hanı eskıden koy yerlerinde kadınlar dogum kontrol yontremlerını bılmıyormus, 6 7 tane doguruyorlar, ama artık koylerde de egıtım verılıyor anlatılıyor hersey, 10 yıl once sıiirtte koyun hemsıre si ıle bırlıkte butun kadın velilerimize anlatmıstık yontemlerı..

Yaşım genç olsa ve imkanım olsa ben isterdim. İlerde kalabalık mutlu bir aile olmak isterdim. Yaşlanınca etrafımı sarsınlar, biz yokken birbirlerini tamamlasınlar…

Yaşım genç olsa ve imkanım olsa ben isterdim. İlerde kalabalık mutlu bir aile olmak isterdim. Yaşlanınca etrafımı sarsınlar, biz yokken birbirlerini tamamlasınlar…
Kaç yaşındasın ben 37 Haziran'da 38 olcam Allah nasip ederse bir tüp daha denemek istiyorum kızım yaşına gelince

Ben 1 kez denicem nasip olursa olmazsa birdaha denemeye maddi gücümüz yetmez bu kızım 3.denemede olmuştu yine aynı doktora giderim ama sezeryan işte 1 yıl mecburum ben beklemeye

Bende doktor diyene kadar değişir diyordum belli yine de değişir belli olmaz

Benimkinde de var ondan. Memede uyuyunca ağzından akıyor sütler. Ya da heyecandan emerken yutmayı unutup boğazına kaçıyor. Ağzında çok tükürük var arada onlar da kaçıyor korkuyorum. Geçen gece uyuyoruz saat 3’te tükürüğü kaçtı boğazına nasıl uyandım, nasıl çocuğu çevirip sırtına pat pat yaptım bilmiyorum. Bir öğrenseler dillerini döndürmeyi.
Ben yeni 39 oldum, hep 2 çocuk istemiştim. Geçen kontrole gittiğimde doktoruma sordum olur da 2. Düşünürsek ne zaman olabilir diye. Ben sezeryanda 2 sene biliyordum ama doktorum 1 sene sonra yapabilirsin dedi. Kocam da hocam bir uyusaydık dedi kocam da ben de çok istiyoruz ama hem yaştan kaynaklı psikolojik olarak kaldırabilir miyiz, hem de maddi olarak yetebilir miyiz bilmiyorum. (2. Sınıf özel okul fiyatı 500.000-tl)

Kızlar bizimkine güncelleme geldi. Emerken göğsümle oynuyor elleri daha bilinçli, koltuğumun altındaki eliyle de ya sütyen askısını tutuyor, ya bana dokunuyor. Ayağını kaldırıyor kolumun üzerine koyuyor geçen gün eşimin kucağındayken onun koltukaltını gıdıklamış hem şaşırdı hem de gıdıklandığı için gülmeye başladı

Evet tam olarak bu çok zorda kalınca ayağıma alıyorum minicik sallıyorum hep o zamanlar yapıyor acaba salla beni mi diyor ben korkuyorum sallamaya iyi değil diye hafif dürtüyor gibi yapıyorum

Bizim bebeklerin kusma sebebi fazla beslenmemi acaba
Aynı şeyleri bizde yaşıyoruz yenidoğan gibi emmek istiyor sürekli emip emip kusuyor
Tekrar istiyor tekrar kusuyor
Kıyafet yetiştiremiyorum kusmasına
Üç dört saatte bir beslenmeleri gerekiyor muş artık üç ayı heçtik biz
Ama yarım saate bir besleniyorux biz
Perişanım ben gün boyu memede durmak istiyor
Dün avm deydik ortalığı yıkıyor memeye al diye rezil oldum
Emzirme yastığı çok iyi oluyordu ama bebek büyüdü şimdi battaniye rulo yapıyorum memenin altından belime doğru sarıyorum öyle daha rahat oluyof

Arakadaşlar biize rotavirüs aşısını 3. ve 5. Ayda ilk dozunu dün yaptırdık.
Meningokok aşılarını
Bexsero aşı (Btipi) 8. Ve 10.ayda
Nimenrix aşı (A tipi) 7. Ve 13. ayda olacağız
İlk altı ay yoğun bir aşı programı olduğu için meningokok aşılarını altıncı aydan sonra başlamayı uygun gördü doktorumuz.Meningokok aşıları ateş yapabilir dedi sizin takviminiz nasıl erken yapan arkadaşlar ateş oldumu resmen her ayda aşıya gideceğiz

Evet öyle oluyor ilk sene. 18 aydan sonra biz 4 yaşına kadar bir iki kere acil dışında doktora gitmemiştik. Nasıl bıktıysak sonra okula başlayınca yine zırt pırt doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…