2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
2-4 Rota
3-5-13 Nimenrix-Bexsero ikilisi

Sekilde bizim takvimimiz.
Evet,meningokok asilari 1.5 gun kadar 38 civarinda ates yapti..

Su an grubun cogunlugu +30 sanki bi Acelya A 20lerinde sanki
27 yaşında atandım Ondan sonra da uzun birlikteliğim oldu Daha yeni evlendik Yani bu Kasım'da 3 yıl olacak nasip böyleymiş diyelim yani pişman değilim Kendimi de gayet genç hissediyorum Çok şükür haa 25 yaşında doğursam daha mı Dinç olurdum onu bilemiyorum ama o yaştakilere de bakıyorum dökülüyorlar yani

Su an grubun cogunlugu +30 sanki bi Acelya A 20lerinde sanki
Saçlarım dökülmeye baslayınca kestireyim dedim, biraz fazla kısalttım sankı, eve geldim aynaya bı baktım resmen cocuklu ortayaş kadını gıbı hıssettım kendımı
Bundan 1 yıl once artist artist takılıyordum
Acilen kilo verip bakım yaptırmam lazım

Banada aynısını dedi cuma rota aşısı olduk 5.ayda tekrar 7. Ayda menenjit aşısı ve başka bişey daha dedi anlamadım doktora bırakıyorum zaten ben o ne zaman derse o zaman oluyor senin bebiş devrimi aşıyı

Al benden de o kadar saçımı kestim çok uzundu artık zor taranıyordu kısa oldu o da yazı bekleyeceğim artık kuaförüm Bursa da ona yaptıracağım boya kesim bi elden geçmem gerek

Öğretmen olan arkadaşlarım 24 Martta iznim bitiyor sınıfım başka sınıflara dağıtıldı. 15 + 15 gün rapor alıp sonrasında heyet raporu almayı düşünüyorum sizler ne yapacaksınız

Öğretmen olan arkadaşlarım 24 Martta iznim bitiyor sınıfım başka sınıflara dağıtıldı. 15 + 15 gün rapor alıp sonrasında heyet raporu almayı düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
Ben direkt ücretsiz izne ayrıldım. Pzt başlıyor. Dilekçem onaylandı. Tanıdığım doktor yok. Rastgele gidip rapor istiyorum da diyemedim kimseye.

Benım ıznım 7 martta bitti, 8 mart itibarı ile 45 gun rapor aldım, 45 gun daha alıp, 5 -5 - 5 seklınde tek hekim raporu alıp semınerde baslıcam okula.. Eylulde iş bası artık.. Eger rapor bulamazsam ücretsiz ızın alıcam 2 ay mecburen.. İlk heyetı kadın dogumcum verdı saolsun

Al benden de o kadar saçımı kestim çok uzundu artık zor taranıyordu kısa oldu o da yazı bekleyeceğim artık kuaförüm Bursa da ona yaptıracağım boya kesim bi elden geçmem gerek
Sanırım ben boyatcam, cok kısa oldu en azından boya ile bıraz hava katarım, yoksa psıkolojım ıyıce bozulacak

Yaşım genç olsa ve imkanım olsa ben isterdim. İlerde kalabalık mutlu bir aile olmak isterdim. Yaşlanınca etrafımı sarsınlar, biz yokken birbirlerini tamamlasınlar…
hazır hissettiğim an ikinci bebeğimi istiyorum bende
oğlum tek kalmasın
çocukken oyun arkadaşı olsunlar
okula birlikte gidip gelsinler birbirlerini korusunlar
büyüyünce yoldaş olsunlar

HEyet raporunu cok zor veriuorlar tabi tanidik varsa kolaydir 40 gun degil mi toplam rapor hakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…