- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.101
Hahahahahah ninja kaplumbağalardaki beyin geldi aklıma ama onun çok daha sevimlisiSanki büyük bir robotun beyni kızım, kollari bacaklari benim gibi hissediyorum bazen. Yani kızımın robotu gibi. Kalkmak istiyor kaldır. yatmak istiyor yatır.
Bugun yine almiyorEmzik kabul ettiremeyen anneler ben bugun denedim ve tuttu haftalar sonra.
Sanirim ellerini eme eme sut gelmeyen biseyi emmeyi ogrendi bilmiyorumBebeginiz ellerini coklatiyorsa bi deneyin emzik vermeyi tekrar..
2-4 RotaArakadaşlar biize rotavirüs aşısını 3. ve 5. Ayda ilk dozunu dün yaptırdık.
Meningokok aşılarını
Bexsero aşı (Btipi) 8. Ve 10.ayda
Nimenrix aşı (A tipi) 7. Ve 13. ayda olacağız
İlk altı ay yoğun bir aşı programı olduğu için meningokok aşılarını altıncı aydan sonra başlamayı uygun gördü doktorumuz.Meningokok aşıları ateş yapabilir dedi sizin takviminiz nasıl erken yapan arkadaşlar ateş oldumu resmen her ayda aşıya gideceğiz
Yasin kac kacinci cocugun ben de 2.yi maddi ve yas olaeak dusunup dusunmeme arasindayimYaşım genç olsa ve imkanım olsa ben isterdim. İlerde kalabalık mutlu bir aile olmak isterdim. Yaşlanınca etrafımı sarsınlar, biz yokken birbirlerini tamamlasınlar…
İkinci çoçuk çok maliyetli hiç kolay değil herşey çarpı ikiYasin kac kacinci cocugun ben de 2.yi maddi ve yas olaeak dusunup dusunmeme arasindayim
10 yildor burda gorev yapiyorum canimİkinci çoçuk çok maliyetli hiç kolay değil herşey çarpı ikinerelisiniz arkada çay resmi görünce dikkatimi çekti bende aslen Rizeliyim
Su an grubun cogunlugu +30 sanki biYasin kac kacinci cocugun ben de 2.yi maddi ve yas olaeak dusunup dusunmeme arasindayim
27 yaşında atandım Ondan sonra da uzun birlikteliğim oldu Daha yeni evlendik Yani bu Kasım'da 3 yıl olacak nasip böyleymiş diyelim yani pişman değilim Kendimi de gayet genç hissediyorum Çok şükür haa 25 yaşında doğursam daha mı Dinç olurdum onu bilemiyorum ama o yaştakilere de bakıyorum dökülüyorlar yani
Saçlarım dökülmeye baslayınca kestireyim dedim, biraz fazla kısalttım sankı, eve geldim aynaya bı baktım resmen cocuklu ortayaş kadını gıbı hıssettım kendımı
Banada aynısını dedi cuma rota aşısı olduk 5.ayda tekrar 7. Ayda menenjit aşısı ve başka bişey daha dedi anlamadım doktora bırakıyorum zaten ben o ne zaman derse o zaman oluyor senin bebiş devrimi aşıyıArakadaşlar biize rotavirüs aşısını 3. ve 5. Ayda ilk dozunu dün yaptırdık.
Meningokok aşılarını
Bexsero aşı (Btipi) 8. Ve 10.ayda
Nimenrix aşı (A tipi) 7. Ve 13. ayda olacağız
İlk altı ay yoğun bir aşı programı olduğu için meningokok aşılarını altıncı aydan sonra başlamayı uygun gördü doktorumuz.Meningokok aşıları ateş yapabilir dedi sizin takviminiz nasıl erken yapan arkadaşlar ateş oldumu resmen her ayda aşıya gideceğiz
Al benden de o kadar saçımı kestim çok uzundu artık zor taranıyordu kısa oldu o da yazı bekleyeceğim artık kuaförüm Bursa da ona yaptıracağım boya kesim bi elden geçmem gerekSaçlarım dökülmeye baslayınca kestireyim dedim, biraz fazla kısalttım sankı, eve geldim aynaya bı baktım resmen cocuklu ortayaş kadını gıbı hıssettım kendımı
Bundan 1 yıl once artist artist takılıyordum
Acilen kilo verip bakım yaptırmam lazım
Ben direkt ücretsiz izne ayrıldım. Pzt başlıyor. Dilekçem onaylandı. Tanıdığım doktor yok. Rastgele gidip rapor istiyorum da diyemedim kimseye.Öğretmen olan arkadaşlarım 24 Martta iznim bitiyor sınıfım başka sınıflara dağıtıldı. 15 + 15 gün rapor alıp sonrasında heyet raporu almayı düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
15 15 nasıl oluyor canım tek hekim on yazmıyor muÖğretmen olan arkadaşlarım 24 Martta iznim bitiyor sınıfım başka sınıflara dağıtıldı. 15 + 15 gün rapor alıp sonrasında heyet raporu almayı düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
Benım ıznım 7 martta bitti, 8 mart itibarı ile 45 gun rapor aldım, 45 gun daha alıp, 5 -5 - 5 seklınde tek hekim raporu alıp semınerde baslıcam okula.. Eylulde iş bası artık.. Eger rapor bulamazsam ücretsiz ızın alıcam 2 ay mecburen.. İlk heyetı kadın dogumcum verdı saolsunÖğretmen olan arkadaşlarım 24 Martta iznim bitiyor sınıfım başka sınıflara dağıtıldı. 15 + 15 gün rapor alıp sonrasında heyet raporu almayı düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
Sanırım ben boyatcam, cok kısa oldu en azından boya ile bıraz hava katarım, yoksa psıkolojım ıyıce bozulacakAl benden de o kadar saçımı kestim çok uzundu artık zor taranıyordu kısa oldu o da yazı bekleyeceğim artık kuaförüm Bursa da ona yaptıracağım boya kesim bi elden geçmem gerek
hazır hissettiğim an ikinci bebeğimi istiyorum bendeYaşım genç olsa ve imkanım olsa ben isterdim. İlerde kalabalık mutlu bir aile olmak isterdim. Yaşlanınca etrafımı sarsınlar, biz yokken birbirlerini tamamlasınlar…
HEyet raporunu cok zor veriuorlar tabi tanidik varsa kolaydir 40 gun degil mi toplam rapor hakkiÖğretmen olan arkadaşlarım 24 Martta iznim bitiyor sınıfım başka sınıflara dağıtıldı. 15 + 15 gün rapor alıp sonrasında heyet raporu almayı düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahBen direkt ücretsiz izne ayrıldım. Pzt başlıyor. Dilekçem onaylandı. Tanıdığım doktor yok. Rastgele gidip rapor istiyorum da diyemedim kimseye.
Doktor sıkıntım yok başka bölümlerden de alabilirim ablam ameliyathanede sorumlu hemşire doktor tanıdığımız çok. doğumu da ablam yaptırdı.15 15 nasıl oluyor canım tek hekim on yazmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?