- 3 Mayıs 2021
- 1.339
- 1.401
- 83
- 39
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.121
Heyet raporu özel hastanede oluyor muBenım ıznım 7 martta bitti, 8 mart itibarı ile 45 gun rapor aldım, 45 gun daha alıp, 5 -5 - 5 seklınde tek hekim raporu alıp semınerde baslıcam okula.. Eylulde iş bası artık.. Eger rapor bulamazsam ücretsiz ızın alıcam 2 ay mecburen.. İlk heyetı kadın dogumcum verdı saolsun
Heyet raporunda sınır yok galiba bilmiyorum ama yine deHEyet raporunu cok zor veriuorlar tabi tanidik varsa kolaydir 40 gun degil mi toplam rapor hakki
Benim bozuldu tuttum kendim kestimSanırım ben boyatcam, cok kısa oldu en azından boya ile bıraz hava katarım, yoksa psıkolojım ıyıce bozulacak
Tabi oluyor, devlet vermıyor zaten kolay kolay, ozeller satıyor raporu hattaHeyet raporu özel hastanede oluyor mu
3 kere alma hakkımız var 1 yıl ıcınde..Heyet raporunda sınır yok galiba bilmiyorum ama yine de
Yok normalraporu sordumHeyet raporunda sınır yok galiba bilmiyorum ama yine de
Tanidigi olan arkadaslar oyle kolay aldi kidevlet vermıyor zaten kolay kolay
Tek hekim 40 gun cnmYok normalraporu sordum
Bu ulkede dayısı olanın sırtı yere gelmezTanidigi olan arkadaslar oyle kolay aldi ki
Sen de devlet memurusun ama ne iş yapıyorsun?Bende iki hafta sonra işe başlıcam Ankara'da bulurdum belki ama burada hiç tanıdığım yok en azından 6 aya kadar bakabilsek keşke
Bilgisayar mühendisiyimSen de devlet memurusun ama ne iş yapıyorsun?
Ek gıdaya baslamak için ayda önemli bir de bebeğin hazır bulunuslugu da önemli diye biliyorum. Masaya atlaması, oturur hale gelmesi.Kızlar ek gıdaya ne Zaman baslamayi düşünüyorsunuz kimi doktor 4. Ay geri kalan çoğunluk 6. Ay diyor benim içimden geçen 4. Ayda birer çay kaşığı olucak şekilde tadimlara başlatmak
Öyle bi sınır yok heyet için 657 de ki ben hamileliğimde 30.haftaya kadar yaklaşık altı kez heyet aldım ikiz gebelik tanısıylaTabi oluyor, devlet vermıyor zaten kolay kolay, ozeller satıyor raporu hatta
3 kere alma hakkımız var 1 yıl ıcınde..
Bazı kaşık mamalara artı dört yazıyor bunu dördüncü ay kontrolünde sorucağım bendeKızlar ek gıdaya ne Zaman baslamayi düşünüyorsunuz kimi doktor 4. Ay geri kalan çoğunluk 6. Ay diyor benim içimden geçen 4. Ayda birer çay kaşığı olucak şekilde tadimlara başlatmak
Ben hazir oldugunu dusundugum an baslarim ama doktorumuza sorarak. Bebek dilini ileri iterek ek gidayi aliyprsa asla puturlu verilmez diyor doktor ilk yogurtla baslarim gozlemlerim sonra desteksiz oturabildigi zaman blv yontemini denerimKızlar ek gıdaya ne Zaman baslamayi düşünüyorsunuz kimi doktor 4. Ay geri kalan çoğunluk 6. Ay diyor benim içimden geçen 4. Ayda birer çay kaşığı olucak şekilde tadimlara başlatmak
Blw yöntemini araştırıyorum bende bu aralarKızlar ek gıdaya ne Zaman baslamayi düşünüyorsunuz kimi doktor 4. Ay geri kalan çoğunluk 6. Ay diyor benim içimden geçen 4. Ayda birer çay kaşığı olucak şekilde tadimlara başlatmak
Bugün ben de kucağımda bebekle yedim. Hep sofraya doğru atladı. Sürekli yemeklere bakıyordu. Ne anladıysa sankiBu yüzden biran önce otursun istiyorum hep destekli oturtup sofrada yemekleri tanıtıyorum mmm ne kadarda gğzelmiş diyorum
sofrayada oturtuyorum
Hep hep emmek de olmaz ki bizimkide can49 kiloyum ben
Anladım canım ablam sağolsun diyeyim o zamanTabi oluyor, devlet vermıyor zaten kolay kolay, ozeller satıyor raporu hatta
3 kere alma hakkımız var 1 yıl ıcınde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?