2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Heyet raporu özel hastanede oluyor mu

Bende iki hafta sonra işe başlıcam Ankara'da bulurdum belki ama burada hiç tanıdığım yok en azından 6 aya kadar bakabilsek keşke

Kızlar ek gıdaya ne Zaman baslamayi düşünüyorsunuz kimi doktor 4. Ay geri kalan çoğunluk 6. Ay diyor benim içimden geçen 4. Ayda birer çay kaşığı olucak şekilde tadimlara başlatmak

Kızlar ek gıdaya ne Zaman baslamayi düşünüyorsunuz kimi doktor 4. Ay geri kalan çoğunluk 6. Ay diyor benim içimden geçen 4. Ayda birer çay kaşığı olucak şekilde tadimlara başlatmak
Ek gıdaya baslamak için ayda önemli bir de bebeğin hazır bulunuslugu da önemli diye biliyorum. Masaya atlaması, oturur hale gelmesi.

Bazı kaşık mamalara artı dört yazıyor bunu dördüncü ay kontrolünde sorucağım bende

Ben hazir oldugunu dusundugum an baslarim ama doktorumuza sorarak. Bebek dilini ileri iterek ek gidayi aliyprsa asla puturlu verilmez diyor doktor ilk yogurtla baslarim gozlemlerim sonra desteksiz oturabildigi zaman blv yontemini denerim

Blw yöntemini araştırıyorum bende bu aralar
Osman gönülalı da dinledim
Hepsi blw yi öneriyor
Bunun içinde desteksiz oturup yemek yemek istemesini beklememiz gerekiyormuş
Kimi bebekler 5. Ayda kimileri 7. Ayda bunu başarıyormuş

Bu yüzden biran önce otursun istiyorum hep destekli oturtup sofrada yemekleri tanıtıyorum mmm ne kadarda gğzelmiş diyorum
sofrayada oturtuyorum
Hep hep emmek de olmaz ki bizimkide can49 kiloyum ben
Bugün ben de kucağımda bebekle yedim. Hep sofraya doğru atladı. Sürekli yemeklere bakıyordu. Ne anladıysa sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…